Simtävlingen

2014Det är alltså dags att presentera vem som åker ut, det är tyvärr Isadora av Violassims.
 
 


Vinnaren i Färg-utmaningen

2014Vinnaren i färg-utmaningen är Elodie Kinsley av Cherry's Sims, grattis! Elodie vann med 31 röster som motsvarar 34%, sammanlagt röstade 90 personer! Eftersom att det står lika mellan Isadora och Lovette, skapar jag en ny röstning under, där ni får rösta fram vem som ska få stanna kvar, jag kommer ikväll att berätta vem som åker ut.
 
Vinnaren Elodie och Cherry's bilder!
 
 Isadora av Violassims
Lovette av Simsti
 
 
Your question
  
pollcode.com free polls 


Dagens nerladdningstips - Contacts

2014 
Ladda ner här!


Elsa från Frozen

2014Det är några som ville att jag gjorde Elsa och Anna från Frozen, men jag har inte hittat en bra verison av Annas klänning, så därför har jag inte gjort henne än. Men igår gjorde jag i alla fall en sim-version av Elsa! Jag gav henne lite större ögon än vad jag i vanliga fall brukar ge simmar, men inte så extremt stora för att hon inte skulle se konstig ut. Själv tycker jag väl att det är okej, tycker det är svårt att göra simmar som ska likna någon (både riktiga personer och inte riktiga personer). Vad tycker ni då, gillar ni henne?
 


Lite små ändringar

2014Jag tänkte göra några små ändringar i min simtävling,vinnaren av varje tema kommer presenteras på måndagar, så att det finns tid att rösta. Men jag kommer istället berätta temat för nästa vecka i samband med att veckans bidrag presenteras (alltså på lördagar). Så imorgon 14.00 presenteras vinnaren och den som åker ut, och det nya temat för denna veckan är Fantasy! Jag ber om ursäkt för att jag ändrar mig så här mitt i allt, men har funderat ett tag över hur jag skulle lägga upp det så att det finns tid att rösta och så att de som är med i tävlingen får reda på temat i tid.
Reglerna är:
- Skicka in minst 1 bild som ni tagit på eran sim med temat fantasy. Bilderna ska mejlas till mig (spacesims@hotmail.se), ni får såklart lov att visa dem på erna blogg, men ni måste också mejla dem till mig.
- Om ni vill får ni skriva en förklaring och hur ni tänkt, men det är inget måste.
- Skickar man inte in nya bilder kommer förra veckans bilder att användas för din sim.
- Bilderna måste skickas in senaste 10.00 den 5/4 (på lördag). Sen kommer alla bidrag att visas 14.00.
- Det är helt okej att ändra kläder, frisyrer och smink hur ni vill.
Har ni några frågor så lämna bara en kommentar! Lycka till!
 
 


Dagens nerladdningstips - Frisyr

2014 
 
 
Ladda ner här!


Simtävling - Tema Färg

2014Så temat var färg och det är ju ett ganska "brett" tema skulle jag vilja säga. I alla fall så är här alla tio bidrag, och det är dags för första läsar-röstningen! Simmarna är återigen i bokstavsordning, så att det ska bli enklare för alla egentligen.
 
 Clara "Carazy" Lotus av Rolo
Motivering:  Eftersom denna veckas tema var färg bestämde jag mig för att tolka Carazys favoritfärg, nämligen orange. För mig står orange för glädje och ljus, därför modellerar Carazy som solen, som varje dag ger oss ljus och värme.
Edrea Walker av Sara
Motivering: Jag valde färgerna röd och svart (valde två - hoppas att det inte gör något!) eftersom det enligt mig symboliserar krig, revolution och makt. Dessutom passar de väldigt bra ihop. Första och andra bilderna är ganska lika, och ska på ett ganska abstakt sätt symbolisera makt och styrka. Feel free to tyda dem själva, förresten. Tredje bilden (min favorit) ska symbolisera två olika personer (håll handen över högra eller vänstra sidan på Edrea för att se bättre skillnad), och jag har hämtat lite inspiration från vad som händer i Ukraina just nu. Ena sidan, vänstra, är lite mer osäker och trasig än den andra.
Emily Collins av Simmarsmulan
Motivering: När jag fick höra att temat var färg blev jag jätteglad-tills jag insåg att jag inte kunde välja vilken. Därför valde jag alla! (Svart är förövrigt alla färger och vit är ingen, om man kollar vetenskapligt.) Just nu håller jag på att läsa om Divergent-triologin, eftersom att första filmen kom ut nyss i USA, och i böckerna så är huvudpersonen medlem i Dauntless (De modiga på svenska) och deras färg är ju svart. Dauntless är väldigt tuffa typer-och därför försökte jag få Emily att se yuff ut, och försökte få det att se ut som om hon står i ett industriområde som är lite problematiskt.
Elodie Kinsley av Cherry's Sims
Motivering: När jag såg att temat var Färg, visste jag direkt vad jag ville göra. Färg är bara olika typer av ljus, så jag funderade över hur jag skulle få det att synas i bilderna på ett bra sätt. Det här är resultatet! Meningen med bilderna är att när allting känns grått och dystert hittar man ljuset som för tillbaka färgen in i ens liv, och allting blir bra igen.
 
 
Gretchen Starr av Summersims
Isadora Martins av Violassims
Motivering: Jag har då valt färgen vit, och den kopplar jag till, dundundun, bröllop!
Lovette Deakins av Simsti
Motivering: När jag först skulle välja vilken färg jag skulle tolka, fick jag verkligen ingen idé. Men jag kom på att jag kunde tolka färgen vit som en färg som symboliserar godhet vilket förklarar varför hon har änglavingar, men färgen vit är också en väldigt naken färg vilket förklarar varför hon är naken.
Meg av Kim
Motivering: Svart är en enkel färg med mycket starka känslor bakom. För att framhäva elegansen och enkelheten valde jag att inte göra alltför mycket med Meg, utan det var enkla bodies, skiftande frisyrer och lite mer betoning på skuggorna och ljuset. Jag har fokuserat på enkelheten, mystiken, elegansen, ensamheten och isoleringen bakom just den svarta 
färgen. 
 
Skyler Ross av Simssdream
Tili Qiula av Canavan
Motivering: Jag valde just färgen Turkos då den kan bli så otroligt mystiskt vacker, och vad är bättre än att se den från en sjöjungfrus perspektiv?
Vilken av simmarna denna veckan var din favorit?
  
pollcode.com free polls 


Dagens nerladdningstips - Elsas klänning

2014

Dagens nerladdningstips - Frisyr

2014

Dagens nerladdningstips - Skjorta och Kjol

2014 


Dagens nerladdningstips - Sweater drape accessories

2014 


Dagens nerladdningstips - Frisyr

2014 
 


Dagens nerladdningstips - Frisyr

2014 
 


Simmarna som gått vidare i Simtävlingen

2014Det var inte lätt at välja, men nu har jag i alla fall valt ut tio stycken simmar som går vidare i Simtävlingen! Och det första temat är Färg! Ni får välja vilken färg ni vill och sen försöka att framställa färgen på något sätt ihop med eran sim.
 
Reglerna är:
- Skicka in minst 1 bild som ni tagit på eran sim med temat färg. Bilderna ska mejlas till mig (spacesims@hotmail.se), ni får såklart lov att visa dem på erna blogg, men ni måste också mejla dem till mig.
- Om ni vill får ni skriva en förklaring och hur ni tänkt, men det är inget måste.
- Skickar man inte in nya bilder kommer förra veckans bilder att användas för din sim.
- Bilderna måste skickas in senaste 13.00 den 30/3 (på lördag). Sen kommer alla bidrag att visas 14.00.
- Det är helt okej att ändra kläder, frisyrer och smink hur ni vill.
Har ni några frågor så lämna bara en kommentar! Lycka till!
 
Clara "Carazy" Lotus av Rolo
Edrea Walker av Sara
Emily Collins av Simmarsmulan
Elodie Kinsley av Cherry's Sims
 
Gretchen Starr av Summersims
 
Isadora Martins av Violassims
 
Lovette Deakins av Simsti
 
Meg av Kim
Skyler Ross av Simssdream
 
Tili Qiula av Canavan


Dagens nerladdningstips - Berryview

2014

Bidrag till simtävlingen!

2014Sammanlagt har det kommit in 15 bidrag och det kommer bli svårt att välja ut tio stycken! Under det här hittar ni alla simmar som är med och tävlar (i bokstavsordning), och imorgon kommer jag att ha valt ut tio stycken och de kommer att få sitt allra första tema. Har ni några idéer eller förslag på teman, så är det välkommet (det är okej att ge förslag även om ni är med och tävlar)! Lycka till allihop!
 
Alecia Marks av Ida
 
Clara "Carazy" Lotus av Rolo
Carazy(egentligen Clara) växte upp som en klara-sig-själv-tjej. Hennes mamma var död och pappan bortrest mycket, så dagarna blev långa och ensamma i den centrala lägenheten. Så småningom lärde sig Carazy att tycka om ensamheten, och under de långa dagarna hade hon alltid sin katt Bamse. Efter att ha sätt ett TV-program om modeller drömmer hon själv om att bli en. När hon får ett erbjudande om att medverka i en kattmatsreklam, tackar hon ja direkt för att bli småkänd. Hennes största problem är att komma över blygheten och scenskräcken, men sånt går väl att träna bort. Eller?
 
Edera Walker av Sara
 
Emily Collins av Simmarsmulan
 
 
Elodie Kinsley av Cherry's Sims
Du vet den där högljudda, roliga och pratglada tjejen som du satt bredvid under hela din skolgång? Hon förändrades. Hennes föräldrar och lillebror dog i en bilolycka när hon var sexton år, där hon själv hade tur och klarade sig undan med endast en hårsmån. Efter olyckan satte hon upp en mur för alla som förut betytt något. Hon klippte av håret, bytte stil och blev som en vandrande bomb. Ingen skulle någonsin få göra henne så skadad och hjärtekrossad igen.  Sorgen över hennes familj tog över hennes liv. Men när Elodie hittade musiken och målningen, insåg hon att hon var tvungen att gå vidare. Hon anmälde sig till en modelltävling, för att hitta tillbaks till sig själv och bli den där glada och lyckliga tjejen igen.
 
Gretchen Starr av Summersims
 
Ida Farazi av Ingeborg
 
Isadora Martins av Violassims
Isadora Martins heter denna 19 åriga tjej som bor i Brigdewood.
Isadora är inte den lilla söta tjejen som hon ser ut att vara, utan hon är väldigt rak på sak och kan uppfattas som ganska bitschig och divig.
Men det är ingenting som Isadora bryr sig om, hon gillar att hamna i trubbel och klara sig ur dem genom sitt söta utseende som hon fått tack vare sin portugisiska mamma och finska pappa.
Isadora älskar allt som har med mode och stil att göra, visst är det ett brett ämne men det är sådan Isadora är!
 
Josephina Lancaster av Simsplanet
 Josphina har kroatiskt ursprung därför har hon det korpsvarta håret occh dom mörkbruna ögonen.
Hon har varit utstött av tjejerna i klassen därför.
Hennes mål är att bli supermodell och bli en förebild för andra.
 
Kaylie McStephen av Ida
 
Lovette Deakins av Simsti
 Lovette har alltid varit den tjejen som alla velat vara med, men hon har själv inte riktigt uppfattat henne som en tjej alla gillar. Hon har uppfattat sig själv som den klumpiga tjejen som alltid glömmer bort sig. Hon älskar att bara sitta ner och läsa en bok, men något hon verkligen brinner för är att stå framför kameran.
 
 
Meg av Kim
 
Nicky Carter av Skorpan
 
Skyler Ross av Simssdream
 
 
Tili Qiula av Canavan


Dagens nerladdningstips - Frisyr

2014 


Familjen Frontez 2.8 - Massor med jobb

2014Elsa fick ännu en ny outfit, sommaren hade trots alltid kommit till staden! Och på tal om stad, så har familjen flyttat till Hidden Springs.
Elsa har en massa jobb att göra på dagarna, men det lönar sig att kämpa på, för Elsa har redan nått nivå fem inom arkitektkarriären!
Sen var det dags för Maja att gå vidare och liemannen kom och hämtade henne. Det tyckte såklart hela familjen var sorgligt, Maja har ju varit med väldigt länge.
Elsa vaknar mitt i natten med en konstig känsla i magen, men efter ett besök på toan går hon och lägger sig igen.
Men nästa dag fortsätter Elsa att jobba på, det finns fortfarande massor med rum att renovera!
På kvällen visade det sig att illamåendet berott på att Elsa var gravid!
Vilket Elsa såklart genast berättade för Danny, som blev väldigt glad att få höra att han snart ska bli pappa!


Familjen Frontez 2.8 - Massor med jobb

2014Elsa fick ännu en ny outfit, sommaren hade trots alltid kommit till staden! Och på tal om stad, så har familjen flyttat till Hidden Springs.
Elsa har en massa jobb att göra på dagarna, men det lönar sig att kämpa på, för Elsa har redan nått nivå fem inom arkitektkarriären!
Sen var det dags för Maja att gå vidare och liemannen kom och hämtade henne. Det tyckte såklart hela familjen var sorgligt, Maja har ju varit med väldigt länge.
Elsa vaknar mitt i natten med en konstig känsla i magen, men efter ett besök på toan går hon och lägger sig igen.
Men nästa dag fortsätter Elsa att jobba på, det finns fortfarande massor med rum att renovera!
På kvällen visade det sig att illamåendet berott på att Elsa var gravid!
Vilket Elsa såklart genast berättade för Danny, som blev väldigt glad att få höra att han snart ska bli pappa!


Dagens nerladdningstips - Läderjacka som accessoar

2014

Dagens nerladdningstips - Toppar till tonåringar

2014

Dagens nerladdningstips - Kläder

2014 


Dagens nerladdningstips - Byxor

2014 
Ladda ner här!


Omgjord sim

2014Fixade med en av mina simmar igår kväll, gjorde om hennes ögon och nästa lite. Ni känner säker igen henne, för hon har dykt upp på bloggen två gånger innan. Men hon är fortfarande namnlös, hon är dock rolig att klä, för hon passar i nästan allt. Vilken outfit gillar ni bäst förresten?
 


Dagens nerladdningstips - Hus

2014

En ny sim

2014Har inte alls haft någon inspiration till att göra simmar på senaste tiden, som ni kanske har märkt. Men igår fick jag en liten idé på hur jag ville göra en sim, och även om det inte blev som jag tänkt mig från början så gillar jag henne starkt!
 


Dagens nerladdningstips - Tatueringar

2014 


Familjen Orum - Tre födelsedagar

2014Timothy tycker det är superroligt att ha en lillebror och leker gärna med honom!
Sen var det dags för Sheila att föda, så till sjukhuset bar det av!
Och en liten flicka föddes, hon fick namnet Aurora och egenskaperna Disciplinerad och Ivrig!
Det är inte alls långt kvar till Timothy och Cades födelsedagar, så att spendera dagarna tillsammans och leka är något de gör ofta.
Damien har en väldigt bra relation till sina barn, vilket kanske inte är så konstigt eftersom han alltid är hemma, till skillnad från Sheila som faktiskt jobbar. Och lite kuddkrig innan hans äldsta son blir tonåring är ju aldrig fel.
Sen var det dags för en massor med födelsedagar, både Timothy, Cade och Aurora!
Och här har vi dem, Aurora som fick sin pappas hårfärg och sin mammas ögon, hur hon kommer se ut är svårt att säga. Sen är det Cade som fick sin mammas hårfärg och sin pappas ögonfärg, men storleken på ögonen ser ut att vara från Sheila! Sen är det Timothy (som jag tror kommer bli dösnygg när han är ungdom, men det är kanske inte så konsigt, med tanke på hur hans pappa ser ut). Timothy ser i alla fall väldigt mycket ut som sin pappa, men har sin mammas hårfärg!


Dagens nerladdningstips - Hängslen

2014 


Familjen Orum - Hemma igen

2014Kommer ni ihåg Damien och hans familj? Om inte kan ni läsa senaste inlägget om dem här!
Sheila träffade på en ortbo på tränings akademin och han lärde henne några sånger.
Damien fortsatte att urforksa grottor och gravkammare istället!
Efter ännu ett lyckat äventyr letade Damien upp ett nytt på anslagstavlan.
Och Sheila fick ett nytt bälte på träningsakademin! Sen var tyvärr deras resa slut och det var dags att åka hem igen.
Damien passade på att umgås med sin son lite, och eftersom att det var både vinter och snödag så byggde de snögubba uteomhus!
Sheila fortsatte att träna upp sin karisma framför spegeln i sovrummet.
Damien bestämde sig för att ta tag i Cades uppväxt och började lära honom att prata.
Sheila fick reda på att hon är gravid igen!


Dagens nerladdningstips - Sweaters

2014 


Dagens nerladdningstips - Toppar

2014

Dagens nerladdningstips - Frisyr

2014 
 


Lookbook #5

2014Vet att uppdateringen är sjukt tråkig och dålig just nu, men har verkligen inte tid att spela Sims just nu. Har så sjukt mycket saker i skolan just nu, förhoppningsvis kan jag spela i helgen i alla fall. Men räkna med att uppdateringen kan gå lite upp och ner nu i mars. I alla fall så är detta en lookbook som jag skulle publicerat för ett tag sedan, men av någon anledning gjorde jag inte det.
 


Dagens nerladdningstips - Poser

2014

Dagens nerladdningstips - Little cute monster hoodie

2014

Dagens nerladdningstips - Klänning

2014

Simtävling nummer två!

2014Eftersom intresset verkade ganska stort så har jag bestämt mig för att ha en simtävling, eller vad man nu vill kalla den, igen! Reglerna är iprincip detsamma som sist, men jag tycker ändå ni kan läsa igenom dem. Ha så roligt och gör något personligt! Priset kommer antagligen vara lite simpoints och ja förutom det så innebär deltagande i tävlingen väldigt mycket publicering på min blogg och det är väl alltid trevligt! Se det mest som en rolig grej.
 
Hur tävlingen kommer gå till
-Först får ni såklart göra en sim, det är inte okej att använda någon annans sim. Sen ska ni ta en helt vanlig bild på simmen, framifrån och man ska se huvud och axlar, och en helkroppsbild. Det är okej att använda poseplayer, men använd helst inga extrema poser utan det ska se lite neutralt ut. Ni mejlar dem (spacesims@hotmail.se) eller lägger ut dem på eran blogg, om ni har det, väljer ni det sista alternativet så måste ni kommentera det här inlägget med länk till inlägget. Ni måste också skriva simmens namn, vill ni får ni jättegärna lägga till en bakgrundshistoria, men det är inget måste och jag kommer inte att välja simmar efter deras historia.
-Om cirka två veckor (21/3) så kommer jag välja ut 10 stycken simmar. Dessa simmar kommer alltså få vara med och tävla, där det varje vecka är en ny utmaning och en sim kommer åka ut. Om jag inte fått in för få simmar, då länger jag tiden som man kan skicka in simmar.
-Det är ni som har och bestämmer över era simmar. Ni får byta kläder, frisyrer och smink hur mycket ni vill - det enda ni inte får göra är att ändra simmens ansiktsdrag och kropp. Tänk dock på att göra just er sim personlig och alltid utgå från det!
-Det är ju ett tema varje vecka och det är ni som får vara kreativa på den biten, bygga upp en snygg bakgrund och styla simmen! Ni får tolka temat hur ni vill - det finns inget rätt eller fel, dock måste man ju kunna se att det hör ihop med temat.
 
Regler
-Ni får endast skicka in en sim, och det ska vara en sim ni gjort helt själv.
-Ni får under tävlingens gång inte ändra simmens ansiktsdrag och kropp.
-Tävlingen kommer pågå i cirka elva veckor.
-Om ni vet att ni ska bort eller liknande, kontakta mig så ni kan veta temat i tid och hinna fixa ihop bilder.
-Ni får skicka in hur många ni vill (inom vissa gräner, 100 bilder är väldigt överdrivet till exempel), men det ska vara minst två bilder.
-Bilderna mejlas till mig (spacesims@hotmail.se) eller läggs ut på er blogg om ni har någon (jag ser helst att ni mejlar, så jag kan få bäsa möjliga kvalitén på bilderna).
-Jag kommer lägga upp bilderna här på bloggen, men såklart kommer det stå klart och tydligt vem som tagit dem.
-Om du ställt upp i någon av mina tävlingar innan är det helt okej att vara med igen, men har man vunnit så kan det vara så att jag väljer bort personen på grund av det.
 
Jag kommer skriva upp reglerna för varje ny utmaning, och om det är några speciella regler som gäller för just den gången! Har ni några frågor eller funderingar är det bara att lämna en kommentar. Och om ni har några förslag på teman så får ni jättegärna lämna en kommentar om det också!


Dagens nerladdningstips - Frisyr

2014 
Ladda ner här!


PGC Generation 3 - Del 3

2014Eric tog med Amber till vinterfestivalen, där han passade på att fria. Men Amber tackade nej, så någon roligt utekväll blev det inte för honom.
Istället åkte Eric snowboard.
Sen var det dags för ingen mindre än Laverick, som förövrigt ska få ett nytt namn, att fylla år och han har både rätt ögonfärg och rätt hårfärg! Vilket betyder att jag fått ännu en manlig arvine, hade hoppats på en tjej den här gången men nääe.
Eric provade att fria till Amber igen och denna gången sa hon faktiskt ja, hurra!
Sen var det dags för trillingarnas födelsedag!
Anna, Kristoff och Lana!


PGC Generation 3 - Del 3

2014Eric tog med Amber till vinterfestivalen, där han passade på att fria. Men Amber tackade nej, så någon roligt utekväll blev det inte för honom.
Istället åkte Eric snowboard.
Sen var det dags för ingen mindre än Laverick, som förövrigt ska få ett nytt namn, att fylla år och han har både rätt ögonfärg och rätt hårfärg! Vilket betyder att jag fått ännu en manlig arvine, hade hoppats på en tjej den här gången men nääe.
Eric provade att fria till Amber igen och denna gången sa hon faktiskt ja, hurra!
Sen var det dags för trillingarnas födelsedag!
Anna, Kristoff och Lana


Dagens nerladdningstips - Piercings

2014

Intressekoll

2014Kommer ni ihåg min simtävling som jag hade innan bachelor-tävlingen? I alla fall, så har ja sjukt mycket skolarbete i skolan den här månaden och därför tänkte jag kolla hur intresserade ni är på en sån tävling igen? Det blir såklart några andra utmaningar (om jag kan vara så kreativ vill säga), men upplägget är detsamma. Så ja, vad säger ni, är det något som ni är intresserade av?
 


Dagens nerladdningstips - Frisyr

2014 


Önskesim #23 - Lane Miller

2014Biografi:  Lane var den populära tjejen i skolan där hon gick. Alla ville vara hon, alla killar drömde om att få vara hennes pojkvän, men hon har alltid tyckt att något saknas. Hennes mamma dog när Lane var liten och hennes pappa var en mäktig affärsman som fick ihop mycket pengar, men han hade inget intresse för Lane. Efter studenten flyttade hon till Lucky Palms från Bridgeport där hon drömmer om att jobba med mat.
Utseende: Ganska mjuk näsa men lite hård, ganska stora ögon (det ska synas så det blir fint inte riktigt stora ögon), fylliga läppar, lite markerade kindben, inte så runt ansikte. Blond, lite mörkare blond men ljusa slingor, blåa ögon.
Stil: Hon ska ha söta men snygga tröjor, hon gillar söta klänningar och gillar jeans. Modern stil.
Hur jag tänkte mig simmen: Jag var lite stressad när jag gjorde den här simmen, så det blev inte superbra. Men jag bestämde mig för att dela med mig av henne i alla fall. Jag tror inte jag prickade stilen som personen som önskade tänkte sig. Jag gick mer åt det moderna än söta hållet. Men svart och vitt är snyggt och jag hoppas ni gillar henne i alla fall!
 
 Vardagskläder | Finkläder | Pyjamas | Idrottskläder | Badkläder | Ytterkläder


Dagens nerladdningstips - Frisyrer

2014

Familjen Frontez 2.7 - Bröllop

2014Hela det här inlägget kommer bara bestå av bilder från Elsas och Dannys bröllop. De heter numera Harris i efternamn, men jag ska byta det nästa gång jag spelar! Om ni är intresserade av att ladda ner parken som de gifter sig in så hittar ni den här!
 


Dagens nerladdningstips - High waisted Skinnies v2

2014 


Familjen Frontez 2.6 - Kärleksdagen

2014Väl hemma i Apploosa Plains skrev Elsa in sig som arkitekt.
Och nästa dag kom Danny på besök så Elsa passade på att fråga om han ville flytta in, det ville han inte först men efter lite övertalning gick det!
Deras sovrum, som är ett utbyggt rum på övervåningen! Inget speciellt egentligen, jag hade inga idéer och familjen hade inte så mycket pengar.
Dannys livsönskan är att bli en mästertjuv, så han börjar jobba i den kriminella karriären!
Eftersom det var söndag hade Elsa inget jobb, så hon ägnade dagnen åt att måla men det gjorde också så hon nådde nivå två inom arkitekt-yrket!
Nästa dag var det dags att jobba på riktigt, Elsa fick renovera sitt första hus och jobbade med några ritningar.
På kärleksdagen besökte Elsa och Danny vårfestivalen!
Ingen kärleksdag utan ett frieri, såklart sa Elsa ja! Egentligen ville jag att Elsa skulle fria, men jag tror att Danny hade sagt nej, så de får helt enkelt byta efternamn när de har gift sig!
Elsa jobbar på och det går framåt, hon har redan nått nivå tre i sitt yrke!
Sen var det dags för Sun att fylla år! Hon har inte uppfyllt sin livsönksan än, men med lite hårt slit med karisman så kan hon nog också göra det.


Dagens nerladdningstips - Frisyr

2014

Lookbook #4

2014 


Dagens nerladdningstips - Contacts

2014 
Ladda ner här!


Familjen Frontez 2.5 - Konstexamen

2014Lördagen ägnade Elsa åt att städa i studentkorridoren, eftersom att det inte var någon annan som gjorde det.
På kvällen hängde Elsa med Danny igen, och de gick på konsert på Campus arena.
Elsa höll ett argt tal om stjärnfall?
Elsa älskar ju kylan, så mellan två lektioner passade hon på att bygga en snögubbe, nu när vintern äntligen kommit till Campus!
Annars flöt dagarna på fyllda med plugg och kaffedrickande.
Sen fick Elsa ännu ett klädbyte!
Senare bjöd Elsa ut Danny, och hon frågade honom om han ville bli tillsammans med henne! Det ville han inte, för han har egenskapen Problem att binda sig.
Men att bowla gick i alla fall bra!
Sen fick Elsa sitt betyg och visst hade allt slit lönat sig, för hon gick ett MVG!
Sen tog Elsa sin konstexamen och fick åka hem till Apploosa Plains igen!


Dagens nerladdningstips - Jumpsuits

2014


Senaste inläggen ▾

Kategorier ▾

Mitt arkiv ▾

 • 2016 06 07
 • 2015 01 02 03 04 07 10 11 12
 • 2014 01 02 03 04 05 06 07 08 09 11 12
 • 2013 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • Mina länkar ▾

  Design & layout ▾

  Bildlänkar ▾

  1, 2, 3, 4, 5