Önskesim #26 - Mary Linsey

2014Egenskaper: Barnsig, Konstnärlig, Vänlig, Älskar värmen, Fegis
Favoriter: Kakor, Rosa & Barn musik
Biografi: När Mary var liten blev hon mobbad av sina klasskompisar för hennes söta stil. Hon ville inte gå till skolan, men sen fick hon hjälp. Hon lärde sig att inte bry sig om mobbarna och ha sina kläder ändå. Mary älskade också att rita redan vid tre års ålder. Hon ritar varje dag och drömmer om att bli en perfekt konstnär!
Utseende: En ganska liten näsa, glad mun, normala ögon, lite runt ansikte, fräknar.
Stil: Gullig stil, Mary älskar färgen rosa, en gullig tatuering på armen. Och ett halsband som hon nästan alltid har på sig.
 Vardagskläder | Finkläder | Pyjamas | Idrottskläder | Badkläder | Ytterkläder1. Vilka spel har du?

2014Sims 2 - Arbetsliv, Fritid, Studentliv, H&M Prylpaket
Sims 2 Ultimate Collection (alla expansions- och prylpaket)
 
Sims 3 Expansionspaket - Destination Världen, Kvällsnöjen, Leva Livet, I Rapmljuset, Husdjur, Övernaturligt, Årstider, Universitetsliv, Semesterparadis, In I Framtiden
Sims 3 Prylpaket - Lyx & Design, Sovrum & Badrum
 
Sims 4
 
Sims Medeltiden
 
Ja min Sims 3 samling är ju helt klart stört, än sålänge! Planerar att köpa Drömjobb (har tidigare lånat det av Kim) och även Diesel prylpaketet för att göra min Sims 3 samling komplett (i alla fall med de spelen jag vill ha)! Men har aldrig tänkt på hur många spel jag har, även om jag inte äger alla.


Fanta's 30 dagars utmaning!

2014Har gjort den här utmaningen för ett bra tag sedan och tänkte mig att jag kunde göra om den igen! Jag hoppas ni kommer att tycka att det är roligt att läsa, nu när jag inte kan uppdatera om mina familjer i Sims 3. Ni hittar Fantas inlägg här! Kör igång direkt imorgon!
 

1. Vilka spel har du?

2. Använder du fusk? Vilka i så fall?

3. Din favoritexpansion

4. Expansionen du gillar minst

5. Egenskaperna du använder oftast

6. Egenskaperna du nästan aldrig använder

7. Din favoritstad och varför

8. Staden du gillar minst och varför

9. Något som simmarna gör som irriterar dig

10. Varför fastnade du för sims?

11. Din favorit-sims-låt

12. Något du önskar fanns i spelet

13. Din favoritsim/favoritfamilj

14. Ditt bästa simsminne

15. En fin simsbild du tagit

16. Det absolut bästa med sims

17. Det absolut värsta med sims

18. Använder du CC* i ditt spel? Hur mycket?

19. Typiska drag hos dina simmar?

20. Något simsrelaterat som du önskar att man kunde göra på riktigt

21. Den övernaturliga varelsen du tycker om mest

22. En bra simsvideo

23. Om du var en sim, vilka egenskaper skulle du ha då?

24. Hur många generationer har du kommit till som max?

25. Brukar du bygga hus? 

26. Finns det något sims du verkligen ångrar att du köpte?

27. Tjejsimmar eller killsimmar?

28. Vilket åldersstadie är din favorit?

29. Det bästa prylpaketet och varför

30. Det sämsta prylpaketet och varför

 


Fler simsbloggar?

2014Min lista över simsbloggar är för tillfället väldigt kort, därför undrar jag om ni har några tips på någon eller några aktiva simsbloggar? Eller kanske din egen? Är alltid lika roligt att läsa andras bloggar!
 
 


Downloadtips - Poser [ts3]

2014Fick en fråga om jag kunde tipsa om lite poser, och det är klart jag kan göra det! Här kommer några blandade poser för er. Bara tryck på bilden för att komma till sidan där ni hittar poserna. Det är helt fritt fram att lämna en kommentar om det är något speciellt ni vill ha tips på!
 
 
 
 
 
 
 


Familjen Lynch - Ny i Oasis Springs

2014Det här är Nichole Lynch en ung tjej som drömmer om att bli rik, hon är ambitös och självsäker. Hon är också en aningen snobbig och vill helst inte vara bunden till något eller någon för länge. Hon har nyligen flyttat in i ett litet hus i Oasis Springs.
Nichole har tagit ett jobb som en live chat support på ett spelbolag, vilket betyder att många av hennes timmar spenderas framför datorn.
Men efter några dagar instängd på jobbet framför en surrande dator i timmar tycker Nichole det är skönt att få komma ut i staden lite. Hon känner ju ingen alls här så hon bestämmer sig för att besöka parken för att se vad det finns för några simmar där. Besviken blir hon dock när det mest är gamlingar och barn där.
Istället läser hon en bok och lagar hamburgare åt sig själv, hon stannar i parken i några timmar i hopp om att det kanske ska dyka upp någon intressant sim, men icke. Så tillslut åker hon hem, utan några nya bekantskaper.
På kvällen gör Nichole ett nytt försök på en nattklubb och med ett bättre resultat! Hon träffar på två mycket trevliga simmar som hon dansar och pratar med hela kvällen.
När det börjar dra sig mot stägningstid bjuder Nichole hem den blonda killen, som hon redan glömt bort namnet på.
Det här med att laga mat är inte lätt, men tillslut lyckas Nichole få till några pannkakor som faktiskt är ätbara.


God jul!

2014God jul allihop (och en trevlig onsdag för er som inte firar jul)! Själv njuter jag av att få vara ledig i två dagar, sen är det jobb igen. Men jag har hunnit med att slänga ihop en sim åt er! Här kommer en massa bilder, lite kort info om simmen och såklart en nedladdningslänk till henne!
 
Vardagskläder | Finkläder | Pyjamas | Idrottskläder | Badkläder | Ytterkläder
 
Mayas egenskaper:
-Bra sinne för humor
-Fegis
-Problem att binda sig
-Tankspridd
-Vegetarian


Hejsan

2014Hej alla! Det var ett tag sedan jag var inne här, och även på min andra blogg som jag länkade. I alla fall de största anledningarna till att jag varit borta är väl att jag inte riktigt orkar bråka med min dator, det går att spela på den, men det är så himla segt så det är liksom inte kul. Visst skulle jag kunna radera allt CC jag har, men jag tror ärligt  talat inte att jag hade klarat mig utan det. Sen har jag redan avinstallerat flera expansionspaket och det blir liksom inte roligt att spela när man blir så begränsad, hehe. Sen har jag jobbat så sjukt mycket den senaste tiden. Hinner knappt träffa varken min familj eller mina vänner.
 
Men nu har det lugnat sig lite och jag tänkte försöka mig på att blogga lite mer. Jag saknar att spela Sims 3 hur mycket som helst! Sims 4 spelar jag ibland på min brors dator, så det kommer jag kunna uppdatera om då och då. Tänkte mig en 30-dagars utmaning och lite önskesimmar då och då, samt lite övrigt vad som händer och såklart lite downloadtips! Vad tycker ni om det? Om ni har några andra önskemål så får ni såklart komma med dem!
 Senaste inläggen ▾

Kategorier ▾

Mitt arkiv ▾

 • 2016 06 07
 • 2015 01 02 03 04 07 10 11 12
 • 2014 01 02 03 04 05 06 07 08 09 11 12
 • 2013 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • Mina länkar ▾

  Design & layout ▾

  Bildlänkar ▾

  1, 2, 3, 4, 5