Dagens nerladdningstips - Ännu en frisyr

2013 
 
 
Ladda ner här!


WCIF - Lucys frisyrer, kläder & piercingar

2013Så har fått in en del frågor om var jag laddat ner en massa saker till Lucy, har nu skrapat ihop det här inlägget med svar på det jag fått frågor om!
 
Var har du laddat ner Lucys piercingar någonstans?
- Alla piercingar kommer från detta set: http://modthesims.info/d/421037
 
Denna frisyr finns att ladda ner här!
 Skorna finns att ladda ner här!


Dagens nerladdningstips - Frisyr

2013 
 


Dagens nerladdningstips - Tröja & tights

2013

PGC Generation 1 - Del 6

2013En natt kom en riktigt snygg tjuv hem till familjen och tog deras toalett!
Detta gillade dock inte Lucy, så hon började slåss mot tjuven.
Vann gjorde hon också, men polisen hann inte dit i tid så toaletten fick de inte tillbaka!
Illamående har Lucy också en massa - inte så roligt tycker Aiden!
Tiger och kattungen (kommer fortfarande inte ihåg namnet) kommer i alla fall bra överens och leker en del!
På spökeridagen ordnade familjen en liten maskerad - alla var utklädda förutom Lucy för hon vägrade. Men trevligt hade de i alla fall!
Lucy fick reda på att hon var gravid, och det är ju alltid trevligt!
För att fira detta umgås Lucy en massa med sitt för tillfället enda barn!


Dagens nerladdningstips - High collar cropped suit

2013

Dagens nerladdningstips - Fräknig hud

2013 
Ladda ner här!


Vinnaren

2013Nu är det alltså äntligen dags att få se vem vinnaren är, i den sista omröstningen röstade 345 personer! Inte dåligt, superkul att så många varit intresserade och tyckt om tävlingen, så jag hoppas jag kan anordna fler liknande tävlingar fler gånger. I alla fall så är det Sophia de Beaufort av Simsdeluxe som står som vinnaren, grattis! Sophia vann med 196 röster vilket är 57%. Men att ta sig till finalen är inte dåligt, så bra jobbat med Maya (Othersims) också! Sara, du kan mejla eller kommentera (vilket du vill) med länkarna till sakerna du vill ha i Store (sammanlagt 400 simpoints) och skriv med ditt namn där också.
 
Alla bilder på Sophia!
 


Dagens nerladdningstips - Långklänning

2013

PGC Generation 1 - Del 5

2013Lucy tillbringar förmiddagarna hemma, medans Aiden jobbar och sen skiftar de så Aiden är hemma med Edric och Lucy kan jobba. Trots detta så inner Lucy med en massa under förmiddagen och gör ändå väldigt bra ifrån sig på jobbet!
Att lära Edric prata var inte lätt, men till slut så gick det. Tur var väl det!
Aiden brukar ta hand om Edric när han vaknar på nätterna, men lika glad är han ändå.
Edric och Tiger kommer bra överens, om inte annat så är Edric i alla fall väldigt förtjust i Tiger!
Några andra som också kommer bra överens är såklart Aiden och Edric!
Eftersom att familjen var så förtjust i Tiger så adopterade de en liten kattunge (som jag glömt bort vad den heter...)!


Dagens nerladdningstips - Nya skor från Pixicat

2013Ladda ner här!


PGC Generation 1 - Del 4

2013Familjen flyttade in i ett litet hus, vilket var ganska skönt eftersom att det inte direkt fanns någon plats på båten för tre personer.
Lucy var tillbaka på jobbet igen, hon satte igång så fort hon kunde för hon har verkligen saknat det.
Aiden och Tiger blev väldigt snabbt bästa vänner, kanske för att Aiden leker mer med Tiger än vad Lucy gör.
Ingen kan ju klaga på att Tiger inte får någon uppmärksamhet i alla fall!
Hösten var framme och Edric fyllde år! Som ni säkert ser så har han lila hår OCH gula ögon, vilket betyder att vi har en arvinge!
Det är bara för Edric att börja lära sig alla livets svårigheter - gå, prata, äta och sova.


Dagens nerladdningstips - Tavlor

2013

Finalen!

2013Nu är det dags för den allra sista omröstningen! Denna gången är temat film och simmen som vinner nu vinner allting! Så det är bara att rösta på, röstningen kommer hålla igång tills på tisdag och vinnaren presenteras på onsdag! Lycka till!
 
1. Maya av Othersims
Motivering: Då var det ju äntligen dags för final med ett väldigt roligt tema, FILM! Jag valde att utrycka mig genom att göra framsida på ett filmfodral, en "coming soon" poster & en bild ur filmen. Filmen som jag har valt att göra bilderna utav är en actionfilm som jag har kommit på helt själv vid namn Sleepy Genius. Det började med att jag har otroligt svårt att bestämma mig vilken film jag skulle ta, så till sist så beslutade jag mig för att göra något eget. Genren är känd så jag tror ändå att ni snabbt kan relatera bilderna till en helt vanlig actionfilm.
Bakgrunden i framsidan och "coming soon" bilden är den typiska EXPLOSIONEN som alltid är med i någon form på ett actionfilmomslag. Sen var jag ju bara tvungen att ha med vapen som är en typisk standard i denna typ av genre. Vapenscenen fick jag ju verkligen inte glömma, så det ska föreställa bilden som är tagen direkt ur filmen. 
 
 
2.Sophia de Beaufort av SimsDeluxe
Motivering: Det tog hur lång tid för mig som helst att komma på vad jag skulle göra på temat "Film" så när jag väl kom på en hyfsad idé reflekterade jag den med Christoffer. Han kom då på idén att jag skulle fota Sex and the City tema vilket var en fantastisk idé då jag älskar SATC. Jag vill återspegla det som SATC handlar om så mycket - vänskap! 
Första bilden är inspirerad av denna och de andra två är inspirerade av citat som Carrie sagt i filmen eller serien. Det är Sophia på alla bilder, bara att hon är duplicerad. Det tog oerhört lång tid att få klart allting, leta CC, fota, redigera osv tog över ett dygn (med lite sömn) att slutföra och allting som kunde krångla har krånglat. Det är också därför "Carries" hår ser ut som crap. Det blev något grafikfel i mitt spel som jag inte hade tid att åtgärda. Jag hoppas att alla som någongång sett SATC känner igen sig i bilderna!
 
Vilken av simmarna denna veckan var din favorit?
  
pollcode.com free polls 
 


Dagens nerladdningstips - Parposer

2013

Personlig blogg

2013Om ni känner att ni inte får nog av att läsa min simsblogg kan ni alltid checka in min personliga blogg där jag skriver om allt annat! :) Ni hittar den här!
 
Förresten så kom Edric med i Hungerspelstävlingen, ska bli superkul!!


PGC Generation 1 - Del 3

2013Lucy tycker det är väldigt roligt med en katt i huset, speciellt när hon spenderar så mycket tid hemma nu!
Det var slappardagen så Aiden och Lucy bestämde sig för att åka till sommarfestivalen. Efter det gick de till biografen och såg en film.
Lucy försöker bli vän med Tiger och med stora framsteg faktiskt. De trivs i varandras sällskap!
Aiden har ju egenskapen familjeinriktad så han ser verkligen fram emot ett barn! Han har redan funderat på flera namn som barnet kan heta.
Han hade även planerat ett frieri ganska länge, så det blev det också! Såklart sa en förvånad men glad Lucy ja.
Senare var det äntligen dags för Lucy att föda, så det bar av till sjukhuset på Island Paradiso!
Det blev en liten pojke som fick namnet Edric (jag glömde bort att jag använt det tidigare) och han fick även de slumpade egenskaperna Geni och Tankspridd!


Dagens nerladdningstips - Pokemon t-shirts

2013 


PGC Generation 1 - Del 2

2013Lucy har lagt ner en del tid på sitt arbete, det har dock lönat sig riktigt bra och pengarna rullar nästan in!
Tredje gången spisen behöver bytas ut. Egentligen tror jag att Lucy i hemlighet är en pyroman.
Aiden sätter i alla fall in eld på spisen, därför har han fått stå för matlagningen den senaste tiden!
Lucy har mått lite dåligt de senaste dagarna, men det stoppar inte henne från att jobba.
Såklart visade det sig att Lucy var gravid och trots att hon egentligen inte gillar barn, ser hon faktiskt fram emot att få en son eller dotter!
Aiden hade dock inte tid med allt detta, för den här lilla nykomligen! Tiger heter katten och det är en fluffig katt som Lucy bestämde sig för att adoptera.
Aiden blev i alla fall glad när han fick reda på att Lucy var gravid dagen efter!


Dagens nerladdningstips - Pyjamas till barn

2013 
Ladda ner här!


Dagens nerladdningstips - Levi's frisyr

2013 AAHHH dog lite när jag såg att den här firsyren fanns att ladda ner! Den är inspirerad av Levi, en karaktär från Shingeki no Kyojin som är en av mina favoritserier! Personen gör riktigt fina frisyrer också, så detta är definitivt värt att ladda ner!


Ny sim!

2013Mitt internet fungerar fortfarande otroligt dåligt, så det har varit mycket Sims de senaste dagarna. Här är en ny sim jag gjorde igår!
 


Dagens nerladdningstips - Två frisyrer

2013 


Mörk & Ljus sida - Vinnaren

2013Vill först och främst be om ursäkt för att detta inlägg inte kom upp igår, men mitt internet fungerade inte, så jag kunde inte lägga upp det. Ber om ursäkt för det. I alla fall så är vinnaren i denna utmaningen Maya av Othersims! Grattis! Maya vann med 83 röster vilket är 54%. Tyvärr åkte Yennifer Aughn av Simstjejerna ut.
Men nu har vi alltså bara två stycken simmar kvar! Det är Maya och Sophia de Beaufort. Det allra sista temat var det flera som skrev nämligen film! Hur Othersims och Simsdeluxe vill tolka det är upp till dem. Men reglerna är densamma och röstningen kommer dock att pågå i tre dagar istället för 1,5-2 dagar!

Maya av Othersims


Dagens nerladdningstips -

2013
Ladda ner här!


Ny storevärld - Midnight Hollow

2013Om jag ska vara ärlig så har jag faktikst helt missat detta, såg det först när Kim kollade ingenom sin simblr! I alla fall så ska det komma en ny värld till store och detta är faktiskt något jag ser fram emot riktigt mycket (bra mycket mer än "In i framtiden"-expansionen). Tycker den ser riktigt häftig ut, eller vad tycker ni?
 
EAs beskrivning av världen: 
Utforska ett landskap där du bara behöver vara dig själv. Under den dämpade himlen i Midnight Hollow är det invånarna sjävla som strålar. Excentriska stadsbor har tagit en hundra år gammal viktoriansk stad och gjort den till ett ställe de kan kalla sitt hem. Vilket liv får du i en stad där kreativitet och individualitet står i centrum? 

Blir du ägare till ett konstgalleri som för kulturen till stan? Eller driver du en butik med antika möbler som ger simmarnas hem lite mer klass? Eller en bilhandel som visar simmarna hur man får fart på livet? Det finns ändlösa affärsmöjligheter!
 


Dagens nerladdningstips - Converse Platforms

2013 
Ladda ner här!


PGC Generation 1 - Del 1

2013Detta är alltså min nya PGC, så jag tänkte presentera min grundsim - Lucy! Hon har de slumpade egenskaperna: Lyhörd, Modig, Soffpotatis, Ivrig och Gillar inte barn (som är "obligatorisk" för grundsimmen). Hennes speciella anlag är lila hår och gula ögon! Lucy började jobba som detektiv.
Sen har vi Lucys pojkvän Aiden, han har också slumpade egenskaper och dessa är: Bra på att kyssas, Familjeinriktad, Sparsam, Tungsovare och Datorsnille! Aiden valde att jobba inom vetenskap.
Lucy och Aiden har flyttat ihop på den stora ön Island Paradiso, där de köpte en liten husbåt!
Lucy fick den fantastiska idén att laga lite mat, dock gick ju det sådär... Som tur är så har Lucy egenskapen modig, så hon släckte elden själv.
Bor man på en ö är det ganska självklart att prova på vattenaktiviteter! Aiden testade att snorklad och Lucy provade på vindsufring. 
Lucy har jobbat hårt och har redan löst några fall!
Andra gången Lucy sätter eld på spisen!
Såhär liten är husbåten, kök+sovrum+badrum i ett rum! Som tur är så har både Lucy och Aiden tjänat ihop en del pengar, så de hoppas på att kunna köpa ett litet hus snart!


Utmaning - Mörk & Ljus sida

2013Nu är det alltså dags för den näst sista röstningen! Sen är det bara två kvar - finalisterna, spännande eller hur? Här är i alla fall bidragen!
 
1.Sophia de Beaufort av SimsDeluxe
Motivering: Jag försöker förmedla att vi gränsen mellan den mörka och ljusa sidan som vi alla har inte är tydlig utan kan vara lite luddig och att de båda sidorna behöver varandra. Vi behöver den svarta för att kunna känna av den ljusa och tvärt om. Djupt och flummigt men jag ville göra en "tydlig" bild med tydligt budskap och detta är resultatet. 
 
2.Maya av Othersims
Motivering: Som vanligt vill jag ju ge en mystik över mina bilder! Jag valde därför att framföra mörka och ljusa sidan i någon form av "Photoshoot". De mörka i bilderna representerar självklart den mörka sidan och den ljusa den ljusa sidan! Mörka sidan är mer sensuell och har en lite mer mystik precis som om hon funderar ut någonting riktigt elakt. Och den ljusa sidan förmedlar en känsla av försiktighet, hopp och tro. En lite snällare så att säga. Bild som där är hälften, hälften på vill jag visa att alla har en mörk och en ljus sida. Att man fortfarande kan se likadan ut fast i olika sidor. 
 
3. Yennifer Aughn av Simstjejerna
[Förra veckans bilder]
Motivering: Yennifer ska föreställa vatten
 
Vilken av simmarna denna veckan var din favorit?
  
pollcode.com free polls 


Dagens nerladdningstips - Short and Sweet

2013

Behöver er hjälp!

2013Okej, imorgon avgörs det vilka som kommer att bli de två finalisterna i tävlingen, därför behöver jag ett riktigt bra tema att ge dem. Om ni har några idéer får ni gärna dela med er! Om det är något förslag jag verkligen fastnar för kommer jag att använda det - men ni kommer såklart få all cred. Så har ni några förslag så kommentera, hur många ni vill! :)
 


Dagens nerladdningstips - Supernatural tröjor

2013

Dagens nerladdningstips - Frisyrer från Shock&Shame

2013

Dagens nerladdningstips - Posepack

2013

Ny PGC?

2013Jag tröttnade på min PGC-familj för ett bra tag sedan, och som ni säkert märkt så har jag inte heller spelat med den på väldigt länge. Dock tycker jag att själva PGC-utmaningen var rolig och jag vill gärna ta upp den igen. Jag vet att många av er vill se mer PGC. Men jag har varken ork eller lust att börja spela med min PGC familj, därför tänkte jag göra en ny PGC. Hade varit toppen om ni kunde ta några sekunder och klicka i rutan en bit ner ifall ni vill att jag gör en ny PGC eller inte! Kommer nog göra en i alla fall, men om ni inte vill se den på bloggen så behöver jag ju inte lägga ut den här.
 
Jag tänkte i såna fall använda mig av dessa två simmar, min grundsim får i såna fall bli Lucy, som ni känner igen från min header.
 
Ska jag starta en ny PGC?
  
pollcode.com free polls 


Dagens nerladdningstips - Frisyrer från Sunpi

2013Ladda ner här!


Utmaning Mörk & Ljus sida

2013Så, nu har jag fått reda på vad temat för denna utmaningen är, nämligen - mörk & ljus sida! Såhär beskriver Stephanie det "Jag tänker mig den mörka och den ljusa sidan hos en!  Alltså att alla har en mörk och en ljus sida, och att vi ska kunna förmedla den i bild!" Så alla tre deltagare, ni kan nog reglerna vi det här laget! Bilden ska in senast 24.00 på lördag (14/9). Lycka till!
 
De tre deltagarna som är kvar:
 Sophia de Beaufort av SimsDeluxe
Yennifer Aughn av Simstjejerna
 Maya av Othersims


Broke Legacy - Generation 1 Del 7

2013Familjen ordande ett presentparty, då fick de även chansen att visa upp tvillingarna!
Noah fick en ganska stor julbonus/vinterbonus och pengarna gick nästan direkt åt till ett vardagsrum!
Emelie har massor av ledig tid eftersom hon är hemma, så förutom att umgås med Cornelia och Cookie så lagar hon även saker i huset. Några uppgraderingar har hon ockås hunnit med.
Så smånigom var det dags för tvillingarna att fylla år!
Cookie och Cornelia, som är otroligt lika, största skillnaden är nog deras hårfärger. Cookie har egenskaperna - Ivrig och Virtuos, Cornelia har egenskaperna - Modig och Älskar kylan.


Dagens nerladdningstips - Glass-klänning från Store

2013 
Ladda ner här!


Utmaning Elementen - Vinnaren

2013Nu är röstningen för Element-utmaningen slut och vinnaren är Maya av Othersims! Grattis! Hon vann med 55% som motsvarar 36 röster. Tyvärr åkte Bea Gadd av Elina ut, men en fjärdeplats är inte så dåligt. Eftersom att Maya vann så får Stephanie från Othersims välja denna veckans utmaning! Så fort jag har hört från henne kommer jag lägga upp det på bloggen.
Maya av Othersims
 
 
 


Broke Legacy - Generation 1 Del 6

2013EDIT: Mitt internet slutade fungera när jag skrivit halva inlägget, har nu uppdaterat det med fler bilder!
Emelies mage växer mer och mer för varje dag, och det är inte lågt kvar tills hon ska föda!
Som tur var tar Noah väl hand om Emelie!
Emelie besökte vinterfestivalen, det fanns inte mycket roligt att göra där för hennes del, men gunga kunde hon faktiskt göra.
 
Men precis när Emelie skulle köpa något varmt att dricka, var det dags att föda! Stackaren som stod i kiosken blev livrädd och stod bara och skrek. Men Emelie tog en taxi till sjukhuset.
Efter ett par timmar på sjukhuset fick både Emelie och Noah åka hem, med sig hade tvillingsystarna Cornelia och Cookie. För mina simmar kan aldrig nöja sig och ska alltid ha ett barn för mycket. Jag gjorde ingenting för att Emelie skulle föda mer än ett barn, ändå är det precis det hon gör!
Att vara småbarns förälder är inte lätt, tidiga mornar och ibland får Emelie eller Noah rycka in mitt i natten.
Noah trivs dock väldigt bra som pappa och spenderar en massa tid med Cornelia och Cookie.


Dagens nerladdningstips - Parposer

2013Hittade detta posepack som jag tycker ser superfint ut! Ska ladda ner det så fort jag startar den andra datorn.
 


Dagens nerladdningstips - Hud/Skins

2013Det är många som letar efter bra och fina hud eller skin (som jag föredrar att kalla det för), så nu har jag rotat fram några skin som jag hoppas ni tycker om!
 


Utamning Elementen - Röstning

2013Nu är det, efter ett bra tag dags för röstningen utav utamningen "Elementen". Denna gången får alla vara med och rösta, och kom ihåg att vinnaren kommer att få bestämma temat för nästa utmaning! Tyvärr har jag bara fått in bilder för två simmae, men jag hoppas att jag får in fler bilder under dagen!
 
1. Maya av Othersims
Motivering: Denna veckan var kanske inte mitt starkaste tema men jag har i alla fall fått ihop något. Kort och enkelt så är detta en bild på alla 4 elementen! Jag ville få det som att se ut som så att hon ÄR elementen därför har jag gjort alla på något sätt som om de tonas in i de olika elementen hon representerar.
 2. Sophia de Beaufort av SimsDeluxe
MotiveringTanken bakom bilderna är att "Earth" sammanflätar sig och att det finns två sidor av elementet. Före och efter det gröna. Resultatet blev inte alls som jag hade tänkt men på grund på tidsbrist får det bli mitt bidrag denna veckan.
3. Yennifer Aughn av Simstjejerna
Motivering: Yennifer ska föreställa vatten
 
[Förra veckans bilder]
4. Bea Gadd av Elina
Motivering: Temat 50tal var verkligen ett tema för mej känner jag! Jag har hämtat inspiration från bloggar och tidningar köpta på loppis. Bilderna ska föreställa att vara tagna från modetidningar, med en känsla för gamla saker och ett par timmars filterprövning är jag stolt att skicka in bilderna!
 
Vilken av simmarna denna veckan var din favorit?
  
pollcode.com free polls 


Broke Legacy - Generation 1 Del 5

2013När det var spökeridagen besökte Noah och Emelie höstfestivalen tillsammans! Emelie tog med sig några pumpor hem och Noah deltog i äppleätartävlingen (?).
Senare var de bjuda på fest hemma hos en av Emelies kompisar. Emlie klädde ut sig till dykare och Noah tull en amublansförare.
Väl hemma skar de pumporna Emelie skördat på höstfestivalen.
Dagarna fortsätter som vanligt, Emelie uppgraderar en massa saker i huset för att spara pengar och Noah jobbar med sin karisma.
Vintern har börjat närma sig så Noah bestämmer sig för att stampa sönder deras pumpor.
Emelie har mått dåligt den senaste tiden och misstänker att hon börjar bli sjuk.
Så var dock inte fallet eftersom det senare visade sig att Emelie var gravid! Hon berättade nästan direkt den roliga nyheten för Noah, som blev väldigt glad.


Ny design

2013 Så, nu är den nya designen på plats och jag undrar såklart vad ni tycker om den! Det är inte en jättestor förändring, för jag ville att det fortfarande skulle kännas som man klickat in på "Spacesims" och inte någon annan sida! Men det är alltid kul att höra vad ni tycker om den! :)
 


Vad vill DU se mer av?

2013Hej alla glada! Som ni inte kan ha missat så åker uppdateringen för tillfället berg-och dalbana. Jag tycker att mina inlägg har blivit mycket sämre och jag vill inte att det ska vara så. Designen ska idag bytas ut, men förutom det så är det ju faktiskt inläggen på bloggen som är det viktiga! Därför undrar jag vad just DU vill se mer utav? Mer av mitt spelande, nerladdningstips, önskesimmar eller något annat? Det är alltid toppen när ni kommer med förslag!
 


Dagens nerladdningstips - Frisyrer

2013Återigen några nya frisyrer från Beaverhausen!
 


Dagens nerladdningstips - Söt topp

2013 Dagens nerladdningstips är en söt topp, fungerar för både tonåringar och ungdomar, har jag inte fel så fungerar de även för gravida simmar. Är dock inte säker på det sista!


WCIF - Kläder

2013Fick nyss en WCIF fråga och tänkte svara på den, om ni har fler frågor om vart jag laddat ner saker är det bara att fråga på! Kan ju inte lova något, men ska försöka att hitta sakerna. Ska även försöka bli bättre på att lägga ut såna här inlägg.
 
Var har du laddat ner Noah's munkjacka med hörlurar på?
Den finns att ladda ner här
Var kan man ladda ner Emelies jeansjacka med halsduk?
Den är fårn JS Sims, och ni hittar den här!


Broke Legacy - Generation 1 Del 4

2013Edit: I det förra inlägget skrev jag Noel, men han heter Noah vilket jag såklart hade glömt, sorry!
Emelie och Noah har blivit riktigt bra kompisar, så Emelie provar några raggningsrepliker - och det fungerar!
Han kanske inte är rik men de kommer bra överens!
Sen blev det biobesök!
Några dagar senare träffades de igen och den här gången slutade det med att de blev tillsammans!
Emelie besökte höstfestivalen och gick genom läskiga stugan, inte speciellt uppskattat.
Sen bestämde sig Emelie för att fråga Noah om han ville flytta in i hennes rum, eftersom det knappast är ett hus än. Han ville såklart flytta in med Emelie och med några simdaler till blev det ett litet hus!
Såhär vackert ser det ut just nu, som ni kan se är det en del arbete kvar med det huset!


Sim till hungerspelstävlingen

2013För några dagar sedan gjorde jag en sim som jag tänkte skulle vara med och tävla om en plats i hungerspelstävlingen! Jag gjorde en manlig sim eftersom jag misstänkte att de flesta skulle göra en kvinnlig sim. I alla fall, hans namn är Edric Zervan och han finns uppladdad på mediafire. Dock kommer jag inte ge ut länken än, utan den får ni när tävlingen är klar!
 
Namn: Edric Zervan
Ålder: Ungdom
Egenskaper: Atletisk, Grinig, Karismatisk, Kleptoman, Slabbig
 
 
Om ni också är intresserade av att skicka in simmar till Hungerspelstävlingen hittar ni den här!


Ny sim

2013En sim jag gjorde för någon dag sedan, hon blev dock inte riktigt som jag tänkt mig. Men här är hon!Senaste inläggen ▾

Kategorier ▾

Mitt arkiv ▾

 • 2016 06 07
 • 2015 01 02 03 04 07 10 11 12
 • 2014 01 02 03 04 05 06 07 08 09 11 12
 • 2013 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • Mina länkar ▾

  Design & layout ▾

  Bildlänkar ▾

  1, 2, 3, 4, 5