Dag 8 - Bygga hus, inreda ett färdigt hus eller köpa ett helt färdigt som redan är inredat? Varför?

2013Det beror på hur hög grad av lathet jag har! Nej, men om jag känner för att bygga ett hus gör jag det, annars köper jag ett färdigt. Sen inreder jag själv nästan alltid, det är PGC huset just nu som jag bara ändrat lite småsaker på och det är enda gången jag köpt ett helt färdig inrett hus. Jag gillar att bygga och inreda, men bara om jag känner att jag har tid för det.
 


Önskesim #8 - Katana Pheonix

2013Här kommer åttonde önskesimmen, som är önskad av Alice och jag hoppas du gillar henne! Hon har ett ärr vid ögonbrynet, det syns tyvärr inte så mycket på bilderna. Jag har heller inte I rampljuset installerat just nu, så därför kunde jag inte välja egenskapen "Naturbegåvad artist" så jag ersatte den med "Neurotisk", du kan ju dock själv ändra det i CAS senare. Än sålänge finns hon bara på mediafire, vill ni att jag laddar upp henne på Exchange?
 
Namn: Katana Pheonix
Ålder: Ungdom
Kön: Kvinna
Biografi: Katanas mamma var alkoholist. Mamman blev våldtagen, därför ville hon inte behålla barnet. Men doktorerna och sköterskorna övertalade henne. När Katana hade fötts så blev mamman sinnessjuk. Hon skar Katana med rakblad precis vid ögat. Men hon blev stoppad av doktorerna. Kort där efter dog mamman, men ingen visste varför. Katana bodde på ett barnhem tills hon blev 18, då hon blev myndig. Hon köpte en liten lägenhet i Starlight Shores för pengarna hon hade skrapat ihop på hennes jobb. Hennes största dröm är att bli en känd popstjärna.
Vardagskläder | Finkläder | Pyjamas | Träningskläder | Badkläder | Ytterkläder


Dagens nerladdningstips - Häst poser

2013Dagens nerladdningstips är detta posepack för hästar! Det finns ju inte direkt jättemycket nerladdning för djuren, men igår hittade jag dessa poser.
 


Vad vill ni läsa om

2013Ja, som ni nog förstår om ni läser rubriken så undrar jag vad ni vill läsa om? Jag har haft lite problem med blogglusten de senaste dagarna, men nu börjar den komma tillbaka igen! Sen är jag ledig resten av veckan (har varit ledig sen i måndags men i alla fall) och jag får sommarlov på tisdag, så nu har jag ganska mycket tid över till att blogga och spela Sims! Så om det är något speciellt du vill läsa om, kommentera. Nu tänker jag i alla fall ladda ner en massa nytt CC och sen se om jag kan knåpa ihop en önskesim och/eller en sim att ladda ner!
 


Carmen & Taj

2013Carmen hade inte mått så bra de senaste dagarna.
Carmen tyckte faktiskt så pass mycket om Taj så hon gick runt i staden (hon bor i Lucky Palms, det glömde jag skriva sist) och sa till alla hon haft en relation med att de bara skulle vara vänner. De flesta accepterade det och tog det ganska bra, någr andra blev lite mer upprörda.
Taj fick en makeover (och man kan se min dåliga grafik i bakgrunden!)
Eftersom det var slappardagen så besökte Carmen och Taj sommarfestivalen! De deltog i ätartävlingen men förlorade båda två.
Precis innan Carmen skulle åka rullskridskor (heter det så?) så visade det sig att hon var gravid! Det är tyvärr inte Taj's barn, men det är han lyckligt omedveten om.
Men Carmen berättade i alla fall den roliga nyheten för Taj som såklart blev jätteglad.
Så glad att han firade! De har ju bara varit tillsammans i två dagar, inte alls tidigt för ett frieri, right? Men en förvånad och glad Carmen sa ja i alla fall - här går det fort fram!


Dagens nerladdningstips - Gullig frisyr

2013Dagens nerladdningstips är återigen en frisyr! Gjord av Mochilyn.
 


Dag 7 - Det värsta expansionspaketet och varför

2013Hmm, jag är faktiskt inte så överdrivet förtjust i Kvällsnöjen och Husdjur. Jag spelar sällan med djuren och låter nästan aldrig simmarna gå ut till klubbar och liknande. Djuren tycker jag mest är störiga, för det kräver uppmärksamhet hela tiden! Djuren i Sims 2 var bättre, de behövde man inte styra eller någonting, de skötte sig själva och behövde bara lite kärlek från simmarna då och då. Det som jag ogillar mest med Kvällsnöjen är hissarna, mina simmar hinner aldrig komma till någon klubb för att det tar fem timmar för dem att åka hiss! Jag blir otroligt irriterad på det. Fast jag hade ändå saknat de expansionspaketen om jag var tvungen att avinstallera dem eller så.
 


Dagens nerladdningstips - En fin frisyr

2013Dagens nerladdningstips är denna otroligt fina frisyr! Jag använde den för ett tag sedan på en sim jag gjorde och fick lite frågor vart jag laddat ner det och nu hittade jag det äntligen.
 
Ladda ner här!


Ny familj

2013Jag startade mitt Sims igår för första gången på typ en vecka, och gjorde en ny familj. Jag är helt ärligt lite trött på alla mina familjer i Sims. Jag spelade inte jätteseriöst i början, la inte ens tid på att göra en ordentlig sim. Men nu när jag har spelat med familjen i ungefär en simsvecka så måste jag faktiskt säga att jag gillar den! Så tänkte uppdatera lite om den.
Här är simmen jag startade med - Carmen, som ni kan se så ser hon ganska "tråkig" ut. Hon har egenskaperna flörtig, neurotisk, snobb, oemotståndlig och den sista kommer jag inte ihåg. Det första hon gjorde var att skaffa ett jobb inom affärer, eftersom att hon vill bli rik!
Carmens väldigt lilla hus, som består av en liten toalett och ett kök samt ett stort vardags-/sovrum. Hon har ju inte direkt några pengar, så det blev en väldigt enkel inredning och det är fortfarande ganska tomt.
Efter att Carmen sökt jobb inom affärer bjöd hon ut sin chef - man ska ju ha en bra relation till chefen, eller hur? Även om Carmen tog den relationen en bit längre, hon struntade blankt i att hennes chef är bra mycket äldre än henne och har både fru och barn.
Det var inte bara Carmens chef som fick en massa kärlek. Carmen hann träffa sju andra simmar under några dagar och det slutade med att hon hade ett rykte som "Manipulerare". Det bekymrade dock aldrig Carmen!
En inbrottstjuv var även på besök en natt, som vanligt kom polisen för sent och tjuven tog både en soffa och en stol. Carmen var ganska sur, det var ju trots allt hennes saker som hon köpt för sina intjänade pengar.
Alla Carmens relationer verkade dock få ett slut när Carmen träffade Taj, för de två klickade direkt! Carmen var så ivrig så hon bad en förvånad Taj att flytta in hos henne direkt. Att han tackade ja till att flytta från sitt stora hus till Carmens lilla hus är en gåta.


Dagens nerladdningstips - Hårband

2013Dagens nerladdningstips är detta fina hårband som Sunpi har gjort, det ska tydligen vara lite blurrigt och sånt, men jag tycker ändå det ser okej ut på bilden!
 
Ladda ner här!


Dag 6 - Tjejsimmar eller killsimmar?

2013Tjejsimmar! Det känns som det finns mer att göra när man skapar tjejsimmar, mer frisyrer, smink och större variation på både kläder och accessoarer. Sen tycker jag själv att jag är mycket bättre på att göra tjejsimmar än killsimmar. Dock så tycker jag det är lika roligt att spela med dem! Men jag föredrar att skapa tjejsimmar, just nu i alla fall.
 


Dagens nerladdningstips - Mönster för stickade tröjor

2013Fick en fråga för ett tag sedan, om vart jag hittat mönstret på kläderna som Dakota hade när hon var gravid! Här finns mönstret och en hel del andra mönster som jag tycker passar perfekt för stickade tröjor och liknande. Finns att ladda ner i både sims3pack och package!
Ladda ner här!


Gilla mig på Facebook!

2013Nu finns jag på Facebook också, om ni vill gilla min blogg där! Ni kan antigen söka på "Spacesims" eller gå in här!
 


Dag 5 - Vad är det längsta du har kommit till i generationer?

2013Det är min PGC som är inne på generation 3, jag skulle ju egentligen varit inne på generation 4 nu. Men eftersom att Charlie och Dakota inte fick någon arvinge innan de blev gamlingar fick de bli ungdomar igen! Jag vet inte hur länge jag kommer spela med min PGC, men jag hoppas att det kommer gå till generation 10, det hade i alla fall varit roligt!
 


PGC Generation 3 - Del 53

2013Lauren och Kade gillar snön och tillbringar mycket tid utomhus! Deras syskon verkar dock inte lika förtjusta över denna kalla årstid och håller sig mest inomhus.
Jobbar man på nivå nio som spelutvecklare får man vara lika snyggt klädd som Charlie!
Av alla fjorton barn som Dakota och Charlie har fått så verkar Kade ha blivit Charlies favorit! Kanske för att han är Charlie's yngsta son, eller bara för att de har så många saker gemensamt.
Dagarna rullar på ganska vanligt hos familjen. Lassie har åkt sin väg för att gå på en internatskola och kommer hem igen när hon har blivit tonåring.
Charlie fick en makeover, nur ser det faktiskt ut som han är i den åldern han är i! Eller vad säger ni?


Dagens nerladdningstips - Bröllopsfrisyrer

2013Jag fortsätter med det här bröllopstemat och idag tänkte jag tipsa om några fina frisyrer för era brudar! Detta är frisyrer som jag tycker passar för simmar som ska gifta sig, egentligen kan de ju ha håret hur de vill. Sen tycker jag personligen att frisyren ska passa simmens stil också, vissa simmar kanske ska ha något enklare andra simmar kanske kan ha något extra.
Ladda ner här!


Dag 4 - Vilket är ditt bästa prylpaket och varför?

2013Mitt favoritprylpaket är Sovrum och badrum! Det kommer med en massa fina underkläder och pyjamasar till simmarna, även några firsyrer och en är nog min absoluta favorit av alla frisyrer som finns i sims 3-spelen. Det kommer med lite möbler som också är fina, men med kläderna till simmarna har de verkligen gjort ett bra jobb med i det prylpaketet!
 
Det här är den ena av firsyrerna som följer med, min favorit!


Tävling - Vinn två bröllopsklänningar

2013Jag kom på igår när jag skrivit mitt inlägg om bröllopsklänningar, att det kunde vara kul att lotta ut en från Store! Så här kommer en ny tävling och priset är alltså två valfria bröllopsklänningar från The Sims 3 Store. Vad du behöver göra för att delta är enkelt, ta en bild på paret som ska gifta sig! Det spelar ingen roll om det är hemma i vardagsrummet, vid stranden, på biosalongen, i en studio - det får vara var som helst. Det spelar såklart ingen roll om det är en man och en kvinna, två kvinnor eller två män som ska gifta sig. Så ta fram din kreativitet och ta en bild!
 
Regler:
-Du får endast tävla med en bild.
-Lägg ut din bild på din blogg eller mejla mig, lämna sedan en kommentar och skriv om du har lagt ut bilden på din blogg eller mejlat den.
-Du får redigera och leka med bilden hur mycket du vill, det finns inga gränser!
 
Tävlingen avslutas den 9/6, alltså på söndag om ungefär två veckor. Har ni några frågor så är det bara att fråga på!


Dagens nerladdningstips - Bröllopsklänningar

2013Jag fick en fråga om jag kunde tipsa om bröllopssaker, jag börjar med min favoritdel - bröllopsklänningen! Här kommer några fina bröllopsklänningar, tipsar er också att kolla på Store för de har en del fina bröllopsklänningar.
Ladda ner här!


Ska åka iväg

2013Jag åker iväg över helgen, men jag har fixat tidsinställda inlägg åt er, så det kommer att vara uppdatering som vanligt! Jag har inte med någon dator, men min mobil följer med så jag kommer kunna svara på era frågor och kommentarer. Ha det gött! :)
 


Dag 3 - Vad saknar du i spelet? Vad är du missnöjd med och varför?

2013-Jag saknar en förskola eller någonstans där man kan lämna in småbarnen när föräldrarna jobbar.
-Jag önskar också att det fanns ännu mer möjligheter att ändra på simmarnas utseende.
-Jag hatar att simmarna i kvarteren aldrig blir gravida, gifter sig och skapar familjer. Det bara ploppar upp nya simmar från ingenstans!
-Att olyckor kunde hända, bryta benen/armarna, få någon sjukdom som simmarna kan dö av och liknande. Låter hemskt, men mina simmar dör bara av ålder och inget annat, vilket jag tycker kan bli lite tråkigt ibland. Har dock aldrig hjärta att ta död på dem.
-Fler småsaker som gör att det känns verkligare, interkationer och liknande!
 
Det är väl egentligen vad jag kommer på nu, men Sims 4 släpps ju nästan år så det ska bli kul och se vad som händer med det! Jag vet inte om det är något jag är missnöjd med så, det blir ju lite de sakerna jag saknar. Det händer väl att jag stör mig på vissa saker ibland, men annars tycker jag att Sims 3 är ett stort lyft från Sims 2! Och det får inte bli för verklighetstroget enligt min mening, det är charmigt med saker som gör att det fortfarande är ett spel.


Alex & Kailey - Snart sluttenta

2013Kailey klädde sig lite mer passande för årstiden, det är nämligen höst på Campus! Hon är allt bra söt, man skulle kunna klä henne i en sopsäck och hon skulle fortfarande se söt ut... Eller vad säger ni?
Alex ägnade sig en del tid åt att spela datorspel, han har redan jobbat otroligt hårt i skolan och kunde ha en lugn helg. Han valde att spendera den tiden mest framför en av datorerna i skolkorridoren!
Kailey tog kontakt med gammla vänner, i allt skolarbete och ny pojkvän så har hon nästan glömt bort dem!
Såklart ägnade Alex inte all sin fritid åt datorerna, även Kailey fick en del uppmärksamhet - tur var väl det.
Förutom att laga mat (som Kailet förövrigt är bäst på utav alla som bor i studentkorridoren) och umgås med andra studenter - så har Kailey börjat lära sig spela piano! Hon är inte så jätteduktig och kan inte ens spela blinka lilla stjärna, men det låter nästan som hon kan spela en melodi ibland.


Dagens nerladdningstips - Boots

2013Dagens nerladdningstips är dessa boots från Lollipop Chainsaw som Eterneila har gjort tillgängliga för Sims 3!
 


Dag 2 - Vilket är ditt bästa expansionspaket och varför?

2013Om jag ska vara ärlig så hade jag nog inte klarat mig utan något av mina expansionspaket, inte när man har spelat med dem ett tag. Jag skulle sakna alla sakerna som följer med i just det expansionspaketet. Men om jag måste välja en favorit så får det nog bli Leva livet! Dock tycker jag att allt det skulle funnits i grundspelet. Men jag gillar att ha familjer i Sims och det är för det mesta det jag spelar med, kommer med så många roliga saker som man kan göra som gör spelet roligare! Sen måste jag säga att jag verkligen tycker om Drömjobb, Universitetsliv och Övernaturligt också, åhh tycker nog om alla mina expansionspaket, hehe...
 
Känner ni igen Gabriella från generation 2/3? ^^


Livesänding

2013Idag är det dags för ännu en livesänding. Denna gången ska vi få se mer av den kommande storevärlden - Dragon Valley och även få träffa de som ska skapa The Sims 4! Det sänds klockan 19.00, och ni kan se det här, ni kanske behöver klicka er vidare därifrån, men själv tycker jag att den är bättre än den andra sidan.


Dagens nerladdningstips - Gravidkläder

2013Här är två set med kläder från Universitetsliv som fungerar som graviditetskläder! Ni måste tyvärr ha Universitetsliv installerat för att de ska fungera. Jag har själv dessa och de fungerar jättebra, Dakota hade de höga shortsen med t-shirten i det första setet, när hon var gravid med fyrlingarna.
Ladda ner här!


Dagens nerladdningstips - Ögonbryn

2013Dagens nerladdningstips är detta ögonbryns-set, jag tycker själv att det är svårt att hitta realistiska ögonbryn att ladda ner så jag blir alltid glad när jag hittar det! De är gjorda av SK-Sims.
 


Dag 1 - Vilka spel har du?

2013Denna frågan är lätt, jag har alla mina spel's ikoner i menyn här på bloggen! Men de expansionspaket jag har är: Husdjur, Kvällsnöjen, I Rampljuset, Övernaturligt, Årstider och Universitetsliv, jag har även Leva livet och Drömjobb installerade. De prylpaket jag har är: Lyx & design och Sovrum & badrum, har även Disel installerat.
 


30 dagar utmaning

2013Eftersom att jag inte har någon simslust just nu så har jag inte speciellt mycket att skriva om här på bloggen, därför tänkte jag att jag kunde göra en 30 dagar utmaning igen! Det var ett bra tag sedan jag gjorde den, så det känns som en perfekt grej att göra nu. Den är gjord av Fanta, så all cred går till henne och ni hittar hennes inlägg här! Jag hoppas ni kommer gilla detta, jag startar imorgon.
 

1. Vilka spel har du?

2. Vilket är ditt bästa expansionspaket och varför?

3. Vad saknar du i spelet? Vad är du missnöjd med och varför?

4. Vilket är ditt bästa prylpaket och varför?

5. Vad är det längsta du har kommit till i generationer?

6. Tjejsimmar eller killsimmar?

7. Det värsta expansionspaketet och varför

8. Bygga hus, inreda ett färdigt hus eller köpa ett helt färdigt som redan är inredat? Varför?

9. Vilken är din favoritsim igenom alla tider och varför?

10. Det värsta prylpaketet och varför

11. Fusk eller mods?

12. Den fulaste simmen du har gjort

13. CC eller CC-free?

14. Vilken egenskap använder du mest?

15. Vilken livslång önskan: Superpopulär eller hjärtekrossare?

16. Ta bilder eller filma?

17. Ladda ner simmar eller skapa egna?

18. Vilken färdighet tycker du mest om?

19. Ful sim med bra egenskaper eller snygg sim med dåliga egenskaper?

20. Kina eller Frankrike?

21. Spela i generationer eller spela med en familj och sedan fortsätta på en annan?

22. Sunset Valley eller Bridgeport?

23. Om du var en sim, vilka egenskaper hade du haft då?

24. Familjen Spökh eller familjen Markövertag?

25. Vilket är ditt favoritspöke/sätt att dö på och varför?

26. Vilken är din favorit bland de mytologiska varelserna (såsom vampyr, enhörning etc)?

27. Vilken låt på simliska är din favorit?

28. Vilken är den tråkigaste färdigheten?

29. Finns det någon egenskap du aldrig har använt? Varför har du aldrig använt den?

30. Vilken NPC är din favorit?Närmre titt på PGC huset

2013Jag tänkte visa lite mer av PGC huset, för jag har egentligen inte visat något! Tycker det är svårt att få en bra bild av hur huset ser ut på bilderna, men ändå! Jag ger cred till Sara på Simsdelexue, för det var där jag fick idén. Jag tog inte några bilder på badrumen,
Framsidan av huset, insåg nu att jag glömt ta bilder på baksidan, oops!
Vardagsrum + hall, eftersom detta är det första rummet man kliver in i.
Det lilla men väldigt gulliga köket!
Hallen precis när man kommer upp för trappan.
Larissa och Lauren's sovrum!
Kade's sovrum.
Dakota och Charlie's sovrum, även Larissa sov här inne ett tag.


Dagens nerladdningstips - Hästtransport

2013Dagens nerladdningstips är en hästtransport, en med nerfälld ramp och en med rampen stängd. Obeservera att den inte fungerar att använda, utan är bara en prydnad. Men snyggt om man har ett stall!
 


Mina inredningstips

2013Det var någon som önskade byggtips, men dett blir nog en blandning av det hela! Jag bygger sällan hus i Sims, antagligen mest för att jag är lat. Jag är inget proffs, men jag tycker för det mesta att det blir okej när jag bygger och inreder hus! Det blev fler tips än vad jag trodde och jag hoppas någon av er har nytta av dem.
 
-Bygg inte för stort! Det misstaget har jag gjort många gånger, jag tänker ofta "nu vill jag ha ett stort hus" och så bygger jag på en jättestor tomt och allting blir mycket större än vad jag hade tänkt mig. Istället så försöker jag köpa en mindre tomt och bygga lite mindre, då blir det inte lika mycket yta i huset som behöver täckas med möbler och det kommer att se ut mer som någon faktiskt bor där!
-Ha ett tema i huset, om du har ett modernt kök och en vintage-stil i vardagsrummet så kommer själva helheten av huset inte att se så bra ut. Inred heller inte en mysig stuga med stilrena och enkla möbler, försök hellre att gå helt på den där mysiga känslan istället!
-Tryck inte in möbler och saker i huset bara för att simmarna ska ha det, om de verkligen inte behöver det. Tryck inte in en pool i trädgården bara för att det är kul för simmarna att bada. Gör det om det passar och ser bra ut, en pool till ett öppet hus vid strande kan vara snyggt, men en pool till en liten stuga i skogen, njaa?
 
-Gör inte likadant överallt, om du har två simmar eller fler i ett sovrum behöver de inte ha t.ex likadana sängar som står brevid varandra. Det ser ofta ganska konstigt ut, prova istället olika sängar - med samma stil, och placera de på olika ställen i rummen.
-Tapeterna och golven är viktiga, när jag spelade sims 2 brydde jag mig inte så mycket, men jag har insett hur mycket det gör med rummet! Och eftersom att man kan ändra så otroligt mycket på färgerna, mönstrerna och ja det mesta i Sims 3 så utnyttja det!
-Det samma som jag skrev ovan gäller även för möblerna, du kan ändra så mycket på möblerna genom att ändra färger och material!
 
 
-Detaljer, detaljer, detaljer! Som är min favoritdel, jag tycker själv att tavlor gör väldigt mycket! Släng in en massa småsaker i huset, det gör så att det ser mycket mer hemtrevligt ut! Tavlor, matter, gardiner, växter och prydnader, det finns en massa saker att ladda ner.
-Detta kan vara ett klurigt tips för vissa, men att ha rätt färger tillsammans är viktigt för att det ska se bra ut. Jag brukar försöka hålla mig till två eller tre grundfärger, sen ska man såklart blanda in mer än dessa färger i rummet. Men dessa två eller tre färger baserar jag väldigt mycket på, stora saker som väggar, golv och större möbler.
-Mina favoritkod: moveobjects on/off, är super om man vill ha saker närmre varandra. Att hålla in "alt" på tangentbordet när du flyttar och vrider möbler är också ett tips, då man kan flytta sakerna närmre varandra utan att behöva styras av rutorna!
-Baserat rummet/huset också på simmens personlighet! Speciellt tonårs- och barnrum, finns mycket man kan göra med det.
 


Dagens nerladdningstips - Romper ethnic print

2013Kommer ni ihåg simmen jag la ut bilder på för ett tag sedan? Det var i alla fall en del som undrade var jag hittat hennes "klänning" - som inte är en klänning, utan en byxdress! Det är i alla fall gjord av All-about-style och ni får scrolla ner till fjärde raden, där hittar ni den. Finns i både sims3pack och package.
 
Ladda ner här!


Dagens nerladdningstips - Två fina frisyrer

2013Dagens nerladdningstips är dessa fina frisyrer! Det är Shock & Shame som gjort retextures på dem.
 


Hjälp?

2013Som ni kanske har märkt så har det knappt varit någon uppdatering om mitt spelande, för jag har inte spelat sims på hela veckan. Det där lät mer dramatiskt än vad det är, i alla fall det är för att jag inte haft någon lust för det. Jag tror jag ska spela lite idag, men annars så undrar jag vad ni vill läsa om? Det finns ju saker jag kan skriva om som jag inte behöver starta mitt spel för! Så vad vill ni läsa om? :)
 


Dagens nerladdningstips - Ett öga

2013Det var några som undrade över hur jag fått simmen, på bilderna i mitt förra inlägg, att ha olika färger på ögonen. Det är som jag har laddat ner, och det är ett öga som finns på vänster sida och ett på högersida. Man kan alltså bestämma vilket öga som ska ersättas med detta lite annorlunda öga. Ögat finns under accessoarer. Det är gjort av Kewai-dou, som har en massa fina saker, speciellt hår!
 
Ladda ner här!
 


Immortal soul

2013Hey, Immortal Soul
Thou who walk the darkened nights
alone
Selflessly to protect your kind
Do you feel lonely
Knowing you're the only mind
Who will outlive every one you know
Does it bring you sorrow?
Oh, Immortal Soul
Tell me how it feels
To be a spirit walking
The plains of earth you own
Alone


The sims 3 Semesterparadis

2013Igår släpptes producer walkthrough till Semesterparadis, jag ser faktiskt fram emot det nu! Jag var lite skeptiskt när de berättade om det, men jag tycker det ska bli superkul. Det verkar vara en hel del att utforska, sen tycker jag det ska bli kul att få driva en egen resort. Jag har inte förbokat det, men jag kommer nog göra det snart!
Ska ni förboka det, varför/varför inte? :)
 


Dagens nerladdningstips - Lakyle's hår

2013Fick en fråga för ett tag sedan, om vart jag laddat ner Lakyles hår. Det är ett hår från Store som är omgjort av Aikea-guinea!
 


Tera bilder

2013För er som gillade mina bilder som jag la upp från när jag spelade Tera -> På min andra blogg lägger jag upp en massa bilder från mitt Tera spelande och kommer nog så smånigom lägga upp bilder när jag spelar andra spel! Om ni är intresserade så hittar ni den här.


PGC Generation 3 - Del 52

2013Sally och Sam tog studenten, det firade hela familjen genom att åka och titta på deras cermoni!
Fyrlingarna växer väldigt fort och det är bara någon dag kvar tills de växer upp! Både Kade och Lauren passar på att leka med dockskåpet tillsammans.
Dagen efter var det fyrlingarnas födelsedag! Fyra födelsedagstårtor gjordes, men Charlie och Dakota var tvugna att jobba, så Sally och Sam fick fira fyrlingarna.
Från vänster: Kade, Lassie, Larissa och Lauren! Mina favoriter är Kade och Larissa, tycker Lassie ser lite konstig ut...


Dagens nerladdningstips - Söta skor

2013Dagens nerladdningstips är dessa söta kattskor, gjorda av Simmaniacos!
 
Ladda ner här!


Simmar att ladda ner

2013Har samlat ihop de senaste simmarna jag gjort som finns att ladda ner i detta inlägg! Vissa finns på både Exchange och Mediafire, vissa på bara Mediafire.
 
Julia Hope - Mediafire
Julie Adams - Mediafire
Leylah Crest - Mediafire
Billy Sand - Mediafire
Sarah Miller - Mediafire
Sheila Leander - Mediafire & Exchange


Dagens nerladdningstips - Hår från Lapiz

2013Om det är någon som gör snygga hår till killar så är det Lapiz, här är mina tre favoriter! Det andra håret är även det jag använt på Charlie innan, var någon som frågade efter det.
 


Mina nerladdade sliders

2013Jag får ofta frågor om mina nerladdade sliders och nu tänkte jag visa dem! De flesta sliders som jag laddat ner är för att kunna ändra kroppen, ögonen, läpparna och käken mer. Jag letar ofta efter sliders, just nu är jag på jakt efter en sliders som man kan ändra ögonbrynen mer med.
 
aWt sliders
Hermi's lip slider
Jonha sliders
 
Mina favoriter är aWt's och Jonha's sliders, ska man ha sliders ska man ha deras!


Dagens nerladdningstips - Smink

2013Har fått lite frågor om smink, både vanligt och lite mer ovanligt!
Ladda ner här! Cred till: Dollfiesims
Scars av Tifa


101 unika!

2013Hade 101 unika igår! Helt galet, detta firar jag med att visa hur jag ser ut, whoopa! :) Tack så mycket alla som läser & kommenterar, betyder sjukt mycket! :D Jag lovar att jag är 17, fråga Kim om ni inte tror mig ._. Jag ska göra en simself snart också, promise! ^^
 


Dagens nerladdningstips - Cardigan & shorts

2013Dagens nerladdningstips är dessa fina kläder, en cardigan och ett par shorts! Gjord av Shock&Shame.
 


Recension: The sims 3 Universitetsliv

2013I Universitetsliv kan du äntligen ta dina simmar till Universitetet! Har de stora drömmar och planer på att hård plugga, eller kommer de festa loss på de vilda festerna i Campus? Både ungdomar, vuxna och gammlingar är välkommna dit hur många gånger som helst!
Spelet överlag
Jag tycker verkligen om Universitetsliv, det platsar i alla fall bland mina favoriter! Själva grejen med att åka till Universitetet är roligt, men det är många saker runt om som jag också gillar. De nya smartphone's som simmarna får är super, och alla saker de kan göra med den! Det kommer en himla massa nya interaktioner som är roliga, sen är det en hel del fina kläder, frisyrer och möbler!
 
Kläder, frisyrer & möbler
Som jag nämde innan, så kommer det med en hel del fina kläder, frisyrer och möbler. Dreadsen är mina favoriter, både till killarna och tjejerna, men det kommer även med några till som jag gillar. Dock så tycker jag att det är synd att vissa av frisyrerna inte fungerar för barn, eftersom jag tycker att det skulle passa barnen i sims. Möblerna är också fina och passar för en student, det finns allt från hemmabyggda möbler till mer Ikea liknande saker!
Interaktioner & egenskaper
Jag nämde innan att det kommer med en del roliga interkationer och min stora favorit är såklart "Kyss i stundens hetta". Men sen följer det med en massa interaktionerna med smartphone's och också i grupperna som kommer med Universitetsliv. Det finns tre grupper: nördar, rebeller och sportfånar, jag hade dock önskat att det fanns några till. Även tre egenskaper följer med, de påminner lite om egenskaper som redan finns i spelet och jag använde inte dem så ofta.
 
Är Universitetsliv värt att köpa då? Om man frågar mig - så ja! Det är ett väldigt lyft för hela Sims 3 tycker jag och det är kul att åka till Universitetet med simmarna. Det tillhör ett utav mina favorit expansioner och jag tror inte att jag är ensam om att tycka det!


Dagens nerladdningstips - Posepack

2013Dagens nerladdningstips är detta posepack för småbarn, gjord av Simswhen!
 


Ny sim igen

2013Vad tycker ni om henne?


En sim utan CC

2013Jag fick en fråga för ett tag sedan, om jag kunde göra en sim utan något CC för att se hur det blev! Så det gjorde jag, dock är ögonen CC eftersom jag har ersätt ögonen i spelet med dessa. Annars har jag inte använt något CC varken kläder, hår, skin, smink osv. Jag har heller inte använt några nerladdade sliders. Jag vet inte om det är någon som är intresserad av att ladda ner henne, ni behöver ju några olika expansions- och prylpaket för att hon ska se ut som hon gör i mitt spel.
 
Jag tyckte faktiskt inte det var så svårt, eftersom att det finns en del fina kläder och frisyrer som kommer med i de senare expansions- och prylpaketen. Jag älskar hennes frisyr, som kommer med i Sovrum och Badrum, kläderna är från Universitetsliv och jättefina! Det som stör mig mest är de vanliga ögonen i spelen som jag verkligen inte gillar, och så gillar jag inte sminket, speciellt inte det som finns till läpparna.
 


Dagens nerladdningstips - Några frisyrer

2013Dagens nerladdningtips är dessa söta frisyrer som Sunpi har gjort rextures på, som alltid blir fina och välgjorda!
 


Önskesim #7 - Billy Sand

2013Namn: Billy Sand
Ålder: Tonåring
Kön: Kille
Undertyp: Människa
Biografi: När Billy var liten slog hans pappa honom. Hans mamma hade lämnat dom när Billy var 5 år. Billy brukade bara få några blåmärken. Men sen så gick det över gränsen och pappan slog till honom i huvudet med en spade. Billy fick ett jack i ögonbrynet. Pappan sitter i finkan. Billy fick flytta till en fosterfamilj men han rymde därifrån. Nu bor han i ett skjul i utkanten av stan. Han stjäl mat och kläder så kan är ganska snyggt klädd.
Vardagskläder | Badkläder | Finkläder | Träningskläder | Pyjamas | Ytterkläder
Tyvärr så har jag verkligen inget CC i klädväg när det kommer till tonårs killar! Jag hoppas att du Tilda som önskade Billy har något som du gillar. Jag hade heller inte installerat alla mina piercingar, så om du vill ha kan du ladda ner här! Annars hoppas jag att du är nöjd med honom! Jag tycker själv inte att jag är speciellt duktig på att göra kill-simmar, men jag tycker Billy blev ganska bra. Han har ett ärr i högra ögonbrynet, som ni nog kan se. Om ni vill att jag ska ladda upp honom på Exchange så säg till!


PGC Generation 3 - Del 51

2013Dakota fyllde år och fick en medelålderskris! Charlie fyllde år dagen efter och fick en medelålderkris han med. Jag var för lat för att orka ta ordentliga bilder, de ser likadana ut med några små rynkor bara!
Fyrlingarna växer mer och mer för varje dag, och det är inte många dagar kvar tills de blir barn!
Charlie och Dakota njuter av att vara föräldrar!
Sally och Sam fyllde år och växte upp till ungdomar!
Sam till vänster och Sally till höger! De bor fortfarande kvar hemma, men de kommer nog flytta ut när fyrlingarna blir barn.


Dagens nerladdningstips - Paradise Kiss Pt2

2013Dagner nerladdningstips är dessa coola tights och strumpor, de är gjorda av Simpaii.
 


Ny sim - Lola

2013Har inte haft så stor lust att spela Sims de senaste dagarna, men att skapa simmar är alltid kul! Ska försöka göra några önskesimmar i helgen, för det är några stycken kvar. Men igår gjorde jag klart den här simmen, som jag döpte till Lola. Jag vet inte om hon kommer att användas till något speciellt, hon kanske dyker upp i min PGC, men vi får se!


Få en önskesim av både mig och Kim

2013Några av er har kanske läst på Kim's blogg om vårat lilla sammarbete! Vi tänkte lotta ut en önskesim och båda göra den. Vi kommer alltså göra varsin och vi kommer inte på något sätt att påverka varandras simmar. Detta gör vi för att vi tyckte det lät som en rolig idé och det skulle vara roligt att se hur olika vi kommer göra simmarna! OBS! Vi kommer inte göra någon av önskesimmarna ni önskat hos mig tidigare, utan ni får önska en ny här!
 
Såhär gör du för att delta i lottningen:
1: Läs igenom villkor och vad som bör finnas med i din kommentar, detta hittar ni här.
2: Lämna en kommentar på antingen Spacesims eller Kimssims, eller båda två för att få dubbel chans - MEN bara en kommentar på var blogg i så fall, du kan inte få fler än två "lotter" - kommentaren ska finnas på antingen detta inlägget eller respektive inlägg på Kim's blogg, alltså inte det om de vanliga önskesimmarna!
3: Ni får lov att delta till och med fredag nästa vecka - 17/5 - 23.59, de simmar som kommer in efter denna tid kommer ej komma med i lottningen.
4: Vi kan ej garantera att simmarna dyker upp direkt, de ska lämnas upp samtidigt, vilket kräver att vi båda är färdiga och för detta måste vi ha tid och möjlighet. 
5: Lottningen kommer ske helt opartiskt och kan inte påverkas - vare sig av oss eller er.
6: Endast EN sim kommer göras i slutändan.
 
Om ni har några frågor eller liknande är det bara att kommentera! :DDagens nerladdningstips - Prinsess tröjor för småbarn

2013Dagens nerladdningstips är dessa söta prinsess-töjor, för era småbarn! Gjord av Riskywoohoo.
 


PGC Generation 3 - Del 50

2013Familjen flyttade till ett nytt hus! Det är verkligen superfint och ni kan ladda ner det här!
Alla verkade trivas hur bra som helst i det nya huset.
Larissa var den första av fyrlingarna som lärde sig gå och prata!


Ny sim på G!

2013Förlåt för den tråkiga uppdateringen idag, men har varit lite upptagen med skolarbete och annat! Nu är jag ju dock ledig, så jag hoppas att jag kommer ha tid att skriva en massa roliga inlägg. I alla fall så påbörjade jag en ny sim idag, tänkte först göra en kille men det blev inte alls bra, så då började jag göra en tjej som jag tänkte ge en lite ballare stil men det hela slutade med att jag gjorde en cutie istället! Precis som alla mina andra simmar typ, hehe. Anyway, jag är inte helt klar med henne, ska göra klart henne imorgon och ta lite bilder, tänkte bara visa en bild från CAS! :)
 


Bra Let's Plays

2013Jag hänger en del på Youtube, så jag tänkte att jag kunde tipsa om en utav mina favorit youtubare! AndrewArcade, han spelar mest Sims men just nu spelar han även Resident Evil 6. Han pratar engelska, men jag har aldrig upplevt att det är svårt att hänga med. Jag tycker i alla fall att ni borde checka in hans youtube! Klippet under är första delen i hans kombinerade Let's play, där han kommer spela med alla Sims 3 spel!
  


Dagens nerladdningstips - Supernatural tops

2013Dagens nerladdningstips är dessa super balla Supernatural tröjor! De kommer såklart att hamna i mitt spel, eftersom att det är min favoritserie!
 


The sims 4 - Mina tankar

2013Igår kväll bekräftades det att The sims 4 kommer att släppas nästa år! Jag vet att de flesta är ganska negativt inställda till det och många tycker att de redan lagt ut en massa pengar på 3an. Dock så var det ju faktiskt likadant när de skulle släppa Sims 3! Jag total vägrade att köpa det och höll fast med 2an i två år till. Men nu när jag spelat Sims 3 en del så måste jag säga att det finns så många saker som är bättre med 3an, samtidigt som det finns många saker från 2an som jag saknar. Sen måste man inte köpa 4an, eller hur? Jag kommer definitivt att köpa det, men jag kommer nog spela Sims 3 ganska aktivit tills det kommit ut lite fler expansioner till 4an. Sen är det fortfarande ett år kvar och man måste inte sluta spela Sims 3, Sims 2 eller Sims, bara för att Sims 4 släpps!
Det jag hoppas att Sims 4 kommer innehålla är (som jag kan komma på nu):
-Fler sliders, längd sliders, sliders för alla kroppsdelar osv!
-Förskolor eller något slags daghem för småbarn.
-Fler familje-interaktioner, det kan vara små saker som att föräldrarna kan köra barnen till skolan, lite som interaktionerna som följer med i Leva livet.
-Årstider i grundspelet!
-Bättre grafik
 
Det enda som jag är orolig över är att The sims 3 redan kräver en väldigt, vädligt bra dator, så jag undrar om inte 4an kommer kräva ännu mer. Vilket betyder att om man vill spela det med riktigt bra grafik och att spelet ska flyta på bra, kommer man nog behöva en monsterdator. Så dags att börja spara till en monsterdator då, vilket jag ändå hade tänkt göra. Agående bloggen så vet jag inte, jag menar jag vet inte ens om jag kommer att blogga då, det är klart jag hoppas att jag gör det, men man vet ju aldrig! Jag får helt enkelt se, vad som händer och så!
 
Vad tycker ni? Vad hoppas ni kommer att komma med spelet?


Dagens nerladdningstips - We heart it v.2 av Skylar

2013Jag har väntat SÅ länge på att Skylar skulle släppa det här pose paketet, jag är säker på att det kommer se super ut. Det brukar Skylar's poser göra!
 


PGC Generation 3 - Del 49

2013Tvillingaran Lakyle och Larry växte upp! De flyttade tillsammans med Samantah ut. Jag orkade faktiskt inte fixa deras utseende, gör kanske det någon annan gång! I alla fall så vet jag att jag inte följer reglerna till PGCn helt 100 procent, men ärligt talat så bryr jag mig inte. Jag spelar med min PGC för att det är kul, jag har inte ens räknat några poäng och sånt. Så att ni vet, för just nu kände jag att det verkligen var för många simmar i hushållet, speciellt eftersom att mitt mod inte fungerar som det ska och jag inte kunde styra över fyra av simmarna. Det var därför Samantah fick flytta ut tillsammans med tvillingarna.
Några dagar senare så var det fyrlingarnas födelsedag, tyvärr var det bara Dakota, städerskan, barnvakten och reperatören som var hemma.
Såhär ser de ut, från vänster på översta bilden: Kade, Lauren, Lassie och Larissa! Som ni kan se så har jag äntligen en arvinge - Larissa. Och innan en massa börjar fråga så är alla deras kläder ifrån det här paketet jag la ut för ett tag sedan, som jag starkt rekomenderar er att ladda ner, finns så mycket fina kläder och skor till småbarnen! Ni hittar det här!
Sen ett uppdaterat familjefoto! Tyvärr kan jag ju inte få med hela familjen, men på bilden ser ni i alla fall: Sally, Sam, Charlie, Dakota, Lassie, Kade, Lauren och Larissa! Som ni också kan se fick Dakota en makeover, tycker  dessa kläder och frisyren passar henne bättre!


Dagens nerladdningstips - Barbie Girl Outfit

2013Dagens nerladdningstips är dessa barbie-outfits, som är gjord av Simblrdeglam!
 
Ladda ner här!


En Magury sim

2013Det är kanske inte så många som har hört talas om Magury sims? Det är i alla fall en sim som har en speciell hudfärg och hårfärg, sen är hela simmen baserad på färgen, kläder, ögon, hår - ja allt på simmen är i dessa två färger! Något annat som sticker ut med dessa simmar är deras enorma öron och ganska stora ögon, men speciellt öronen. Jag är inte helt färdig, för mitt spel var hur segt som helst av någon anledning, så jag ska nog försöka göra klart henne imorgon! Hon heter Candy och hennes färger är rosa och gul, dock så är hon ju som sagt inte klar än. Men vad tycker ni om henne än sålänge? Ni kan förresten läsa mer om Magury simmar här!
 


Random blogg

2013Jag gjorde en random blogg, där jag kommer lägga upp en massa olika saker som jag känner för att lägga upp! Bla bilder från andra spel och sånt kul. Om ni är intresserade av att kolla in den så hittar ni den här! Har inte orkat göra något åt designen, ska inte ha något seriöst på den bloggen i alla fall, vill mest lägga ut bilder från Tera, hehe :)


PGC Generation 3 - Del 48

2013Det var slappardagen så hela familjen var ledig!
Såklart slängde Dakota ihop en liten fest, där alla släktingar var inbjudna, festen gick så bra att folk stannade tills sent på kvällen!
Nästa dag tar Dakota det ganska lungt, hon spelar spel och läser en graviditetsbok.
Senare på eftermiddagen var det dags för Dakota att föda. Det blev fyra barn, tre flickor och en pojke, de fick namnen Larissa, Lassie, Lauren och Kade. Jag har ingen aning om hur det gick till, att Dakota fick fyra barn, för jag är ganska säker på att det inte ska fungera. Jag tror mitt spel fick spader, annars kan jag ju berätta att jag nästan skrek framför min dator, jag hade hoppats på ett barn. Nu har Dakota och Charlie sammanlagt 14 barn tillsammans, och jag vet inte vad jag gör om ingen av dessa fyra barn har rätt gener :(


Dagens nerladdningstips - Newsea frisyr

2013Dagens nerladdningstips är detta dösnygga hår som Beaverhausen gjort en rexture på! Jag har själv laddat ner det och det är suuuuperfint!
 


Gör om sims3pack-filer till package

2013Detta är en enkel guide hur du gör om dina sims3pack-filer till package! För helt ärligt, det är döjobbigt att sitta och installera en massa sims3pack filer! Sen kan man ju göra en compress på filerna om de är package. Detta är inte alls svårt, har man väl laddat ner programmet tror jag inte ens man skulle behöva en guide för det!
 
Steg 1.
Först behöver du såklart ett program som gör att man kan göra om sims3pack-filer till package-filer! Programmet du ska ladda ner heter Sims3Pack Multi Installer och du kan ladda ner det härFör att kunna ladda ner från ModTheSims måste du vara medlem, men det är superlätt och helt gratis!
 

Steg 2.
Nu när du har programmet är det bara att börja, först bör du skapa två mappar, du kan döpa dem till vad som helst så länge du kommer ihåg vad som finns i vilken! Jag har döpt mina till "Sims3pack" och "Package" - dock har jag dessa två i en mapp som jag döpt till "TSR".
 
Steg 3.
Nu lägger du de sims3pack-filer du vill göra om i en utav mapparna, den mappen som du vill ha dina sims3pack filer i. Sen öppnar du Multi Installer och väljer den översta "Browse" - sen ska du välja den mappen som du har dina sims3pack filer i.
 
Steg 4.
Nu ska du trycka på den andra "browse" (vid step 2) och där väljer du den andra mappen som du har, dvs den mappen du vill att dina sims3pack-filer ska hamna i när du har gjort om dem till package.
 
Steg 5.
Nu klickar du bara på "Extract" så kommer programmet att göra om dina sims3pack-filer! Detta kan ta en stund, beroende på hur många och hur stora dina sims3pack-filer är! Jag rekomenderar att man bara tar ca 100-200 i taget, eftersom att programmet kan hänga sig annars.
 
Steg 6.
När programmet är klart så kommer det stå en liten text längst ner där den säger att den har "extract" filerna, hur många filer och hur lång tid det tog. Då kan du gå in i mappen där du valt att spara de nya package-filerna i, alla filer kommer ha jättekonstiga namn med en massa siffror och bokstäver, men det är så det ska se ut. Dessa filerna kan du nu göra en compress på (läs om det här) eller lägga in bland dina "Mods"->"Package" i din Sims 3-mapp!
 
Om ni behöver hjälp eller inte förstår något så är det bara att kommentera! :)


Townie makeovers

2013Gjorde om två simmar i St. Claire för några dagar sedan, blev mest nöjd med killen som jag även fixade mest med! Vad tycker ni? (före bilden är överst och efter bilden under)


Hej!

2013Hej! Förlåt för att jag inte bloggat, men har inte haft tid till det och hann inte göra några tidsinställda igår. Ibland är det saker som kommer upp som jag måste fixa, men ikväll är jag hemma igen och då tänkte jag skriva ett inlägg om hur man gör som sims3pack filer till package! :)

Jag hade tyvärr ingen annan bild än denna, eftersom jag bloggar från min mobil.PGC Generation 3 - Del 47

2013En vanlig morgon hos familjen West.
Studentbal - alla 6 hamnade i slagsmål, Sam, Larry & Lakyle inledde några relationer, Sally blev balens drottning och Maddox blev balens kung!
Efter plugg spenderas det en del tid framför tvn.
Sen hade tvillingarna födelsedag, Macon var först med att växa upp till en ungdom!
Sen var det Maddox tur att växa upp! Båda packade sina väskor och flyttade direkt.
Dakota har mått illa de senaste dagarna, så hon stannade hemma från jobbet.
Det visade sig dock ganska snabbt att Dakota var gravid, såklart berättade hon det direkt för Charlie som blev väldigt glad!


Dagens nerladdningstips - Sweaters

2013Dagens nerladdningstips är dessa fina tröjor, gjord av Sectrumsimpra!
 


Dagens nerladdningstips - Frisyrer för småbarn av Editsim

2013 
Ladda ner här!
Ladda ner här!


Ladda ner - Sheila Leander

2013Det var en del som ville ladda ner Sheila, så här är hon! Sheila gillar färgerna rosa och grön, hon älskar katter och grön mat. Hon har tur för det mesta och vinner nästan alltid i spel, men hon är också väldigt blyg och lite klumpig.
Vardagskläder | Finkläder | Pyjamas | Idrottskläder | Badkläder | Ytterkläder
Kom ihåg! Ni får inte lov att ladda upp henne någonstans och påstå att det är ni som gjort henne. Lägger ni upp bilder på henne så länka tillbaka till mig! Tack :)


Dagens nerladdningstips - Hud/skin

2013Detta är ett skin som jag använder ganska ofta och det är detta skin som jag använt på Kailey! Det finns att ladda ner på ModTheSims, ni behöver bara bli medlem där och det är helt gratis.
 
Ladda ner här!
Detta är också ett skin som jag använder flitigt och det är superfint! Flera av simmarna i min PGC har detta skin (bla Dakota och Sam).
 
Ladda ner här!


Ny sim - Sheila

2013Gjorde en ny sim igår, någon som är intresserad av att ladda ner henne?Senaste inläggen ▾

Kategorier ▾

Mitt arkiv ▾

 • 2016 06 07
 • 2015 01 02 03 04 07 10 11 12
 • 2014 01 02 03 04 05 06 07 08 09 11 12
 • 2013 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • Mina länkar ▾

  Design & layout ▾

  Bildlänkar ▾

  1, 2, 3, 4, 5