Kailey & Alex - Första vecka på Univeristet

2013Kailey skrev in sig på sin andra termin på Universitet och Alex skrev in sig på sin första, han valde att läsa medicin.
Direkt när de anlänt till Campus så interjuvade Kailey Alex, som dock blev upprörd när Kailey frågade något för personligt.
Alex provade på vetenskaps-maskinen och Kailey gjorde slut med Eddie via sms.
Efter fredagens tentor (som båda två klarade galant) så bjöd Kailey ut Alex på dejt till bowlinghallen!
Och på lördagen var de officiellt ett par!


WCIF - Larenia's hår

2013Fick en fråga för några dagar sedan, om var jag laddat ner Larenia's hår. Tänkte att det kanske var fler som undrade, så slängde in det i en WCIF! Ni kan i alla fall ladda ner håret här! Observera att blommorna är något som inte tillhör håret!
 


Dagens nerladdningstips - Graviditetskläder

2013House Simalian har gjort om några utav klädern från Universitetsliv så de fungerar för gravida simmar! Graviditetskläder finns det för lite av, så sånt här är ju alltid uppskattat, vet dock inte om de fungerar ifall du inte har Univeristetsliv.
 
Ladda ner här!


Larenia & Ella - Sommarfestival

2013Larenia och Ella har precis flyttat in i ett litet hus i St. Claire, det är långt ifrån klart, men såhär ser köket ut än sålänge!
Larenia som drömmer om en perfekt trädgård, har redan börjat odla små sallads-, tomat- och äppleträdsplantor ute i trädgården!
Stjärnskådning.
Det var slapppardagen och Larenia tog med Ella på en dejt till sommarfestivalen!
Såklart var de tvugna att prova ätartävlingen, Larnie hade nog mer plats i magen för hon åt upp sina varmkorvar väldigt snabbt och vann!


Dagens nerladdningstips - Studio Ghibli Scenery part one

2013Dagens nerladdningstips är dessa otroligt fina tavlor med scener ur filmer gjorda av Studio Ghibli! Det är Beaverhausen som har gjort dem till tavlor.
 


Inte simsrelaterat: Tera

2013Detta är inget sims-relaterat inlägg, men jag kände att det kunde vara kul att skriva om eftersom att detta också är ett utav mina favoritspel! I alla fall så har säkert några utav er hört talas om spelet TERA, för er som inte vet så är det ett fantasy onlinespel. Man skapar en karaktär, där man väljer vad för slags varelse man vill vara, sen är det bara att spela! Man får göra uppdrag som bygger på en historia, samtidigt som man levlar (går upp i nivåer). Jag tycker att detta spelet är skitkul, och väldigt roligt att spela vid sidan av allt Sims-spelande! Det är gratis också, även om man såklart kan köpa saker i spelet och det kommer snart till Steam! Ni kan läsa mer om spelet och ladda ner det här!
 
Själv har jag tre karaktärer, två människor, där en är en warrior och en är en archer, sen har jag även en Elin som är en priest! Jag har inte spelat så länge, så den karaktären som är högst i level är min archer som är på level 22. Här är i alla fall några bilder från mitt spelande, jag vet inte om det är något ni skulle vilja se ibland? Det är ett otroligt vackert spel!


Larenia & Ella

2013

Dagens nerladdningstips - Male sweater pack

2013Dagens nerladdningstips är dessa tröjor för era manliga simmar, gjord av Kicova's Creations!
 


PGC Generation 3 - Del 46

2013Sally var sjuk och hemma från skolan, så hon passade på att leka utomhus. För det är precis det man borde göra när man är sjuk...
Larry bjöd hem en utav sina klasskamrater och bjöd sedan henne på studentbalen som hon glatt sa jag till!
Sen kom kronofogden och tog familjens stora stereo, vilket alla i familjen tyckte var lite jobbigt.
Det var trillingarnas födelsedag så Charlie slängde ihop ett födelsedagskalas åt dem!
Från vänster; Sam, Samantah och Sally!


Mina simmar - Några frågor & svar

2013Hur gör du för att dina simmar ska bli så fina?
Detta är en fråga jag får ganska ofta, och det är roligt att veta att andra gillar mina simmar och tycker de är fina. Det är dock en väldigt svår fråga att svara på, för om jag ska vara ärlig så vet jag aldrig riktigt vad jag gör i CAS. Jag sitter och leker med de olika sliders som finns där, och försöker att lära mig vad alla gör. Jag har spenderat flera timmar i CAS och lärt mig hur man gör simmar. Jag tror det handlar lite om det, man lär sig, precis som man gör med en massa olika saker. Jag vill fortfarande lära mig mer när det kommer till att skapa simmar, men jag tycker definitivt att jag utvecklats sen jag började spela Sims. Speciellt Sims 3, eftersom jag började spela det i september förra året.
Två av mina första simmar i Sims 3, som jag faktiskt var nöjd med då.
Några nyare simmar, som jag gjort den senaste månaden. Skillnad?
 
Hej, jag var lite nyfiken på var du hittar inspiration till de simmar du gör, och skriver du någonsin bakgrundshistorier åt dem?
Jag blir ofta inspirerad av andra människor och försöker härma några av deras ansiktsdrag, på det sättet tycker jag det är lättare att få simmarna att se mer verkliga ut. Ibland har jag en bild i huvudet som jag försöker efterlikna, men ska jag vara ärlig så brukar mina simmar aldrig bli som jag tänkt mig.
Jag skriver inte alltid bakgrundshistorier till mina simmar, men det händer. Det beror på om jag tänkt göra något speciellt med dem eller inte.


Ny sim - Ella

2013Jag har verkligen kommit in i en period när jag bara vill göra simmar, ska försöka göra några önskesimmar när jag ändå känner så. I alla fall så är detta en ny sim jag gjorde igår, Ella, och hon är tillsammans med Larenia, så jag kommer nog lägga upp några bilder på dem imorgon.


Dagens nerladdningstips - Pastel sweaters

2013Några pastellfärgade tröjor för era simmar, gjord av Roorasims!
 


Ny sim - Larenia

2013

Familjen Fench - Otrohet

2013Abrielle kom på Magnus med att vara otrogen - med hennes bäst kompis! Magnus fick en rejäl utskällning av Abrielle.
Dacey tog med en kompis hem från skolan, och de är redan bästa kompisar.
Dacey bestämde sig sen för att bjuda honom på studentbalen och han så såklart ja!
Abrielle gjorde slut med Magnus och han fick flytta ut.
Dacey bjöd hem sin bästa kompis innan studentbalen, och efter balen så var de tillsammans!


Ny sim

2013En sim jag jobbade med igår, sen bestämde sig min dator för att vara allmänt seg och jobbig. Så jag tog bara två bilder på henne, men tänkte att jag kunde visa dem så länge! Kommer nog göra klart henne idag och ta lite fler bilder, om min dator inte fortsätter att vara dum. Vad tycker ni om henne?


Dagens nerladdningstips - Mean Girls Jumpers

2013Dagens nerladdningstips är dessa coola tröjor med citat från filmen Mean Girls, från TrstMeImALiar!
 


Dagens nerladdningstips - Stor CC samling för småbarn

2013Birdieandbutton har samlat ihop en massa fint CC till småbarn, både kläder och mönster, i ett enda stort paket! Det är samanlagt 280 (!!) föremål för era småbarn, superawesome! Jag har själv installerat det, men inte hunnit kolla på vad som finns där, men jag tänkte att jag kanske kunde visa er någon gång.
 
Ladda ner här!


Hur man komprimerar sina package-filer

2013För inte så jättelänge sedan så provade jag att göra en "compress" (komprimera) på mina package-filer. Att komprimera sina package-filer är ungefär som att trycka ihop alla package-filerna till en fil. Detta gör att spelet går mycket snabbare, och för alla som har nerladdat innehåll rekomenderar jag starkt att göra det! Det låter svårare än vad det faktiskt är, men om man verkligen inte är bra på datorer så bör man ta hjälp av någon annan.
 
Viktigt att tänka på! När man ska komprimera sina package-filer kan man inte ta alla sina filer på en gång, utan man får ta cirka 100-200 i taget, jag brukar hålla mig runt 150. Man ska heller inte komprimera hud/skin, ögon, mods och sliders, många har fått problem med sina spel efter att de gjort det. Man kan heller inte komprimera sims3pack filer, utan man får göra om dem till package-filer, det är dock väldigt lätt och jag ska skriva hur man gör detta i ett inlägg snart!
 
1. Först och främst så gör du en backup på dina package-filer, jag brukar bara kopiera alla filer med ALT+C, sen klistrar jag in filerna i en ny mapp som jag lägger bland mina dokument. Du kan döpa mappen till "Custom content" eller vad du vill, sålänge du kommer ihåg vad den heter.
 
Sen kan du gå tillbaka till dina package-filer som finns i "The sims 3" mappen. Där får du börja sortera dina package-filer, du kan göra mappar för ögon, hud/skin, mods och sliders, sen lägger du bara in respektive fil i rätt mapp. Resten av package-filerna kan du bara låta vara så länge. [min bild är tagen efter att jag gjort en compress]
 
2. Nu markerar du alla dina package-filer som inte ligger i mapparna, klipp ut dem och klistra in dem i en ny mapp. Denna mappen ska inte ligga i "The sims 3"-mappen utan du får skapa en ny mapp bland dina dokument. Beroende på hur många package-filer du har, får du rensa och göra nya mappar i den mappen du precis skapat. Jag döpte mina mappar enkelt till 1,2,3 osv. Sen drar du in cirka 100-150 (rekomenderar jag, absolut inte mer än 200) package-filer till varje mapp, tills du inte har några package-filer kvar.
3. Nu behöver du ett program för att kunna göra själva compressen! Programmet heter s3pe och du hittar det här! Den börjar automatiskt att laddas ner efter cirka 7 sekunder. Sen är det bara att installera den. När den är installera så är det bara att öppna programmet.
 
4. Det första du ska göra är att trycka på "File" i vänstra hörnet, sen väljer du "New". Efter det så högerklickar du i det vita fältet till vänster och väljer "Import" och sen "(EXPRIMENTAL) As dbc...". Nu kommer du att få upp en mapp och du kommer att hamna någonstans bland dina filer, då går du bara dit du har lagt dina package-filer (i de nya mapparna, som jag döpte till 1,2,3). Där markerar du bara dina package-filer med CTRL+A och väljer "Öppna", sen kommer programmet vilja att du sparar och du kan göra det i samma mapp och döpa den till typ 1.
5. Nu kommer programmet att läsa in alla filer, detta kan ta ett tag beroende på dator och hur många package-filer du har markerat. Det kan hända att det är något fel på någon av filerna, då kommer programmet fråga om du vill "skip this", vilket jag bara väljer att skippa alla filer, eftersom de inte fungerar. Men det är bara att låta progammet sköta sig själv, sen när den är klar kommer det att, i det vita fältet till vänster, finnas en massa siffror och bokstäver. Då vet du att programmet har läst in allt, nu är det några saker till innan du är klar! Kolla så att "Names" och "Tags" är i kryssat, annars är det bara att kryssa i dem.
6. Sen ska du sortera filerna lite, detta genom att klicka på "Instance" 2 gånger, och sen trycka på "Tag" också 2 gånger. Sen ska du scrolla ner tills du hittar en fil som heter "_XML" och efter ska det stå en massa "0x00000000 0x0000000000000000", dessa filer ska vara överstrukna med ett streck. Om de inte är det så markerar du dessa filer (för det är flera) och så väljer du "Deleted". Det ska se ut som på bilden här under.
7. Nu ska du klicka på "File" och välja "Save as", sen kan du göra en ny mapp bland dina dokument som du döper till "s3pe Custom Content" (min heter i alla fall så), där kan du spara filen. Jag rekomenderar att du sparar den med samma namn som mappen du tog package-filerna ifrån, det är därför jag valt att döpa mina mappar och filer till 1,2,3 osv.
 
Sen är du klar med första filen! Nu ska du göra exakt samma sak som du precis gjor, fast med de andra mapparna. Jag fick sammanlagt 14 mappar vilket då blev 14 filer. När du är klar med det så kan du gå in i din "s3pe Custom Content" mapp, där du sparat dina komprimerade filer, markera alla och kopiera dem. Sen går du in i din package-mapp i Sims 3 och tar bort de andra package-filer som ligger lösa där (inte dina mappar med ögon, hus/skin, mods och sliders!), sen klistrar du in dina nya package-filer! Öppna sedan spelet och se om det fungerar, om det inte gör det, läs igenom allt noga och se om du gjort rätt, annars får du gärna kommentera!
 
Nu borde ditt spel gå märkbart snabbare, mitt spel går lika bra som om jag inte hade haft något cc över huvudtaget! Det är klart att man får begränsa sig, det får man ju alltid. Sen sparar jag alltid dubbelt upp på allt, för säkerhetsskull! Så jag har alla mina icke komprimerade package-filer sparade också, om det är något som jag laddat ner som jag inte vill ha längre.


Let me love you

2013Jag ville bara tacka till alla er som läser och kommenterar, för det gör mig verkligen glad! Jag blir alltid lika glad och ivrig över att få läsa när jag får en ny kommentar. Så tack, till alla er som har stannat och läst, kommenterat och allt möjligt! Ni är SUPER! Vissa dagar när jag bara vill radera bloggen för att jag inte orkar, så får jag en kommentar och ångrar direkt att jag ens tänkt på det! Så TACK!
 


Dagens nerladdningstips - Småbarns frisyrer

2013Jag får ofta kommentarer och frågor där folk frågar om jag kan tips på småbarns frisyrer, för det är svårt att hitta. Det tycker jag också, eftersom jag vill att mina simmars småbarn fortfarande ska se ut som småbarn och inte ha hår ner till midjan. Men här har jag tagit fram några favoriter!
Denna frisyren är nog min favorit, den är supersöt och passar perfekt på småbarnen! Som ni kan se är det Anubis som gjort en retexture på den, anledningen till att ni inte kan hitta den på Anubis hemsida är för att den bara är upplagd på Anubis facebook sida! Så jag har lagt in direktlänkar till nerladdningen, all cred till Anubis dock! Ni klickar bara på vilken ni vill ha (sims3pack eller package), om ni vill ha för alla åldrar måste ni ladda ner alla tre!

Utan rosetter:

För vuxna: Package / Sims3Pack

För barn: Package / Sims3Pack

För småbarn: Package / Sims3Pack

Med rosetter (inte tillgänlig för småbarn):

För vuxna: Package / Sims3pack

För barn: Package / Sims3pack

En annan söt frisyr som är en retexture från Paintstroke! Passar väldigt bra på småbarnen och jag använder den en del. Den fungerar för alla åldrar.
Ännu en fin firsyr, denna från Editsim! Har inte själv det, eftersom jag hittade det nu när jag kollade runt! Men jag kommer nog att ladda ner det! Om ni scrollar ner på Editsim (en bra bit) så kommer ni hitta en massa frisyrer som finns tillgänliga för småbarn, jag kan inte lägga in alla, så gå in och kika själva om ni känner för det.
 


Önskesim #6 - Julia Hope

2013Så det var ett tag sedan jag gjorde en önskesim, såhär är önskesim nummer 6! Egentligen skulle jag göra en killsim, men hade inga bra idéer så jag hoppade över den simmen sålänge. Det var Sqlinda som önskade henne, och jag hoppas du är nöjd! Jag gav henne inte långt hår, då jag inte hade något som jag tyckte hon passade i, jag hoppas det känns okej ändå. Tyvärr har jag inte hunnit ladda upp henne på Exchange, men jag ska göra det så fort jag kan!
 
Vardagskläder | Finkläder | Badkläder | Idrottskläder | Pyjamas | YtterkläderDagens nerladdningstips - 3 hoodies

2013Dagens nerladdningstips är dessa tre hoodies av Daylight-sims! Finns att ladda ner i både sims3pack och package.
 
Ladda ner här!


Ny sim - Shae [fotobomb]

2013Låt mig presentera min senaste sim - Shae! Jag började jobba med en önskesim igår kväll, men tröttnade lite och ville så gärna prova en ny firsyr. Simmen blev dock inte så bra, så gjorde några små ändringar och bytte frisyr och det blev en helt annan sim! Vad tycker ni?


Dagens nerladdningstips - 'Rainy days' Layered dress

2013Dagens nerladdningstips är denna lite annorlunda och balla klänningen från Capital Sims! Det finns i både sims3pack och package.
 
Ladda ner här!


Familjen Fench - Dacey fyller år

2013Vardags sysslor - träna, leka, äta och göra läxor!
Abrielle ordnade i hemlighet ett födelsedagskalas för sin dotter!
Dacey blev en väldigt vacker tonåring och otroligt lik sin mamma är hon också! Tycker ni hon är lik sin mamma? Jag måste säga att jag redan älskar Dacey, tycker hon är superfin! Har inte hunnit göra om hennes rum än, hehe...


WCIF - Barnposer

2013Fick en fråga om vart jag hittat barnposerna som jag använt när jag fotat trillingarna i min PGC, och här är de två pose-seten!
 
 Poser 1
Poser 2


Dagens nerladdningstips - Get a life

2013Dagens nerladdningstips är detta lilla klädset, som innehåller: 6 linnen, 6 kjolar, 4 lädershorts och 4 jeansshorts! Gjord av Ilikeyourfacesims.
 


PGC Generation 3 - Del 45

2013Familjen ordnade ett presentparty och bjöd in hela tjocka släkten! Alla verkade nöjd och glada.
Senare dog någon sim utanför deras hus.
Macon skaffade sig en flickvän!
Trillingarna lekte med varandra.
 
Sen var det dags för deras födelsedag, från vänster: Sally, Samantah och Sam!
Det var så mycket snö på morgonen så skolan blev inställd, Sally spenderade hela dagen utomhus och byggde snögubbar!
Maddox skaffade sig också en flickvän!
Sen växte även tvillingarna upp, Lakyle och Larry!
Syskon som spenderar tid med varandra!


Dagens nerladdningstips - Tavlor

2013Dagens nerladdningstips är dessa superfina tavlor, av Blondchaos!
 


Ny sim - Leylah

2013Ni fick se en del bilder på henne igår, min nya sim Leylah! Hon är min 350 followers gift på tumblr, men jag tänkte dela med mig av henne till er också! Jag har använt sliders, men sålänge ni inte håller på och fixar med hennes ansikte och kropp så bör hon se ut som hon ska. Jag hoppas ni gillar henne!
 
Vardaskläder | Badkläder | Finkläder | Träningskläder | Pyjamas/underkläder
 


Dagens nerladdningstips - Kaninörhängen

2013Dagens nerladdningstips är dessa söta örhängen för era barn och småbarn! De är gjorda av Ikari sims och finns att ladda ner i sims3pack och package.
 


Leylah

2013This is what makes us girls
We all look for heaven and we put our love first
Somethin' that we'd die for, it's our curse


Dagens nerladdningstips - Två söta klänningar för småbarn

2013 


Kailey & Alex - Star Wars

2013 
"En Star Wars-tröja, allvarligt? Är inte du lite för gammal för sånt?" sa Kailey och drog i min tröja.
"Ska du säga, som går runt i en rosa-blå tröja med ett kattansikte på" svarade jag och pekade menande på hennes tröja. Kailey slog till mig på armen.
"Hallå, vad var det bra för!?" sa jag och försökte se förvånad ut.
"Du förtjänade den"
"Precis lika mycket som du förtjänar det här" sa jag och tog tag i Kailey's midja för att kittla henne.
"Du skulle bara våga!"
Kailey försökte sprattla och slå mig i ansiktet, men jag var både längre och starkare än henne.
"Okej, okej, det räcker nu!" Kailey skrek av skratt.
"Vad sa du? Jag hörde inte riktigt"
"Förlåt, okej FÖRLÅT"
 
Jag släppte Kailey och hon vände sig om. Hon stod nära och var tvungen att titta en bra bit upp för att kunna se mitt ansikte, jag var trots allt ett helt huvud längre än henne. Hon log och jag kände hur mitt huvud blev alldeles varmt, sen kände ju hur något vibrerade i min ficka. Shit. Jag försökte dra fram min mobil men det var för sent och temalåten till Star Wars-filmerna startade. Jag klickade snabbt bort samtalet utan att ens läsa vem det var som ringde, men Kailey stod redan och skrattade.
"Jag tror jag ska lämna dig och Star Wars ifred en stund!" sa Kailey skrattandes och vände sig om för att gå mot dörren.
"Du tänker alltså lämna mig ensam på ditt rum?" sa jag och höjde på ena ögonbrynet.
"Jag ska bara hämta något att äta" Kailey log och gick ut i korridoren.


Dålig uppdatering

2013Jag vill bara nu säga att det kanske blir lite dålig uppdatering de kommande dagarna, just nu har jag två ganska stora saker i skolan som jag måste bli klar med. På detta så är min häst halt, så det tar också sin tid. Sen ska jag även iväg i helgen, ska sova över hos min sims-kompis.
Men jag har en bra nyhet, jag har nämligen lärt mig att "sätta ihop" mina package-filer, alltså compress på engelska. Detta gör att spelet ska gå mycket snabbare och smidigare! Jag har dock inte hunnit spela och testa det, men om det fungerar som det ska så kommer jag att skriva om hur man gör på bloggen!
 


Dagens nerladdningstips - Short sleeve hoodies

2013Dagens nerladdningstips är dessa söta kortärmade-hooides! De är gjorda av Shockshame och för era ungdoms-simmar! Finns i både sims3pack och package.
 


Svar på frågestunden

2013[VARNING!] inlägget inhåller mycket flum och randomness, men försökte svara med min personlighet. Om ni inte tycker om mig bör ni inte läsa, om ni inte gillar gif-bilder heller för den delen!
 
1. Om du måste välja: Justin Bieber eller One Direction? (Själv är jag ett stor One Direction fan!) 
Justin Bieber, även om jag inte direkt lyssnar på någon av dem.
 
2. Favorit film? 
Åh, herregud, jag kan nog inte välja en. Jag är ett Potterhead, så såklart Harry Potter-filmerna, men jag älskar Hayao Miyazaki's filmer (Spirited Away, Ponyo, Legender från Övärlden osv).
 

3. Vilka bloggar läser du, som inte är sims bloggar? 
Inga, kollar ibland in någon av mina kompisars bloggar.

4. Vad väljer du: Uppsatt hår eller utsläppt hår? 
Jag gillar båda, men har ganska ofta uppsatt hår eftersom jag bara tycker mitt hår är ivägen annars :)

5. Vilket är/var ditt favo ämmne i skolan? 
Jag älskade Digdig, som är Digitalt Skapande, där vi fick göra bland annat: filmposters, skivomslag, trailer och annat roligt! Om jag behöver välja ett vanlig ämne så får det nog bli Svenska eller Historia, svenska eftersom jag har ganska lätt för det och hisotoria för att det är ett intressant ämne och vi har en grymt bra lärare!

6. Har du något smeknamn?
Jag har många smeknamn: Freddi, Freddan, Fidde, Fiddelicious, Freddan och en hel del andra. Freddi är väl det vanligaste, förutom från mina klasskamrater då är det Fiddelicious, haha!

7. Vad för musik lysnnar du på och vilken/vilka är din/dina favo låtar?
Jag har en väldigt blandad musiksmak och lyssnar ofta på vad jag känner för! Men mina favoritband/artister är: Fall out boy, Lana del rey, Paramore, Bastille, Imagine Dragons, Mayday Parade, Fun. Det finns otroligt många fler artister och band som jag gillar, men de är nog mina favoriter. Och favoritlåtar kan jag nog inte välja, för jag lyssnar på så otroligt många fantastiska låtar varje dag! Här är en spellista med en massa blandade låtar som jag uppdaterar ganska ofta: married to the music om någon är intresserad av vad jag lyssnar på :)
 

8. Vad har du för någon mobil? 
Jag har en iPhone 4!

9. Varför skapade du en sims blogg?
Jag ville dela med mig av mina bilder och simmar, sen tyckte jag det verkade väldigt roligt att blogga om sims! Det som håller mig kvar är till stor del er läsare, ni är AMAZING, okej!
 
10. Vad åt du sist? 
Jag åt M&M-kulor eller så var det min egengjorda choklad med marshmallows, kaksmulor och coco pops i!

11. Hur gammal är din mamma? (Ifall hon finns..) 
Hon är 43 :)

12. Läser du min blogg?
Ja, det gör jag! ^^
 

13. Kan du göra ett hus som innehåller cc? 
Jag ska ladda upp PGC-huset på Exchange och det inehåller ju lite CC! :)

14. Kan du göra ett inlägg med snyggt smink?
Det kan jag nog ordna!
 
15. Vad äter du för flingor till frukost? ;)
Jag äter cornflakes! Fast frosties är mycket godare :(

16. Favorit tv-serier?
Supernatural!!
Sen: Pretty little liars, Desperate Housewives, Vampire Diaries, Once upon a time, The walking dead! Ska även börja kolla på Docotr Who och Sherlock, som jag är ganska säker på kommer platsa in här! Jag är en serienörd och kollar många fler serier...
 

17. Vilka simsbloggar läser du regelbundet? 
Jag läser alla simsbloggar som någonsin kommenterat min blogg (yes det är sant!). Men eftersom att många inte har en regelbunden uppdatering så är det nog: SimsDeluxe, FantaSims3, SimSing, Plumbobsims3, Kimssims, Rampljus, Vivalasvegassims3, Snigelcancerssims som jag kollar några gånger under dagen. Men jag kollar som sagt en massa andra simsbloggar.

18. Vad pluggar du på gymnasiet, om du går gymnasiet? 
Jag läser Media med fotoinriktning! :)

19. Berätta något för oss som du känner att "det här vill jag berätta".
Just nu vill jag berätta: att jag älskar GIF-bilder, jag är bra på att göra konstiga saker, jag älskar Lana del rey, jag älskar att sitta på mitt rum och kolla på filmer och serier. Jag vill också berätta att jag älskar att spela, inte bara Sims, just nu spelar jag även Tera (väldigt mycket), Dishonored, Mass Effect 3 och Skyrim.
 
Jag vill också berätta att jag faktiskt är en väldigt snällt och trevlig person, så jag hoppas att ingen känner sig rädd för att kontakta mig på något sätt! 

20. Vad var det roligaste som hände idag?
När jag insåg hur många gånger jag skrev "älskar" i mitt förra svar, hehe.
 
21. Hur många läsare har du varje dag?
Det varier, men oftast mellan 65-75 läsare per dag (unika besökare), det brukar dock öka på helgen!
 
 
22. Vet du varför mina simmar ser konstiga ut i cas (Se bild på min blogg)?
Antagligen är det något CC du har, men om jag slumpar mina simmar ser de också helt crazy ut!

23. Kan du göra ett stort inlägg om möbler som är snygga?
Det skulle jag nog kunna göra :)
 
24.Gillar du One direction (Älskar dom!)?
Nej, jag hoppas ingen av er blir besvikna, men jag tycker faktiskt inte de är bra. Sen vet jag att de bråkat med The Wanted en del och skrivit otroligt omogna saker på Twitter, sånt gör alltid att jag tappar respekt för artister. Men jag har inga problem med att folk gillar dem, man får lyssna på vad man vill, right? :)
 


Hemma igen

2013Hej på er! Tänkte bara snabbt berätta att jag nu är hemma igen. Lana var grym, såklart! Jag hoppas ni gillat mina tidsinställda-inlägg :)Dagens nerladdningstips - Adventure time pants

2013Dagens nerladdningstips är dessa byxor med Adventure Time tryck på, de är gjorda av Doesims!
 
Ladda ner här!


Abrielle - Födelsedag

2013Det har snöat så mycket i Aurora Skies de senaste dagarna att Dacey inte behövt gå till skolan! Då har hon en massa tid till att busa med sina föräldrar och trixa med sakerna i hemmet.
Men eftersom att det är så mycket snö har såklart Dacey tillbringat en massa tid utomhus! Hon har byggt snögubbar, snöigloos och haft snöbollskrig med sin låtsaskompis.
Abrielle och Dacey kommer väldigt bra överens och de umågs en massa ihop!
Sen fyllde Abrille år, det var inget speciellt firande, hela familjen umgicks en stund.


Dagens nerladdningstips -

2013Dagens nerladdningstips är en massa tröjor för både era kill- och tjejsimmar, tröjorna är gjorda av Fuglsangs.
 
Ladda ner här!


Hur jag gör mina simmar - Grunden

2013Eftersom att detta har varit väldigt efterfrågat så tänkte jag börja skriva om hur jag gör mina simmar. Det är många som undrar "hur man gör snygga simmar" och jag vill först och främst säga att det är inte direkt det jag strävar efter när jag gör mina simmar. Jag försöker hitta en personlig och annorlunda stil till mina simmar, så de blir unika, för det tycker jag är roligare! Därför har jag valt att kalla denna lilla mini-serie för "hur jag gör mina simmar", där jag steg-för-steg gå igenom hur jag tänker och gör! I denna delen går jag igenom hur jag börjar med simmarna och sakerna jag gör innan jag börjar arbeta med ansiktet.
 
Steg ett
Det allra första jag gör när jag skapar en sim är att bestämma vad det är för sim jag vill göra. Vill jag göra en färgglad tonåring, med kort klippt hår eller vill jag göra en välklädd och bestämd vuxen kvinna? Det finns oändligt många olika varianter och två bra inspirationskällor är andras simmar och människor! Jag menar inte att man ska försöka kopiera någon annans sim, men att bli inspirerad av simmen är något helt annat, du kanske älskar simmens ögon och vill göra något liknande - kör då på det! Sen tycker jag att det är roligt och svårt att försöka få simmar att likna människor, jag tycker det är super att bli inspirerad av hur andra människor. Du kanske ser någon kille med en stil du älskar, försök då att göra en sim med samma stil.
 
 
Steg två
När jag har bestämt mig för vad det är för slags sim jag vill göra så sätter jag igång. Ett litet tips är att lyssna på musik när du skapar simmar, jag gör alltid det eftersom att jag bara blir irriterad på musiken i spelet efter ett tag. Först väljer jag allt det här vanliga, kön, ålder och kroppsform, sen väljer jag skin - dock brukar jag gå tillbaka efter att jag gjort simmen och prova alla olika skin igen, det kanske finns något som passar bättre! Skin är nog en av de viktigaste delarna på simmen, för att ett skin kan verkligen ändra simmens utseende! Så välj skin med omsorg.
 
Steg tre
Jag går alltid in och tar en frisyr som är uppsatt (ungefär som på bilden ovan) för att jag ska kunna se hela ansiktet när jag skapar simmen. Sen väljer jag ett par ögonbryn som jag tror kommer att passa, oftast så byter jag ut dem när jag är färdig med ansiktet. Ögonbrynen är faktiskt en väldigt viktig del för simmen, beroende på hur stora eller små, tjocka eller smala, hur de är formade så kan de ändra simmens utseende otroligt mycket!
 
Jag hoppas att ni förstod vad jag menar och hur jag tänker. Har ni några frågor så är det bara att kommentera eller ställa en fråga i frågelådan!


Fler bilder på Kailey

2013En massa bilder på Kailey i hennes nya outfit! Tycker hon blev riktigt söt i den, vad tycker ni?


Dagens nerladdningstips - Bad boy n' girl tops

2013Dagens nerladdningstips är dessa tröjor/linnen som finns tillgänliga för både era manliga och kvinnliga simmar! Gjord av Blondechaos.
 


Kailey's Lookbook #2

2013Tröja | Kjol | Strumpor+strumpbyxor


Dagens nerladdningstips - Newsea Kiss Jasmine pook'd & chopped

2013Dagens nerladdningstips är denna otroligt söta frisyren, som är en utav mina favorit frisyrer! Orginalet är från Newsea och är längre, men jag tycker att denna versionen är mycket finare. Omgjord av Pickypikachu och fungerar för alla åldrar.
 


PGC Generation 3 - Del 44

2013Maddox gillar att umgås med sina småsystrar och brukar hjälpa till med att ta hand om dem.
Macon tillbringar en del tid åt träningen eller så pratar han i telefon med en speciell tjej!
Maddox skrev anlagstestet och det gick inte så bra, men han hade redan bestämt sig för att skippa universitet i alla fall.
Trillingarna kräver mycket uppmärksamhet! Som tur är så gillar även Macon att umågs med sina systrar även om han nog gillar Sam lite bättre än de andra två.
Maddox som har egenskapen ond, bestämde sig för att skrämma sin stackars pappa.
Charlie blev väldigt arg på Maddox, som också blev arg och det slutade med att de stod och bråkade.
Kolla vem som kom på besök! Macon har fått en ny bästa vän, och de kommer väldigt bra överens.


Mot nya äventyr och vidare

2013Godmorgon alla pigga och glada! Jag har nu varit upp ett tag (detta är tidsinställt) eftersom att planet till Tyskland går klockan 07.00! Jag ska alltså till Tyskland där jag stannar tills på tisdag. Jag ska nämligen gå på konsert, ska se fantastiska Lana del rey!! Detta gör att jag inte kommer kunna uppdatera, men oroa er inte, för jag har nämligen fixat tidsinställda inlägg! Inte bara nerladdningstips, utan några andra inlägg också. Jag är ganska säker på att det finns internet på hotellet så jag kommer antagligen kunna svara på era kommentarer och frågor, förutom om det rör vissa nerladdningar eller om jag behöver vägleda er till en speciell sida.
 
Ni får ha det så bra sålänge så hörs vi igen när jag kommer hem! Det fick bli en gif-bild på vackra Lana istället, och om ni inte har hört hennes musik så säger jag bara: lyssna!


Frågestund

2013Jag fick ett tips om att ha en frågestund, så nu kör vi! Ni kan ställa en massa knasiga frågor, allt från vilka flingor jag äter på morgonen till stället jag laddar ner mest CC från! Jag svarar på frågorna någon gång nästa vecka.


Kailey - Slut på första terminen

2013Kailey brukar stå nere i hallen och ropa hejarramsan, inte bara imponerar det på sportfånarna - det är kul också!
Även fotbollsspelande på Universitetsgården hinner Kailey med! Hon pluggade på väldigt bra första veckan och kan nu ta det lite lungt.
Det här med att ta självporträtt är något klurigt, men Kailey får till det efter några misslyckade försök!
Några dagar innan sluttentan är det dock dags att börja plugga ordentligt igen, vilket Kailey inte var allt för glad över.
Kailey klarade sina två tentor galant och eftersom det gick så bra så ordnade hon en stor fest! Hennes blåhåriga kompis startade dock festen med att tappa stackars Kailey.
Efter det så flöt dock festen på bra! Alla verkade ha roligt och det kom en MASSA simmar dit.
Kailey försökte sig igen på att kyssa en kille - denna gången hennes vän Eddie (?)! Han blev dock arg, men Kailey bad om ursäkt och allting var löst.
Dagen efter fick Kailey tillbaka sitt betyg och hon fick ett MVG, så nu kan hon glad och lättad åka hem och gå på lov!
Men innan Kailey åkte hem kom Eddie och sa hejdå, det slutade med att dom blev tillsammans!
 
Så ingen blir förvirrad, detta är bilder som jag tog innan Alex flyttat in med Kailey!


Dagens nerladdningstips - Newsea Rainbow Gate

2013Dagens nerladdningstips är denna söta frisyr! Den fungerar för alla åldrar, och finns att ladda ner i både package och sims3pack.
 


The sims 3 Semesterparadis

2013Så igår kväll släpptes den första trailern för Semesterparadis. Jag vet inte riktigt vad jag tycker än, det ser ut som det kan bli något roligt av det, men jag vet inte riktigt än. Det här med att driva en egen resort tycker jag dock verkar roligt, jag älskade Arbetsliv till Sims 2, där man kunde driva egna företag. Så jag hoppas att resorten fungerar på något liknande sätt! Vad tror ni, kommer ni köpa Semesterparadis?
  


Dagens nerladdningstips - All time low t-shirts

2013Dagens nerladdningstips är dessa fina band tröjor, med bandet All time low! Gjord av Riskywoohoo och finns att ladda ner i package-format.
 
Ladda ner här!


Ny sim - Alex

2013Igår så satt jag ett bra tag och försökte göra en killsim, det blev inte så bra - men träning ger färdighet! I alla fall så flyttade jag in honom i samma hus som Kailey (hon har nämligen gått ut sin första termin på universitet). Jag funderar på att skriva om dom som typ en historia, kanske inte någon superspännande handling och sånt, men det kanske kunde vara kul? I alla fall här har ni honom (och Kailey som är med på några hörn)!
 


Idétorka

2013Jag är helt slut på ideér om vad jag ska skriva om just nu! Så jag skulle verkligen behöva lite hjälp utav er, om det är någonting, vad som helst, som ni vill läsa om, så kommentera det. Snälla. Jag vet att det är folk som vill läsa om hur jag gör mina simmar och det är påväg, jag jobbar på det. Men det hade varit superduperbra om ni kommenterade något, så tack till er som gör det!
 


WCIF - Kailey's hår

2013Så det var en del som undrade var jag laddat ner Kailey's hår och efter mycket letande så hittade jag det! Jag har laddat ner det hos Beaverhausen som är en utav mina favoriter när det kommer till nerladdning!
 
Ladda ner här!


Dagens nerladdningstips - Bröllops set

2013Dagens nerladdningstips är detta fina bröllopsset, där det är fem saker som ingår: klänningen, skorna, ett halsband, ett armband och örhängen.
 
Ladda ner här!


Kailey's Lookbook #1

2013Jag tänkte att jag kunde börja med Kailey's Lookbook, det kanske kommer bli fler simmare senare, men just nu kommer det bara vara Kailey! Det går helt enkelt ut på att jag en gång i veckan ger Kailey en outfit, fotograferar och lägger ut här på bloggen, med länkar dit man kan ladda ner kläderna. Jag kommer försöka göra detta en gång i veckan, men det kan bli så att jag inte alltid har tid. Jag hoppas ni kommer tycka att detta är något roligt! Tyvärr så tänkte jag inte på detta när jag fotade Kailet, så skorna kommer inte synas.
 
Skjorta - Liegt/Americanhorrorsimblr
Jeansshorts - Universitetsliv
Skor - SimsPendly


Nya bilder på Kailey

2013Kailey fick en ny frisyr och nya kläder igår! Såklart kunde jag inte låta bli att prova allt nytt CC jag laddat ner de senaste dagarna, både kläder och poser! Så jag tog en massa bilder, som vanligt, och eftersom att jag vet att många gillar Kailey så får ni en massa bilder nu! Vad tycker ni? Jag gillar hur hon ser ut nu, även om jag gillade hur hon såg ut innan också!Dagens nerladdningstips - Tröjor för tonåringar

2013

Patrice

2013Eftersom jag tog så många foton på Patrice igår tänkte jag dela med mig av en del av dem! Är fortfarande inte riktigt nöjd med hur hon ser ut, det är några småsaker som jag vill fixa. Jag tänker i alla fall spela med henne, någon gång! Funderar på att ha henne som Followers gift på Tumblr, men jag vet inte riktigt än.
 


Dagens nerladdningstips - Heartbreaker

2013Dagens nerladdningstips är dessa dösnygga tröjor som kommer med Universitetsliv, fast omgjorda såklart! Fungerar även om man inte har Universitetsliv och är för kvinnor ungdomar-vuxna, laddas ner i package-format. De är gjorda av I-like-teh-sims.
 
Ladda ner här!


PGC Huset

2013Jag fick en fråga om jag kunde visa huset som min PGC familj bor i, så här är det! Jag byggde det för några veckor sen och har visat det innan. Har tyvärr inte så många bilder tagna inomhus, inte i alla rummen i alla fall. Jag ska försöka att ta bilder på alla rummen nästa gång jag spelar, för det är en del rum!
 


Jobbar med en ny sim

2013Började först att jobba på en sim till min Followers gift på Tumblr, sen försökte jag mig på en önskesim, men inget utav det blev som jag ville. Så det slutade med att jag provade lite nytt CC som jag laddat ner! Jag vet inte om jag är nöjd med håret som hon har, så jag ska se om jag hittar något annat. Men vad tycker ni om henne? Jag döpte henne till Patrice, vilket jag tycker låter fint!
 


Bilder: PGC Generation 1

2013Jag tänkte att jag kunde visa en massa bilder från min PGC, det är ju trots allt nog min mest omtycka familj som jag spelar med just nu! Jag kommer gå igenom alla generationer fram tills där jag är idag, en generation för varje inlägg, så räkna med en massa bilder! Vi startar direkt med generation 1.
 


Dagens nerladdningstips - Grumpy shirts

2013 


Bilder från mitt spelande med familjen Fench

2013Här kommer lite bilder från när jag spelade igår, spelade inte så jättelänge. Men ni minns nog Abrielle Fench, hennes man Magnus och deras dotter Dacey? I alla fall, här är vad som har hänt sist jag spelade, alltså igår!
 


Förtydligande om önskesimmar

2013Jag tänkte bara ta upp tre småsaker angående önskesimmarna, så att ni vet!
-Först och främst så använder jag inte sliders på önskesimmar, då jag antar att alla inte vill ha det i sina spel.
-Jag använder alltid CC, så om du inte vill ha det så måste du skriva det i din kommentar.
-Många har skrivt att de vill ha en sim med "mjuka drag", men inte så mycket mer på hur själva ansiktet ska se ut, vilket jag tycker är en otroligt viktig del. Det blir lättare för mig om ni skriver lite mer uförligt hur ni tänker med "mjuka drag".
 
Det var nog det, jag har inte haft så mycket tid att pyssla med Sims, som jag nämnt innan, så därför har jag inte gjort en önskesim på ett tag. Ska börja jobba på en ny sim imorgon, men det är ingen önskesim, vad det är får ni se senare! ;)


Dagens nerladdningstips - Cool Sims #108

2013Dagens nerladdningstips är en ny retexture utav Beaverhausen som alltid gör snygga retextures! Detta håret fungerar för tonåringar-åldringar och laddas ner som package-fil.
 
Ladda ner här!


Kailey - Toga party

2013Efter dagens lektioner besökte Kailey det lilla kaféet på Campus. Där köpte hon en brownie och pluggade lite.
Det var fredag och eftersom att Kailey hade klarat sina två tentor ordnade hon ett toga/bål-party! Hon bjöd in en massa simmar och det verkade som alla dök upp.
Ingen fest utan ett "Kyss i stundens hetta", fast killen Kailey kysste verkade inte allt för glad över det. Konstig kille tyckte Kailey, och snubben i blått hår bara skrattade.
Kailey fick en trevlig start på dagen när hon skulle dricka upp sin gamla läsk som hon haft liggandes i sin ryggsäck i några dagar.


Dagens nerladdningstips - Möbler för barnrum

2013Jag fick en fråga för ett tag sedan, om jag kunde tipsa om möbler för småbarn. Jag laddar själv inte mer möbler just nu, förutom tavlor och små detaljer, eftersom att min dator inte klarar så mycket CC. Men jag hittade lite möbel-set på TSR, som kanske någon gillar!
 
Tilsia Nursery
Lindsey nursery


Dagens nerladdningstips - Killkläder

2013Jag får ofta frågor om killkläder, så dagens nerladdningstips är några kläder för era manliga simmar! Hoppas ni hittar något ni gillar.Kailey - En dag på Universitetsgården

2013De senaste dagarna har bara flytit förbi för Kailey, och det har mest varit plugg för hennes del! Hon har dock gjort otroligt bra ifrån sig i skolan, så efter sin första och enda lektion på torsdagen gick hon och spelade lacrosse.
Kailey läser ju kommunikation och använder sig mycket av sin radiostation, både på och utanför lektionerna!
Kailey intervjuade en av sina vänner, men efter en liten stund verkade Kailey ställa en fråga som hennes vän inte gillade.
Så hon örfilade stackars Kailey, som inte förstod någonting, vade hade hon sagt som var så fel!?
Men efter en liten stund var allt glömt och Kailey och hennes kompis övade på hejarramsan tillsammans.
Lite pluggande hann de med innan det bar av tillbaka till studentkorridoren!
Lite tv-spelande med killarna i studentkorridoren hann Kailey också med innan hon gick och la sig.


Dåligt med bloggning

2013Hejsan! Jag tänkte bara säga att de två närmaste veckorna är ganska intensiva när det kommer till skolan, så jag kommer nog inte hinna spela Sims alls på vardagarna. Tråkigt men sant, detta betyder att uppdateringen kanske blir lite sämre, förutom Dagens nerladdningstips så är uppdateringen om mina familjer i sims alltid två inlägg som dyker upp. Så om ni har något speciellt ni vill att jag ska skriva om, så säg gärna till, för om jag får tid över så skriver jag gärna om det! :)
 
Bjuder på en fin Misha-gif istället för en sim.


Dagens nerladdningstips - Neko Hood

2013Dagens nerladdningstips är denna söta hooden! Fungerar som både vardag, träning och ytterkläder, går att ladda ner i både package och sims3pack!
 
Ladda ner här!
 


Kailey - Första dagen på universitetet

2013Unverisetetsmaskoten kom på besök till Kailey's lilla hus i Sunset Valley! Såklart hade han med sig en massa fina gratisprylar som Kailey glatt tog emot.
Kailey gjorde sen anlagstestet - utan något speciellt bra resultat, så det blev inget stipendium för henne! Men hon packade sina väskor och begav sig till universitetet.
Väl framme på Campus gick Kailey och bekantade sig med sina rumskamrater, hon kom bra överens med sportfånarna och blev snabbt en i deras gäng!
Det var väkomstmöte på skolan och även där fanns det en massa fina gratisprylar! Kailey passade också på att prata med andra studenter.
På kvällen var det en välkomstfest och Kailey var såklart på plats, hon drack en massa juice för att bevisa att hon verkligen platsade bland sportfånarna!
Det började dock bli ganska sent och festen var inte så rolig, så efter ett tag så stack Kailey hem och somnade så fort hon lagt sig.


WCIF #1

2013Var kan jag ladda ner Dakotas hår?
-Dakotas hår är från Eternila, och ni hittar det här http://eternila.tumblr.com/post/46272504024.
 
Var kan jag ladda ner Sam och Samantahs hår?
-Sams hår kan ni hitta om ni går in här: http://spacesims.bloggplatsen.se/2013/02/19/9487535-nerladdningstips-frisyrer-till-smabarns-tjejer/
Samantah's hår är från PaintStroke, här: http://paint-stroke.blogspot.ca/2012/04/retexture-cazy-catfight.html
 
Var kan jag ladda ner håret som simmen i din header har?
-Håret är av Editsim och finns här: http://editsim.wordpress.com/2012/10/16/an-older-raon-hair-fixed-by-anubis-pooklets/
 
Var kan jag ladda ner Height sliders?
-Här är de två jag använder: http://www.modthesims.info/showthread.php?t=394522 och http://www.modthesims.info/showthread.php?t=378014
 
Var kan jag ladda ner en backdrop?
-Jag använder den här: http://www.thesimsresource.com/downloads/details/category/sims3/title/screenshot-backdrop/id/1117862/
 
Var kan jag ladda ner ett mod som gör att jag kan ha fler simmar i mitt hushåll?
-Jag använder Nraas MasterController, som finns här http://nraas.wikispaces.com/MasterController.
 
Var kan jag ladda ner Charlies tatueringar?
-Här http://www.modthesims.info/download.php?t=409995
 
Var kan jag ladda ner tatueringarna som simmen i den header har?
-Här finns dem: http://sushisims.tumblr.com/post/24961804639/ive-had-tattoos-sitting-in-my-projects-folder-for
 
Var kan jag ladda ner Dakotas förra frisyr (det med flätorna)?
-Jag ladda ner det här: http://mybluebookblog.blogspot.se/2011/04/savios-peggy-4669-edits.html


Uppdaterat bloggen

2013Eftersom att Kailey nog är min nya favoritsim så fick hon såklart platsa på headern! Jag var inte så jättenöjd innan, och det är egentligen ingen stor förändring mer än att jag bytte headern och presentations bilden! Men vad tycker ni, bättre eller sämre?
 


Hur man laddar ner från andra ställen än Exchange

2013Så detta är en fråga jag har fått de senaste dagarna, hur man laddar ner från andra ställen än Exchange! Tänkte förklara och visa er lite, det är inte speciellt svårt, men man får ha ögonen med sig! Jag kommer visa hur man gör med både sims3pack och package.
 
Package
Först och främst får man leta upp vad man vill ladda ner, jag valde dessa linnen av Simmingwithsirens! Så det första jag behöver göra är att hitta nerladdningslänken, vilket fanns en liten bit ner på sidan.
Här kan man välja om man vill ladda ner package eller sims3pack, jag valde package, så jag klickade på den. Då öpnnas en ny sida, vilket i detta fallet är Mediafire, som är den vanligaste sidan att ladda ner från. Här klickar jag bara på den stora gröna "Download"-knappen.
Det kommer att öppnas en ruta med reklam, men det är bara att stänga ner den, sen kommer det att (beroende på vad du har för dator och använder för internet) jag använder mig av Chrome, så mina nerladdning kommer upp i en ruta längst ner på sidan!
Jag öppnar bara mappen genom att klicka på den, sen installerar jag den som en package-fil! Vet ni inte hur man installerar package-filer kan ni läsa om det här!
 
Sims3pack
Nu ska jag ladda ner en sims3pack-fil, då valde jag att ladda ner Anubis nya klädset! Precis som innan får jag leta efter nerladdningslänken, även denna fast längre ner på sidan.
Nu valde jag sims3pack, så då öppnas en ny sida, Mediafire igen. Där laddar jag ner den precis som jag gjorde innan, och när jag får upp mappen så behöver jag bara installera filen. Detta gör jag genom att dubbelklicka på filen.
Sen är det bara att vänta tills filen är installerad, trcka på "okej" och sen är det klart!
 
Så jag hoppades att detta inlägget var till någon hjälp, har ni några problem eller liknande så fråga bara!


Dagens nerladdningstips - Knästrumpor

2013Dagens nerladdningstips är dessa knästrumpor, som kan vara en jättesnygg detalj! Gjord av MaybeRachel.
 


Ny sim - Kailey!

2013Igår kväll/eftermiddag så gjorde jag en ny sim, Kailey! Det tog ett bra tag, men jag måste säga att jag är riktigt nöjd!  Jag har tänkt utforska Universitetet lite mer, då jag känner att jag inte gjort det så mycket! Så jag flyttade in lilla Kailey i ett hus i Sunset Valley. Nu en massa bilder på Kailey!
 
 
Så, gillar ni henne lika mycket som jag gör? :)Senaste inläggen ▾

Kategorier ▾

Mitt arkiv ▾

 • 2016 06 07
 • 2015 01 02 03 04 07 10 11 12
 • 2014 01 02 03 04 05 06 07 08 09 11 12
 • 2013 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • Mina länkar ▾

  Design & layout ▾

  Bildlänkar ▾

  1, 2, 3, 4, 5