Simnation's intervju!

2013Jag var med och blev intervjuad av Simnation, ni kan läsa intervjuen på deras blogg - här!


Broke Legacy - Generation 1 Del 3

2013Emelie träffade Marshall flera gånger, de hängde väldigt ofta på sommarfestivalen i Twinbrook.
En kväll plockade Emelie blommor i parken tills hon stötte på en vildhäst, den verkade dock inte så förtjust i Emelie.
Emelie bestämde sig en dag för att visa vad hon faktiskt kände för Marshall så hon kysste honom, bara sådär! Det var dock inte så uppskattat från hans sida, eftersom han var gift. Aja, bättre lycka nästa gång, eller hur?
Emelie besökte istället Sommarfestivalen och hoppade studsmatta.
Nästa dag hälsade Emelie istället på sina nya grannar och träffade Noel!
Emelie bjöd tillslut med Noel till sommarfestivalen, där de åkte rullskridskor!


Dagens nerladdningstips - Två frisyrer

2013 


Utmaning: 50-talet - Vinnaren

2013Först och främst tänkte jag be om ursäkt för att detta inlägget inte kommit ut tidigare, jag hoppas att det inte är någon som känner sig jätteupprörd över detta. Sen tänkte jag också be om ursäkt för att uppdateringen går upp och ner hela tiden. Den här veckan har mitt internet knappt fungerat, så jag skyller ganska mycket på det. I alla fall, tillbaka till vinnaren som är utsedd av Chaos, Fanta och Saga & Embla! Vinnaren är Maya, som är gjord av Othersims, grattis! Simmen som åkte ut är Ammena Fow av Mapachasims3, men bra kämpat!
 
Temat för denna och nästa veckas tema (eftersom jag är sen med inlägget så har ni till nästa lördag (7/9) på er), temat är i alla fall elementen (ni vet jord, vind, vatten, eld, luft). Vinnaren i den utmaningen kommer att få bestämma nästa tema, så lycka till!
 
Maya av Othersims


Önskesim #11 - Nathalie Stark

2013Önskesim numero elva - Nathalie Stark som är önskad av Minna, jag hoppas du gillar henne! Jag ändrade några saker, eftersom jag tyckte det såg bättre ut, så jag hoppas du är nöjd i alla fall. Tänkte även tillägga att jag har en önskesim kvar att göra från min gamla blogg, sen kommer jag börja med önskesimmarna på den här bloggen! Ber om ursäkt för det fula collaget, glömde ändra bakgrund på back-dropen och hade inte tid att fixa en massa i photoshop.
 
Nathalie är en glad, social och lite rebellisk tjej från Twinbrook. Hon lever ett enkelt liv med sin mamma, Heidi. Nathalies pappa dog när hon var ung. Hon vill oftast inte prata om det. Men annars är hon väldigt sprallig och galen. Hon älskar allt som har med konst att göra.
Vardagskläder | Badkläder | Finkläder | Idrottskläder | Pyjamas | Ytterkläder


Dagens nerladdningstips - 2 anubis överdelar

2013 


Broke Legacy - Generation 1 Del 2

2013Första dagen på jobbet och Emelie satte fullt fart redan från början! Hon fixade med brandbilen och hann även träna en stund innan larmet gick.
Emelie fick rycka ut själv, men det var bara en liten brand så det gick bra.
En glad tjej körde tillbaka till brandstationen!
Efter jobbet bjöd hon ut en kille som hetter Marshall (?) till sommarfestivalen, han var dock tvungen att gå till jobbet efter en liten stund.
 
Glass, nomnom.


Dagens nerladdningstips - Lite frisyrer

2013Några nya frisyrer från en av mina favoriter - Beaverhausen!
 
 


Broke Legacy - Generation 1 Del 1

2013Efter att ha köpt den största tomten i Twinbrook så hade Emelie bara 1000 simdaler kvar, för detta kunde hon köpa en billig säng, ett litet kylskåp. Huset är inte ens ett hus än, men det är ju sommar nu så att det inte finns något tak just nu gör ju inget!
Eftersom att Emelie har egenskapen "våghals" sökte hon ett jobb som brandman - vilket hon också fick!
Inte nog med att det finns ett gym i källaren på brandstationen - det finns även duschar! Det perfekta jobbet för någon som inte har en dusch hemma alltså.
Eftersom att Emelie vill gifta sig med någon som är rik kunde hon lika gärna redan nu börja kolla vilka som bodde i de stora lyxiga villorna.
Eftersom att Emelie sover under bar himmel hade hon nästa dag fått en väldigt vacker bränna. Det matchar ju hennes hår väldigt fint...
Sen åkte en väldigt glad Emelie till jobbet!


Utmaning - 50-talet

2013Eftersom det är söndag tror jag redan de flesta av er vet att det är dags att få se hur bilderna ser ut för denna veckan! Temat var ju 50-tal och röstningen kommer ju inte ske på samma sätt som det brukar. Denna gången har vi nämligen fyra gästdomare som ska dömma!
 
1. Sophia de Beaufort av SimsDeluxe
Motivering: Min pappa har ett relativt stort bilintresse och under min uppväxt har jag varit med på diverse bilevenemang och blivit mer och mer intresserad själv. Därför kände jag att jag inte kunde göra något på temat "50-tal" utan en Cadillac! När jag hör någon prata eller nämna 50-talet så tänker jag först och främst på alla fräna bilar från den tiden. Sedan tänker jag på musiken, kläderna och frisyren. Främst rockabillystilen. Jag försökte återspegla detta i bilderna där den röda cadillacen är temat genom bilderna. Jag tänker mig att bilderna är "stillbilder" ur ett repotage eller liknande om just cadillacen. Mina kunskaper i photoshop är ytterst begränsade men jag har försökt återspegla en lite mer "retro" känsla i bilderna. Blev faktiskt otroligt nöjd själv!
2. Yennifer Aughn av Simstjejerna
Motivering: -
3. Bea Gadd av Elina
Motivering: Temat 50tal var verkligen ett tema för mej känner jag! Jag har hämtat inspiration från bloggar och tidningar köpta på loppis. Bilderna ska föreställa att vara tagna från modetidningar, med en känsla för gamla saker och ett par timmars filterprövning är jag stolt att skicka in bilderna!  
4. Maya av Othersims
Motivering: Temat är 50-talet och jag kände direkt att jag ville göra en form av reklam. Efter mycket sökande kom jag fram till att det fanns många reklamer om detta baddräkts märke "Jantzen". Så jag ville göra bilder som efterliknade dessa reklamer!
Maya är klädd i baddräkte som skulle passa sig på 50 talet eftersom det är de som temat huvudsakligen handlar om och hennes frisyr har jag noga valt efter att ha tittat en del på bilder på 50 talet. Anledningen till att bilderna är i så stark kontrast och väldigt gryniga är för att fånga känslan av att bilderna är gamla, som om de kom direkt från 50-talet!  Färgerna i bilden är väldigt skarpa för att jag ska kunna skapa en form utav "tecknat", som var väldigt vanligt i 50-tals reklamer. Jag har också gjort röd färg som en "röd tråd" så att säga, mest för att det var en väl använd färg under 50-talet men också för att få ett snyggt sammanhang mellan bilderna!
Efter det har jag placerat in vanliga citat från reklamerna i bilden för att få känslan av en riktig "Jantzen" reklam och där efter placerat in deras egna logga!
5. Ameena Fow av Mapachasims3
Motivering: Jag måste faktiskt säga att jag inte kunde NÅGONTING om 50 talet innan, och det har faktiskt tagit tid att googla en massa. I alla fall, efter mycket om och men så fick jag ihop tre stycken bilder! På första bilden tittar Ameena på tv för att 1956 var det officiell start för tvn i Sverige. På bild två poserar Ameena framför ‘’Barbie’’ 1959 föddes ‘’Barbie’’. På sista bilden visar Ameena upp kläder som man skulle kunna haft på 1950 talet.


Ny sim till min legacy

2013Jag har gjort den vanligaste utmaningen "Legacy" en gång innan och jag tyckte det var ganska kul, så jag bestämde mig för att jag ville pröva den igen! Därför gjorde jag igår en grundsim som jag tänkte presentera för er! Jag hoppas ni gillar henne, hon kanske kommer upp för nerladdning när jag kommit en bit i min legacy :)
 
 


Dagens nerladdningstips - Några fina toppar

2013Igår när jag laddade ner lite nya saker till Sims stötte jag på dessa fina toppar!


Ursäkter

2013Hej igen! Jag vet att jag hela tiden lovar bättre uppdatering och att det aldrig blir någon. Men jag tror jag får sluta lova, för just nu är det så otroligt mycket andra saker än Sims som tar plats i mitt liv. Först och främst skolan, men också körkortet som jag lägger ner otroligt mycket tid på numera. På det så har jag fått en förkylning (har varit förkyld i en vecka nu) och idag har jag fått öroninflamation, roligt va? Nej, men imorgon ska jag vara hemma från skolan och då tror jag att jag ska starta Sims och göra en helt ny familj. Är faktiskt lite trött på de jag har nu, så det får nog bli så.
 
Okej, nog med babbel, jag hoppas jag hinner och jag ska försöka uppdatera imorgon! :)


The Sims 4 Gameplay

2013I samband med Gamescom så har vi nu äntligen fått se mer av The Sims 4. Här i en gameplay, jag vet inte vad ni tycker men jag ser fram emot The sims 4 otroligt mycket nu! Jag menar kolla bara in CAS - hur fräckt är inte det på en skala mellan 1-10!? Sheesh, tror detta kommer bli kanonbra!
Tycker ni som inte sett den borde checka in det!
 
 
Såklart har även den första trailern släppts! 


Utmaning Musik - Vinnaren

2013I denna utmaningen vann - med 38 röster och 39% Maya av Othersims! Grattis! Tyvärr åkte Lumen Fox av Candoris ut. Det betyder att det bara är 5 simmar kvar i tävlingen - så vi har kommit halvvägs!
 
Temat för nästa vecka är 50-talet, så jag hoppas att ni kan något om det! Det är frittfram vad just ni vill fokusera er på, det kan ju vara kläder, frisyrer, en historisk händelse eller person (det finns såklart mycket mer att fokusera på). Det som kommer vara speciellt den här gången är att röstningen kommer ske på ett lite annorlunda sätt - det kommer dömmas av några gästdomare och dessa är Fanta, Embla & Saga från Alltomsims och Chaossims! Vinnaren kommer dessutom att få välja tema för nästa utmaning. Kom ihåg att bilderna ska in senast på lördag (24/8)!
 


The Sims 4 - Läckta bilder

2013Jag har ju inte skrivit så mycket om Sims 4, så jag tänkte passa på att skriva lite om det nu när det har "läckt ut" bilder från spelet. Själv så ser jag fram emot det väldigt mycket! Jag förstår faktiskt inte riktigt varför folk blir så upprörda över att det kommer ett nytt Sims, jag menar - folk vill tjäna mycket pengar och hur mycket pengar har inte EA tjänat på alla Sims-spel? Att folk också tycker det är dåligt eftersom de redan lagt ut pengar på 3an - man måste inte köpa Sims 4 när det släpps, det är liksom frivilligt.
 
 
Jag vet också att det är många som klagat på grafiken och tycker den ser sämre ut - vilket jag verkligen inte håller med om! Har ni kollat på all runt omkring simmarna, husen och naturen? Jag tycker det ser riktigt bra ut! Sen har de knappast börjat med detaljarbetet på spelet. Sen är det också många som inte gillar de nya simmarna, men jag måste säga att jag verkligen tycker om dem! Eller det jag sett av dem. Jag vill inte att Sims ska bli ett "verklighetstroget"-spel, eftersom det då skulle förlora sin charm - man ska bli lite irriterad på sina simmar när det står och stor bölar i flera dagar för att grannens katt dog utanför deras dörr. Förstår ni vad jag menar? De här småsakerna som gör att vi gillar Sims så mycket! Jag läste kommentarerna där jag hittade bilderna och det var någon som skrev att simmarna såg lite mer ut som "cartoons" och det kan jag faktiskt hålla med om, men samtidigt så är det en stil jag gillar!
 
Nej, jag är verkligen positivt inställd till detta och tror det kommer bli skitbra! Men det är alltid roligt att höra vad ni tänker och tycker, så släng in en kommentar om ni känner att ni har nån! :)


Familjen Fench - Tonårsliv

2013Jag har ju som ni vet inte spelat så mycket Sims de senaste veckorna, men för några dagar sedan startade jag spelet och spelade lite med familjen Fench (helt klart det bästa efternmanet jag kommit på...). Just nu känner jag i alla fall inte för att spela med min PGC, så jag spelar med Fench istället! Kan hända att jag gör en helt ny familj i Sims, men jag får se. Det är inte så jättemycket, men det är lite i alla fall!
 
Först fick Dacey en renovering av sitt rum, det blev ett väldigt ljus rum med mycket vitt, rosa och ljusblått.
Dacey bestämde sig för att öva på sin matlagningsfärdighet en morgon och gjorde våfflor!
Dacey bestämde sig också för att bjuda hem hennes äldre pojkvän och hade vattenkrig med honom.


Musik - Röstning

2013Nu är det återigen dags för röstning, denna gånger kommer det ske på samma sätt som innan. Nästa vecka kommer det dock bli lite annorlunda!
 
1. Maya av Othersims
Motivering: Som sagt så är jag ju en rocktjej och kunde inte undvika att gå in på det spåret..
så jag har då valt att tolka låten "Sex on Fire" av Kings of Leon som är en lite mjukare rock låt.. men fortfarande otroligt bra!
Här är låten för er som inte hört den:
http://www.youtube.com/watch?v=RF0HhrwIwp0
När jag ser videon och hör låten så upplever jag det väldigt mörkt och att allt brinner.. 
Därav den mörka bakgrunden och Maya som i stort sätt brinner på bilderna.
Eftersom låten handlar om "sex" kan man ju inte undvika att tänka sig en snygg kille i bar överkropp som också brinner! ;) Därför klämde jag in han på en bild och valde då att den bilden skulle representera själva "sexet" i låten som är "on fire". För att få bilden en extra touch valde jag att göra bilderna som en form av ett skivomslag eller snarare en "singel" till låten. Därav texten i bilden!
2. Lumen Fox av Candoris
Motivering:Låten är Sam B´s "Who do you voodoo, bitch" som är ledmotivet till zombie-spelet "Dead Island". Jag ville skapa en mini-berättelse med hjälp av bilderna, vilket inte var det lättaste med bara tre bilder.
3. Bea Gadd av Elina
Motivering: När jag såg att det var tolkning av en låt vart jag sjukt pepp! Innan jag insåg att jag inte hade en aning om vilken låt jag skulle göra. Efter många diskussioner med vänner så föll sedan valet på Small bumb av Ed Sheeran. Jag tolkade låten till "kärleken till sitt ofödda barn".
4. Ameena Fow av Mapachasims3
Motivering: Låten jag valt är ‘’Love Story’’ av Taylor Swift. På bild 1: textraden ‘’We were both Young when i first saw you’’ Då är Ameena tonåring lika så killen. På bild 2: ‘’My daddy said stay away from Juliett’’ Då Ameenas pappa skriker åt killen. På sista bilden friar killen till Ameena. ‘’It’s a love story so baby just say Yes’
5. Yennifer Aughn av Simstjejerna
Motivering: 
Den låten jag valde är ''Don't wake me up'' av Chris Brown. Även om den är gammal, tycker jag att den är grymt bra. På den första bilden så är Yennifer i en slags ''drömvärld''. Hon är någonstans mittemellan dröm och verklighet. På den andra bilen så hånglar hon med stora crushen, Antonio. Han älskar henne lika mycket som vad hon gör. Och Yennifer är lyckligare än någonsin. Och hon vill absolut inte vakna upp från denna dröm.
6. Sophia de Beaufort av SimsDeluxe
Motivering: Jag har verkligen haft tidspress denna vecka vilket gör mig ledsen eftersom musik är mitt absolut största intresse. Alla som läst min blogg eller känner mig vet dock att jag älskar Lady Gaga och jag valde helt enkelt att på ett relativt "snabbt" sätt tolka hennes Telephone genom att klä Sophia som Gaga i videon och använda originalfonten. Tyvärr hann jag inte åstadkomma mer på grund av brist på tid men jag är ändå relativt nöjd. 
Vilken av simmarna denna veckan var din favorit?
  
pollcode.com free polls  


Hipp hipp hurra

2013För idag är det faktiskt min 18-årsdag! Yes, det blir ingen mer uppdateringen idag, men imorgon är jag förhoppningsvis tillbaka som vanligt! :)
 


Ber om ursäkt

2013Jag ber om ursäkt för den här dåliga uppdateringen, men just nu har jag verkligen inte tid. Jag jobbar 8-16, sen är jag på körskolan och efter det är jag en stund i stallet. När jag kommer hem är jag helt slut, och på den timmen jag har kvar innan jag går och lägger mig så tar jag det lungt helt enkelt. Nu slutar jag jobba helt på fredag, så uppdateringen kommer så smånigom att gå tillbaka till hur den var innan.
 
Jag tänkte också passa på att tipsa om Kimssims utlottning där ni kan vinna 300 simpoints! Ni hittar den hääääär! Så checka in den!
 


Utmaning 2 simmar - Vinnaren

2013Nu är resultatet för "2 simmar" här! Vinnaren denna gången är Sophia de Beaufort! Grattis! Sophia som är gjord av SimsDeluxe vann med 65 röster vilket är 42%! Dock låg Maya bara några procent under och ganska nära efter Maya fanns också Lumen Fox. Jag måste även tillägga att 156 personer har röstat, sjukt kul att ni som inte är med och tävlar också är så engagerade! Tyvärr var det Roxanne av Louise som åkte ut.
 
Temat för nästa vecka är Musik! Ni ska göra en tolkning av en låt (som ni får välja helt själva) och sen ska ni fota det. Det är okej att flera simmar är med på bilden - men kom ihåg att det är viktigt att just eran sim som tävlar syns! Reglerna är densamma som sist, och bilderna ska mejlas in till mig senast på lördag (17/8).
 
Sophia de Beaufort av SimsDeluxe!
 
Ber om ursäkt för att det tagit så lång tid att få upp inlägget, men jag har inte så mycket tid över eftersom jag jobbar.


Röstning: 2 simmar

2013Nu är det äntligen dags att rösta fram vinnaren i utmaningen 2 simmar! Tyvärr kan inte simmen Lizzie vara med och tävla mer eftersom att Linnsims3 dator har gått sönder. Detta betyder att istället för 8 simmar är det nu 7 simmar kvar. Röstningen fungerar precis som det gjort innan, ni röstar fram vinnaren!
 
1. Roxanne av Louise
Motivering: -
2. Lumen Fox av Candoris
Motivering: Lumen i ljus klänning och hennes enäggstvilling Sade i den mörka. Min inspiration till de här bilderna är filosofin om att ingenting är svart eller vitt, det ena behövs för att det andra ska kunna existera. Skuggan behöver ljus, ljuset behöver mörker. Annars blir det ingenting alls. Enkelt uttryckt: Yin och Yang.
3. Maya av Othersims
Motivering: Okej, så jag ville inte göra några kärleksbilder.. eftersom jag kände på mig att många antagligen ville göra det. Så jag beslutade mig för bästa vänner. Vi alla behöver en eller flera och kommer alltid ha det genom våra liv. Eftersom jag fortfarande ville ha ett tema genom bilderna (bortsätt från att det var 2 simmar) så valde jag tumblr! Alla har vi sätt de klassiska tumblr bilderna med perfekta bilder på folk med en klyschigt citat i form av en stor vit text över hela bilden. Så här har ni då min tolkning.. 2 simmar i tumblr format! 
4. Ameena Fow av Mapachasims3
Motivering: När jag läste att temat var 2 simmar, tänkte jag direkt på bal. Ni vet när man ta kort tillsammans. Jag är riktigt nöjd. Så om jag åker ut nu, åker jag iaf ut nöjd.
5. Yennifer Aughn av Simstjejerna
Motivering: Yennifer blir väldigt glad när lilla systern, Fiona kommer på besök. Det blir en heldag med varandra. Shopping, besök till frisören och en massa annat, som en plåtning i studion.
6. Sophia de Beaufort av SimsDeluxe
Motivering: När jag läste att temat skulle vara "Två simmar" tänkte jag först ställa upp med en kärlekscen av någon form. Men det kändes för enkelt och självklart och jag ville göra något annat. Det blev någon form av tidskapsel där Sophia är densamma men den yngre tjejen genom bilderna växer från småbarn till tonåring. Jag tänker mig att det kanske kan vara en syster eller annan släkting och att se människor utvecklas är något av det finaste man kan få dela. Två simmar emellan.
7. Bea Gadd av Elina
[bild från förra veckans utmaning]
Motivering: När jag hörde mode vart jag super glad! Inspirationen flödade genom mitt huvud och jag bestämde mej för ett "Vouge" omslag med temat steetsyle i New York city.
 
Vilken av simmarna denna veckan var din favorit?
  
pollcode.com free polls 
 


Dagens nerladdningstips - Dr Martens med skelett-tryck

2013När jag letade efter något roligt att tipsa er om hittade jag dessa balla Dr. Martens med skelett-tryck! Fungerar för både manliga och kvinnliga simmar.
 
Ladda ner här!


PGC - Flytt

2013I samband med att jag köpte Semesterparadis (som jag inte ens riktigt har provat) så flyttade jag min PGC familj dit! Jag försökte två gånger att skapa en sim att prova med och båda gångerna stängdes mitt spel ner. Så nu har min PGC familj flyttat dit, de fick köpa en husbåt som jag nog kommer sälja när småbarnen har växt upp eftersom den är på tok för liten och Larissa & Norris fick varsin makeover.
 


Dagens nerladdningstips - Frisyrer

2013Några av de senaste frisyrerna från en utav mina favorit nerladdningssidor (eller tumblr) - Beaverhausen!
 
 


Tema Mode - Vinnaren

2013Andra veckans vinnaren är återigen Maya! Grattis! Maya som är gjord av Othersims vann med hela 60% och 58 röster! Tyvärr åkte Alexia Crainberry av Simsplaneten ut, men bra kämpat. Tema för denna veckan är 2 simmar - det går alltså ut på att två simmar ska vara på bilderna och inte bara simmen som är med och tävlar (alltså simmen som tävlar och en sim till). Hur ni vill göra med det är upp till er - sålänge två simmar syns på bilden (den ena måste såklart vara simmen som tävlar). Reglerna är densamma som alltid, men jag har lagt in dem längst ner i inlägget också!
 
 
 
-Ni som har simmar som gått vidare ska tills på lördag (10/8) ta 1-3 bilder på simmen med "2 simmar" som tema
-Ni får lägga upp hur bilderna ska se ut hur ni vill, men kom ihåg att man tydligt ska se vad temat är
-Ni får ändra kläder, frisyrer och smink hur ni vill
-Det är helt okej att sätta upp en slags scen, till exempel någon trädgård eller i ett kök (det kan såklart vara vad som helst)
-Bilderna ska sen mejlas till mig (spacesims@hotmail.se, .se inte .com!) senast på lördag, det är såklart helt okej att lägga ut bilderna på bloggen också, men ni måste mejla bilderna till mig


Syksonen Jane & Lucas

2013Gjorde två nya simmar igår, dock så vill jag göra några förändringar på killen, men var för lat igår. Tycker jag är otroligt duktig som orkar starta mitt sims en gång på en hel vecka och göra två simmar! Nej, men jag är ganska trött efter att jag jobbat, så jag använder det som en ursäkt just nu. Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra när jag spelar, jag tröttnar liksom efter någon timme. Aja, nog om det - simmarna som jag gjorde var bara för att jag ville testa nya saker jag laddat ner (vilket jag inte ens gjorde i slutändan). Men det här är i alla fall Jane och Lucas! En CC-lista kommer imorgon.
 


Dagens nerladdningstips - Seven kawaii overalls

2013Dagens nerladdningstips är dessa "kawaii overalls" som är gjorda av Pixelatedwonderland!
 


Simtävling - Mode Röstning

2013Nu är det återigen dags för röstning, denna veckans tema var ju mode och det var roligt att se alla bilder. Det är ni som röstar denna veckan också. Det är nio simmar kvar och en kommer att åka ut. De som inte skickat in bilder än kommer ha förra veckans bilder, men det kommer att uppdateras när jag fått in deras bilder.

1. Yennifer Aughn av Simstjejerna
Motivering: Hon ska plåtas som en ''bad teacher''.
2. Lumen Fox av Candoris
Motivering: -
 3. Maya av Othersims
Motivering: Denna gången tog det tid för mig att komma på vilket tema jag skulle ha. Men sen slog det mig att jag självklart skulle välja rock eftersom det står mig varmt om hjärtat! En känd "rocktidning" är ju Rolling Stone, därför valde jag att göra bilderna som om de var tagna från den tidningen. 
Anledningen till varför jag gjorde bakgrunden på två utav bilderna suddiga var för att få Maya att poppa ut ur bilden, det är ju faktiskt hon som ska stå i fokus eftersom hon representerar kläderna som skall säljas. Bakgrunden i sig valde jag att ha för att de skulle få den lite rockiga stilen i bilden. Sist men inte minst, Kläderna är den perfekta utekvälls outfiten för dig som är rockare helt enkelt! 
4. Bea Gadd av Elina
Motivering: När jag hörde mode vart jag super glad! Inspirationen flödade genom mitt huvud och jag bestämde mej för ett "Vouge" omslag med temat steetsyle i New York city.
5. Roxanne av Louise
Motivering: -
6. Ameena Fow av Mapachasims3
Motivering:Det är ju ganska ''inne'' med lite enklare kläder just nu, och då tänkte jag bara, jeans, och en enkel tröja och en snygg frisyr. Svårare än så är det inte.
7. Lizzie Clark av Linnsims3
Motivering: Jag gjorde så hon fick en ganska cool stil och tog då en gata som bakgrund.
8. Sophia de Beaufort av SimsDeluxe
Motivering: När jag tänkte på klädfotografering blev jag helt ställd först. Jag kan ju absolut ingenting om sånt. Sedan tänkte jag på att en badklädesphotoshot kunde passa nu när Island Paradise nyligen släppts och det dessutom är sommar och varmt här i Sverige och här är resultatet! 
9. Alexia Crainberry av Simsplaneten
[Förra veckans tema]
Motivering: Att vara utstött i en underlig värld av schack.
 
VIlken av simmarna denna veckan var din favorit?
  
pollcode.com free polls 


Dagens nerladdningstips - Posepack

2013Dagens nerladdningstips är ett posepack! Det är gjort av Nemuuu och själv så använder jag det en del.
 


Dagens nerladdningstips - Bandtröjor

2013Dagens nerladdningstips är dessa bandtröjor! Tre av mina favoritband finns med som tryck och jag är säker på att några andra också kommer hitta någon tröja med ett band de gillar.
 Senaste inläggen ▾

Kategorier ▾

Mitt arkiv ▾

 • 2016 06 07
 • 2015 01 02 03 04 07 10 11 12
 • 2014 01 02 03 04 05 06 07 08 09 11 12
 • 2013 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • Mina länkar ▾

  Design & layout ▾

  Bildlänkar ▾

  1, 2, 3, 4, 5