Varför jag är så oaktiv

2014Jag tror att de flesta är vana vid att jag uppdaterar en del, eftersom jag alltid brukar se till att ha tidsinställda. Men de senaste veckorna har jag knappt uppdaterat vilket ni nog har märkt. Jag har inte ens startat Sims de senaste veckorna, jag är så otroligt trött på min dator, även om jag vet att den fungerar bättre än många andras. Jag vill inte behöva spara varje dag för att jag är rädd för att mitt spel ska krascha så jag måste tvingas stänga av det. Dessutom så lockar en hel del annat mer än Sims, och det jobbiga med att driva en simsblogg är att jag känner att jag måste spela varje dag så att jag kan uppdatera och det fungerar ju sålänge det är roligt att spela. Men just nu är det bra mycket roligare att spela Tera, kolla animes och hänga på tumblr (och då menar jag inte min simblr).
 
Det jag vill ha sagt är att jag nog tar en bloggpaus, har faktiskt länge tänkt på att lägga ner bloggen för jag orkar inte driva den just nu. Samtidigt tycker jag det är himla roligt med en blogg när jag faktikst tycker Sims är roligt! Så just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med den, eftersom jag också känner att den liksom står och stampar på samma ställe hela tiden.
 


Vinnaren!

2014Okej då var det alltså äntligen dags att utse vinnaren i simtävlingen. Och vinnaren är Gretchen Starr av Summersims med 278 poäng! Grattis! Dock var inte Elodie Kinsley av Cherry's Sims långt efter med 224 poäng. Jag har ju inte skrivit vad priserna är men det tänker jag berätta nu, såklart.
 
1a. plats - Valfritt föremål/valfria föremål från Store värda 500 simpoints och dessutom en himla massa publicering och läsare för den som har en simsblogg (vilket båda finalisterna har).
 
Jag har inte planerat in någon tävling just nu, men om ni har några idéer är det såklart välkommet! Sen får vi inte glömma att kolla igenom att Gretchens bidrag!
 
 


Finalen med tema valfritt!

2014Då var det alltså dags för sista röstningen! Temat var valfritt så finalisterna har alltså själva valt vad de vill göra. Jag kommer på måndag räkna ihop deras sammanlagda röster under alla tävlingar och den som får flest vinner. Så det är bara att rösta på nu!
 
Elodie Kinsley av Cherry's Sims
Motivering: Vill börja med att tacka er för att ni låtit mig gå till final. Det betyder enormt mycket för mig! Denna vecka har jag valt att berätta en historia baserad på de första bilderna. Ibland står man stilla, utan att veta vad man ska göra. Man kan ha drömmar, mål och visioner men man vågar inte ta steget. Dessa tre bilder beskriver just det, hur viktigt det är att våga satsa. Jag tvekade på att ställa upp i tävlingen, men nu vet jag att jag gjorde rätt val.Dessa bilder beskriver i princip min resa från början till slut, och jag hoppas att ni har tyckt om den. Själv är jag otroligt stolt och jag känner att oavsett hur det går, kommer jag att vara väldigt nöjd med min insats! :)
 
Gretchen Starr av Summersims
Motivering: När jag läste att temat skulle vara valfritt kom det två saker upp i mitt huvud. Jag ville göra något som vi inte gjort förut, fast ändå hylla de tidigare temana. I bilderna har jag försökt fått med bland annat färg, känslor, kläder, fantasy/fantasi och kultur. Jag har också stylat simmarna som jag normalt inte gör, för att få en mer intressant look. 
  
Vilken av simmarna denna veckan var din favorit?
  
pollcode.com free polls 


Finalisterna

2014De som går till finalen är Elodie Kinsley av Cherry's Sims och Gretchen Starr av Summersims! Vilket betyder att det är Clara "Crazy" Lotus av Rolo som åker ut, men det är inte dåligt att ha kommit så här långt i tävlingen.
 
Här är i alla fall alla bidrag med Clara
 


Simtävling - Tema Disney

2014Nu är det alltså dags för näst sista röstningen, temat är Disney och det är bara tre simmar kvar. Nästa vecka blir alltså final-veckan och jag tänkte bara berätta att vinnaren kommer vara den som fått flest röster i alla teman, så det kommer vara en röstning även då, men även om en utav simmarna vinner då är det inte säkert att just den simmen vinner. I alla fall temat för nästa vecka är valfritt, jag är helt slut på idéer och för att det inte ska bli något tråkigt, så får man alltså göra vad man vill helt enklet. Så nu har finalisterna chansen att visa vad de kan göra bäst helt enkelt!
 
Clara "Carazy" Lotus av Rolo
Motivering: Jag hade väldigt svårt med vad jag skulle göra denna vecka, bland annat på grund av att simslusten är helt borta. Tillslut fick jag ihop något, istället för att ge mig helt enkelt. Bilderna föreställer Merida ur filmen Modig, skapad av Disney. 
 
Elodie Kinsley av Cherry's Sims
Motivering: Denna vecka har varit väldigt jobbig att fixa bilder till, eftersom Sims kraschade och jag först fick försöka få igång det och sedan vänta en halvtimme bara för att öppna CAS. Men jag gjorde det bästa jag kunde av situationen och fick till slut till dessa bilder. De föreställer tre olika Disney prinsessor som jag tycker om. Mulan, Snövit och Jasmine. Hoppas att ni tycker om bilderna och att ni tycker att jag är värd att gå till final :)
 
Gretchen Starr av Summersims
Motivering: Enda sen jag var liten har jag älskar Den lilla sjöjungfrun, så för mig var det ganska självklart att göra Ariel. Första bilden föreställer den mest klassiska bilden på Ariel, när hon sitter på stenen. De andra två är när Ariel räddar Eric ur vattnet, och när Ursula tar Ariels röst i utbyte att Ariel ska få ben. 
 
Vilken av simmarna denna veckan var din favorit?
  
pollcode.com free polls 


Sims 4: CAS

2014Såg precis på Saras blogg att EA släppt en gameplay-version av hur CAS kommer att se ut! Tycker själv man får en bra bild av det, och jag tycker simmarna ser riktigt bra ut. Vet att det är många som inte gillar dem, men jag menar simmarna i Sims 3 utan några expansioner, prylpaket eller CC ser riktigt hemska ut. Tror det kommer bli riktigt grymt med lite expansioner, prylpaket och CC till Sims 4 också! Vad tycker ni då?
  


Temat för denna veckan blir

2014Så temat för denna veckan blir Disney! Som är valt av förra veckans vinnare Summerims.
 
 


Vinnaren i Förebild/Idol-utmaningen

2014Hejsan alla! Nu är det alltså dags att berätta vem denna veckans vinnare är, det är nämligen återigen Gretchen Starr av Summersims! Jag har dock inte fått in något tema från henne, så om jag inte får något senare idag kommer jag istället att dra något utav de två som jag fått in. Ut åkte tyvärr Tili Qiula av Canavan.
 
Vinnarbilderna på Gretchen
 
Tili Qiula


Dagens nerladdningstips - Facial Hair

2014 
Ladda ner här!


Simtävling - Tema Förebild

2014Jag vet att veckans tema var svårt, men det får det ju också bli nu när vi kommit en bit in i tävlingen! Men jag tänkte att vinnaren den här gången kommer att få välja tema. Därför vill jag att alla som är med och tävlar lämnar en kommentar med ett tema de vill ha ifall de vinner. Jag kommer publicera alla kommentarer när jag fått in från alla, så kan ni se och börja fundera på alla teman för att sedan på måndag få ett!
 
Clara "Carazy" Lotus av Rolo
Motivering: Jag har ingen riktig idol, men Dreams största idol är Katy Perry och därför valde jag att tolka hennes låt Roar. Även om detta inte är musiktema utan idoler tyckte jag det var väldigt kul att göra Klara runtsmygande i djungeln, precis som Katy Perry...
 
Elodie Kinsley av Cherry's Sims
Motivering: Jag tycker att det här temat var riktigt svårt, då jag inte har någon speciell jag ser upp till. Jag tycker att det viktigaste är att man ser upp till sig själv, och att man är sin egen idol, för först när man gör det kan man lära sig att strunta i vad alla andra tycker och bara vara sig själv. Bilden då? Någon jag tycker gör detta riktigt bra är en karaktär i Divergent kallad Tris. Så Elodie fick hoppa upp på ett räcke och posera som en riktigt tapper brud ;)
 
Gretchen Starr av Summersims
Motivering: Jag har valt att återspegla Marilyn Monroe. Många tycker att hon inte är en bra förebild pga av bland annat hennes drogproblem. Men jag ser det som att man har gått från att ha absolut ingenting, till att ha allt. Marilyn Monroe visar att allt är möjligt, och det är den inställningen jag har på livet!
 
Tili Qiula av Canavan
Motivering: -
 
Vilken av simmarna denna veckan var din favorit?
  
pollcode.com free polls 


Dagens nerladdningstips - MFs Summer Collection

2014

Dagens nerladdningstips - Jacka

2014

PGC Generation 3 - Del 8

2014Anna födde en liten flicka som fick namnet Bella!
Kort efter det var det dags för trillingarna att växa upp till ungdomar! Från vänster; Anna, Lana och Kristoff. Anna, Bella och Kristoff flyttade ut direkt, men Lana hade bestämt sig för att bo hemma ett tag till!
Och eftersom att Lana blivit ungdom, tog hon också examen! Hon fick högsta hedersbetyg och blev framröstad som Klassens Clown.
Lana vet inte riktigt vad hon vill göra med sitt liv just nu, så för tillfället har hon tagit ett deltidsjobb på bokhandeln.
En dag efter jobbet sprang Lana i alla fall in i den här killen, som heter Noah och de började prata med varandra!
Och familjens hundvalp växte upp till en stor hund! Jag som trodde de adopterat en liten hund, haha...
Det kom en tjuv på besök, som tur var har familjen skaffat sig ett inbrottslarm så polisen kom ganska snabbt och tog fast henne!
Amber har ju som sagt inget jobb, men det gör inte henne så mycket för det finns massor med saker att göra hemma! Hon passar på att lära sig laga jätteräkor och annat trevligt, dessutom umgås hon mycket med deras hund!


Dagens nerladdningstips - Frisyr

2014 


Nya PGC huset

2014Jag tycker det är svårt att hitta ett hus som passar för PGC-spelande i städerna i Sims, enklast är egentligen att bygga ett eget hus åt dem. Så det gjorde jag faktiskt i helgen. Nu är jag verkligen ingen husbyggare, det är helt enkelt något jag inte kan, men det blir bara sämre när jag försöker inreda ett redan byggt hus så. Jag kommer antagligen att bygga mer på det så smånigom, och jag kommer definitivt göra en övervåning - det lär behövas! Jag visar inte badrummen, för det är ganska tråkiga och inte heller barnrummet, eftersom det inte är inrett.
 
Direkt när man kommer in genom dörren till huset så möts man av köket och matsalen. Det är väldigt öppet och luftigt, eftersom att det eventuellt kommer bli en del simmar i huset så behöver alla kunna röra sig överallt (speciellt i köket)!
Det första och största sovrummet är Cedrics, han blir snart ungdom så jag tyckte det var onödigt att gå för ett "tonårsrum". Grönt är skönt, eller vad säger ni?
Vägg till vägg mot köket ligger Lanas sovrum (både Kristoff och Anna har flyttat ut ur huset, ja ni får se när jag uppdaterar om PGCn nästa gång)! Jag tror detta är mitt favorit sovrum, bilderna är faktiskt inte riktigt rättvisa den här gången, men såhär skulle jag också kunna tänka mig att bo.
 
Det rummet som jag tycker blev ganska tråkigt är Eric och Ambers. Det kommer nog att byggas om så smånigom, när de inte bor kvar i huset längre.
En annan del som jag inte är helt nöjd med, jag visste inte riktigt vad jag skulle göra här. Det är också lite något som är "så länge", tror att trappan till övervåningen kommer att vara här.
Och sist men inte minst, framsida och baksida - som ser bläigt ut. Tror också det är något jag kommer att bygga vidare på så smånigom, men det är lite så jag brukar göra, bygga lite i taget alltså.


Dagens nerladdningstips - Collar Dress

2014

Dagens nerladdningstips - Piercings

2014

Vinnaren i Klädutmaningen

2014För Gretchen Starr blir detta hennes fjärde vinst och tredje vinsten i rad, grattis! Gretchen är gjord av Summersims och vann med 37 röster vilket motsvarar 49%, nästan hälften av rösterna! Eftersom Kim med sin sim Meg drog sig ur tävlingen är det hon som "åker ut" den här gången. Jag ville också passa på att säga att jag ska iväg över helgen, så jag behöver era bilder senast 00.00 på fredag!
 
Vinnarbilderna
 
Alla bidrag med Meg
 
[Uppdaterar med resten av bilderna senare idag, eftersom mitt internet inte fungerar riktigt]
 


Dagens nerladdningstips - Crazy Night

2014

Dagens nerladdningstips - Poser

2014

Simtävling - Tema Kläder

2014Okej det är alltså dags att presentera bidragen för denna veckan! Det är endast fem simmar kvar nu, så det börjar bli ganska spännande, eller hur? I alla fall så är temat nästa vecka idoler/en person man ser upp till. Alltså ni kan antigen försöka få er sim att se ut som eran "idol" (med hår, kläder osv) eller så kan ni ju tolka det lite hur ni vill, det är ett litet flummigt tema, men jag kommer inte att kasta ut någon från tävlingen bara för att ni tolkar temat på erat sätt!
 
Clara "Carazy" Lotus av Rolo
Motivering: Jag är inte så intresserad av kläder i allmänhet, men men, jag fick helt enkelt göra det bästa av situationen. Förre årets tema mode inspirerade mycket, särskilt Othersims bilder. Jag försökte få mina bilder att berätta en historia; på den första bilden modellerar Clara, på den andra smyger sig hon som modefotograf fram och den tredje är den färdiga tidningen.
 
Elodie Kinsley av Cherry's Sims
Motivering: Denna veckas tema var ju kläder, och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. Men sen slog det mig att jag skulle kunna fota lite i min egna värld, och då blev det en badklädesfotografering. Vi har ju haft så himla fint väder nu också så det passade väldigt bra. Jag försökte att få fram sommar i bilderna, och jag hoppas att ni känner det :)
 
Gretchen Starr av Summersims
Motivering: Motivering: När jag hör ordet kläder tänker jag på mode. Så jag bestämde mig för att göra ett fotocollage, hur modet har förändrats från 1920-talet, fram till 1990-talet, eftersom kläderna ändrades otroligt mycket på ca 70 år. Bilderna är en blandning av allt från hemmafruar till ABBA influensen, från "The great Gatsby" till punkare och discoqueens till jeans.
 
Meg av Kim
Motivering: Från början planerade jag att göra tre olika Disney-prinsessor, och jag tog bilder på dem allihop. Tyvärr kom inte flytet in i bilderna som det skulle, så jag valde att fokusera mina bilder på Aurora. Det finns en annan prinsessa på min blogg också, men det är dessa tre bilder jag valt att skicka in; Aurora från Törnrosa, när hon stuckit sig i fingret och faller i dvala, med törnen och rosor som växer runt omkring i det kala rummet! :)
 
Tili Qiula av Canavan
Motivering: -
  
Vilken av simmarna denna veckan var din favorit?
  
pollcode.com free polls 


Dagens nerladdningstips - Navelpiercing

2014 
Ladda ner här!


Dagens nerladdningstips - Posepack

2014

100 BC - 1.6

2014Med flera barn i huset och dåligt med utrymme är det lätt att det sker olyckor, som tur är har Serena blivit bra på att lösa dem. Tyvärr täckte inte försäkringen speciellt mycket, det börjar bli dåligt med pengar i familjen nu
Så vad gör man inte för att få in lite pengar? Sam får ge sig ut på jakt efter saker att sälja, han lyckas hitta en blomma värd 600 simdaler och en fjäril, den var dock bara värd 26.
Ännu en graviditet påväg!
Tvillingarna Veronica och Will växte upp till barn!
Och det gjorde också tvillingarna Lauren och Luke!
Så var det dags för Serena att föda och det blev tvillingar (vilket det har varit hela tiden efter att Serena fick Sam). Det blev två pojkar som fick namnet Carl och Lucas.
Jag försökte bygga lite på huset med det lilla som familje hade, vilket var ungefär 2000 simdaler. Familjen har numera 20 simdaler!


Dagens nerladdningstips - Skin

2014 
 Senaste inläggen ▾

Kategorier ▾

Mitt arkiv ▾

 • 2016 06 07
 • 2015 01 02 03 04 07 10 11 12
 • 2014 01 02 03 04 05 06 07 08 09 11 12
 • 2013 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • Mina länkar ▾

  Design & layout ▾

  Bildlänkar ▾

  1, 2, 3, 4, 5