Ny dator

2015Hej! Idag har jag äntligen fått hem min nya dator, vilket betyder att jag kommer kunna spela mer (och spela sims 3 igen), så nu hoppas jag verkligen jag kan komma igång och komma tillbaka! Kanske kommer ta två dagar till dock, jobbar en del just nu. Men vi hörs snart igen!

 


Alarcon Gen 1.2 - Megan & Johnny

2015Både Megan och Johnny jobbar på för att nå toppen av sina karriärer. Megan har redan fått två befodran och får vara med och undersöka patienter mer och mer.
Johnny och Megan har kommit blivit rikigt bra vänner, och Johnny bestämmer sig en dag för att bjuda ut Megan! De besöker en liten bar i en annan del av stan.
De hittar egentligen inte på så jättemycket på baren utan umgås mest med varandra.
-
Megan har inte alls mått bra de senaste dagarna, som tur är så har hon varit ledig från jobbet så hon har kunnat ta det lungt.
Megan mår lite bättre och är tillbaka på jobbet igen, vilket hon är otroligt glad över eftersom hon verkligen trivs med sitt jobb. Hon har hunnit med en befodran till och får nu egna patienter att undersöka för att hjälpa doktorerna att få fram vad det är de olika simmarna drabbats av.


Familjen Alarcon Gen 1.1 - Utforska dags att jobba

2015Äntligen fick jag lov att låna min brors dator och spela lite Sims 4! Så jag skapade en ny sim för att jag tänkte utforska den nya expansionen Dags att jobba, riktigt ordentligt! Okej dags att presentera min startsim.
 Detta är alltså min startsim - Megan Alarcon! Som är en väldigt familjeinriktad sim, hon är god och utåtriktad och dessutom en riktig glädjespridare.
Och för att slippa springa runt i staden och lefta efter en bra man, flyttade jag in den här snubben i huset, Johnny heter han. Dock måste jag påpeka att de inte är tillsammans - ännu.
Redan samma dag som Megan flyttade in tog hon jobb på sjukhuset! Hon är ännu inte sjuksköterska, utan serverar mat till patienterna, pratar med arbetskollegorna och hjälper till med andra små jobb som behövs göras.
Eftersom Megan och Johnny ändå är rumskompisar försöker de lära känna varandra lite bättre. Johnny har såklart också skaffat ett jobb, och försöker göra en karriär inom idrott.
Megan gör bra i från sig på jobbet och har redan fått en befodran! Hon får jobba mera med patienterna och göra små undersökningar på dem för att sedan föra det vidare till en läkare.
 
Det var allt för denna gången, kommer fokusera mycket på själva jobben i spelet, men kommer såklart att försöka klämma in lite annat också. Simmarna har ju ett liv utanför jobbet också!


Sims 4 Dags att jobba

2015Idag släpps äntligen det första expansionspaketet till Sims 4 - Dags att jobba! Har du planer på att köpa det eller redan förbokat spelet? Vilken karriär ser ni mest fram emot att få spela? Själv vill jag verkligen utforksa hur det är att driva företag, eftersom det var det jag kände att jag inte hann med när jag var på eventet, men ska bli kul att spela med de andra karriärerna också!
 
 Senaste inläggen ▾

Kategorier ▾

Mitt arkiv ▾

 • 2016 06 07
 • 2015 01 02 03 04 07 10 11 12
 • 2014 01 02 03 04 05 06 07 08 09 11 12
 • 2013 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • Mina länkar ▾

  Design & layout ▾

  Bildlänkar ▾

  1, 2, 3, 4, 5