PGC Generation 3 - Del 7

2014Det var lördag kväll så Amber och Eric bestämde sig för att ha en utekväll bara de två! Tyvärr gick de till helt fel ställe, det fanns inga andra simmar förutom bartendern där.
På måndagen var det snödag, så ingen skola för tonåringarna! Istället drog de ner till stadens vinterfestival och åkte skridskor.
Men det byggdes också snögubbar, och eftersom de var där hela dagen fick de också ta något att äta där.
Det var för mycket jobb med en häst, så familjen lämnade tillbaka Vitamin och adopterade istället en liten hundvalp!
Och så var det dags för bal på skolan! Anna blev krönt till balens drottning, både Lana och Eric blev nobbade utav sin hemliga kärlek och Kristoff blev kär!
Så dagen efter balen bjöd Kristoff hem denna mystiska tjej, det visade sig att hon heter Viola och de är numera tillsammans!
På snöflingedagen ordnade familjen en liten presentfest och bjöd in Edric, Freja har tyvärr gått bort.
Dessutom blev Anna gravid!


Dagens nerladdningstips - Frisyr

2014

Simtävlingen: vem som går vidare

2014Jag ber om ursäkt för att det här inlägget inte kommit upp tidigare, har haft en del att göra idag. Men i alla fall så är det Tili Qiula som går vidare i simtävlingen och då åker tyvärr Lovette Deakins ut.
 
Alla bidrag med Lovette Deakins av Simsti
 


PGC Generation 3 - Del 6

2014Det var Erics födelsedag! Och han är numera vuxen och faktiskt rynkfri, än sålänge!
Både Amber och Vitamin har blivit riktigt duktiga på både hoppnings och kapplöpning! De har än sålänge vunnit ett första pris i en nybörjar hoppning och hamnade på andra plats i sin andra kapplöpning.
Familjen anordnade en maskeradfest på spökeridagen, och de bjöd in både vänner och såklart också Edric och Freja!
Tyvärr slutade inte festen speciellt lyckligt, eftersom liemannen kom och hämtade Zeke. Han har ju varit med familjen sen Eric var ett barn så hela familjen var såklart väldigt ledsen.
Att vara tonåring är inte alltid så roligt, speciellt inte med alla läxor som måste göras, som tur är kan trillingarna ta hjälp av varandra.
Så var det till slut dags för Cedric att fylla år! Själv tror jag att han har fått en bra blanding av gener, tror han kommer se ganska bra ut när han blir lite äldre!


Dagens nerladdningstips - Swirl Septum Piercing

2014 
Ladda ner här!


Vinnaren i Film & Serier-utmaningen

2014Den här gången var det återigen Gretchen Starr utav Summersims som vann, grattis! Gretchen vann med 25 röster vilket motsvarar 32% av alla 78 röster. Även denna veckan så ligger det lika mellan Lovette Deakins och Tili Qiula, så därför har jag igen skapat en ny röstningen.
 
Vinnar bilderna
 
Lovette Deakins
 
Tili Qiula
 
Vem ska få stanna kvar?
  
pollcode.com free polls 


Dagens nerladdningstips - Holy Moly!

2014 


PGC Generation 3 - Del 5

2014Amber adopterade en häst från stadens härbärge, det är en hingst som heter Vitamin. Egentligen var det ett föl Amber var ute efter, men eftersom att alla föl såg så knepiga ut fick det bli en vuxen häst istället.
Några dagar senare var det dags för Ambers födelsedag, hon blev vuxen och fick dessutom en medelålderskris!
Det firade familjen med pizza, inga söta tårtor här inte!
Men eftersom att Amber är vegetarian, bestämde hon sig för att laga egen mat, vilket gick mindre bra...
Ambers och Vitamins träning går sakta framåt och de deltog i sin första kapplöpningstävling. Det gick okej och de slutade på en sjunde plats.
Både Laverick (numera på Kims begeär: Cedric!) och trillingarna har haft födelsedagar och blivit äldre. Därför passade det bra med ett familjefoto! Från vänster; Anna, Cedric (f.d Laverick), Eric, Amber, Lana och Kristoff.
Anna som är en djurälskare umgås en del med Vitamin, hon har inte riktigt tid med att rida på honom, men när hon är vuxen ska hon få ta över honom efter Amber!
Amber är den enda i familjen som inte har något arbete eller skola att gå till, därför får hon sköta om gården och nu när hösten är här finns det massor med löv att kratta.


Dagens nerladdningstips - Combat Boots

2014 
Ladda ner här!


SImtävling - Tema Filmer & Serier

2014Temat för denna veckan var filmer och serier, alla tävlande fick välja en film/serie eller flera filmer/serier och sen föröska återskapa det i spelet! Det är 6 simmar kvar, vilket betyder att det på måndag endast kommer vara 5 simmar kvar och då har vi kommit halvvägs genom tävlingen! Temat för nästa vecka är kläder, alltså en klädfotografering, ganska simpelt men det går ju att trixa en del med det också!
 
Clara "Carazy" Lotus av Rolo
Motivering: Först hade jag bestämt mig för att tolka en massor av filmer, hade en rätt avancerad idé eftersom jag inte hade någon aning i övrigt. Men sedan kom jag på att jag skulle göra Star Wars, en av mina favoritfilmer! På de tre första bilderna föreställer Clara prinsessan Leia på sin stjärnkryssare när den invaderas av Darth Vader. Hon försvarar den, modig som hon är. På den sista bilden föreställer Clara en av rymdens märkliga varelser.
 
Elodie Kinsley av Cherry's Sims
Motivering: Min favoritserie är helt klart The Vampire Diaries, så jag bestämde mig för att tolka hur en av deras affischer skulle kunna se ut. Elodie fick porträttera Elena tillsammans med mina versioner av Damon och Stefan. Jag försökte att få bilderna att se mystiska och lite skrämmande ut, och redigeringen tog mycket längre tid än jag trodde att det skulle göra. På den sista bilden ska Stefan och Damon se törstiga ut, haha! Hoppas att ni tycker om bilderna :)
 
Gretchen Starr av Summersims
Motivering: När jag läste att veckans tema skulle vara film och serier blev jag jätteglad! Temat är så brett, och man kan göra mycket kul. Jag valde att spegla filmen Gravity eftersom jag tycker att filmen är fantastiskt bra. Första bilden föreställer en bioaffisch. Bild två och tre ska föreställa bilder ut filmen, när Sandra Bullock är ensam ute i rymden. 
 
Lovette Deakins av Simsti
Motivering: Veckans tema blev ett tema jag verkligen blev exalterad över och valde därför denna vecka att tolka min favorit bok/film vilket är Divergent. Under denna scen befinner sig Beatrice i detta fallet i ett rum fyllt av speglar där hon bara ser sig själv. Hon bara ser sig om lite i rummet och väntar på vad som ska hända näst.
 
Meg av Kim
Motivering: Från början planerade jag att göra tre olika Disney-prinsessor, och jag tog bilder på dem allihop. Tyvärr kom inte flytet in i bilderna som det skulle, så jag valde att fokusera mina bilder på Aurora. Det finns en annan prinsessa på min blogg också, men det är dessa tre bilder jag valt att skicka in; Aurora från Törnrosa, när hon stuckit sig i fingret och faller i dvala, med törnen och rosor som växer runt omkring i det kala rummet! :)
 
Tili Qiula av Canavan
Motivering: Jag valde filmen ''The perks of being a wallflower'' då det är en av mina favorit filmer! Det är helt enkelt så himla fin och jag känner igen mig i allt på ett sätt, så valet blev inte svårt och inte heller vilken scen, Men jag valde att tolka den lite annorlunda. 
 
Vilken av simmarna denna veckan var din favorit?
  
pollcode.com free polls 


Dagens nerladdningstips - Poser

2014 
Ladda ner här!


PGC Generation 3 - Del 4

2014Slappardagen var här och det var varmt, så familjen begav sig till stranden för lite sol och bad. Kristoff verkade dock inte tycka det var tillräckligt varmt, för han tände en stor brasa.
Och mot kvällen så gifte sig Eric och Amber på samma strand, såklart var både vänner och familj där och firade dem!
Obligatoriskt familje-foto efteråt, Laverick var dock inte med på festen, så han är heller inte med på bilden.
Såklart blev det också två bilder på Amber, för hur fin är inte hon?! Och ni kommer väl alla ihåg att det är Queenofsims som gjort henne? Kristoff fortsätter också att leka pyroman i bakgrunden...
Eric och Amber lyckades verkligen pricka in en perfekt dag för att gifta sig på, och på en oroligt fin strand dessutom. Festen höll inte på speciellt långt in på natten, för alla behövde åka hem och sova.


Dagens nerladdningstips - Shorts

2014 
 


100 BC - 1.5

2014Tvillingarna Will och Veronica kommer i alla fall väldigt bra överens, och leker gärna med varandra i lekhagen!
Serenas tavlor har verkligen börjat likna något, och den här tavlan blev så bra så den hängde Serena upp i sitt sovrum.
Sam har växt upp till tonåring och skaffat ett deltidsjobb på bokaffären, så även han kommer dra in lite pengar till familjen! Han är inte speciellt lik Serena, utan det är nog bara hennes ögon som han har ärvt, men det är ju alltid roligt med lite variation.
Men det är alltid bra med tonåringar i huset, ett par extra händer som kan hjälpa till i hemmet! Dessutom är Sam riktigt schysst och hjälper gärna sin mamma, dessutom gillar han sina syskon.
På snöflingedagen anordnade Serena ett litet presentparty med några få inbjudna. Men alla hade trevligt och de flesta fick fina presenter som de var nöjda med, förutom Sam som fick lite kol.


Dagens nerladdningstips - Regnjacka

2014 
Ladda ner här!


PGC-familjen har flyttat

2014Eftersom min PGC-fil var så seg skapade jag en ny, och i samband med det fick familjen flytta till Evansdale Country! De fick flytta in på en liten gård, med ett ganska stort hus och ett stall med två boxplatser. Tänkte visa det nya huset som de flyttat in i nu!
 
Husets framsida, förresten så är huset byggt i den mer lantliga delen av staden.
 
Ingånen till stallet, husets baksida och en ridbana med några hinder.
 
Vardagsrum/arbetsrum
 
Hallen och trappan till övervåningen.
 
Kök & matsal
 
Trillingarnas rum och Laverick's rum.
 
Och sist men inte minst, Eric och Amber's sovrum!


Dagens nerladdningstips - Hus

2014

Och vidare går

2014Simmen som går vidare i simtävlingen är Lovette Deakins av Simsti, grattis! Det betyder tyvärr att Edrea Walker av Sara, åker ut.
 
Alla bidrag med Edrea Walker
 


Dagens nerladdningstips - Toppar

2014

Vinnaren i Känslor-utmaningen

2014Den här gången var det Gretchen Starr som Summersims har gjort som vann, grattis! Gretchen vann med 31 röster vilket motsvarar 37% av alla 83 röster. Det ligger dock lika mellan Edrea Walker och Lovette Deakins, så därför har jag skapat en ny röstning, så ni kan rösta fram vem som får stanna kvar!
 
 
 
Vem ska få stanna kvar?
  
pollcode.com free polls 


Dagens nerladdningstips - Frozen Tees & Posters

2014 
 
 
Ville också passa på att berätta att jag inte kommer kunna uppdatera om tävlingen vid två idag, jag är nämligen inte hemma. Jag kommer hem senare på eftermiddagen och uppdaterar så fort jag kan!


100 BC - 1.4

2014Tvillingarna Luke och Lauren växte upp till småbarn!
Nu när tvillingarna är småbarn är det dags för dem att lära sig gå och prata, så Serena sätter både Luke och Lauren i lekhagen ett tag. Fast dem tycker det är roligare att leka med varandra än att använda sig av speglarna för att lära sig prata.
Det är spökeridagen och Serena bestämmer sig för att ordna ett litet maskeradparty, på det sättet kan hon lära känna lite fler personer män i staden!
Nu när Lauren och Luke är småbarn har Serena mer tid över, och hon går direkt tillbaka till sin påbörjade målning. Familjen är verkligen i stort behov av pengar, så Serena försöker att måla på all sin lediga tid. Som tur är så är tvillingarna duktiga på att underhålla sig själva.
Men det finns tid över till annat också, så Serena bjuder över en av killarna från festen! Det är förresten av av Beaverhausenx's simmar, laddade ner några och placerade i staden, älskar hans simmar så tänkte att de kunde komma till använding, haha!
Serena är gravid igen, som tur är så kan hon ju jobba i alla fall och tvillingarna har nästan lärt sig allt de behöver, så de kommer snart att kunna åldras upp.
Graviditeten gick bra och Serena födde ett tvillingpar igen! Precis som förra gången blev det en pojke och en flicka, de fick namnen Will och Veronica.
Efter att båda tvillingparen haft födelsedagar blev det ett familjefoto (minus alla pappor då). Från vänster längst upp; Serena, Lauren, Luke, Sam, Will och Veronica! Kom på att de heter Wilson i efternamn, så det låter lite knepigt med Will Wilson, haha, men aah.


Dagens nerladdningstips - Poser

2014 
Ladda ner här!


Simtävling - Tema Känslor

2014Temat för denna veckan var känslor, som är ett väldigt brett tema och under kommer allas olika tolkningar av känslor! Temat för nästa vecka är Filmer & Serier, ni ska alltså välja en film eller en serie (eller flera filmer & serier) och utgå från den när ni tar bilderna.
 
Clara "Carazy" Lotus av Rolo
Motivering: De känslor jag vill förmedla är främst känslan över hur snabbt livet kan förändras. Från att känna sig som den ensammaste i världen, så ensam att man börjar ifrågasätta sin existens, tills att man svävar på moln. I den sista bilden vill jag också förmedla "What does´nt kill you makes you´re stronger", alltså att du kommer att ha nytta av motgångarna. Känslorna jag vill få fram är många, men ungefär dessa; hopplöshet, tristess, glädje, frihet samt styrka. Dessutom kommer man aldrig kunna sätta ett finger på exakt vilka känslor som kommer fram, eftersom det beror på vem som tittar på det.
 
Edrea Walker av Sara
Motivering: Bilden kan tolkas som olika känslor. Rädsla, tomhet t.ex.
Elodie Kinsley av Cherry's Sims
Motivering: Som ni kanske kommer ihåg dog Elodies familj i en bilkrasch. Den här veckan fick hon berätta sin historia genom bilder, hur hon kände när händelsen inträffade. Den första bilden beskriver hennes känslor innan kraschen, den andra när bilen träffades och den tredje när hon fick reda på att hennes familj inte klarat sig. Just då var allting svart och mörkt, men med tiden har det blivit bättre. Tiden läker inga sår, men den lär oss att leva med dem.
 
Gretchen Starr av Summersims
Motivering: Ibland kan man få den känslan av att man är bortglömd, att man inte är behövd av någon. Man önskar att man hade ett annat liv, någon annanstans. Men rätt som det är vänder det, och helt plötsligt är man hela någons värld, och den personen skulle aldrig klara sig utan dig.
 
Lovette Deakins av Simsti
Motivering: Denna vecka valde jag att tolka känslan "sårad eller ledsen". Alla har någon gång säkert varit med om att allt känns som om det sakta i små bitar faller isär, eller att du inte alls mår bra och bara vill försvinna.  Du kanske bara bryter ihop i storgråt och det förblir så i flera timmar, du mår inte bra alls eller så håller du det inne och mår istället inte bra inuti men utanpå strålar du som en sol. 
They tell you to be yourself, then they judge you. My silence is just another word for my pain. Dear pillow, sorry for all the tears.
Var stark och stå upp för dig själv, du är vem du är och du ska inte behöva ändra på dig för någon!
 
Meg av Kim
Motivering: Kultur är ett svårt begrepp, men för mig går det nästan alltid tillbaka till religion och tro, då detta är ett av våra största kulturarv. Jag har valt att tolka tre gudar ur en religion som jag finner riktigt intressant, nämligen den grekiska! Så här har ni Zeus, Hades och Poseidon!
 
Tili Qiula av Canavan
Motivering: Det var svårt för mig att komma på ett bra bidrag till den här veckans tema, jag och de flesta av mina närmsta har haft en svår tid och jag ville inte göra en glad bild. Jag har för ofta känt mig otillräcklig och att allt med mig själv varit fel den senaste tiden. Så det ville jag få fram med denna bilden, men samtidigt ville jag inte låsa allt till mig och jag tror att många känner så här ibland och därför valde jag ganska ''stora'' ord som kan betyda mycket och samtidigt passa in på fler samtidigt och inte bara mig.
 
Vilken av simmarna denna veckan var din favorit?
 
 
 
 
 
 
 
  
pollcode.com free polls 


Dagens nerladdningstips - Hattar

2014

Designfix

2014Hade tänkt fixa lite med min design under helgen, jag tänkte inte byta ut hela designen, men ska byta bakgrund, header och menybilder. Därför tänkte jag fråga er om det är någon speciell sim ni skulle vilja ha med någonstans, jag kan inte lova någonting, men det kan ju vara roligt om det finns någon sim ni tycker extra mycket om eller så?
 
 


Dagens nerladdningstips - Granny Zaza

2014 


Your magic white rabbit

2014 


Dagens nerladdningstips - Uni Shorts

2014 


100 BC - 1.3

2014Snubben som Serena varit på dejt med kvällen innan kom på besök, och gick en stund senare glatt därifrån!
Sam håller för full på att lära sig att gå, prata och använda pottan, som tur är har Serena både skaffat en lekhage och en liten gå-stol!
Serenas illamående som hon haft i några dagar visade sig vara en ny graviditet, alltså ännu en bebis påväg.
Graviditeten hindrar dock inte Serena från att jobba, hon har inte mycket med pengar och med ännu en bebis så behövs varenda öre som hon kan tjäna.
Tiden går fort och det var dags för Sam att fylla år, som tur var så hade Serena lyckats måla några tavlor som hon säljt, så hon investerade i en våningssäng till Sam!
Någon dag senare var det också dags för Serena att föda, det blev en hemmafödsel igen eftersom hon inte hade någon som kunde köra henne till sjukhuset.
Det blev inte bara en bebis utan två, en flicka och en pojke som fick namnet Lauren och Luke!


Dagens nerladdningstips - Blazer som accessoar

2014 


WCIF - Serenas frisyr & Spike hårband

2014Serenas spike hårband - Finns tyvärr inte kvar, men hittade en liknande verision från samma person [Här]
Serenas frisyr - Du hittar den [här]


Vinnaren i Kultur-utmaningen

2014Den här gången var det Meg av Kim som vann, hon vann med 27 röster vilket motsvarar 36% av rösterna, grattis! Tyvärr åkte Skyler Ross av Simssdream ut den här gången. Temat för denna veckan är som sagt Känslor.
 
Vinnaren Meg
 
Alla bidrag med Skyler Ross
 
 


100 BC - 1.2

2014Serena besökte biblioteket igen, hon kollade sina meddelande på datorn och sen läste hon en graviditetsbok! Hon visste ingenting om barn, och eftersom att hon nu skulle få ett var det väl dags att läsa på lite.
Men hon passade också på att hälsa och prata lite med folket som också var där. Det är ju alltid trevligt att lära känna nya människor!
Och så en dag när Serena stod framför sitt stafli och målade så var det plötsligt dags!
Serena födde hemma istället för på sjukhuset, och det blev en liten pojke som fick namnet Sam!
Det var dags att hitta ett nytt offer, så Serena besökte återigen stadens bibliotekt, där hon sprang på den här unga mannen. De hade flera gemensamma intressen så dem klickade nästan direkt.
Serena bestämde sig snabbt för att ta tag i detta och bjöd ut killen, och ärligt talat vem kan säga nej till henne? Det blev i alla fall en middag på stans billigaste resturang, för det var det enda stället Serena hade råd med, men de hade trevligt i alla fall.
Dagarna gick fort och det var dags för Sams födelsedag! Han blev verkligen en söt unge, och han har fått sin pappas hårfärg men sin mammas ögonfärg, hur han kommer se ut återstår att se.


Dagens nerladdningstips - Poser

2014 
 


Simtävling - Tema Kultur

2014Temat denna veckan var kultur, och det verkade som flera tyckte det var ett svårt tema. Men ni måste komma ihåg att det också handlar lite om vad ni tolkar det som, det är ju också det som är lite poängen. I alla fall här kommer alla bidrag, röstningen sker på samma sätt som det gjort förut! Temat för nästa vecka är något så simpelet som Känslor, spegla en känsla i flera bilder eller flera känslor i varje bild!
 
 
Clara "Carazy" Lotus av Rolo
Motivering: Det vi vill säga med temat kultur är att en kultur är ett folk. Folk som har samma traditioner, men varje individ i en kultur är också sin egen. En kultur är ett folk och tillsammans är vi världen!
 
Edrea Walker av Sara
Motivering: Till det här temat har jag skapat något som liknar en modern Romeo och Julia. Flickorna går emot fördomar och regler inom de olika kulturerna.Jag blandade även kultur med religion inom detta ämne, eftersom de ofta går hand i hand.
 
Elodie Kinsley av Cherry's Sims
Motivering: Den här veckans tema var kultur, och jag valde att tolka pokulturen. Kultur kan vara nästan vad som helst, men jag tänker mycket på konst och utställningar när jag tänker kultur. Jag valde att göra popart inom popkulturen, eftersom det är så kul, ljust och glatt och dessutom riktigt snyggt enligt mig. Det här var första gången jag gjorde popart, och jag hade lite problem i början. Tycker ändå att resultatet blev riktigt bra och jag hoppas att ni tycker detsamma! :)
 
Gretchen Starr av Summersims
Motivering: När jag läste att denna veckas tema skulle vara kultur blev jag helt ställd. Först och främst visste jag inte om jag skulle göra "Kultur" eller "Subkultur". Efter mycket om och men tog jag kultur, och i detta fall Persisk kultur. Jag tänker på det Persiska riket, dagens Iran. Gretchen ska föreställa en prinsessa som lever i ett överflöd av guld och vackra tyger. 
 
Lovette Deakins av Simsti
Motivering: När jag först fick veta att temat var kultur visste jag absolut inte vad jag skulle göra, jag fattade inte riktigt vad som menades. Jag började söka runt och såg en gammal tavla i mitt huvud därför valde jag att göra så att bilderna efterliknade tavlor som målats med oljefärg så att de såg lite äldre ut. Vad som skulle finnas på tavlorna visste jag med en gång, en kvinna och massa blommor och växter.
 
Meg av Kim
Motivering: Kultur är ett svårt begrepp, men för mig går det nästan alltid tillbaka till religion och tro, då detta är ett av våra största kulturarv. Jag har valt att tolka tre gudar ur en religion som jag finner riktigt intressant, nämligen den grekiska! Så här har ni Zeus, Hades och Poseidon!
 
Skyler Ross av Simssdream
 
Tili Qiula av Canavan
Motivering: Jag är nog absolut den sista personen man kan tänka sig som en hästperson, men något som jag ofta fantiserar och drömmer om så är det att åka till Wyoming i några månader och bo på en ranch... Tänk er själva att bara hoppa upp på hästen och galoppera ut i ingenstans och för att sedan stanna i solnedgången bara för att man kan och för att rensa tankarna. Att känna känslan av frihet, oberoende och vänskap är något jag försökt få Tiili och stoet Adilla att få fram genom dessa bilder!
 
 
Vilken av simmarna denna veckan var din favorit?
  
pollcode.com free polls 


Ny sim

2014Gjorde en ny sim igår kväll, dock hann jag inte riktigt fixa med hennes kläder så därför får ni bara några foton på hennes ansikte. Finns nog inte så mycket mer att skriva än så, vad tycker ni om henne då?
 
 


Dagens nerladdningstips - Skin

2014

100 BC - 1.1

2014Ni känner kanske igen simmen, detta är nämligen Serena Wilson som är en önskesim jag gjorde för ett tag sedan! Jag gillade i alla fall henne så pass mycket att jag tänkte ha med henne i min nya familj. Jag har inte speciellt mycket simslust och ingen utav de challenges jag spelar känns speciellt roliga just nu, därför bestämde jag mig för att prova på den välkända 100 Baby Challenge! Det går alltså ut på att man under så få generationer som möjligt ska få så många barn som möjligt, och man får endast "använda" en man en gång, inga fusk är tillåtna och jag typ de vanliga reglerna.
Serena har i alla fall flyttat in i den halvstora staden Evansdale Country! Serena bor i den mer lantliga delen av staden, men storstan ligger inte långt ifrån. Hon köpet ett litet hus som står på en ganska stor tomt, vilket är perfekt för att bygga ut senare. Huset kostade dock en del, så efter att hon köpt det hade hon bara några få simdaler kvar.
Serena bestämde sig för att besöka ett ställe där hon antagligen lätt skulle kunna hitta ett första offer - parken där sommarfestivalen var i full gång! Men det var ingen där när Serena kom dit, så istället åkte hon rullskridskor en stund.
Vid lunch ställde Serena upp i korvätartävlingen och som tur var så var det faktiskt någon där som kunde ställa upp! Dessutom hittade Serena sitt första offer, så efter att hon vunnit tävlingen var hon såklart tvungen att gå dit och slänga fram ett "Hej, bra jobbat"!
Tyvärr stack snubben direkt efter att Serena hälsat på honom, men eftersom hon lyckats få tag i hans nummer skickade hon iväg ett sms. Efter det begav hon sig till stadens bibliotek, där hon lånade datorn för att skapa en dejtingprofil!
Nästa morgon lagade Serena våfflor åt sig, hon brände dem dock men åt upp några i alla fall. Hon har förresten faktiskt både en dubbelsäng, en toalett och dusch, ett litet kök och en soffa, så huset är ganska tomt.
Senare lyckades Serena bjuda över sin nya kompis från korvätartävlingen! Han jobbade tydligen som hembiträde och kunde såklart inte motså Serenas oemotståndliga personlighet.
Down to business, typ direkt.
Följande natt vaknade Serena med en konstig känsla, undra vad det kan vara? De dåliga våfflorna som hon åt på morgnen kunde det ju knappast vara, det hade väl märkts tidigare.
Serena har inlett en karaktär som målare, hon får ju bara gå ut när hon ska träffa killar, och hon är konstnärlig så det passar henne perfekt!
På kvällen visade det sig var illamåendet kom i från, Serena var gravid! Hon tänkte dock inte prata med pappan, han var ju inte så mycket att hänga i granen i alla fall, dessutom hade han inte sälv hört av sig på hela dagen. Fast han sov över och allt. 


Dagens nerladdningstips - Skor

2014 


Familjen Frontez Familjeträd

2014Fick en fråga igår om jag kunde fixa ett familjeträd till familjen Frontez så jag slängde ihop ett lite snabbt igår! Till vänster är det då överst grundaren (Melissa) och under, fortfarande till vänster, är det arvingarna och till höger deras partners och under då deras barn! Kommer att uppdatera den så smånigom och lägga ut den efter varje ny generation (när någon dör eller föds), och de bilder som är svartvita är de simmarna som är döda (och eftersom att ingen är det just nu är ingen bild svartvit).
 
 
 
 


Dagens nerladdningstips - Frisyr

2014 


Familjen Frontez 2.10 - Födelsedagar

2014Det var dags för Jaceys födelsedag!
Hon fick svart hår som sin pappa och gula ögon, som sin mamma! Det ser dock ut som hon kommer att likna Danny en hel del.
Nu när Jacey är ett småbarn behöver hon lära sig att prata och gå, Danny tar genast tag i den första delen.
Familjen slängde ihop ett maskeradparty på spökeridagen!
Dessutom var det Elsas födelsedag så det firades såklart ockås! Elsa blev vuxen och fick en medelålderskris.
Jacey håller fortfarande på att lära sig att både gå och prata, som tur är så har familjen skaffat sig en gåstol så Jacey kan lära sig på egen hand.
Elsa är inte längre föräldrarledig och är tillbaka på jobbet igen! Härligt tycker hon, hon är ingen sim som gillar att vara hemma för mycket.
Danny däremot har inget emot att vara hemma och umgås med Jacey. Danny jobbar natt så han har ganska mycket tid att göra av med på dagarna!


Dagens nerladdningstips - Pounawea

2014 
Ladda ner här!


Vinnaren i Fantasy-utmaningen

2014Vinnaren den här veckan är Gretchen Starr av Summersims, grattis! Gretchen vann med 23 röster vilket motsvarar 24% av rösterna, och sammanlagt röstade 96 personer! Simmen som åker ut är tyvärr Emily Collins av Simmarsmulan.
 
Vinnaren och hennes bilder
 
Emily och alla hennes bidrag
 


Dagens nerladdningstips - Posepack

2014

Önskesim #24 - Hassel Kimoro

2014Jag har gjort klart ännu en önskesim, hurra! Egentligen var det en manlig sim före, men hade verkligen noll idéer så gjorde den som fanns under istället. Hassel Kimoro, som är önskad av Louise och jag hoppas du gillar henne!
Biografi: Hassel blev misshandlad av sin pappa från 3 års ålder tills hon var 15. Misshandlen satte djupa spår i Hassels liv inte bara på hennes kropp utan på annat sätt också. På senare år behövde Hassel få utlopp för sin ilska då började hon måla tavlor som var hemska. Det hjälpte henne ett tag men hon kände att det inte räckte att måla tavlor. Då hon bytte till en tuff stil gjorde tatueringar, Hade sönderrivna byxor och tröjor med döskallar. Då kände hon sig nöjd och så försvann den söta och snälla tjejen i Hassel. Men Hassels beslut kanske inte var så smart eftersom hon vill ha familj och vänner? Vad är hon för person bakom allt smink och alla sönderrivna kläder? Egentligen?
Utseende:  Gärna mjuka drag och rätt fylliga läppar. Svart bruna ögon.
Stil: Hassel ska ha en tuff stil. Lite tatueringar överallt gärna med döskallar och sånt. En piercing vid navlen (om du har) sen får du gärna sätta dit lite piercingar om det passar henne. 
Hur jag tänkte mig simmen: Jag vet inte om jag tänkte så mycket när jag gjorde simmen, Jag gav Hassel en ganska runt ansikte men ändå några markerade drag, hon har en bredare näsrygg och lätt snea ögon. När det kom till piercingar provade jag några olika men valde tillslut en "smiley" picering, dessutom har hon flera hål i öronen.
Tyvärr fanns inte hennes tatuering under accessoarer för badkläder (vilket gjorde mig ganska sur), men eftersom att det fungerar på alla andra outfits hoppas jag det är okej! Glömde också att ge henne piercingar i vissa outfits, men eftersom att de följer med henne så kan man ju sätta dit dem själv.
 Vardagskläder | Finkläder | Idrottskläder | Pyjamas | Badkläder | Ytterkläder
 


Dagens nerladdningstips - Tavlor

2014 


Simtävling - Tema Fantasy

2014Så var det dags för andra veckan i simtävlingen och denna gången är temat Fantasy! Denna gången är det också alla läsare som avgör vem som kommer att vinna och vem som åker ut.Temat för nästa vecka är Kultur!
 
Clara "Carazy" Lotus av Rolo
Motivering: När jag tänker Fantasy tänker jag direkt alver - och jag verkligen ÄLSKAR alver. Hur mycket jag än försökte komma på något annat var alver det självklara. Därför föreställer Clara en alv på flykt i en mystisk skog med sin pilbåge redo.
 
Edrea Walker av Sara
Motivering: Jag tänkte mig lite ”Fantasy - Alice i Underlandet”-tema. Första bilden är bara Edreas outfit, och andra är fantasybilden.
 
Emily Collins av Simmarsmulan
Motivering: När jag fick höra att temat var färg blev jag jätteglad-tills jag insåg att jag inte kunde välja vilken. Därför valde jag alla! (Svart är förövrigt alla färger och vit är ingen, om man kollar vetenskapligt.) Just nu håller jag på att läsa om Divergent-triologin, eftersom att första filmen kom ut nyss i USA, och i böckerna så är huvudpersonen medlem i Dauntless (De modiga på svenska) och deras färg är ju svart. Dauntless är väldigt tuffa typer-och därför försökte jag få Emily att se yuff ut, och försökte få det att se ut som om hon står i ett industriområde som är lite problematiskt.
 
Elodie Kinsley av Cherry's Sims
Motivering: Det första jag kom att tänka på när temat 'Fantasy' presenterades var en värld full av snö, precis som Narnia när Lucy först kommer dit. Jag ville få det effektfullt och vackert, så Elodie fick porträttera en snöhäxa i all den vita snön. Känslan i bilderna skulle vara en känsla av glädje, lekfullhet och frihet.
 
Gretchen Starr av Summersims
Motivering: När jag hör ordet "Fantasy" tänker jag på en värld bortanför denna där verkligheten avviker. Jag tänker på övernaturliga varelser som bor i ett land med rosa vatten, glittrande fjärilar och annorlunda kläder, och det var min utgångspunkt. Genom dessa tre bilder ser ni min version av fantasy.
Lovette Deakins av Simsti
Motivering: När jag såg att temat var "Fantasi" tänkte jag direkt på magi. Men inte vanlig magi, utan kraften magi, den som brukar finnas i böcker och på filmer. På bild 1 upptäcker Lovette att hon har en kraft, och på bild 2 känner hon hur stark hennes magi är. På bild 3 tar hennes magi över solen och hon har kontrollen och makten. Hon svävar omkring och känner sig maktfull och fri.
 
Meg av Kim
Motivering: Eftersom Fantasy är ett väldigt brett tema var det lite knepigt för mig att lista ut vad jag skulle göra. En siren låg varmt om hjärtat då de alltid intresserat mig, men sedan insåg jag hur mycket arbete jag skulle tvingas lägga ner med poser och hav och liknande, så istället blev det en isprinsessa. Tycker man känner kylan och avståndet i bilderna ganska bra. Man kan se hur hon gör en transformation ala Elsa i Frost; hur hon känner makten i sina krafter, typ nåt sånt!
 
Skyler Ross av Simssdream
 
Tili Qiula av Canavan
Motivering: Jag är nog absolut den sista personen man kan tänka sig som en hästperson, men något som jag ofta fantiserar och drömmer om så är det att åka till Wyoming i några månader och bo på en ranch... Tänk er själva att bara hoppa upp på hästen och galoppera ut i ingenstans och för att sedan stanna i solnedgången bara för att man kan och för att rensa tankarna. Att känna känslan av frihet, oberoende och vänskap är något jag försökt få Tiili och stoet Adilla att få fram genom dessa bilder!
 
Vilken av simmarna denna veckan var din favorit?
  
pollcode.com free polls 


Dagens nerladdningstips - Topp & Klänning

2014 
Ladda ner här!


Dagens nerladdningstips - Slouchie Trackie Pants

2014

Familjen Frontez 2.9 - Bebis påväg!

2014Familjen har köpt en chokladmasking, och den används flitigt, speciellt av Danny!
Både Danny och Elsa förbereder sig väl inför den kommande babyn, ingen av dem har haft några yngre syskon så allt med bebisar är något helt nytt för båda två! Men både Melissa och Sun har lovat att hjälpa till, trots allt så kommer det bebisen ju vara deras barnbarn.
Sen kom dagen då det var dags för Elsa att föda, så till sjukhuset i Hidden Springs bar det av!
Det blev en flicka som fick namnet Jacey, och egenskaperna God och Klumpig!
Elsas gamla rum på nedervåningen fick sig en renovering och är numera Jacey's rum!
Elsa är ju föräldrarledig men dethindrar inte henne från att jobba! Hon har nått nivå 6 inom Arkitekturkarriären och dessutom bemästrat målar-färdigheten, så nu jobbar hon förfullt med att bemästra händighets-färdigheten också!
Man kan ju inte påstå att Jacey får för lite uppmärksamhet, med båda sina föräldrar och morföräldrar i ett och samma hus!


Dagens nerladdningstips - Mönster

2014 
Ladda ner här!


Dagens nerladdningstips - Spring Dresses

2014


Senaste inläggen ▾

Kategorier ▾

Mitt arkiv ▾

 • 2016 06 07
 • 2015 01 02 03 04 07 10 11 12
 • 2014 01 02 03 04 05 06 07 08 09 11 12
 • 2013 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • Mina länkar ▾

  Design & layout ▾

  Bildlänkar ▾

  1, 2, 3, 4, 5