30 Dagars Simskapande - Dag 1 Simself

2015Så första dagen lär bli den svåraste, i alla fall för min del, och det är att göra en simself. Men här är jag i simsform, jag tycker själv inte att det blev så likt. Men att försöka skapa en kopia av en riktigt människa tycker jag är himla svårt! 
 


30 Dagars Simskapande

2015Har sett på både Violassims och Simstales att de gör en 30 dagars utmaning som går ut på att skapa simmar! Så jag tänkte prova på den också. Det kommer att komma upp ett inlägg lite senare idag med den första simmen. 
 

Dag 1: Simself

Dag 2: Favoritkändis

Dag 3: Favoritkaraktär

Dag 4: Berry Sweet

Dag 5: Försök härma en annan simmares stil

Dag 6: Någon du känner

Dag 7: Gör om en gammal sim

Dag 8: Ett småbarn

Dag 9: En åldring

Dag 10: Ett klassiskt monster

Dag 11: Cartoonish

Dag 12: Djursim

Dag 13: Elak sim

Dag 14: Privatdetektiv

Dag 15: Galen katt-tant

Dag 16: En sim baserat på ett objekt

Dag 17: Cheerleader

Dag 18: Ungkarl

Dag 19: Baserat på ett djur

Dag 20: Superhjälte och Alter-Ego

Dag 21: Semesterbaserad sim

Dag 22: En sim som vill vara god och trogen

Dag 23: Idrottare

Dag 24: Nörd

Dag 25: Punkare

Dag 26: Hippie

Dag 27: Baserad på ett mönster (t.ex. ränder, prickar etc.)

Dag 28: En lärare

Dag 29: Baby doll

Dag 30: En typisk sim för din stilDownloadtips [ts4] - Screaming Mustard

2015En av mina favorit skapare när det kommer till smink är helt klart Screaming Mustard. Personen gör fantastiskt fint smink, så om ni inte har kollat in den personen än så är det ett absolut måste.
 
Ni hittar personen på TSR här!
 
 


Familjen Sanchez - g1. del 3

2015När det var dags för Maya att föda åkte hon och Duncan snabbt till stadens sjukhus. Där födde Maya en liten flicka som fick namnet Scarlet!
Scarlet växte snabbt upp till ett barn med älskar konst som egenskap och en kreativ aspiration! Maya och Duncan har sparat alla pengar de lyckats skrapa ihop så att Scarlet skulle kunna få ett eget sovrum när hon blev barn, dessutom hade de även råd till ett ritbord där hon sepnderar det mesta av sin tid.
Att ha barn är inte lätt och en dag när Scarlet var ledig så besökte Maya och Duncan spat. Duncan fick en handmassage, men om han faktiskt tyckte att det var avslappnande är en annan fråga.
Maya var istället på toppen av huset och tog sig ett behagligt dopp i poolen som fanns där.
Besökte avslutades sedan med ett spa-bad och ansiktsmask.


Familjen Sanchez - g1. del 2

2015Ber om ursäkt för att inlägget kommer upp så sent, har jobbat hela helgen och är sådär lagom trött när jag kommer hem på kvällen.
Duncan jobbar ofta sena kvällar så han och Maya bestämde sig för att åka ner till stadens lilla gata med affärer och se vad det kunde finnas för roligt utbud där. De hittade en klädaffär där de provade lite kläder, men eftersom att dem fortfarande behöver köpa en dator till Duncans arbete så blev det inga köp.
När Ducan stuckit till jobbet besökte Maya stadens spa, där hon fick en fotmassage och en pratsund med massören som jobbade där. Det var första gången Maya var på spa men hon tyckte det var väldigt avslappnande med bara en enkel fotmassage, så hon bestämde sig redan nu för att komma tillbaka dit med Duncan.
Maya har blivit gravid! Vilket både hon och Duncan är glada över, även om det inte alls var planerat (det var verkligen inte planerat, men jag har ett whooer mod installerat). Men nu får datorn vänta, istället måste dem spara pengar till det kommande barnet.
 


Sanchez nya hus

2015Jag tröttnade på Sanchez hus efter cirka fyra simsdagar så jag byggde helt enkelt ett nytt hus i Newcrest. Familjen har inte så jättemycket pengar och jag råkade spendera nästan allt på köket som inte ens är färdigt...  Det finns ett badrum, men det är verkligen inget speciellt så tog inget kort på det.
 


Schemalagd uppdatering

2015Hej! Ber om ursäkt för att det varit tomt här de två senaste veckorna, anledningen är att jag varit i Tyskland, och helt enkelt inte haft tid att uppdatera. Men för att komma igång igen med uppdateringen tänkte jag göra den schemalagd, det gör det enklare för både mig och er som läser. Så jag tänkte mig att tisdagar, torsdagar och söndagar blir en bra start! Så dessa dagar kan ni alltid klicka er in här så ska jag försöka så gott jag kan att ha ett inlägg åt er.
 Senaste inläggen ▾

Kategorier ▾

Mitt arkiv ▾

 • 2016 06 07
 • 2015 01 02 03 04 07 10 11 12
 • 2014 01 02 03 04 05 06 07 08 09 11 12
 • 2013 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • Mina länkar ▾

  Design & layout ▾

  Bildlänkar ▾

  1, 2, 3, 4, 5