PGC Generation 2 - Del 3

2013Det var Reece födelsedag och han växte upp till ett barn! Han har egenskaperna slabbig och älskar kylan.
Det blev en liten ombyggnad på nedervånigen och Reece fick ett eget rum där!
Eftersom det hade snöat så mycket var det en snödag, så nästan hela familjen var hemma och alla tillbringade dagen utomhus!
Eller ja, alla förutom Lucy som jobbade med sin bok istället.
Edric bjöd över Maya och frågade om hon ville flytta in, och det ville hon såklart!
Maya hade mått dåligt i flera dagar och det visade sig att hon var gravid!
Hon berättade genast den roliga nyheten för Edric, som inte direkt blev fullt så glad men han såg ändå fram emot att få en egen son eller dotter!


Dagens nerladdningstips - Mönster

2013 
Ladda ner här!


PGC Generation 2 - Del 2

2013Familjen ordnade en maskerad på spökeridagen!
Sen försökte Aiden att laga deras stero, det gick dock inte så bra.
Mydigheten kom och hämtade Tiger och Harmoni eftersom de inte fått tillräckligt med uppmärksamhet (och det här mina vänner, är anledningen till att mina simmar aldrig har djur).
 Edric och Maya har umgåtts en del den senaste tiden, och Edric försöker ofta visa Maya att han vill vara mer än bara vänner.
Det var Aidens födelsedag och han blev en gammal man. Han vill snart gå i pension men tänker jobba några dagar till innan han slutar.
Edric fick som han ville i alla fall och är nu tillsammans med Maya!
Samtidigt som Maya och Edric var på höstfestivalen var det en tant som helt plötsligt blev dåligt, så Edric som jobbar på sjukhuset ryckte in!


Dagens nerladdningstips - Frisyrer från Beaverhausen

2013 
 
 
Ladda ner här!
 
 
 


Sim #4 - Alex Jinart

2013Så nummer fyra och även sista sim är Alex! Han är den simmen som ser mest "normal" ut utav simmarna, även om han har ett ärr i ansiktet. Alex är en blandad personlighet han är smart och duktig på datorer, samtidigt blir han lätt krinig och har lätt för att stressa upp sig.
Vardagskläder | Finkläder | Pyjamas | Badkläder | Idrottskläder | Ytterkläder


Sim #3 - Leyah Reniss

2013Sim tre är också en sim med ett namn som börjar på L - nämligen Leyah! Hon är en alvliknande sim och trivs bäst utomhus. Hon är väldigt vänlig mot alla och slutade äta kött när hon var liten. Eftersom naturen ligger henne varmt om hjärtat är hon inte glad för den senaste tekniken som hon tycker går för fort fram.
Vardagskläder | Finkläder | Badkläder | Pyjamas | Idrottskläder | Ytterkläder


Sim #2 - Lance Erist

2013Sim två är en kille som heter Lance, jag vet inte om det finns så mycket att säga om honom. Han har två horn i huvudet och en är en kille som mest tycker om att umgås med sig själv och läsa böcker. Han är inte överdrivet förtjust i andra simmar och tycker att de flesta bara är jobbiga.
Vardagskläder | Finkläder | Träningskläder | Badkläder | Ytterkläder
[jag glömde bort att fota pyjamas, ber om ursäkt för det]


Dagens nerladdningstips - It girl Posepack

2013

Sim #1 - Lillith Weish

2013Så min lilla överraskning är fyra simmar som jag skapat till er! De är lite fantasy inspirerade eftersom att det är Halloween så tyckte jag det passade. I alla fall så har jag lagt ner lite extra med tid på dem och jag hoppas verkligen ni i alla fall gillar någon av dem. Alla kommer att komma upp idag men i separerade inlägg! Sim nummer ett är en tjej som jag döpte till Lillith och jag tror många av er kommer gilla henne!
Vardagskläder | Finkläder | Pyjamas | Badkläder | Idrottskläder | Ytterkläder


Spacesims fyller 1 år!

2013För ett år sedan så ändrade jag mitt bloggnamn på bloggplatsen till Spacesims och började blogga om Sims. Sen dess har det flytit på ganska bra tycker jag. Det har gått mycket bättre än vad jag någonsin trodde att det skulle gå, och jag tycker det är superroligt! Inte nog med att jag lärt mig en massa, jag har också fått en massa cred och fina kommentarer och det är verkligen roligt att det jag gör uppskattas! Så för att fira att Spacesims fyller 1 år så har jag gjort en liten överraskning till er, det är ingen superstorgrej men jag hoppas ni kommer tycka om den i alla fall. Dessutom kommer uppdateringen idag gå i 190! Tusen tack till er som kommenterat och läst, det betyder jättemycket för mig!
 


PGC Generation 2 - Del 1

2013Edric tog examen! Han var klassens hederstalare och fick högsta hederstbetyg, hans klasskamrater röstade även fram honom till "Den som antagligen blir gift". Inte dåligt det!
Efter Edric tagit examen gick han och hälsade på sin nya granne Maya!
Lucy tycker inte det är fullt så roligt att vara småbarnsmamma igen.
Edric och Maya har umgåtts en del och blivit riktigt bra vänner!


Dagens nerladdningstips - Tröjor

2013 
Ladda ner här!


Vad vill ni läsa om?

2013Nu är det efterlängtade höstlovet här och jag har mer tid till både Sims och bloggen, så därför tänkte jag passa på att fråga vad ni vill läsa om? Jag håller på att fixa med en sak som jag hoppas ni kommer tycka om, men om ni har några speciella önskningar så lämna gärna en kommentar!
 


TSR är nu gratis!

2013Ni har väl inte missat att alla saker som innan kostade på TSR nu är gratis? Därför tänkte jag idag tipsa om lite saker som finns att ladda ner där! Ni klickar på bilderna för att komma till nerladdningarna.
 
 
 
 
 
 
 


PGC Generation 1 - Del 15

2013Lucy och Nayalah har tv-spelande som ett gemensamt intresse!
Reece fyllde år och växte upp till ett litet småbarn!
Så det var bara för lilla Reece att börja lära sig allt man behöver kunna när man är liten.
Lavender blev utbjuden av en tjej i klassen!
Det var dags för Edric att fylla år och bli vuxen!
Och såhär ser Edric ut som vuxen, detta betyder att generation två är igång nu!


Dagens nerladdningstips - Tröjor

2013Ladda ner här!


Nya simmar

2013Lite bilder på två simmar jag gjort nyligen, tjejen har ni ju redan fått se lite bilder på men killen har jag inte visat!
 


Dagens nerladdningstips - Halloween contacts

2013 
Ladda ner här!


Dagens nerladdningstips - Tatueringar

2013 
Ladda ner här!


PGC Generation 1 - Del 14

2013På slappardagen besökte hela familjen (förutom lilla Reece) sommarfestivalen!
Alla försökte sig på att åka rullskridskor, och det gick väl sådär...
Förutom Edric, han bestämde sig för att göra sin egna glass istället!
Lavender hade bestämt sig för att skoja med sin storebror och fixat med duschen. Edric tyckte dock inte det var speciellt roligt.
Familjen hade råd att bygga ut lite på övervåningen vilket resulterade i ett eget rum till Nayalah!
Edric sa till Regina att han bara tyckte att de skulle vara vänner. Hon tog det mindre bra...


Dagens nerladdningstips - Formal basically

2013

Ny sim

2013Igår kväll så påbörjade jag en önskesim, men när inspirationen för den tog slut tänkte jag göra en annan sim istället. Dock hittade jag en gammal sim som jag påbörjat för ett tag sedan och jag forsatte istället och gjorde klart den. Hon har inget namn ännu, men här är hon!
 


Dagens nerladdningstips - Två frisyrer

2013 


PGC Generation 1 - Del 13

2013Det var dags för Lucy att föda! Hon fixade taxi helt själv eftersom Aiden var upptagen med att spela piano och laga duschar.
Lucy födde ännu en son som fick namnet Reece och egenskaperna Slabbig och Älskar kylan!
Sen var det även dags för Nayalahs födelsedag! Hon är bara en dag yngre än Lavender faktiskt.
Såhär ser hon ut! Visst blev hon fin (har bara fixat hennes ögon lite, annars brukar jag ha lite problem med simmarna i spelet)? Kommer tyvärr inte ens ihåg vilka egenskaper hon har, men ska kolla upp det till en annan gång.
 
Väldigt kort inlägg, men det hände ju i alla fall en del... Men jag hann faktiskt inte spela längre.


Dagens nerladdningstips - Posepack

2013

PGC Generation 1 - Del 12

2013Var tvungen att ta ett familjefoto innan alla hiner växa upp till stora människor! Från vänster: Edric,Aiden, Lucy, Nayalah och Lavender.
Edric bjöd i alla fall hem tjejen han träffade på skolbalsgrejjen! Regina heter hon och är riktigt trevlig, men de är bara vänner och jag tror inte att det kommer bli något mellan dem.
Lucy har mått lite illa och vi vet alla vad det betyder - i alla fall i Sims! Såklart var hon gravid, ja alla mina sims-familjer har minst fyra barn men för det mesta fler.
Graviditeten stoppar dock inte Lucy's nya författarkarriär som består av en bok! Men man måste ju börja någonstans, eller hur?
Inget hindrar heller Nayalah från att plugga! Det tycker hon är jätteskoj.
Lavender fyllde år (vilket jag missade, därav inga bilder) men såhär ser han ut! Önskar han hade varit arvinge istället, för han ser faktiskt mycket bättre ut än sin storebror Edric (hehe).


Dagens nerladdningstips - Lip Gloss "Cherry Lollipop"

2013 
Ladda ner här!


Önskesim #15 - Hayley Oxford

2013Önskesim nummer femton är klar - Hayley Oxford som är önskad av Emily! Tyvärr stod det inga önskade egenskaper så jag bara valde några jag tycker passade simmen. Hon kommer att läggas ut på Exchange så smånigom!
 Biografi: Hayley är en väldigt omtänksam person. Hon älskar hippie-stilen och äger massor av shorts. Hayley är en naturmänniska, hon bryr sig väldigt mycket om naturen. Eftersom att hayley vågar vara sig själv med sin annorlunda klädstil får hon många blickar ifrån folket i Sunset Valley, men det ska inte stoppa henne från att nå sina drömmar att bli en dansare.
 
Hur jag tänkte mig simmen: Hayley är ju en sim som gillar naturen, därför tänkte jag mig henne som en väldigt jordnära sim. På grund av detta ville jag ge henne en ganska naturlig "look" så därför har hon iprincip inget smink alls. Kläderna har inga skrikiga färger utan går mer i grönt och blått. Fräknarna fick hon mest för att hon passade i det. Eftersom hon drömmer om att bli dansare är det mesta av hennes kläder lättare plagg som går bra att röra sig i.
 Vardagskläder | Badkläder | Finkläder | Träningskläder | Pyjamas | Ytterkläder
Vad tycker ni förresten om den nya infon jag lagt in? Där jag skriver hur jag tänker när jag gör simmen. Är det något ni vill att jag ska fortsätta med?


Dagens nerladdningstips - 3 Hooded jackets

2013 
 
 
 


Nerladdningstips #2 - Haunted pose pack

2013

Dagens nerladdningstips - Ögon

2013 
Ladda ner här!
 
 
 


Bloggen fyller snart år

2013Så den 29 oktober fyller Spacesims 1 år! Det hade ju varit roligt att fira detta på något sätt, men jag vet inte riktigt hur. Om ni har några idéer får ni jättegärna dela med er av dem till mig!
 
 


Dagens nerladdningstips - See my sweater!

2013

PGC Generation 1 - Del 11

2013Edric och Nayalah kommer i alla fall väldigt bra överens, och Edric tycker det är roligt att ha en lillasyster!
Det var fredag och familjen beställde pizza! Lavender verkade dock inte speciellt glad över detta, kanske för att han ver den som fick gå ut i regnet och hämta pizzan?
Det är inte bara Edric som Nayalah kommer bra överens med - att ha någon i samma ålder att leka med är inte helt fel. Så Lavender och Nayalah spenderar hela lördagen på övervåningen och klär ut sig!
På lördagkvällen var det skolbal för Edric! Han hade väldigt trevligt där och blev både balens kung och träffade en tjej.
Familjen fick återigen besök av en inbrottstjuv! Denna gången hann tjuven inte ta något utan gick istället rätt in i Lucy och Aiden's sovrum för att slåss med Lucy. Som tur var kunde Aiden under tiden ringa polisen som kom dit och fick tag i tjuven!


Dagens nerladdningstips - Tatueringar

2013 
Ladda ner här!


PGC Generation 1 - Del 10

2013Det var kärleksdagen och eftersom att Aiden och Lucy fortfarande inte är gifta så passade de på att gifta sig hemma i matsalen.
Edric och Lavender tillbringade dock dagen inomhus och spelade tv-spel tillsammans.
Aiden och Lucy trotsade regnet och besökte Vårfestivalen!
Lucy provade att gå på glödande stenar (?), vilket hon inte direkt var så förtjust i.
Medelålderskrisönskning nummer två var att skaffa en tatuering! Lucy hade redan två, men tatuerade in drömfångaren på revbenen.
Lucy och Aiden adopterade en flicka som heter Nayalah!
Lucy har slutat jobba som detektiv och istället börjat att skriva böcker! Änsålänge har hon inte gett ut någon, men hon jobbar på en science fiction.


Dagens nerladdningstips - Söt topp

2013 


Dagens nerladdningstips - Söt topp

2013

Önskesim #14 - Alison Summerfield

2013Har nu gjort önskesim 14, Alison Summerfield som är önskad av Madison. Jag hoppas att du gillar henne!
Biografi: Madison är nyinflyttad i Sunset Valley. Hon älskar naturen, konst och mat. Madison känner ingen i Sunset Valley men hon hoppas att hon en dag får en stor familj
Vardagskläder | Finkläder | Pyjamas | Träningskläder | Badkläder | Ytterkläder


Dagens nerladdningstips - Tröjor & kjol

2013 
Ladda ner här!


PGC Generation 1 - Del 9

2013 Aiden har börjat spela på familjens keyboard, än sålänge låter det inte så fantastiskt bra men träning ger färdighet!
Det var dags för Lucy att fylla år och bli vuxen! På köpte fick hon en medelålderskris, att bli äldre var inte något Lucy gillade.
Edric och Lucy liknar varandra mer än vad man tror, det syns extra mycket när de äter tillsammans.
Lucys första önskan i sin medelålderskris var en makeover, så hon besökte salongen i stan.
Lucy blev i alla fall nöjd med resultatet och kände sig genast fem år yngre!
Tiger fyllde år och blev en gammal katt!
Samma dag var det även Lavenders födelsedag och han växte upp till ett barn.
 
Tänkte även påminna er om att jag kommer svara på frågorna i frågestunden ikväll, så om ni har några fler är det bara att ställa dem här!


Dagens nerladdningstips - Skjorta

2013

Dagens nerladdningstips - Skjorta

2013

Önskesim #13 - Rosie Harwel

2013Önskesim tretton är nu klar, hon är önskad av FannyCecilia och jag hoppas du gillar henne! Jag valde bort de svarta topparna då det inte såg speciellt bra ut tillsammans med någon av frisyrerna som jag tyckte passade henne bäst. Men jag hoppas det inte gör så mycket och att du är nöjd i alla fall.
Biografi: Rosies pappa dog när Rosie var ung, då flyttade hon och hennes mamma till Grekland och där utvecklade hon sin kärlek till naturen. Nu har hon flyttat till stan men har snabbt börjat bli arg över att alla mäniskor struntar i naturen. När hon blir arg tar hon fram en pensel och målar hur hon känner.
 Vardagskläder | Finkläder | Pyjamas | Badkläder | Idrottskläder | Ytterkläder


Dagens nerladdningstips - Posepack

2013

Ang. Frågestunden

2013Insåg nyss att jag inte fått så många frågor på frågestunden, så jag tänkte muta er lite (mehehe) och ger 100 simpoints att handla för i sims 3 store till den som ställer flest frågor! Aja, ni hittar frågestunden här!
 
 


Dagens nerladdningstips - Frisyr från Kewai-Dou

2013 
Ladda ner här!


PGC Generation 1 - Del 8

2013Det var Edrics födelsedag och det firades med en födelsedagstårta!
Han växte upp till en stilig tonåring och fick egenskapen Hopplös Romantiker - eftersom han inte haft så stort intresse i skolan. Vilket betyder att han måste ta tag i skolarbetet nu så han kan få egenskapen "Gillar inte barn" som är ett måste för arvingen.
Det första Edric gjorde som tonåring var att skriva universitetstestet (kommer inte ihåg vad det heter...) och han fick faktiskt ett stipendium på 1000 simdaler i teknik. Dock ska han ju inte söka till universitet riktigt än, men det är ju bra att vara förberedd!


Dagens nerladdningstips - Frisyr

2013 
Ladda ner här!


PGC Huset

2013Har byggt ett PGC hus åt familjen (applåder till mig), det är inte helt klart, men om jag ska vara ärlig så orkade jag inte lägga ner så mycket tid på att inreda. Kommer nog inreda ett rum i taget så smånigom, huset ska även byggas ut lite och trädgården är inte ens påbörjad. Men såhär ser det ut just nu!


Dagens nerladdningstips - Underkläder från Sovrum & Badrum

2013

Önskesim #12 - Alexis Jones

2013Det var ett bra tag sedan jag gjorde en önskesim, men jag har helt enkelt inte haft så mycket inspiration när det kommer till simsskapandet och det känns som jag ofta gör simmar som liknar varandra. I alla fall så gjorde jag en önskesim igår, Alexis som är önskad av Linn och jag hoppas du tycker om henne! Jag vet inte varför hon har fått ett par orange vantar på sig på sina ytterkläder, för jag tog bort dem, men jag hoppas det ska fungera i ditt spel.
 Biografi: Alexis drömmer om att hjälpa folk, hon vill bli läkare när hon blir stor. Alexis har många syskon så hon har inte varit den som har fått mest uppmärksamhet av föräldrarna. Alexis vill gärna flytta till Sunset Valley för hon har hört att det är en mysig stad och där kanske hon möter sitt liv kärlek.
Vardagskläder | Finkläder | Pyjamas | Idrottskläder | Badkläder | Ytterkläder


Dagens nerladdningstips - Tavlor

2013 
 


PGC Generation 1 - Del 7

2013Aiden läser mycket för en glad Edric som är mycket mer intresserad av bilderna i boken.
Så en kväll var det dags för Lucy att föda, Aiden stod och skrek ett tag men körde sedan Lucy till sjukhuset. Det blev en till pojke som fick namnet Lavender och han fick de slumpade egenskaperna: Grinig och Neurotisk.
Någon dag efter det fyllde Edric år och växte upp till ett litet barn!
Trots detta så tycker Aiden fortfarande om att läsa för Edric som gärna lyssnar.
Harmoni (så heter katten som de adopterade) växte upp till en vuxen (??) katt! Även hon saknar iprincip svans.
Även Lavender har växt upp till ett småbarn!
Familjen ordnade ett presentparty och folk gav både Lucy och Aiden blonmmor. Lucy tackade dock nej till sina.
Edric är glad i sin lillebror och umgås en del med honom!


Dagens nerladdningstips - Två klänningar

2013

summertime sadness

2013

Dagens nerladdningstips - Halloween bra

2013 


Dagens nerladdningstips - Ögonbryn

2013

Frågestund

2013Jag vet att uppdateringen antagligen är ganska tråkig nu, har inte riktigt haft tid de senaste dagarna. Men jag lovar att jag ska försöka bättra mig. Tänkte köra igång en liten frågestund sålänge, svarar någon gång nästa vecka! Så ja, fråga vad ni vill ^^
 


Dagens nerladdningstips - Halloween tröja

2013 Senaste inläggen ▾

Kategorier ▾

Mitt arkiv ▾

 • 2016 06 07
 • 2015 01 02 03 04 07 10 11 12
 • 2014 01 02 03 04 05 06 07 08 09 11 12
 • 2013 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • Mina länkar ▾

  Design & layout ▾

  Bildlänkar ▾

  1, 2, 3, 4, 5