Ny familj

2013Eftersom jag inte riktigt har provat Semesterparadis än, så gjorde jag en ny sim för att utforska spelet lite mer! Hon heter Ella och har egenskaperna Älskar värmen, Neurotisk, Älskar att simma, Snackar och Ambitös. Hennes livslånga önskna är att maxa färdigheten Dykning och tjäna 40.000 simdaler på insamlade föremål (under dykningar).
Ella som nyligen blivit ungdom var trött på stadslivet och bestämde sig därför för att flytta till varma och soliga Isla Paradiso! Eftersom hon trivs så bra i varmt väder tänkte hon att den stora ön med sommar väder året runt skulle passa henne perfekt. Så dit bar det av och med det lilla hon hade skrapat ihop köpte hon sig en liten husbåt. Nu kommer hon alltid att ha havet precis utanför dörren!
Egentligen var det dykning som Ella var intresserad av, men eftersom att hon inte är speciellt duktig på det än fick hon skaffa sig ett jobb. Livräddare passade henne perfekt, hon är ledig varannan dag så hon har tid att dyka också! Första arbetsdagen var inte speciellt händelserikt eftersom att regnet för ovanlighetens skull öste ner.
Efter en del övning hade Ella gått från att bara snorkla precis under ytan till att kunna dyka längre ner i havet. Det fanns en massa fina saker under havsytan både fiskar och en himla massa stenar och växter. En haj träffade hon också på, som tur var simmade den bara förbi henne, men det räckte för att Ella skulle bli rädd.
Andra gången hon dök ner på djupet träffade hon på en sjöjungfru (eller sjömänniskor som de egentligen heter i spelet, för mig är det dock en sjöjungfru så jag kommer att kalla dem för det). Ella hade aldrig sett en sådan varelse tidigare och blev helt till sig, så hon bestämde sig för att försöka att få någon slags kontakt med varelsen.
Efter ett lyckat försök att prata med sjöjungfrun bestämde sig Ella för att utforska den lilla grottan en bit bort. Hon hittade en andra utgång, men vågade sig inte på att undersöka det närmre. Förutom det så hittade hon några snäckor som hon sedan kunde sälja för lite simdaler, en lyckad dag under vattnet alltså!
Ella fick rädda en sim för första gången under sin andra dag på jobbet! Det gick hur bra som helst och simmen tackade för att Ella räddat henne efteråt. Ella var lite irriterad eftersom simmen hade simmat så långt ut i vattnet och sa åt henne att tänka på det i fortsättningen.
På slappardagen besökte Ella sommarfestivalen i stan och var med i korvätartävlingen. Det gick dock inget vidare för henne och vinsten gick till damen brevid. Annars hade Ella inte mycket för sig under dagarna, jobbet tog mer tid än vad hon trodde att det skulle göra och på sina lediga dagar så dyker hon.Kaka - SIMSING.BLOGG.SE

http://simsing.blogg.se/

Vad kul att du bestämt dig för att utforska Semesterparadis! Ser fram emot dessa inlägg nu :D

Svar: Roligt att du tycker det! :D
spacesims.blogg.se DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?


Senaste inläggen ▾

Kategorier ▾

Mitt arkiv ▾

 • 2016 06 07
 • 2015 01 02 03 04 07 10 11 12
 • 2014 01 02 03 04 05 06 07 08 09 11 12
 • 2013 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • Mina länkar ▾

  Design & layout ▾

  Bildlänkar ▾

  1, 2, 3, 4, 5