Dags att jobba - Gameplay Trailer

2015Det har förutom en trailer till själva spelet, även släppts två gameplay för doktor och kriminalare i Sims 4 Dags att jobba! Jag hoppas att de släpper en gameplay för det här med att driva ett eget företag för det är nog den delen jag ser fram emot mest. Vad tycker ni om den kommande expansionen?
 


Husbygge - Litet familjehus

2015Så jag har för ovanlighetens skull byggt ett hus! Jag måste faktiskt säga att jag tycker det är ganska roligt att bygga i Sims 4, för det är så mycket enklare. Dessutom har jag kollat på en massor med speed build och blivit inspirerad. Byggde därför ett ganska litet familjehus. Men det tog ett tag! Har i alla fall laddat upp huset på galleriet det hete dock (Small family home) där, men enklast hittar ni det om ni letar upp mig Fredrikaan. Jag har inte använt något custom content och det är endast saker i från grundspelet!
 
Sovrum: 2, Badrum: 2
Pris: 65.765 simdaler
 


Downloadtips - Tavlor [ts4]

2015Lite trevliga tavlor att pynta dina simmars hus med! Klicka på bilden/bilderna för att komma till sidan där de finns att laddas ner.
 
 
 
 
 


Downloadtips - Tartar skirt [ts4]

2015 


Legacy | Macias 1.6 - Bröllop

2015Ber of ursäkt för uppdateringen, har varit helt upptagen av både jobb och att bli färdig med kökortet (vilket jag äntligen är, yay!) Så nu ska jag ta tag i bloggen :)
Så var det äntligen dags för Kaylas och Ethans bröllopsdag! De hyrde en fin lokal i området och bjöd in vänner och arbetskamrater.
Det blev en lyckad fest med massor av mat och dans långt in på kvällen.
Dagaran rullar sedan på som vanligt, men Kayla får snart ett glädjande besked - hon är nämligen gravid igen!
Det var även Scotts födelsedag, vilket firades med tårta!
Manuel tycker det ska bli väldigt roligt med ett syskon till, speciellt nu när Scott är tonåring och inte like intresserad av att leka med Manuel.


Sims 4: Create a sim | Pink Princess

2015 
Min andra youtube-video sen jag rensade min kanal! Klicka er gärna in och lämna en kommentar eller så :)


Downloadtips - Magnolia Bedroom [TS4]

2015

The Sims 4: Dags att jobba

2015Helt plötsligt har det dykt upp en trailer till det första expansionspaketet till Sims 4! Dags att jobba är namnet på spelet och det verkar som att det kommer vara möjligt att följa med simmarna till jobbet (precis soms i Sims 3 Drömjobb) men man kommer även att kunna starta företag (som i Sims 2 Arbetsliv)! Jag tycker det ser riktigt bra ut, och själv älskade jag Arbetsliv och Drömjobb, så jag ser fram emot detta.
 
Fakta (vad vi vet än sålänge):
- Nya karriärer som till exempel vetenskapsman, kriminalare och doktor.
- Möjlighet att skapa ett eget företag, till exempel bageri, klädaffär och bokhandel.
- Nya färdigheter som foto och bakning.
-Expansionen kommer att kosta 379 kr och går redan att förboka på Origin.
 
Här kan ni förboka spelet och läsa lite mer om det! 
 


Sims 4 - Create a sim

2015Följer strömmen och lägger upp en youtube-video! Har jobbat lite med min youtube-kanal, då jag har planer på att starta upp den. Egentligen ville jag göra Let's plays innan jag började blogga, men då jag inte hade någon utrustning eller bra fungerande dator (vilket jag fortfarande inte har). Men så fort jag köpt en ny dator kommer jag antagligen börja göra Let's play, på både Sims och andra spel. Själv ser jag fram emot det sjukt mycket, tycker det ska bli superroligt! Men om ni vill se mer Create a sim videos så kan jag fixa det.
 


ny sim!

2015


Senaste inläggen ▾

Kategorier ▾

Mitt arkiv ▾

 • 2016 06 07
 • 2015 01 02 03 04 07 10 11 12
 • 2014 01 02 03 04 05 06 07 08 09 11 12
 • 2013 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • Mina länkar ▾

  Design & layout ▾

  Bildlänkar ▾

  1, 2, 3, 4, 5