Mods jag använder

2013En fråga jag får ganska ofta är vilka mods jag använder, så jag tänkte att jag kunde gå igenom dem lite snabbt! Vilka mods jag har och vad de gör för förädnringar i spelet. Jag har laddat ner alla mina mods från Nraas och aldrig haft några problem med buggar och liknande.
 
MasterController - MastrController är som själva "huvudmodet", alltså kan det ibland krävas att man har MasterController för att andra mods ska fungera. Med MasterController kan man göra en del saker också! Jag använder den för att kunna byta kläder på mina gravida simmar (ja, med MasterController går det faktikst!), ändra simmarna i CAS och en del andra småsaker. Men faktiskt ett mod jag inte kunnat klara mig utan!
Woohooer - Detta är alltså "myspys"-modet, som man använder ifall man vill att simmar av samma kön ska kunna få barn, även manliga simmar! Med detta mod kan man också ställa in så att tonåringar kan bli gravida. Det finns fler saker man kan använda Woohooer till, men de två sakerna jag räkna upp är det jag använder det till.
StoryProgression - Detta mod ersätter EA's StoryProgression som kan vara ganska tråkigt, eftersom att simmarna i staden inte gör så mycket. Med StoryProgression kommer simmar att gifta sig, skilja sig, skaffa barn och flytta hit och dit!
MasterController ExpandedTattoo - Ett simpelt mod som gör att man kan ha tatueringar på fler ställen än vad man kan egentligen.
 


Dagens nerladdningstips - Fler tavlor

2013Något som jag verkligen älskar att ladda ner till Sims är tavlor, jag har ingen aning om varför - men kul är det! Här är några fräcka tavlor som jag hittade när jag letade efter nya nerladdningar.
 
 
Ladda ner här


Dagens nerladdningstips - Ännu mer kläder för killar

2013Jag har letat fram ännu mer kläder till killar, denna gången från en annan superbra tumblr - Shokoninio! Har provat flera saker i spelet och allt jag provat ser väldigt bra ut. Tänkte även berätta att jag idag börjar jobba (yaay vad roligt), så jag försöker att göra tidsinställda men det är inte alltid jag hinner mer än nerladdningstips.
 

 


Utmaning Fantasy - Vinnaren

2013Första vinnaren i Simtävlingen är Maya av Othersims, som vann med hela 44% och 37 röster (bilderna finns att se längst ner i inlägget)! Grattis! Den som åkte ut var Lucy T, eftersom jag inte fått in några bilder av den personen. Jag har även kommit på en bättre idé ifall någon inte skickat in bilder, då kommer den simmen få tävla med förra veckans bilder istället, tycker det är lite mer rättvist.
 
Nu är det alltså nio simmar kvar och temat för denna veckan är - Mode! Alltså en klädfotografering, ni väljer själva hur ni vill styla era simmar, men tänk lite hur bilder i olika modemagasin och liknande ser ut. Reglerna är precis som förra veckan, men jag drar dem ändå!
-Ni som har simmar som gått vidare ska tills på lördag (4/8) ta 1-3 bilder på simmen med "Mode" som tema
-Ni får lägga upp hur bilderna ska se ut hur ni vill, men kom ihåg att man tydligt ska se vad temat är
-Ni får ändra kläder, frisyrer och smink hur ni vill
-Det är helt okej att sätta upp en slags scen, till exempel någon trädgård eller i ett kök (det kan såklart vara vad som helst)
-Bilderna ska sen mejlas till mig (spacesims@hotmail.se, .se inte .com!) senast på lördag, det är såklart helt okej att lägga ut bilderna på bloggen också, men ni måste mejla bilderna till mig
 
Vinnaren Maya och bilderna, tagna av Othersims:


Dagens nerladdningstips - Storekläder som fungerar för gravida simmar

2013Simmingthroughlife har gjort dessa kläder från Store tillgängliga för våra gravida simmar! Det är alltid kul att ha lite fler gravidkläder att välja på, tycker jag.
 


Simtävlingen - Fantasy Röstning

2013Här kommer den första utslagningen, och det är faktiskt ni som röstar den här gången! Det är tio stycken simmar och en kommer åka ut. Imorgon kommer jag se vem som har flest röster och efter det berätta vem som vann denna utmaning och vem som åkte ut. Ifall någon av de som tävlar inte skickat in sina bilder kommer de automatiskt att åka ut, men om någon skickar in sina bilder under dagen kommer jag uppdatera inlägget - alla simmar kommer stå med i röstningen längst ner. Det är förresten superkul att se era bilder, ni har verkligen varit kreativa! :)
 
1. Maya av Othersims
Motivering: 
När jag läste ordet "Fantasy" poppade älva upp direkt i mina tankar. Jag tänkte först på något enormt som enhörningar osv.. men bestämde mig sedan för att hålla det enkelt och stilfullt. Därför valde jag att ha den typiska "skogen" som bakgrund.  Varför jag har valt just detta ljuset i bilden är för att behålla mystiken i älvan (Maya) och få det att se ut som om hon står mitt i en "glänta" i skogen.
2. Ameena Fow av Mapachasims3
Motivering: Fantasy, fantasi, något som lever i ens drömmar, något man skulle vilja uppleva, ameena älskar ju vatten, det är hennes dröm i fantasin.
3. Lumen Fox av Candoris
Motivering: -
4. Lizzie Clark av Linnsims3
Motivering: Jag försökte göra henne som en varelse som lever i skogen och ja det är därför hon har blommor i håret och så.
5. Yennifer Aughn av Simstjejerna
Motivering: Hur jag tolkade ordet fantasiNågot man verkligen drömmer efter, men man vet att det bara är en dröm. En händelse, som inte är sig lik. Eller helt enkelt något som alla tror att det inte existerar, men man själv vet att de finns.
6. Roxanne av Louise
 
Motivering: -
7. Bea Gadd av Elina
Motivering: Hade sjukt svårt att veta vad jag skulle göra så det slutade att jag försökte återskapa denna bild (här).
8. Sophia de Beaufort av SimsDeluxe
Motivering: Min fantasi är att helt tyngdlös, utan några krav från omvärlden, få sväva runt i rymden. Gjort med en liten "modelltwist".
 
9. Alexia Crainberry av Simsplaneten
Motivering: Att vara utstött i en underlig värld av schack.

[Inga bilder än]
10. Lucy T av Typo Sims
 
Vilken av simmarna var din favorit?
  
pollcode.com free polls 


Dagens nerladdningstips - Kläder till killar

2013Igår när jag laddade ner en massa nya saker till mitt spel hittade jag en helt grym Tumblr med en massa snygga kläder för killar! De flesta kläder är omgjorda från spelen, med borttagna detaljer - men själv tycker jag att många kläder ser bra mycket bättre ut utan dem. Tyvärr har jag inte testet dem i spelet än, men jag hoppas att de ser lika bra ut som det gör på bilderna. Här hittar ni tumblrn! Ni kan också klicka på bilderna för att komma direkt till just den nerladdningen.
 
 
 
 


Den andra simmen

2013Som jag skrev igår så gjorde jag två simmar och detta är den andra! Jag var ganska inspirerad av Arwen från Sagan om ringen. Jag vet inte riktigt, kände för att göra någon alvliknande sim och tycker inte hon blev så dålig ändå. Eller vad tycker ni? :)
 
Frisyr | Klänning (kommer med Dragon Valley)


Dagens nerladdningstips - Ny klänning från Anubis

2013Anubis har varit i farten och gjort ännu en söt klänning! Som finns för både tonåringar och vuxna, och såklart i både sims3pack och package.
 


Ny sim

2013Hejsan! Vet att jag uppdaterar väldigt dåligt nu, men jag gjorde en spontanresa till Göteborg och gick på Liseberg med Kim igår. Just nu gör jag andra saker helt enkelt! Men i alla fall så gjorde jag nyss två nya simmar, tänkte visa den ena först. Hon har inget namn än, men det får hon nog så smånigom!
 
Frisyr | Hårband | Armband | Linne | Skor


Simtävlingen - De 10 simmar som gått vidare

2013Nu har jag efter mycket "om och men" lyckats välja ut 10 stycken simmar som gått vidare! Det var faktiskt svårt, och ni har alla gjort ett bra arbete med era simmar. Ni som har simmar som gått vidare ska tills på lördag (27/7) ha tagit max tre bilder med temat "Fantasy" (tycker det låter lite snyggare på engelska - fantasi för de som inte vet vad fantasy betyder). Dessa 1-3 bilder ska mejlas (spacesims@hotmail.se) till mig! Det är mycket viktigt att ni mejlar dem, eftersom att jag varit tvungen att print screena flera bilder och då inte fått med hela bilden. Det finns inga gränser, bara ni kan motivera till varför ni gjort som ni gjort - så alla fattar! Okej, nu till simmarna som gått vidare!
 
 
Lumen Fox av Thesimsblogg
 
Alexia Crainberry av Simsplaneten
Lucy T av Typo Sims
Bea Gadd av  Elina
 Lizzie Clark av Linnsims3
Yennifer Aughn av Simstjejerna
Maya av Othersims


Dagens nerladdningstips - Udda tavlor

2013Innan ni får se dagens nerladdningstips tänkte jag bara berätta att jag är på ridläger idag och imorgon, samt att de som gått vidare i "simtävlingen" kommer presenteras ikväll! Sen ber jag om ursäkt för den dåliga uppdateringen men om det är något jag inte känner för att göra just nu så är det att blogga och spela Sims, kul va? Hoppas båda delarna kommer tillbaka snart.
 
Dagens nerladdningstips är dessa lite udda men balla tavlor! Perfekta att dekorera era simmars hem med, gjorda av Liasims.
 


Dagens nerladdningstips - Kennedy dress

2013Dagens nerladdningstips är dessa fina kläder från Simmingwithsirens! Mer info och nerladdningslänkar hittar ni där.
 


Dagens nerladdningstips - Skor till barn & småbarn

2013Jag hoppas att ingen av er har missat Pixicat som gör otroligt fina skor till våra simmar! Nu har Pixicat varit i farten igen och gjort två par av sina skor tillgängliga för småbarn och barn.
Ladda ner här!


Simtävlingen - Deltagare

2013Detta är alla simmar som deltar i simtävlingen, observera att jag inte valt ut de simmar som gått vidare till tävlingen. De som kommer vidare kommer att presenteras på måndag.
 
Ceila Widgren av Vintersol
Arabella Klint av Skropan
Lizzie Clark av Linnsims3
Bea Gadd av  Elina
Nicole Hill av Annika
Izabelle Horn av Simslinda
Lucy T av Typo Sims
Yennifer Aughn av Simstjejerna
Liza Indigo Vermon av Swirlsims
Alexia Crainberry av Simsplaneten
Ameena Fow av Mapachasims3
Tara Heart av Juliasims3
Maya av Othersims
Sophia de Beaufort av SimsDeluxe
Roxanne av Louisesims
Lumen Fox av Thesimsblogg


Svaren på frågestunden

2013Nu har jag suttit en stund och svarat på era frågor! Måste säga att det faktiskt känns som några av er känner mig ganska bra, om jag utgår från frågorna. Jag har i alla fall delat upp frågorna under "Om Sims" och "Om Mig", så är det lättare för er att hitta.
 
Om Sims
1. Finns det något mod som gör att barn kan rida på hästar?
 - Jag har inte hittat något bra tyvärr.

2. Vilka mods använder du?
 - Jag använder Nraas MasterController, Nraas Woohooer, Nraas Descensor, Nraas MasterControllerExpanded Tattoo och Nraas MasterControllerIntegration.
 
3. Vilken sim gillar du mest i Sunset Valley?
 - Jag vet inte riktigt vilket jag gillar mest. Men simmen i Sunset Valley som brukar flytta in i mitt hushåll är nog Silas (eller vad det är han heter), även om han får en makeover (det får alla townies) så har han väl en trevlig personliget.
 
4. Om du skulle vara en övernaturlig varelse i sims, vilken skulle du vara? 
 - Om jag fick välja själv skulle jag nog vara en vampyr, för de är så badass!
 
5. Vilken är den bästa sim du skapat?
- Den bästa just nu är nog Abrielle - hon har i alla fall varit en av de roligaste att spela med! Jag har tyvärr inte hunnit spela med alla simmar jag gjort. Men Abrielle är riktigt rolig att spela med, så hon är nog den bästa simmen för det!

7. När man laddar ner hus du visar för nedladdning, får man med möblerna då?
- Det är olika, för det mesta så finns det två versioner, du kan ladda ner huset både med och utan möbler. Om det bara finns en nerladdning och det är möbler på bilderna så får man oftast med möblerna också.
 
8. Har du något annat tips på bra moderna möbel-set att ladda ner?
- Jag har inte laddat ner så jättemycket möbler, medn på TSR finns det faktiskt en hel del fina set!
 
9. Vilken stad tycker du mest om?
 - Mina favoritstäder är nog Sunset Valley och Aurora Skies, de passar mitt typ av spelande bäst!
 
10. Spelar du online?
 - Om du menar att jag är medlem på Sims 3's hemsida, så ja - jag heter Fredrikaan där!
 
11. I vilket expansionpaket, tycker du, man får snyggast hår?
 - Jag tror det får bli Universitetsliv! Älskar dreadsen man får med och de andra firsyrerna är inte heller så tokiga!
 
12. Vad är det dummaste du gjort mot en sim? 
 - Haha, det måste vara när jag och en kompis skulle bygga en kyrkogård i Sims 2! Vi gjorde en jättestor familj och lät alla simmarna dö på olika sätt, hälften av familjen dränkte vi i en pool, och andra halvan lät vi brinna inne i ett hus. Vi hade i alla fall väldigt roligt. Eller när jag precis upptäckt MoveObjects koden till Sims 2 och tog alla townies som gick förbi och placerade dem i ett litet hus på tomten - där det såklart inte fanns någon dörr.
 
13. Vilken är det favorit sim?
- Hm, jag skrev ju innan att min "bästa" sim var Abrielle, men min favorit sim just nu är nog en av de nyare jag gjort! Eilyn tror jag platsar ganska bra där.

14. Favorit expansionspaket och Prylpaket?
- Favoirt expansionen är nog Leva Livet och Universitetsliv. Favorit prylpaket är helt klart Sovrum och badrum!
 
15. Sims 2 eller Sims 3?
- Svår fråga! Jag gillar båda lika mycket, fast på olika sätt. För mig är Sims 2 ett helt annat spel, det är inte alls likadant att spela. Jag spelade faktiskt lite Sims 2 idag och jag måste säga att jag saknat det.
 
16. Vilken är din favoritnedladdningssida på hår?
- Det är Beaverhausen!
 
17. Var får du all inspiration från?
- Jag antar att du menar mina simmar. Jag får dels inspiration från andras simmar, men också från andra personer. Ibland slår jag upp en tidning (nu menar jag typ SOLO, ELLE eller något liknande) och försöker kopiera någon av modellernas utseende - i alla fall när det kommer till ansiktsdrag. Det är faktiskt superbra inspirations källor!
 
18. Din favoritsim som dog som du har mått dåligt av?
- Den enda simmen som jag gillat ganska mycket som dött är Chelisa (eller vad det var som hon hette) i min PGC generation 2!
 
19. Kan man spela online i sims 3?
- Man kan lägga upp bilder och simmar på Sims 3's hemsida, men inte spela online.
 
20. Kan man koppla ihop 2 datorer så att man kan spela tillsammans?
- Jag vet inte riktigt, men man kan ju koppla ihop datorskärmar så att man spelar på flera datorskärmar samtidigt!
 
21. Vad är compress för något?
- En compress när man pratar Sims är när man lägger ihop en massa package-filer i en enda fil. Alltså omvandlar man till exempel 100 package-filer till en package-fil!
 
22. Vart laddar du ner ögon/hår/hud ifrån?
- Det finns flera olika ställen, kolla in mitt inlägg där jag länkat alla sidor jag laddar ner från, du hittar inlägget här!
 
23. Vad är roligast i spelet? Bygga hus, göra simmar, inreda eller ''spela vanligt'' (dvs. spela med simmarna)? Varför då?
- Göra simmar! Eftersom jag får vara så kreativ när jag gör det, och det är helt enkelt kul att sitta och bygga ihop simmar!
 
24. Sämsta expansions- och prylpaket, varför?
- Sämsta expansionspaketet är nog både Husdjur och Kvällsnöjen. Husdjur: eftersom jag blir så otroligt irriterad på djuren, de kräver uppmärksamhet hela tiden! Kvällsnöjen: hissarna, behöver jag säga något mer? Sämsta prylpaket är nog Katy Perry Sötsaker, inte för att jag har det, men har sett vad som följer med och jag tror inte jag skulle använda något av det.
 
25. Vad är det värsta du råkat ladda ner till sims? (Buggar osv..)
- Hm, jag har nog aldrig laddat ner något som gett mig buggar eller liknande. Det värsta är nog när jag laddat ner något som inte ser bra ut i spelet, det tycker jag är störigt.
 
26. Vilken stad i sims gillar du bäst? Varför?
- Det är nog Sunset Valley och Aurora Skies, de passar mitt spelande väldigt bra. Jag gillar att husen är enkla och det finns mycket grön områden, som jag av någon anledning känner att jag behöver.
 
27. Blir inte ditt sims segt av allt nedladdat innehåll?
- Det går ju inte superfort, inte om jag jämför med min brors dator där allting går så fort att jag knappt hänger med. Men nu när jag har börjat compressa mina filer så går det mycket bättre!
 
28. Har du höga inställningar på ditt spel?
- Jag har högsta insällningarna på textildetaljer (tror jag det heter) och simdetaljer. Resten har jag medel på.
 
29. Tips om bra möbelsett, klädsett osv?
- Som jag skrev innan, kolla inlägget med länkar till en massa nerladdningssidor.
 
30. Vilken sim spelar du mest med just nu?
- Det är min PGC, alltså Larissa och co. Är dock lite trött på hur de ser ut, så ska försöka skaffa en flickvän med lite roligare ansiktsdrag till Madison!
 
31. Vilken sim är DU mest lik?
- Det beror på om man menar min personlighet eller hur jag ser ut, men jag går på det sista. Jag tror att det får blir Lucy då, även om vi inte är så jättelika. Svårt, men Lucy får det nog bli då.
 
32. Vilken sim är du mest nöjd med?
- Det är för tillfället Eilyn och Noah, men det brukar ändras från tid till tid.
 
33. Kommer du köpa sims 4 när det kommer ut? Vad har du får åsikter om det?
- Det kommer jag göra! Jag ser fram emot det, nu när jag insåg hur stora förändringar det är mellan Sims 2 och Sims 3, så tycker jag att det ska bli väldigt kul. Det enda jag är orolig för är om jag kommer ha en dator som klara Sims 4.
 
34. Något du hade vilja förbättra med sims? Kan vara små saker.
- Det är väl att det skulle finnas förskolor och att småbarnen hade fler interaktioner. Finns fler saker, men såklart kan jag inte komma på något nu.
 
35. Något du HATAR/ÄLSKAR med sims? 
- Jag har nog alltid haft lite hatkärlek till Sims. Jag blir så otroligt irriterad när Sims går segt och jag hatar verkligen att man måste ha en väldigt bra speldator för att spelet liksom ska flyta på. Men jag älskar att skapa simmar, jag vet inte riktigt varför det är så roligt egentligen, det bara är det!
 
 
36. Har du spela sims och sims 2? Vad tyckte du om det? 
- Jag har spelat både Sims och Sims 2, tyvärr har jag inte spelat Sims så jättemycket. Men jag tyckte att det var charmigt, men hade inte så roligt när jag spelade det. Sims 2 var det spelet jag började spela och jag tycker fortfarande det är roligt att spela ibland.
 
37. Rekommenderar du att ladda ner mods? Om JA, vilka rekommenderar du?
- Ja det gör jag, själv tycker jag att spelet blir roligare med mods. Sen har MasterController räddat mina simmar ett x antal gånger. Jag rekomenderar de jag själv har nerladdade, de som jag nämde i någon av de första frågorna.
 
38. När du skapar simmar, gör du oftast simmar som har egenskaper som liknar dig själv, eller gör du simmar som är helt olik dig själv och din personlighet?
- Det är väldigt olika, ibland gör jag simmar som har en liknande personlighet. Men för det mesta gör jag simmar som jag tycker har en intressant personlighet.
 
39. Vilka nerladdade sliders använder du?
- Det kan ni hitta i detta inlägget!
 
40. Hur hittade du Sims?
- Jag började spela Sims när jag var 7 och första gången jag spelade var hemma hos en kompis. Hon hade precis köpt det och jag tyckte det var superkul. Så några veckor senare så fick jag det utav min papa.
 
 
 41. Sim du inte gillade i din PGC?
- Ja, jag gillade aldrig Maddox, var glad när han flyttade ut, hehe.
 
42. Stora familjer eller en sim?
- Jag spelar hellre med större familjer, fast gillar inte att ha så många simmar att hushållet blir fullt (alltså 8 simmar).
 
43. Favoritbloggare i simsvärlden?
- Det vet jag inte riktigt om jag har, för som jag skrivit innan så finns det många duktiga simsbloggare, så det är svårt att välja.
 
44. Drömjobb/ Leva livet?
- Leva livet
 
45. Universitetsliv / Semesterparadis?
- Jag har ju inte hunnit spela Semesterparadis, så det får bli Universitetsliv!
 
46. Årstider / Övernaturligt?
- Årstider
 
47. Diesel / Sovrum & Badrum? 
- Sovrum & badrum
 
48. Kan du tipsa om bra sliders?
- De sliders som jag använder är jag väldidigt nöjd med och rekomenderar även er, de som vill ha nerladdade slider.
 
49. Kan du spela in en film när du skapar en sim?
- Det kan jag göra någon gång!
.
   
Om Mig
1. Hur gammal är du?
 - Jag är 17 år och fyller 18 i augusti.

2. Om du var osynlig en dag, vad skulle du göra? 
 - Jag skulle nog försöka skrämma personer, flytta på saker runt dem och liknande. Men vad jag skulle göra mer vet jag nog inte.
 
3. Vilken är din favoritfilm?
- Vad svårt! Jag har nog inte en favoritfilm, men jag älskar Harry Potter-filmerna, Sagan om Ringen-filmerna och Hayao Miyazaki's filmer!
 
4. Vad åt du senast?
 - En macka med marmelad!

5. Din favoritmat?
 - Jag älskar Tacos, men jag vet inte om det är min favoritmat. Nej, något gott grillat kött med pommes (tjocka riktiga pommes) och bearnaisesås, det är min favorit mat - det är sååå gott!
 
6. Om du skulle färga håret, vilken färg? 
 - Jag har färgat mitt hår några gånger, just nu försöker jag dock att få tillbaka min naturliga hårfärg som är blond. Men är så sugen på att färga håret rött!
 
7. Har du en tatuering?
 - Nej, men jag fyller ju 18 vilket betyder att jag kan tatuera mig vare sig mina föräldrar vill det eller ej!
 
8. Om inte, vill du skaffa eller ska skaffa en?
 - Jag ska definitvt skaffa, har redan tre stycken planerad, behöver bara fylla 18 och boka tid o allt sånt!
 
9. Vem kramade du sist?
- Det var nog en kompis till mig, tror jag.
 
10. Vad har du på dig nu?
- Shorts och t-shirt!
 
11. Vad är det pinsammaste du har gjort?
- Jag har gjort många pinsamma saker i mitt liv och jag tror att jag kommer göra många pinsamma saker igen. Men det jag kan tänka på nu är nog alla gånger jag har kallat andra människor för "mamma" eller "pappa", haha, det är så sjukt pinsamt! Jo, jag kommer också ihåg när jag precis börjat första året på gymnasiet, jag och mina kompisar skulle äta lunch och tog våra tallrikar för att gå
 
12. Potatis eller ris?
- Potatis!
 
13. Vill du bli mamma?
- Just nu? Nej. I framtiden? Kanske. Jag tycker det är svårt att veta nu, jag är faktiskt inte så gammal än ^^
 
14. Vilka bloggar läser du?
- Jag läser en massa bloggar! Mest simsbloggar såklart, tycker det är kul och inspirerande att läsa andras bloggar.
 
15. Din hårfärg?
- Jag har någon blond/brun hårfärg, jag nämde ju innan att jag försöker få tillbaka min naturliga håfärg som då är blond!
 
16. Din ögonfärg?
- Jag har väldigt blå ögon.
 
17. Favorit färg?
- Hm, jag gillar väl alla färger, men om jag måste välja så säger jag nog havsblå! Inte för att jag brukar gå runt i havsblåa kläder, men hav är otroligt fina och jag har alltid gillat blått.
 
18. Favorit tv-serie?
- Supernatural och Sherlock! Är riktigt nördig när det kommer till tv-serier, men det är mina favoriter!
 
19. Favorit artist?
- Lana del rey, utan tvekan! Älskar den kvinnan, inte nog med att hon har en fantstisk röst - hon är galet snygg också.
 20. Är du kär?
- Nej det är jag inte!
 
21. Vilken stad bor du i?
- Landskrona, som ligger mellan Helsingborg och Lund!
 
22. Vilka bloggar som inte är sims bloggar, läser du?
- Inga, om inte tumblrs räknar. Fast de läser man ju inte direkt.
 
23. Favoritskiva just nu?
- Born to die - The paradise edition!
 
24. Favorit blogg just nu?
- Har ingen, det finns många som är bra på olika sätt. (huh vad jag är tråkig då)
 
25. Beskriv dig själv med 3 ord.
- Glad, envis och skrattig (om det ens är ett ord, men jag skrattar väldigt ofta och mycket).
 
26. Har du några syskon?
- Jag har två småbröder (även om de är större än mig)!
 
27. Vem pratade du med senast?
- Min mamma och pappa.
 
28. Hur länge har du ridit?
- Jag började rida när jag var 4 år, så det blir väl 12 år då!
 
29. Beskriv dig själv personligt! Dina simsegenskaper och varför?
-Mina simsegenskaper är: Djurälskare, Fegis, Bra sinne för humor, Överkänslig och Vänlig!
Djurälskare - jag älskar djur och det har jag alltid gjort. Jag mår väldigt dåligt när jag ser eller hör att djur far illa, och jag köper aldrig djurtestat smink, hudvårdsprodukter och liknande.
Fegis - jag är en riktig fegis, jag har alltid varit mörkrädd och jag kan absolut inte sova helt ensam hemma. Jag kollar aldrig på skräckfilm för då kan jag inte sova. Och att skrämma livet ur mig är hur lätt som helst!
Bra sinne för humor - jag skrattar väldigt mycket, och folk skrattar mycket när de är med mig, så jag antar att jag är ganska rolig. Jag tycker i alla fall det, punkt.
Överkänslig - jag är faktiskt väldigt känslig, jag är bara bra på att inte visa hur jag känner. För jag tror inte att personer som känner mig skulle säga att jag var speciellt känslig. Men ja, jag blir väldigt lätt sårad, men samtidigt har jag också väldigt lätt för att bli glad. Sen bölar jag till typ alla filmer, jag kan helt seriöst sitta och gråta till en film för att jag tycker att en scen är så bra.
Vänlig - jag brukar höra att jag är snäll och trevlig. Så jag är väl hetl enkelt en vänlig person. En ganska bra egenskap, tycker jag!
 
 30. Anser du din blogg som känd?
- Nej det gör jag inte.
 
31. Går du på gymnasiet och vilken linje?
- Ja, jag börjar tredje året på Media-linjen med fotoinriktning!
 
32. Ditt drömjobb?
- Jag har ingen aning. Någon kombination av allt jag tycker är roligt kanske? När jag väl vet vad mitt drömjobb är så ska jag se till att få det jobbet!
 
33. Din idol som du tycker gör fina simmar? 
- Hm, jag tror inte jag har någon "idol" när det kommer till simsskapande, men det är klart att det finns många duktiga simsskapare där ute! Jag måste dock säga att jag verkligen tycker att Bevarhausen (igen!) gör fina simmar, de är väldigt annorlunda och det gillar jag.
 
34. Favorit bok?
- Åh vad svårt! Det får nog blir The perks of being a wallflower, fantastiskt bra bok!
 
35. 1D/Justin Bieber?
- Tycker inte direkt om någon av dem men Justin får det nog bli.
 
36. Favoritdjur?
- Jag tror inte jag har något, men jag gillar vargar väldigt mycket, fräcka djur!
 
37. Har du en pojkvän/flickvän? 
- Nej det har jag inte.
 
38. Favoritårstid (i verkligheten)?
- Hösten! Den är väldigt mysig.
 
39. Har du varit utomlands? Vart har du varit?
- Jag har ju nyligen kommit hem från utlandet. Nu ska vi se om jag kommer ihåg var jag varit! Danmark, Tyskland, Österrike, Schweiz, Italien, Frankrike, Spanien, Storbritanien (London & Skottland), det är nog de länder jag varit i.
 
40. Skulle du tänka dig spela Tera med en eller flera läsare? 
- Det gör jag gärna, jag spelar redan ibland med en utav mina läsare! Så om ni vill spela med mig får ni väl lämna en kommentar eller liknande.
 
41. Bästa Studio Ghibli film?
- Spirited Away, vet inte hur många gånger jag sett den filmen! Det var också en första Studio Ghibli filmen jag såg.
 
42. Bästa Disney/Pixar film?
- Oj, vad svårt! Det blir nog Lejonkungen och Den lilla sjöjungfrun, det är också två filmer jag sett väldigt många gånger.
 
43. Vilka youtubare kollar du på?
- Jag kollar alltid när Pewdiepie lagt ut videoklipp, sen kollar jag också AndrewArcade. Det finns några som jag kollar lite halvdåligt på och det är TheQuxxn och LifeSimmer. Följer såklart artister och band, men antar att de inte riktigt räknas som youtubare?
 
44. Favorit spel ? (förutom Sims och Tera)
- Åh, vad svårt! Sims och Tera (speciellt Tera just nu) spelar jag väldigt mycket. Men Mass Effect 3 och Skyrim är två spel jag spelat väldigt mycket och gillar! Jag gillar också Dishonored och några Zelda spel. Jag vet nog inte riktigt om jag har något favoritspel efter Sims och Tera, jag kanske får något i framtiden, men inte just nu.
 
45. Har du husdjur?
- Ja, jag har en katt. Jag har en häst också, men det räknas inte direkt som husdjur.
 
46. Favoritspel?
- Sims och Tera!
 
47. Hur många läsare har du?
- Det har varit väldigt varierande de senaste veckorna. Men runt 170-200 burkar det ligga på, ibland är det mer ibland färre.
 
48. Brukar du hålla på med smink?
- Nä, det kan jag inte säga att jag gör. Jag sminkar mig på morgonen och sen är det inget mer med det.
 
49. Vad tänker du på just nu?
- Nu tänker jag på vad jag tänker om Afrika som är nästa fråga.
 
50. Hur mår du när du tänker på Afrika? Varför?
- Jag mår varken bra eller dåligt. Jag blir mest irriterad när folk tar upp Afrika, det finns många andra länder där det är vanligt med svält, fattigdom och liknande - det finns i Sverige också. Gillar inte när folk säger åt mig att jag ska "tänka på de i Afrika" när jag klagar på något, ja det är synd om dem, men samtidigt kan man inte gå runt och tänka på att det finns människor som har det sämre än en själv - för det kommer det alltid att finnas.
 
51. Är du en fashonista?
- Hm, jag gillar att köpa kläder och allt det här. Men jag klär mig väl inte direkt som alla andra tjejer i min ålder gör, jag kör på min egen stil och det jag tycker är snyggt.
 
52. Har du någonsin besökt Borlänge som ligger i Dalarna?
- Jag har varit i Borlänge flera gånger!
 
53. Vem litar du mest på i hela världen?
- Jag har svårt att lita på människor överhuvudtaget. Jag litar väl mest på min mamma och pappa faktiskt, även om jag inte berättar allting för dem.
 
54. Älskar du din mamma?
- Det är klart jag gör det!
 
Sådär! Tack för alla frågor, det tog längre tid att svara på dem än vad jag trodde det skulle göra. Nu hoppas jag att ni tycker ni fått svar på era frågor, även om jag nog gett några dåliga svar.


Dagens nerladdningstips - Söta kläder

2013Igår hittade jag denna sidan med flera väldigt söta och fina kläder till era simmar! Sidan hittar du här, men du kan också klicka på bilderna nedan för att komma direkt till just det plagget.
 
 
 
 


Dagens nerladdningstips - Frisyrer av Shock & shame

2013Dagens nerladdningstips är dessa fina frisyrer som Shock & Shame gjort rextures på! Man kan ladda ner varje frisyr separat, så man måste inte ladda ner alla.
 


Förlåt

2013Usch vad jag känner mig dum just nu. Jag vet att jag inte lagt ut svaren på frågestunden som jag lovade att jag skulle göra. Det har varit en väldigt stressig dag för mig. Men imorgon så kommer svaren upp, det kommer ett dagens nerladdningstips och även ett till inlägg. Jag hoppas ni inte är allt för arga på mig.
 


På svensk mark

2013Är äntligen hemma igen! Trots det ska jag vara tråkig och kommer inte uppdatera förens imorgon, då ska jag svara på alla frågor på frågestunden och lite annat. Så vi hörs igen då :)Glöm inte

2013Glöm inte frågestunden, jag kommer svara på frågorna så fort jag kommit hem! Ni hittar inlägget här ( http://spacesims.blogg.se/2013/june/fragestund.html#comment ) Bilden passar väl egentligen inte, men det var den enda som var Sims-relaterad i min mobil :)Tyvärr

2013Har tyvärr inte hunnit göra fler tidsinställda inlägg, tråkigt nog! Jag ber om ursäkt för detta, så det blir en liten bloggpaus tills jag är tillbaka. Vilket är mindre än en vecka. Jag tror ni klarar er ändå! ^^ Ni får ha det så bra sålänge, så kommer uppdateringen vara som vanligt när jag är hemma igen!
 


PGC Generation 4 - Del 6

2013Så en höstdag när Norris var på besök var det dags för Larissa att föda! Norris stod och hoppade o skrek tills Larissa sa åt honom att ta med henne till sjukhuset.
Födseln gick bra och Larissa födde trillingar! En flicka Maddy som fick de slumpade egenskaperna - Tungsovare & Virtuos, Madison (en kille) som fick de slumpade egenskaperna - God & Neurotisk och en till flicka som fick namnet Maire och egenskaperna - Neurotisk & Slabbig!
 Norris och Larissa bestämde sig för att det bar bäst att han Norris flyttade in, Larissa skulle inte hinna ta hand om barnen helt själv. Så numera bor också Norris i huset!
Några dagar senare var det dags för trillingarnas födelsedag, det blev ingen födelsedagsfest men tårta fick det bli i alla fall!
Från vänster: Madison, Maddy & Maire! Alla tre har rosa ögon och Madison har blått hår vilket betyder att jag har en arvinge (redan)! Maddy och Maire ärvde sin pappas hårfärg.
Visst är dom söta?


PGC Generation 4 - Del 5

2013Dans till barnmusik!
Ännu mer dans!
Larissa läste på allt hon kunde inför födseln, hon visste inget om barn så det var väl dags att lära sig.
Nästa dag bjöd Larissa i alla fall hem Norris och berättade att hon var gravid och att han var pappan. Norris blev jätteglad, eftersom han tycker väldigt mycket om barn. Dock måste de tänka ut hur de ska gå vidare med sitt förhållande.
Söta!
Larissa beskrev sin kärlek för Norris med sin megafon, trevligt!
Sen förstörde hon sitt golv genom att spraymåla på det - det var inte ens något fint som hon målade!
Larissa anlitade ett hembirträde som började med att gå till kylskåpet för att ta en plasma juice!? Hon städade som tur var huset efter det.


Ny sim - Sabine

2013Det är ju nästan över en vecka sen jag gjorde den här simmen, men här är hon - Sabine! Gjorde henne för skojs skull och har inte tänkt använda henne i mitt spel.
 
Frisyr | Klänning | Tandställning | Örhängen


Hejsan!

2013Hejsan allihopa, Kim på kimssims här! :D

Jag hoppas ni njuter av de inlägg som dyker upp på denna bloggen, för
det gör i alla fall jag! Tror vi alla saknar Fidde vääääldigt mycket
(jag mest ;P) men nu är det bara nio dagar tills hon är hemma igen,
tack och lov!

Vi har snackat tidigare om att jag skulle dyka in med ett gästinlägg,
men jag kom inte på vad jag skulle skriva om förrän i söndags, så det
fick vänta, men underbar som min bästis är fixar hon detta på sin
semester! ;D

Jag har i alla fall dragit igång en frågestund på min blogg nu, där ni
kan ställa precis vilka frågor ni vill till mig och Stephanie på
othersims, plus att ni kan ge oss utmaningar, och denna är igång till
klockan tre på torsdag, så se till att passa på och klicka in och ställ
era frågor medan ni har chansen! :D detta kommer sedan filmas och
läggas upp så det är lite once in a lifetime (skoja!) :P

Är det någon som har skickat in bidrag till Fiddes tävling? Jag
funderar på att delta, men tror jag ska vara moraliskt stöd åt Fidde
istället när hon sitter och väljer bland era fina simmar! :P

Men nu ska jag inte tjata mer, hoppas ni tittar in hos mig och
Stephanie, våra bloggar hittar ni på http://kimssims.bloggplatsen.se/
och http://othersims.blogg.se/ :D
Ha nu en underbar sommar (vad som finns kvar av den!) så taggar vi
värme nu! Puss! :*Dagens nerladdningstips - Lite kläder

2013Har bara sammlat ihop lite kläder som jag tycker är fina! Jag hoppas ni hittar något som ni vill klä era simmar i!
 
Ladda ner här!
 
 


PGC Generation 4 - Del 4

2013När Larissa kommer hem från Universitet flyttar hon in i ett nytt hus (ett av husen jag tipsade om för några dagar sedan) och skaffade sig ett jobb inom politiken! Larissas livslånga önskan är trots allt att Fria världens ledare.
Laga mat är något som Larissa faktiskt fått kläm på! Kul är det också tycker Larissa, även om hon inte haft några problem alls att leva på pizza. Inom politiken är det viktigt att ha många vänner, dock tycker inte Larissa att hon känner någon så pass bra att hon bör bjuda hem dem, men prata i telefon går ju bra!
På slappardagen bjöd i alla fall Larissa ut en nygammalvän - nämligen univeristetsmaskoten Norris! De har varit vänner ett tag, men det var längesen sen de sågs. De hade i alla fall trevligt och tja, det klickade direkt mellan dem!
De blev dock aldrig tillsammans, men det är ju alltid en början. Larissa vet dock inte vart hon ska gå med deras relation, om hon ens vill ta den ett steg längre.
Några dagar senare bjöd Larissa i alla fall hem Norris och det var väl trevligt. Han verkade i alla fall glad!
Larissa har mått dåligt de senaste dagarna, undra vad det beror på!? ^^
Såklart var det så att Larissa var gravid! Trots att hon aldrig ens tänkt skaffa barn så såg hon fram emot det, nästa fråga var väl hur hon skulle berätta för Norris. De var ju inte ens tillsammans.


Sims 3 Semesterparadis

2013The sims 3 Semesterparadis släpptes ju förra veckan, har du hunnit skaffa det? Själv förbokade jag det inte eftersom att jag skulle få det samma dag som jag åkte till Italien. Jag tänker dock beställa hem det så fort jag kommer hem. Men ni som har skaffat det, vad tycker ni om spelet än sålänge? Skulle vara kul att höra! Har tagit fram några Let's play på spelet, en av LifeSimmer och en av TheQuxxn.
 
 


Sliders-guide

2013Jag hade ju för någon vecka sedan (?) en guide om CC, denna gången tänkte jag ha en guide om sliders! Det är inte så komplicerat som det låter, men jag kommer i alla fall gå igenom vad det är, hur det fungerar och var man kan ladda ner ännu fler sliders.
 
Vad är sliders?
Sliders är något som redan finns i spelet, i CAS när man gör simmen och ändrar på ansiktet. Sliders är det som gör att du kan ändra till exempel munnens form och storlek, näsans bredd och längd osv. Sliders är även det som du använder när du ändrar simmens kroppsform.
Vad är nerladdade sliders?
Nerladdade sliders är precis som det låter - sliders som man laddat ner! Nerladdade sliders gör att du kan ändra saker i simmens ansikte eller kropp som du annars inte kunnat ändra. Det kan vara att du kan göra simmens höfter bredare, ögonen större (eller mindre), läpparna kan få en form som de annars inte kunnat få, och ja det finns en massa sliders!
Var hittar jag sliders att ladda ner?
Det finns en massa olika ställen att ladda ner sliders på, jag har tagit fram mina sliders här och var du kan ladda ner dem!
 aWT Sliders
Jonha Body Sliders
Längd slider 1
Längd slider 2
 
Hur installerar jag sliders?
Precis som man installerar package-filer, sliders finns inte i Sims3pack utan endast i package. Vet du inte hur man installerar package kan du läsa om det här!
Att tänka på
-För att alla sliders ska fungera korrekt, alltså om du vill ha mer än 10 sliders behöver du installera MasterController. Detta mod gör att du kan ha upp till 100 nerladdade sliders och du hittar det här.


Dagens nerladdningstips - Poser för småbarn & barn

2013Att hitta poser till småbarn och barn är inte det lättaste, jag har dock rotat fram några stycken till er och jag hoppas ni hittar några som ni gillar!
 
 


PGC - Släktträd

2013Kommer ni ihåg det här gigantiska släktträdet jag gjorde på min förra blogg? Jag har i alla fall gjort ett nytt, lite mindre och uppdelat släktträd nu. Det är många som vill se släktträdet på min PGC, så nu tog jag tag i saken och gjorde ett. Jag valde att dela upp det för att det kändes svårt att göra ett enda släktträd, det hade blivit väldigt stort! Så överst står det PGC och vilken generation det är, under så är det arvingen och arvingens partner, under dem så är det alla barnen de fått, i ålders ordning.
 
 
 
 
 
 


Dagens nerladdningstips - Massa barnkläder

2013Jag har tidigare tipsat om detta paket med barnkläder, men jag tänker göra det igen. Detta är något av det bästa som jag laddat ner till Sims 3, det finns så otroligt mycket fina saker! Det följer med cirka 200 kläder och skor, både till småbarn och till barn. Man kan välja ut själv vad man vill ha, så man måste inte installera allting. Jag har tagit lite bilder från mitt spelande där jag har simmar som har kläder som följer med i detta klädpaket.
 
 
Ladda ner här!


PGC Generation 4 - Del 3

2013Larissa var bjuden på en del fester men gick nästan aldrig, dock gjorde hon ett undantag dagen före sluttentorna (?!!) och gick på en fest hos Cid.
Larissa var uppe tidigt nästa morgon och tyckte att hennes rumskompis också borde gå upp - så hon inte skulle missa sin sluttenta. Så Larissa tog sin megafon och skrek på sin stackars kompis, fast hon verkade inte bry sig speciellt mycket i alla fall.
Larissa klarade i alla fall alla sina sluttentor och fick ett MVG!
Senare bjöd Larissa hem Cid, men bara för att säga att hon tyckte de bara skulle vara kompisar. Cid blev ganska sur, men kunde ändå tänka sig att fortfarande vara vän med Larissa.
Sen var det dags att lämna Campus, Larissas rumskompisar såg minst sagt glada ut över detta.Senaste inläggen ▾

Kategorier ▾

Mitt arkiv ▾

 • 2016 06 07
 • 2015 01 02 03 04 07 10 11 12
 • 2014 01 02 03 04 05 06 07 08 09 11 12
 • 2013 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • Mina länkar ▾

  Design & layout ▾

  Bildlänkar ▾

  1, 2, 3, 4, 5