Förändringar på bloggen?

2015 Har gått och funderat på om jag borde göra om min blogg lite, eller ganska mycket. Jag spelar ju väldigt mycket, och det är inte bara Sims, utan en massa andra spel. Därför funderar jag på att göra om min blogg till en blogg om fler spel än bara Sims, självklart kommer jag blogga en hel del om Sims även om jag gör om bloggen, eftersom att det är ett av spelen jag spelar mest.
 
Men om jag gjorde om bloggen så skulle det antagligen bli mer uppdatering, mer variering och kanske inte så mycket uppehåll eller bloggpauser! Eftersom jag ibland tröttnar på Sims ett tag, vilket vi alla gör, men jag spelar alltid det finns så många spel som jag vill spela! Dessutom gillar jag att prova på alla möjliga slags spel, så det kommer säkert dyka upp spel som ni har spelat. Men jag vill gärna höra vad ni tycker om idén, känns inte så lönt om ingen alls tycker det låter intressant. Ni får jättegärna lämna en kommentar om ni har några tankar kring det!
Tycker du att jag borde blogga om andra spel än Sims?
 
 
 
pollcode.com free polls
 


Legacy | Macias 1.5 - Dejt i parken

2015Huset har fått sig ännu en renovering! Det är numera vitt, har en upphöjd grund och en liten verenda, dessutom är det större.
Såhär ser det ut när man kommer in i huset, just här är det ganska tomt men det kommer väl att förändras så smånigom.
Fortsätter man framåt så kommer man till köket, som är väldigt litet än sålänge, men här finns alla növändigheter som behövs i ett kök!
På höger sida finns det två sovrum, det närmst köket är Scott och Manuels sovrum, de har sina leksaker, en bokhylla och såklart Scotts experimentbord.
Närmst ytterdörren ligger Kayla och Ethans sovrum, här finns det inte mycket mer än en säng.
Manuel har växt upp till ett barn och även han liknar sin pappa väldigt mycket.
Ja, än sålänge finns det inte mycket av Kayla i pojkarna, men det kanske syns mer när de är äldre.
Ethan och Kayla har inte haft så jättemycket egen tid nu när de har två barn tillsammans. Men eftersom att Scott och Manuel nu är tillräckligt stora för att ta hand om sig själva, så bestämmer sig Ethan för att bjuda ut Kayla på en dejt i parken.
Lite visste Kayla om att Ethan planerat ett frieri, förvånad men väldigt glad sa såklart Kayla JA!


Legacy | Macias 1.4 - Födelsedag

2015Ber om ursäkt för uppdateringen, lägger all energi på körkortet just nu, men det ska nog snart vara avklarat och då kan jag fokusera mer på bloggen igen! 
Scott är en smart kille och vill gärna lära sig en massa saker, han har fått lov av Kayla att exprimentera igen vilket han tycker är hur roligt som helst!
Kayla är gravid igen!
Och familjens trädgård växer på bra och drar dessutom in lite simdaler, vilket verkligen behövs, speciellt med ännu en bebis på väg!
Dagarna bara rullar på och det blir dags för Kayla att föda, det blir ännu en liten pojke som får namnet Manuel.
Det var även Ethans födelsedag, han blev vuxen men ser inte mycket äldre ut.


Legacy | Macias 1.3 - Bebis!

2015Huset har blivit en anigen utbyggt, men det är fortfarande väldigt litet och familjen äger inte direkt så mycket möbler.
Eftersom att Ethan är väldigt musik-intresserad och inte äger något insturment, besöker han därför museet där det finns ett piano att spela på.
Så är det äntligen dags för Kayla att föda! Det blir en liten pojke som de döper till Scott.
Det går riktigt bra för Kayla på jobbet, men för att kunna få en befodran krävs det att kunna blanda drinkar, så därför sköter Kayla stadens bar någon gång i veckan.
Dagarna går och det är dags för Scotts födelsedag, han växer upp till ett litet barn och blir otroligt lik sin pappa!
Kayla som är familjeinriktad tycker att den bästa studen på dagen är när familjen äter målter tillsammans, även om det är svårt att få till eftersom att hon ofta jobbar sent på kvällarna.
Scott är en smart kille och har fått sitt egna lilla exprimentbord där han spenderar en massa timmar.
Men en dag går det väldigt snett och hela bordet börjar brinna! Som tur är så kommer Kayla snabbt på fötter och lyckas släcka elden. Dock låter inte Kayla Scott exprimentera på ett tag.


Legacy | Macias 1.2 - Litet hus

2015Det verkar som att de flesta (i alla fall alla som kommenterade) ville bestämma vem som ska få bli arvinge, och ni får jättegärna komma med förslag på saker de kan göra och hur många barn familjerna ska ha.
Kolla vem som kom på besök hemma hos Kayla! Och Kayla frågade såklart väldigt snällt om han inte kunde tänka sig att flytta in hos henne, och även fast hon inte har något hus så sa Ethan faktiskt ja.
Ethan och Kayla är numera pojkvän/flickvän och även sambos.
Ethan har tagit ett jobb inom affärer och än sålänge går det framåt!
Efter mycket slit lyckas de tillslut få ihop väggen till ett hus med två rum!
Och några dagar senare har Kayla en stor nyhet till Ethan, de ska bli föräldrar!
Med ett barn på väg är det bara att ta tag i jobbet och köra på, både Ethan och Kayla jobbar hårt för att de ska ha mer med pengar när barnet kommet.


Legacy | Macias Gen 1.1

2015Så jag har varit sugen på att spela en challenge i Sims 4 ett bra tag nu, och efter att ha sett Simsings legacy bestämde jag mig för att köra den jag också. På det sättet kan jag samtidigt utforska Sims 4 mer! Så det här är min startsim (som jag verkligen tycker om!) hon heter Kaley Macias och hon är såklart en ungdom, hennes ambition i livet är att samla på sig en massa saker och hennes egenskaper är familjeinriktad, älskar naturen och dessutom är hon ofta väldigt glad.
Såhär ser Kaylas tomt ut just nu, något hus är det ju inte riktigt än men det kommer väl bli något så smånigom! Kayla har dessutom bestämt sig för att satsa på en karriär inom matlagning och får jobb som diskare på en resturang.
Därefter ger sig Kayla ut på jakt efter saker att samla ihop, hon hittar både grodor och ädelstenar.
Så sööt!
Kayla beger sig till en utav parkerna en dag, för att lära känna lite folk och förhoppningsvis hitta en framtida partner.
Eftersom att det inte fanns några roliga killar alls i parken fick Kayla göra ett besök hos en random sim (eller snarer en sim jag hittade i galleriet och laddade ner). Ethan heter han och var väldigt trevlig.
Hur söta?!
 
Sen tänkte jag fråga er hur ni vill att arvingen ska väljas, dessa är alternativen som ni kan välja mellan:
- äldsta (alltså första) barnet blir arvinge
- yngsta (sista) barnet blir arvinge
- ni får bestämma arvinge
Ni får jättegärna lämna en kommentar om vad ni tycker, det blir mycket roligare om ni också är med och påverkar!


Familjen Lynch - Dumpad

2015Jessica träffade på den här snubben när hon var i parken, hon var såklart tvungen att gå fram och presentera sig. Och det visade sig att de hade flera delade intressen bland annat att ta selfies!
Familjen har flyttat in iett nytt hus, det är än sålänge ganska tomt. Men det kommer förhoppningsvis bli ändring på det snart.
Alla trivs dock ganska bra i huset, och dagarna flyter på som vanligt.
Vanessa kommer över och släpper en stor nyhet för J, han ska bli pappa! J blir förvånad, men bestämmer sig ganska snabbt för att lämna Nichole och gifta sig med Vanessa istället.
Och på morgonen därefter gör J slut med Nichole, som såklart blir väldigt ledsen över detta. Men hon samlar sig snabbt, det var ändå skönt att komma ur den relationen.


Uppdaterat Cally Moore!

2015Har nu uppdaterat inlägget om Cally, så att allt custom content är listat, så hon kommer se ut som hon ska i erat spel också!
 
 


Önskesim #1 - Cally Moore [ts4]

2015Har nu gjort min första önskesim i Sims 4! Cally Moore som är önskad av Anna, hoppas du tycker om henne!
 
Utseende & Stil: En vuxen ungdom men en lite retro stil, mycket mörka kläder och zickzackigt mönster. Cally har mycket fräknar, gröna ögon och mörkt brunt hår. Ganska raka platta ögonbryn, och skarpa läppkonturer. Man känner väl säga att hennes stil är ganska höstig. Näsan är liten och med väldigt speciella vackra ögon. Skarpa, mellanstora och långa fransar. Ganska blek och väldigt smal. Lite träand, men inte särskilt mycket. Hon har en del tatueringar på ryggen och en arm, och på foten. Hon är ganska badass av sig och jobbat som kriminell. 
Egenskaper: Hennes hobbys är att måla, franför allt, men även att skriva. Hennes egenskaper bestämmer du, ta både dåliga och bra. Hennes önskan är att bli något med kriminell, om inte det finns (minns inte) något med konst. 
Biografi: När Cally var liten var hon den populäre, men i tonåren tog kompisarna en annan väg, och lämnade Cally vid vägkanten, men det var en pojke som fick upp ögenen för henne. Men det ledde till att hon kom in i fel bara, droger brott och kärlek väntade henne.
 Vardaskläder: Frisyr - Tröja - Byxor
Finkläder: Klänning
Idrottskläder: Topp
Pyjamas: BH & Trosor
Partykläder: Topp - Shorts
Badkläder: Frisyr
 
(Hade tyvärr inte så jättemycket retrokläder, det närmsta är nog hennes badkläder i såna fall. Hoppas att det inte gör så mycket.) Cally finns upplagd i mitt galler i Sims 4, jag heter Fredrikaan och det är såklart tillåtet att lägga till mig som vän. Hon innehåller CC så ni kanske behöver trycka i att det saker med mods/custom content ska visas också.


Downloadtips - Fyrlingar/femlingar mod [ts4]

2015Hejsan! Är hemma igen, ska bara få lite saker i livet udanröjda så kommer uppdateringen att flyta på igen. Här är ett downloadtips för er som gillar att ha många barn i Sims 4! Med detta mod kan dina simmar även få fyrlingar och femlingar, du kan själv ställa in hur stor risken för det är.
 
 
Ladda ner här!
 


Familjen Lynch - Tonåringar

2015Tvillingarna har växt upp till tonåringar, Jessica nådde inte sin ambition som barn men tar nya tag i livet! Hon älskar mat och därför vill hon bli en mästerkock.
Julien klarade av sin ambition och fick därför egenskapen "creativley gifted" (kreativ kort och gott) och även egenskapen konstälskare.
Slänger in lite fler bilder på Jessica för hon är så söt!
Alla i familjen har sina intressen, Jessica tycker om matlagning och att ta selfies, J tycker om att springa, både Nichole och Julien tycker om tv-spel och spenderar mest tid framför datorn.
J har redan börjat tröttna lite smått på Nichole, han vill inte lämna henne, men han bjuder över en av tjejerna som hand bodde tillsammans med innan. Och det ena ledde till det andra.
Jessica och Julien möter upp sin pappa i stadens park, där de pratar om allt möjligt som har hänt sen sist de sågs.


Downloadtips - Kläder [TS4]

2015 
 
 
 


Önska en sim i Sims 4

2015Fick en fråga om jag kunde börja göra önskesimmar till Sims 4 och det är klart jag kan göra det! Det kommer fungera på ett liknande sätt som det gör med Sims 3, förutom att jag kommer att lägga upp simmen i galleriet vilket betyder att ni behöver gå in på mitt galleri för att hitta simmen.
 
Här är informationen ni behöver lämna för att jag ska kunna göra simmen, ju mer detaljerade ni är desto bättre kommer jag kunna göra just din sim unik!
1. Namn, ålder, kön, kroppsform (t.ex atletisk, smal osv), hudfärg, hårfärg, ögonfärg och egenskaper.
2. Ansiktsdrag, försök att beskriva dragen så bra du kan. Vilken storlek ska ögonen ha, hur ska de vara formade osv.
3. Vilken klädstil din sim har, om den har tatueringar och liknande saker.
4. En biografi till simmen, det är absolut inget måste, men det är såklart roligt om ni gör det.
Om det är något annat ni önskar med simmen, så bara skriv med det!
 


Familjen Lynch - Sambos

2015Nicholes fyllde vuxen och fick sig en make over! Trots detta så var hon lite ledsen eftersom ingen mer än hennes barn hade grattat henne. Nästa gång får det bli en riktigt fest bestämde hon.
För att fira sin födelsedag besökte hon en av sina arbetskollegor, J (huntigton någonting, men vi kallar honom för endast J). Och det slutade med lite oskyldigt flörtande innan Nichole var tvungen att åka hem igen.
Nichole kände sig väldigt pigg och energisk en morgon och bestämde sig för att ta en joggingrunda i kvarteret.
Nichole och J har blivit sambos! Vilket än sålänge fungerar riktigt bra, trots att båda egentligen inte gillar att känna sig bundna till något eller någon.
Julian har fått en fiol för att kunna gå vidare ännu längre med sin kreativa ambition. Jessica nöjer sig dock med att leka utomhus varje dag.
Nichole tyckte det var dags att både Jessica och Julien fick träffa sin pappa, och bjöd därför över honom. Hon var lite nervös över hur de skulle reagera men både barnen och pappan tog det bra. Och de kom överns om att hålla kontakten bättre.
Jessica tycker att hennes bror sitter inne alldels för mycket och drar med honom utomhus för att leka med henne istället. Julien är inte alls lika duktig som sin syster på att klättra men han tycker ändå det är roligt att göra något annat.


Åker iväg

2015Hej allihop! Tänkte bara säga att jag idag åker till London med Kim! Har dock fixat tidstinställda och kommer kunna svara på kommentarer när jag är där. Ni får ha det så bra sålänge så hörs vi när jag kommer hem igen!
 
 


Downloadtips - Linne & Shorts [ts3]

2015

high, to keep you off my mind

2015

Bloggtips

2015Det var någon som önskade lite tips för att lyckas som simsblogg, och det är klart jag kan dela med mig av lite! Är absolut inte den mest välkända simsbloggen, men jag har ändå kommit en bit på vägen och tänkte att jag kunde dela med mig av vad jag tycker gör en bra simsblogg.

- Skriv ordentligt, det är otroligt viktigt att ha välskrivna inlägg. Jag förstår att många kan ha svårt att stava eller ha problem med gramatiken, men det är viktigt att verkligen försöka. Använd punkt, stora bokstäver och läs igenom det du skrivt för att se hur det låter. Det är klart att det smyger in life felstavningar här och där, men om du är osäker på hur ett ord stavas - googla det!
- Snygga till dina inlägg, om dina inlägg ser snygga ut kommer det genast bli mer intressant att läsa dem! På vissa ställen kanske det passar bra med en kursiv text, ibland ser det mycket snyggare ut om man delar upp texten i delar, det gör också att den inte ser lika "tung" ut att läsa. Lägg in bilder för att dra läsares ögon till dem, eller piffa upp dem på något annat sätt!
- Bloggdesignen! Otroligt viktigt, eftersom det är första intrycket. Själv kan jag inte så mycket om kodning, så har tagit en gratisdesign, ändrat den och gjort den lite mer personlig. Själv tycker jag inte det är snyggt med en massa saker, bilder och färger, men det är ju en smaksak.
 
 
Det där var väl lite vad en bra blogg bör ha, nu över till vad jag tycker är viktigt för en simsblogg.
- Ha familjer som folk fäster sig vid, försök att inte hoppa för mycket mellan familjer, det är roligare (tycker i alla fall jag) att få följa med en familj i generationer.
- Få läsarna att bli aktiva i bloggen, du kan ordna tävlingar av olika slag, kanske fråga om namnförslag till kommande bebisen i en av familjerna och liknande saker.
- Uppdatera! Det är ibland svårt att hålla igång uppdateringen, jag försöker göra tidsinställda inlägg så att det blir åtminstione ett inlägg varje dag. Det är mycket lättare att hålla igång uppdateringen på det sättet och det behöver man inte känna sig stressad över att sätta sig vid datorn så fort man kommer hem från skolan eller jobbet.
- Hitta något personligt i Sims som du är bra på! Kanske är du grym på att komma på spännande historier till dina simmar, bygga hus eller kanske är ditt spelande otroligt inspirerande? Jag är helt hundra på att alla har något som de antigen är väldigt duktiga på eller tycker är väldigt roligt i Sims, och som de kan dela med sig av!
 
Tror att det var mina bästa tips, men viktigast av allt så ska det såklart vara roligt! Men, ge inte upp, du kommer inte få 100 läsare på en månad, eller två, det tar lite tid, men ge inte upp. Lycka till alla och glöm inte att länka er blogg så jag kan läsa den! :)


3. Din favorit expansion?

2015Hmm, min favorit expansion är nog Leva Livet, eftersom det verkligen binder samman hela det här genrationsspelandet i Sims! Vilket är en utav mina favoritdelar i spelet. Det är roligt med en expansion med lite fokus på småbarnen, barnen och tonåringarna, vilket jag tycker är kul. Sen kommer det med små saker som gör spelet gulligare, faktiskt. Tycker om alla expansioner även om jag väljer vissa av dem över andra, skulle inte klara mig utan dem!
 
 


Familjen Lynch -

2015Hänt senast: Nichole flyttade in i en ny stad och var ute och festade.
 Några dagar efter festen mår Nichole ganska dåligt, hon funderar inte så mycket över det utan går istället till jobbet.
Det visar sig dock att Nichole är gravid, vilket såklart var väldigt oplanerat. Hon bestämmer sig för att inte försöka få någon kontakt med pappan, lite pinsamt tycker hon ändå att det är. Istället jobbar hon på ännu hårdare så att hon kan vara lite mer förberedd för det kommande barnet.
Alldels för snart var det dags för Nichole att föda, något rum till bebisen hade hon inte hunnit med att bygga. Det visade sig dock att det inte bara var en bebis i Nicholes mage - utan två, det blev tvillingar! Några jobbiga dagar väntade Nichole men hon var ändå lycklig över de två små liven som hon satt i världen.
Efter några dagar växte tvillingarna upp till barn, vilket Nichole tyckte var väldigt skönt eftersom de tagit otroligt mycket av hennes tid. Julien har egenskapen Konstnärlig och ambitionen om att vara ett konstnärligt barn. Jessica har egenskapen lekfull (goofball är namnet på egenskapen på engelska) och har ambitionen om att leka en massa som barn!
Både Julien och Jessica sköter sig riktigt bra i skolan och har en massor med tid över att leka och bygga på sina olika färdigheter!
På helgen tog Nichole en dag ledigt och tog med sig sina barn till en utav parkerna en bit ifrån deras hus. Julien och Jessica lekte nästan hela dagen på rymdfarkosten som fanns där, medans Nichole satt och läste en bok.


Downloadtips - Smink [ts4]

2015Mitt första inlägg med lite downloads till Sims 4! Har därför två nya kategorier, nämligen "Downloads TS3" som är för Sims 3 och "Downloads TS4" för Sims 4. Klicka på bilderna för att komma ditt sidan där du hittar nedladdningen.
 
 
 
 
 
 
 


2. Använder du fusk? Vilka i så fall?

2015Använder mig ofta av Moveobjects on/off, för att antigen flytta simmar eller inreda. Använder ibland Testingcheatsenabled true/false, men det händer inte så ofta efter att jag installerat MasterController.
Pengafusk använder jag iprincip aldrig, tycker det är roligare att få kämpa till saker! Har ni några fusk ni använder mer eller mindre än andra?
 Senaste inläggen ▾

Kategorier ▾

Mitt arkiv ▾

 • 2016 06 07
 • 2015 01 02 03 04 07 10 11 12
 • 2014 01 02 03 04 05 06 07 08 09 11 12
 • 2013 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • Mina länkar ▾

  Design & layout ▾

  Bildlänkar ▾

  1, 2, 3, 4, 5