Tillbaka blick på 2013 - Simmar

2013Okej, så min favoritdel i Sims är ju helt klart att göra simmar! Därför tänkte jag göra en liten tillbaka-blick på mina simmar som jag gjort under 2013, från januari till idag! Jag tänkte även skriva lite kortfattat om när jag tycker att dem har förändrats, eller när jag helt enkelt bara vill påpeka något om just någon sim eller så.
 
Okej, 2013 började med att mitt spel gick åt helt fel håll och jag avinstallerade det och installerade om allting. Efter det så hade jag inget CC kvar, så det är ju något jag fyllt på under året. I alla fall så var mina första simmar dessa två en tjej och en kille. Jag kommer ihåg att jag precis hade börjat bli bättre på att inte göra så "perfekta" simmar och börjat göra saker jag inte brukar göra med simmar. Kommer ni ihåg att den översta simmen också var den som var på min header?
 
Efter det så gjorde jag två simmar att spela I Rampljuset med, Cassie och Bailey!
 
Sen la jag upp min första sim för nerladdning! Följt av hennes pojkvän under, som jag var väldigt nöjd med då, haha.
 
Sen gjorde jag också startsimmen i min dåvarande PGC, Cora! Hon var väldigt fin, men hade egentligen ett ganska tråkigt utseende.
 
Försökte mig ibland på att göra killsimmar, men det gick aldrig bra så sparade dem aldrig. Tog kort på en någon gång och han ser inte alls bra ut, haha. Gjorde också en simself, som inte alls är likt mig, speciellt inte idag...
 
Sen var det dem två snubbarna som var med i min PGC som jag gjorde! I den översta bilden är det killen med tv-spelskonsolens, vet inte om någon kommer ihåg honom Cadmus hette han (hahaha). I den nedre bilden ser ni Charlie som senare i spelet fick en rejäl makeover!
 
Senare i Mars, gjorde jag en sim som heter Abrielle! Henne var jag riktigt nöjd med och hade otroligt roligt när jag spelade med den simmen också.
 
Jag började med önskesimmar och såhär såg den första ut!
 
I april tycker jag själv att jag började göra bra mycket bättre simmar än tidigare, dessutom så lärde jag mig att ta bättre bilder i Sims. Kailey var en sim som jag var sjukt nöjd med och hon var min favoritsim länge! Efter henne rullade det på ganska bra och jag gjorde många simmar som jag var nöjd med.
 
När jag fick 350 följare på tumblr gjorde jag en Followers-gif!
 
Så april var verkligen en månad jag själv tycker att jag utecklades mycket i, alltså när det kommer till sims-skapande! Nu kommer vi in i maj.
 
Jag gjorde en sim utan CC!
 
Jag gjorde startsimmen till min PGC, Lucy, det var dock inte det jag tänkte på då när jag gjorde henne. Gjorde också en killsim som faktiskt blev bra, Aiden!
 
Okej, nu har vi lyckats ta oss enda till november och här tycker jag att jag började göra simmar som såg ut på ett lite annorlunda sätt. En killsim som fortfarande inte har något namn men som är en favorit just nu!
 
Simmarna från december tror jag nog att dem flesta känner igen!
 
Så det är iprincip alla simmar som jag har skapat detta året! Har kanske missat någon, men visst kan man se skillnad? Vet inte om jag har hittat en "egen stil" än, men ni kanske tycker att man känner igen mina simmar på något sätt? Ni får jättegärna lämna en kommentar om vad ni tycker om mina simmar, för det är alltid roligt att höra! :D


Gott nytt år!

2013Gott nytt år på er alla! Vet inte om det är så många som är inne och läser min blogg idag, själv spenderar jag nyårsafton hemma med vänner och familj. I alla fall så tänkte jag göra en liten snabb genomgång utav 2013, med fokus på mina simmar, för jag tror det är just dem som lockat flest personer hit! Förutom det så vill jag tacka för alla fina kommentarer och tja allt egentligen! Det är alltid lika roligt att få en kommentar och det är helt gaaalet hur mycket min blogg har vuxit det här året. Så tack så jättemycket, till alla som kommenterar, läser, länkar min blogg, ställer frågor och alla som hjälper till att hålla igång min blogg! Tacktacktack och gott nytt år! :D
 


Dagens nerladdningstips - Lite kläder

2013

Ny sim

2013Satt uppe igår natt och gjorde en ny sim, tänkte egentligen göra en sim som såg ut på ett helt annat sätt, men blev inte nöjd med hur hon såg ut så gjorde om henne lite till. Jag tycker att hon liknar simmar jag gjort på senaste tiden, samtidigt måste jag säga att jag gillar hur hon ser ut väldigt mycket!


Dagens nerladdningstips - Tumblr Inspired Sweater

2013 
Ladda ner här!


Tips till er!

2013Har två små tips till alla er där ute framför era skärmar! Först och främst så har Cdon megarea (vi gillar cdon), och du kan köpa 3 sims 3 expansionspkaet för 230 kronor, alla prylpaket kostar även 77 kr/st. Och om du köper 3 simsspelt till exempel, två expansionspaket och ett prylpaket, så får du köpa expansionspaketen för 77 kr också! Jag vet tyvärr inte hur länge denna rean är, men checka in det! Jag har redan beställt hem tre spel så :D
 
Sen har min kompis Kim en liten utlottning på sin blogg, där ni kan vinna varsin sim som är gjord av henne! Så checka in det också! Här hittar ni det!  Bilden under på de fina simmarna ni kan vinna!
 


PGC Generation 2 - Del 22

2013Edric hade ett bra tag planerat ett frier till Freja, men visste inte riktigt var när och hur. Men en vacker höstdag när de bestökte höstfestivalen tog han mod till sig och frågade, såklart svarade en förvånad Freja "ja"!
Freja som började känna sig som en ny människa bestämde sig för att styla om sig själv lite. Hon klippte håret en bit och uppgraderade sin garderob lite. "In med det nya och bort med det gamla" - var hennes förklaring till andra.
Tvillingarna Haddie och Hachiro fyllde år! Just nu bor det bara fem simmar i hushållet och det är tvillingarna, Eric och såklart Edric och Freja.
Något som Hachiro hade väntat länge på, var att få köra bil. Men utan något körkort kommer han ingenstans, så Freja gick med på att börja övningsköra med honom. Bilen är förresten nyinköpt då både Edric och Freja har tjänat en del pengar på senaste tiden.
Familjen ordnade en liten fest, där Hachiro och Haddie visade upp sina moves. Eller egentligen var det nog mest Hachiro, men Haddie var den som alla ville dansa med.
Freja och Edric passade på att gifta sig under festen, varför dra ut på det? Alla deras vänner och släkt var ju redan på festen och det var så de ville fira.
Eric fyllde år några dagar senare och växte upp till ett litet barn! Han liknar redan både Edric och Freja otroligt mycket.


Dagens nerladdningstips - Nytt skin från Tifa

2013 


Sheeta från Laputa Slottet i himlen

2013Försökte mig på att göra en sim som faktiskt liknar någon, nu valde jag ju i och för sig en tecknad karaktär. Men jag tyckte det kunde vara roligt att testa. Jag vet inte om någon av er har sett Laputa Slottet i himlen? Men jag försökte i alla fall göra Sheeta som en sim. Det gick väl sådär och är inte supernöjd med simmen, men vad tycker ni bkev det någorlunda likt?
 


Dagens nerladdningstips - Frisyrer i mängder

2013

Ella - Livräddaren

2013 
Ellas dagar fortsätter fyllda med simmar som behöver räddas. Hon förstår inte riktigt hur det kan vara så få simmar som kan simma ordentligt på ett sånt här ställe. Men eftersom hon fick simdaler för varje sim som hon räddade så gjorde det inte henne så mycket.
Ella var intresserad av att lära känna sjöjungfrun som hon hade träffat på när hon var ute och dök. Men eftersom hon inte kunde ringa till honom så fick hon istället använda en stor snäcka och blåsa i. Det fungerade dock och efter en liten stund dök han upp!
Ella har blivit tillräckligt duktig på att dyka att hon nu kan dyka vid Davy Jones! Hon beslöt sig för att dyka där med en gång och hittade en skattkista fylld med en massa saker. Ella tjänar faktiskt mer på att dyka efter saker än att jobba som livräddare.
På kärleksdagen bjöd Ella ut sjöjungfrun Salty, de besökte festivalen i stan och umgicks med varandra hela dagen. Efter det följde Salty med Ella hem och sov över hos henne!
På morgonen hade Ella bråttom till jobbet, men Salty ville visa Ella sjöjungfruarnas hemliga ö. Vilket Ella inte kunde säga nej till. Så de tog en båt dit och numera äger Ella en bit av ön, hon funderar på vad hon ska göra med den.
 


Dagens nerladdningstips - Mens posepack

2013 


Önskesim #19 - Nate Baker

2013Biografi: Nate drömmer om att bli sportagent. Hans föräldrar var rika (han var det enda barnet) så dem ville att han skulle bli läkare eller jobba med affärer istället för att bli en sportagent. Han gick ofta på fotbollsmatcher. 
Tjejerna var galna i han för dem tyckte att han var snygg men han brydde sig inte. Ingen av tjejerna som han träffade var hans drömtjej. Nate växte upp i Bridgeport men vill gärna flytta till Lucky Palms.
Beskrivning av hur simmen ska se ut: Mjuka drag men lite hårda, men mest åt de mjuka dragen. Brunt hår med lite ljusa slingor i, blågröna ögon.
Stil: Han har en ganska söt stil men lite tuff också men mest söt.
 
Hur jag tänkte mig simmen: Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra, eftersom jag själv har snöat in mig på mystiskt ljusa simmar och det här var något helt annat. Men det slutade med att jag försökte kombinera ett ganska vänligt ansikte med en markerad käke och markerade käkben. Själv tycker jag han ser okej ut, men jag hoppas att ni gillar honom!
Vardagskläder | Finkläder | Pyjamas | Idrottskläder | Badkläder | Ytterkläder
Jag vet inte vad som har hänt med den här bilden, för färgerna är väldigt konstiga.
 


Dagens nerladdningstips - Kläder till tonåringar

2013[Klicka på bilderna för att komma till nerladdningssidan!]
 
 
 
 
 


Dagens nerladdningstips - Linser

2013

Ny tävling!

2013Eftersom att min senaste tävling var väldigt lyckad och jag fick väldigt mycket positiv respons på den, så tänkte jag köra en liknande tävling igen! Detta blir lite som en jul- och nyårspresent till er, och jag hoppas ni tycker det ska bli kul med ännu en tävling. Okej, så det kommer vara en tävling fokuserad på simmar (igen!), men eftersom att jag känner att det är det min blogg riktar in sig lite mer mot och det är det jag tycker är extra roligt, så passar det bra. Denna gången kommer det dock inte vara olika tema-fotograferingar, utan istället kommer det vara en tävling baserad på bachelor-utmaningen (kommer så smånigom lägga upp ett inlägg på bloggen om den utmaningen).
 
Även om Eric som är arvinge i min PGC inte vuxit upp än, så kommer han ju att göra det en vacker dag. Då kommer han att behöva en tjej att skaffa barn med, en ny arvinge! Och det är här min lilla tävling kommer in, Eric och sju andra kvinnliga simmar kommer placeras i ett hus och sen tänker jag spela bachelor/bachelorett-utmaningen för att se vem utav simmarna som kommer bli hans flickvän. Utmaningen bygger på olika uppdrag som gör att simmarna får bättre eller sämre relationer med varandra, speciellt då mellan Eric och de andra simmarna. När utamningen är klar kommer Eric och den här nya tjejen att flytta tillbaka till PGC huset och ja forsätta bygga vidare på generationen!
 
Hur DU gör för att delta:
1. Skapa en kvinnlig sim (det är viktigt, eftersom dem måste kunna få barn med varandra). Du får göra den precis som du vill och ge den vilka egenskaper du vill. Jag kommer inte lägga ut vilka egenskaper Eric får, eftersom det kan bli ett litet fusk.
2. Ladda upp simmen någonstans (helst mediafire, men exchange och liknande går bra). Skicka in simmen till mig! Antigen via mejl (spacesims@hotmail.se) eller en kommentar, kom ihåg att länka till din sim och skriva in ditt namn + mejl om du kommenterar! Kom även ihåg att skriva simmens namn, egenskaper osv.
3. Jag kommer sedan att välja ut 7 simmar, utifrån hur de ser ut, egenskaper och liknande. Som vanligt är det lättare för lite mer "annorlunda" simmar att komma med, men det viktigtaste är ju att du själv är nöjd innan du skickar in simmen!
 
Priser:
1a plats - Simmen kommer vara med i min PGC + 400 simpoints.
 
Regler:
-Det måste vara en kvinnlig sim.
-Simmen får inte ha lila hår och gula ögon, eftersom det är anlagen som ska föras vidare.
-Skriv gärna en kort sammanfattning om simmen.
-Du får inte lov att utgå från någon annans sim eller skicka in en sim någon annan skapat.
-Du får lov att skicka in flera simmar.
-Simmen ska vara inskickad senaste den 3/1-14.

Om ni har några frågor eller funderingar så tveka in att kommentera! Om jag missat något kommer jag uppdatera inlägget, kommer även göra ett nytt inlägg där jag går igenom regler och liknande innan jag startar igång tävlingen i spelet.
Lycka till!


Dagens nerladdningstips - Frisyrer

2013God jul alla, hoppas ni får en superfin dag! Och om ni inte firar jul, så han en superbra dag i alla fall!


Ny familj

2013Eftersom jag inte riktigt har provat Semesterparadis än, så gjorde jag en ny sim för att utforska spelet lite mer! Hon heter Ella och har egenskaperna Älskar värmen, Neurotisk, Älskar att simma, Snackar och Ambitös. Hennes livslånga önskna är att maxa färdigheten Dykning och tjäna 40.000 simdaler på insamlade föremål (under dykningar).
Ella som nyligen blivit ungdom var trött på stadslivet och bestämde sig därför för att flytta till varma och soliga Isla Paradiso! Eftersom hon trivs så bra i varmt väder tänkte hon att den stora ön med sommar väder året runt skulle passa henne perfekt. Så dit bar det av och med det lilla hon hade skrapat ihop köpte hon sig en liten husbåt. Nu kommer hon alltid att ha havet precis utanför dörren!
Egentligen var det dykning som Ella var intresserad av, men eftersom att hon inte är speciellt duktig på det än fick hon skaffa sig ett jobb. Livräddare passade henne perfekt, hon är ledig varannan dag så hon har tid att dyka också! Första arbetsdagen var inte speciellt händelserikt eftersom att regnet för ovanlighetens skull öste ner.
Efter en del övning hade Ella gått från att bara snorkla precis under ytan till att kunna dyka längre ner i havet. Det fanns en massa fina saker under havsytan både fiskar och en himla massa stenar och växter. En haj träffade hon också på, som tur var simmade den bara förbi henne, men det räckte för att Ella skulle bli rädd.
Andra gången hon dök ner på djupet träffade hon på en sjöjungfru (eller sjömänniskor som de egentligen heter i spelet, för mig är det dock en sjöjungfru så jag kommer att kalla dem för det). Ella hade aldrig sett en sådan varelse tidigare och blev helt till sig, så hon bestämde sig för att försöka att få någon slags kontakt med varelsen.
Efter ett lyckat försök att prata med sjöjungfrun bestämde sig Ella för att utforska den lilla grottan en bit bort. Hon hittade en andra utgång, men vågade sig inte på att undersöka det närmre. Förutom det så hittade hon några snäckor som hon sedan kunde sälja för lite simdaler, en lyckad dag under vattnet alltså!
Ella fick rädda en sim för första gången under sin andra dag på jobbet! Det gick hur bra som helst och simmen tackade för att Ella räddat henne efteråt. Ella var lite irriterad eftersom simmen hade simmat så långt ut i vattnet och sa åt henne att tänka på det i fortsättningen.
På slappardagen besökte Ella sommarfestivalen i stan och var med i korvätartävlingen. Det gick dock inget vidare för henne och vinsten gick till damen brevid. Annars hade Ella inte mycket för sig under dagarna, jobbet tog mer tid än vad hon trodde att det skulle göra och på sina lediga dagar så dyker hon.


Dagens nerladdningstips - Framtids hus

2013

Dagens nerladdningstips - Christmas Dining

2013

Dagens nerladdningstips - Mönster

2013 
 
Tänkte också passa på att berätta varför uppdateringen inte är så bra just nu, och det är för att det har varit så galet mycket den här veckan. Jag har inte ens hunnit starta mitt sims-spel, och ikväll ska jag umågs med några kompisar. Men jag ska försöka ta upp uppdateringen igen till helgen (imororgon helst).


Dagens nerladdningstips - Frisyr

2013 
 
Ladda ner här!


Dagens nerladdningstips - Överdelar för manliga simmar

2013 
Ladda ner här!


PGC Generation 2 - Del 21

2013Det var Erics födelsedag!
Eric fick både lila hår och gula ögon, alltså rätt anlag så han är Edrics arvinge.
Freja har börjat jobba som målare och det går riktigt bra för henne! Dessutom har hon en massa tid till att umgås med sin son också, vilket hon tycker är ett stort plus.
Sen var det dags för Aiden att gå vidare, han blev 113 simsdagar (tror jag).
Några dagar senare var det dags för Talia och Tacey att växa upp till ungdomar.
Såhär ser dem ut!


Dagens nerladdningstips - Mattor

2013 


Nya simmar

2013Gjorde två nya simmar i lördags natt, de är tvillingar och namnlösa. Jag blev dock inte så nöjd med tjejen så hon är inte med på så många bilder. I alla fall här är dem, en massa bilder och lite med text (som vanligt när jag visar simmar, hehe). Men har aldrig något vettigt att säga om dem ändå.
 


Dagens nerladdningstips - Sugar & Spice skinblend

2013

PGC Generation 2 - del 20

2013Talia och Tacey är båda väldigt sociala och har redan börjat skaffa kompisar.
Tidigt på morgonen var det dags för Freja att föda! Det blev en liten pojke som fick namnet Eric.
Freja tycker det är väldigt roligt med ett litet barn och umgås en massa med sin son. Edric som redan har varit med om småbarn en del tycker inte det är fullt lika roligt.
 
Aiden är fortfarande kvar, han har maxat händighetsfärdigheten och har uppgraderat allt som går att uppgradera i huset.
Slappardagen betyder ledigt från jobb och skola, så Aiden fick passa sitt barnbarn medans Edrid, Freja, Talia och Tacey besökte sommarfestivalen!
Men en varm sommardag kan man ju inte bara strunta i att besöka stranden, så det var klart att familjen åkte dit!


Dagens nerladdningstips - Belphegor Hair - Kisei Edited

2013

PGC Generation 2 - Del 19

2013Det var dags för tvillingarna att fylla år!
Hachiro och Haddie, de fick båda börja på internatskola Konstskolan (nånting la nånting)!
Edric har under den senaste tiden träffat en tjej som heter Freja och numera bor hon tillsammans med resten av familjen i huset.
Freja visade sig även vara gravid.
Familjen tog med sitt hus och flyttade till Sunset Valley!
Talia gav sig direkt ut på en liten joggintur i stan.
Edric fick på sin första dag på det nya sjukhuset i uppdrag att bege sig till parken för att undersöka simmar!
Freja var hemma och målade, hon har inget jobb men funderar på att skriva in sig som målare och sälja tavlor!
Stor har Frejas mage i alla fall blivit, Freja har även egenskapen "familjeinriktad" så hon ser fram emot att bli förälder!


Dagens nerladdningstips - Male poses

2013

Alice

2013Your magic white rabbit
Has left it's writing on the wall
We follow like Alice
And just keep diving down the hole


Dagens nerladdningstips - Byxor

2013 
 


Önskesim #18 - Hannah Timber

2013Har tagit mig i kragen och gjort en önskesim, insåg nämligen att jag inte gjort en på säkert en månad. Så här är Hannah Timber, önskad av Kakan!
Biografi: Hannah hade en väldigt bra barndom, hennes föräldrar var mycket rika och hon fick allt hon pekade på. Hon hade många vänner men hon har alltid varit retad för sin vikt, det enda hon gjorde när hon var liten var ju just att sitta i soffan och peka på det hon ville ha så kom någon och hämtade det åt henne medan hennes mamma gav henne kakor och godis. Nu på senare tid har hon lärt sig att älska sig hur hon än ser ut och nu ska hon bli den bästa stylisten som världen någonsin skådat!
Beskrivningen av hur simmen ser ut: Hon ska vara kurvig, med rätt breda höfter osv lite sådär naturligt rund och mjuka former, hon ska vara ganska blek. Runt ansikte, runda former och fylliga läppar. fräknig.
Stil: Hannah älskar pastellfärger och vitt, inget svart här inte! Hon är väldigt femenin av sig och trivs bäst i klänningar och kjolar. 
 
Hur jag tänkte mig simmen: Jag blev först och främst glad, för detta är den första önskesimmen som jag har gjort som skulle vara kurvig och inte pinnsmal! Jag gav simmen lite kraftigare ansiktsdrag men försökte ändå behålla den runda och mjuka formen. Hon har ögonbryn som är väldigt markerade eftersom de är svarta, men jag tyckte det gav simmen ett bestämt uttryck, hon ser ut som en tjej som "inte tar någon skit".
 
 Vardgskläder | Finkläder | Pyjamas | Badkläder | Idrottskläder | Ytterkläder
[vet inte vad som hände med första bilden när jag redigerade den...]


Dagens nerladdningstips - Några frisyrer

2013Klicka på bilderna för att komma till nerladdningen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Ladda ner Edric!

2013Nej nu menar jag inte Edric från min PGC, utan min sim som skulle vara med i Hungerspelstävlingen! Eftersom den tyvärr inte blir av så tänkte jag nu dela med mig av honom till er!
 
 


Dagens nerladdningstips - Winter Elf Skinblend

2013

Jag skapar en sim!

2013När jag såg att Simsdeluxe hade gjort en skapa-en-sim-video blev jag också lite inspirerad till att göra en! Sen är det många som frågat om det också, så här är en! Som ni kanske kan se är jag väldigt förvirrad för jag visste inte riktigt vad jag ville göra, så kan inte heller direkt säga att simmen är en utav mina bästa. Men det är ungefär så här jag jobbar i CAS och ja jag provar nästan alltid allting på mina simmar!
  


Dagens nerladdningstips - Juliga mattor

2013 


Mera simmar!

2013Tror jag är inne i en simskapar-period just nu, men jag har såå mycket idéer till olika simmar! Får ännu fler när jag börjar göra simmar också, vilket jag tyvärr brukar göra typ tio på kvällen. I alla fall är det här Ami och ni kommer nog få se mer utav henne, så jag hoppas ni gillar hur hon ser ut!
 


Dagens nerladdningstips - Doll Poses

2013 
Ladda ner här!


Mörkhårig sim

2013Gjorde en ny sim igår kväll, men var nog lite trött för glömde några saker. Tycker jag har gjort en del manliga simmar på senaste tiden, men det kan ju vara roligt att variera sig lite! Ska försöka mig på att göra några önskesimmar snart också, var ju ett tag sedan jag gjorde en.
 


Dagens nerladdningstips - Skor från Pixicat

2013 
Ladda ner här!


PGC Generation 2 - Del 18

2013Lisle och Lahela hade födelsedag! 
De växte upp till två vackra ungdomar! Jag kommer snart att lägga ut dem för nerladdning för er som vill.
Haddie trivs bra i lekhagen där hon lärt sig att prata!
Tacey sliter på med läxorna! Men det har lönat sig och han är med på hederslistan i skolan.
 
Ursäktar för det väldigt korta inlägget, men har inte hunnit spela mer och tänkte att ett litet inlägg var bättre än inget!


Dagens nerladdningstips - Record Store

2013

Mina favoritposer just nu

2013Tänkte göra ett litet inlägg till er om vilka som är mina favoritposer, men eftersom det ändras lite från tid till tid så är detta poser som är mina favoriter just nu. Det är poser som jag använder mest när jag spelar helt enkelt! Nu varierar det lite, då jag gillar att anpassa poserna efter simmarnas personlighet och stil.

Skapare: Skylar
Posepack: We Heart It v.2
Poser: Detta är nog mitt enda favorit par-posepack. Jag tycker det är superfina poser och det är nästan bara dessa jag använder när jag tar parbilder, vilket vi alla vet att jag nästan aldrig gör.
Ni hittar fler bilder och kan ladda ner det här!
 
Skapare: Plumb-barb
Posepack: 11 Danity girl poses
Poser: Dessa poser har varit mina favoriter ett bra tag! Passar väldigt bra för fotografering av de lite sötare simmarna.
 
Skapare: Plumb-barb
Posepack: 14 Victoria's Secret poses
Poser: Precis som namnet säger så är dessa poser inspirerade av Victoria's Secret och också poser som jag använt väldigt länge. Och anväder väldigt ofta, passar till de flesta simmar!
 
Skapare: Cacharel-sim
Posepack: Female poses
Poser: Ett litet posepack med några blandade poser för dina kvinnliga simmar (men såklart funkar de även för killar). Jag gillar dessa poser starkt i alla fall!
 
Skapare: Anndolby
Posepack: Male pose
Poser: En utav mina nyare favoriter! Ett posepack som passar väldigt bra till mina ljus-hyade-mystiska-simmar!
 
Sen har jag ju huuuur många poser som helst i mitt spel (vilket jag inte riktigt rekomenderar), så har bara tagit dem jag kom på nu. Men jag hoppas ni hittar nån ni gillar i alla fall!


Dagens nerladdningstips - Barnsäng

2013

Ännu en mystisk sim

2013Har snöat in mig på mörkhåriga simmar med ljus just nu, tror ni kanske har märkt det? Har slängt ihop ännu en kille, och själv är jag fascinerad över att jag lyckats göra någar killar som faktiskt ser olika ut. Sen har han en ball frisyr och är allmänt mystiskt klädd. Hann tyvärr inte ta så många bilder på honom, menmen.
 


Dagens nerladdningstips - Kort frisyr

2013 
Ladda ner här!


PGC Generation 2 - Del 17

2013Talia besökte sommarfestivalen och spelade lite fotboll. Hon tröttnade dock ganska snabbt eftersom hon inte hade någon att spela med.
Talias tvillingbror Tacey försökte sig också på en sport - rullskridskor! Det gick inte alls bra och Tacey slutade ganska snabbt, sport är nog mera hans systers grej.
Hemma lekte tvillingarna Haddie och Hachiro med varandra!
Nästa kväll var det dags för bal för våra två tvillingpar! Och hur fina är inte dem!? Ni får förresten säga till om ni vill att jag lägger upp fler från min pgc-familj för nerladdning!
Balen slutade i alla fall bra och både Tacey, Lahela och Lisle hade en partner när kvällen var slut!


Dagens nerladdningstips - Frisyren som finns överallt

2013 


Ny headersim

2013Som ni antagligen redan sett så har jag gjort en ny sim, som jag tror kommer att dyka upp längre fram i min PGC! Vad tycker ni om henne, tycker själv att hon blev väldigt söt?
 
 
 


Dagens nerladdningstips - Jul tavlor

2013 


Juligare design

2013 
Jag har gjort designen lite juligare, vad tycker ni om den? :) Kommer nog fixa lite med headern för är inte helt nöjd med den, men just nu får den se ut så!


PGC Generation 2 - Del 16

2013Maya fyllde år och blev en åldring!
Så Edric gjorde slut med Maya (eftersom hon inte kan få fler barn och det finns ingen arvinge). Sen flyttade Maya ut ur huset.
Nästa dag fyllde tvillingarna Hachiro och Haddie år, de blev småbarn.
På slappardagen tog Edric med hela familjen till havet! (Tvillingarna Tacey och Talia har kommit hem från sina internatskolor.) Så  när de andra låg och solade gick sportiga Talia och snorklade istället!
Lahela och Tacey solade medans Lisle lekte i sanden och byggde någon slags stjärn-liknandesak.
Edric lekte i vattnet med sonen Hachiro!
Sen tröttnade både Lahela och Tacey på att sola och gick och lekte i vattnet de med!


Dagens nerladdningstips - Christmas House

2013

Ladda ner Lavender Travis

2013Det var några som tyckte om Lavender från min PGC och ville att jag skulle ladda upp honom, så det har jag nu gjort! Han är ungdom och hans egenskaper är slumpade, är inte heller säker på om jag har ändrat alla hans kläder. Men allt det går ju att ändra i spelet sen!
 
 


Dagens nerladdningstips - Snygg frisyr

2013 
Ladda ner här!Senaste inläggen ▾

Kategorier ▾

Mitt arkiv ▾

 • 2016 06 07
 • 2015 01 02 03 04 07 10 11 12
 • 2014 01 02 03 04 05 06 07 08 09 11 12
 • 2013 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • Mina länkar ▾

  Design & layout ▾

  Bildlänkar ▾

  1, 2, 3, 4, 5