Dagens nerladdningstips - Klänningar till tonåringar

2013För inte så längesen så släppte All About Style lite nya klänningar till tonåringarna! Jag laddade ner nårga direkt, de är superfina, min favorit är helt klart den första klänningen med katt-tryck!
 
Ladda ner här!


PGC Generation 3 - Del 43

2013Charlie var ledig från jobbet och ägnade hela dagen åt att umågs med sina tre små döttrar!
Såklart spenderade han tid med Dakota också, som förövrigt hade bestämt sig för att gå runt i sin pyjamas hela dagen!
Tvillingarna hade födelsedag och blev tonåringar (Macon på den övre bilden och Maddox på den undre)!
Jag gjorde också om trillingarnas barnvakt, gissa vem som ska få dejta henne? ;)


Ny kategori: WCIF

2013Igår kväll gjorde jag en ny kategori - WCIF, som är vanligt bland simblrs. WCIF är en förkortning på "Where can I find", vilket på svenska är ungefär "var kan jag hitta". I den kategorin kommer jag lägga in alla frågor jag får för olika nerladdningar, eftersom att jag dagligen får frågor om var jag laddat ner olika saker. Därför är det också bra om du innan du frågar var jag hittat något kollar i den kategorin, för det kan ju vara någon annan som redan frågat! Jag hoppas att detta är något som kommer fungera bra.
 


Glad påsk!

2013Tänkte bara önska er alla en fin påsk (och bjuda på mina otroligt fina photoshop-kunskaper...)! Hade jag haft tid hade jag gjort något roligt till er, men ska jag vara ärlig så glömde jag bort att det var påsk, hehe. I alla fall, glad påsk på er! Och kika gärna in på min kompis simsblogg som hon precis startat igen med! 


En sim med CC

2013Jag fick en fråga för någon dag sedan, om jag kunde göra en sim med en frisyr som jag har (frisyren på bilden under), och jag tänkte att det skulle jag nog kunna fixa! Sen kom jag på att om jag ändå är igång och gör en sim, varför inte fylla hela simmen med en massa CC? Så det tänkte jag göra och nu undrar jag om det är något speciellt just Du vill ha? Någon frisyr eller något klädesplagg, accessoar osv, till en tjejsim då! Så lämna en kommentar så ska jag försöka fixa det. Om ni har sett det på min blogg så länka gärna inlägget så är det lättare för mig att veta vad du menar!
 


PGC Generation 3 - Del 42

2013Tvillingarna Lakyle och Larry växte upp till barn!
Macon och Maddox passar på att vara ute i snön och bygga snögubbar och ha snöbollskrig nu när det är snö!
Charlie blev en åldring, men efterosm att Dakota nu är ung igen, fick även han dricka ett ung-på-nytt elexir!
Även han fick ett nytt utseende!
Unga Charlie och Dakota!
Kan ni förresten se att Charlie är en bra bit längre än Dakota nu? Jag var tvungen att prova mina nya sliders! :D 


Dagens nerladdningstips - Enchanted Melody Sweater and Lace Skirt

2013Igår så fick vi ta del av ännu en fin skapelse av Anubis, nämligen dessa söta tröjor + kjolar! Som vanligt när det är från Anubis så är det fin kvalité och inga problem med virus och annat! Finns i både sims3pack och package.
Ladda ner här!
 


PGC Generation 3 - Del 41

2013Eftersom att Macon har egenskapen Atletisk har han börjat träna lite!
Charlie gillar att läsa godnattsagor för Macon, även om han ofta somnar ganska fort.
Det var trillingarnas födelsedag, så alla tre blev småbarn! Samantah fick brunt hår och rosa ögon.
Sally fick blått hår och blå-lila ögon!
Sam fick också blått hår men gröna ögon! Eftersom ingen av trillingarna fick båda anlagen rätt så har Dakota fortfarande, efter 9 barn, ingen arvinge!
Eftersom att Dakota om bara några dagar skulle bli en gamling och det inte finns någon arvinge, så fick hon dricka ett Ung-på-nytt-elexir!
Om man är ungdom igen så kanske det är dags att uppdatera sig själv lite! Så Dakota fick både nya kläder och ny frisyr, vad tycker ni?


Tjejsimmar genom tiderna

2013Här är bilder på nästan alla tjejsimmar jag gjort sen jag startade Spacesims! Exakt alla är inte med, eftersom jag inte hittar bilder på alla och lite andra saker. I alla fall, de är i ordning på ett ungefär, för jag minns inte exakt vilken som var före någon sim osv. Men lite utveckling och variation i simmarna kan jag se, tycker själv att jag blivit "bättre" på att göra simmar de senaste månaderna! Vad tycker ni, har ni någon favorit bland tjejsimmarna?
 


Dagens nerladdningstips - Tavlor

2013Här är ett lite större inlägg med tips på nerladdning, har samlat ihop en massa fina tavlor, så jag hoppas ni hittar någon ni gillar! Jag älskar att ha en massa tavlor hos mina simmar, tycker det blir mer personligt då!
 
Adventure Time poster set
 


PGC Generation 3 - Del 40

2013Tvillingarna Macon och Maddox brukar spendera sin lediga tid till att spela tv-spel tillsammans i deras rum.
Charlie och Dakota som gillar att ta bilder med mobilen tillsammans
Fabian hade födelsedag och blev tonåring!
På morgonen var det dags för Dakota att föda, det blev tre små tjejer (äntligen, haha...) och fick namnen Sam, Sally & Samantah!
Macon leker en massa med sin låtsaskompis.
Det var dags för Hector att fylla år och ta ett steg in i vuxen-världen, han packade sina väskor direkt och flyttade! Men vi kommer troligen se honom på några fester och liknande.


Önskesim #5 - Sarah Miller

2013Önskesim nummer fem är klar! Sarah Miller som är önskad av Sims3sims, jag hoppas du gillar henne! Sarah har ett ganska enkelt utseende, smala något högre ögonbryn, normalstora ögon, en näsa som är ganska rund med en lite större nästipp och lite smalare läppar. Själv så tycker jag hon blev väldigt söt, hon ser enkel ut men jag gillar det! Just det, hon har en piercing ovanför läppen på högersida.
Vardag | Finkläder | Pyjamas | Badkläder | Träningskläder | Ytterkläder
 
Namn: Sarah Miller
Ålder: Ungdom
Kön: Kvinna
Undertyp: Människa
Egenskaper: Bra sinne för humor, konstnärlig, älskar naturen, vegetarian och vänlig
Biografi: Sarah växte upp i en stor familj i Sunlit tides. Hon har alltid drömt om att bli en berömd konstär.Hon hade det lite jobbigt som barn men nu har hon flyttat till Sunset valley och ska bli berömd!
 
Jag har laddat upp henne på Exchange, men länken verkar inte fungera. Jag kommer uppdatera er när den fungerar, ni får ladda ner henne från Mediafire så länge!


Dagens nerladdningstips - Highwaisted studded shorts

2013Dagens nerladdningstips är dessa snygga jeansshorts med nitar! Vem älskar inte ett par snygga shorts!?
 


Familjefoto på West

2013Min PGC har haft en del efternamn under tiden, först var det Lavender som sedan blev Bäckenhök (vilket jag är glad att de inte heter längre!) sen var det Rose och nu är det West! I alla fall här är deras familjefoto! Jag ville ta ett innan Hector och Fabian blir ungdomar och flyttar ut, för de kommer behöva göra det för att det ska få plats i huset. Och ja Fabian är tonåring i bilden.
 
Från vänster: Macon, Fabian, Lakyle, Charlie, Dakota, Hector, Larry och Maddox!


PGC Generation 3 - Del 39

2013Macon och Maddox rum som de kommer att få sova i så fort de blivit lite äldre!
Fabian som fick en utskällning av sin mamma, eftersom han förstört sitt dockskåp. Sen regerade han över sitt kungadöme istället.
Hector försöker vara en bra storebror och tar hand om Macon, båda ser ju dock väldigt missnöjda ut.
Annars gillar Hector att måla och är redan på nivå fem i målningsfärdigheten!
Lakyle och Larry växte upp, dock har ingen av dem heller rätt ögonfärg eller hårfärg, vilket betyder fler barn för Charlie och Dakota!
Syskon!
Dakota har blivit så bra på färdigheten "Socialt nätverk" att hon kan ändra relationer mellan simmar, så hon parade ihop deras hembiträde med en random tjej i stan!
Det var tvillingarnas födelsedag, först ut att blåsa ut ljusen på sin tårta var Macon!
Såhär ser Macon ut!
Sen blåste Maddox ut sina ljus på tårtan!
Maddox!
Dakota hann också bli gravid mellan varaven (som inte alls var planerat menmen)!


Dagens nerladdningstips - Dean Winchester

2013
Dagens nerladdningstips är snygga Dean Winchester (Jensen Ackles) från serien Supernatural! Ni kommer att behöva installera sliders i ert spel för att han ska se rätt ut, men alla sliders är länkade i inlägget där ni hittar honom. Ni kan även hitta hans lillebror Sam Winchester att ladda ner där! Jag brukar inte ladda ner simmar, men tror jag kommer ladda ner både Dean och Sam till mitt spel!


PGC Generation 3 - Del 38

2013Dakota blev gravid igen!
Dakota bloggar mycket under sin graviditet och hennes blogg går faktiskt ganska bra, hon är uppe i 180 bloggläsare redan! Förutom att blogga så streamar hon videos på internet väldigt mycket.
Hector och Fabian kommer bra överens och leker ofta tillsammans!
Det var slappardagen och familjen anordnade ett stort poolpart och bjöd in resten av familjen!
Under festen hann Hector fylla år och bli tonråing, även Dakota fick åka till sjukhuset där hon födde två pojkar (det är inte dåligt, sex pojkar och inte en enda tjej!) som fick namnen Larry och Lakyle!
Hector och hans låtsaskompis!


Dagens nerladdningstips - Annorlunda kläder

2013Dagens nerladdningstips är dessa två outfits som är lite annorlunda, men balla om man frågar mig! Passar super för olika slags fotograferingar eller om man skriver historier.


Frågelådan

2013Jag fårt fortfarande en del frågor på min gamla blogg och det är många som inte hittar min nya frågelåda! Den finns i  menyn, under presenationen och mina spel. Jag tänkte bara visa er lite snabbt var den finns och hur den fungerar, så kan ni ställa era frågor där!
 
Här är frågelådan, den som är inringad! Ni klickar bara på den rosa knappen, det står "fråga mig" på den.
Sen skriver ni bara er fråga/frågor i den inringade rutan och när ni är klara klickar ni på "skicka din fråga" - sen svarar jag på den så fort som möjligt! Ni kan gå in och kolla om ni fått svar genom att bara klicka på frågelådan i min blogg, och sen scrolla ner på sidan som ni får upp (alltså samma sida som under, alla frågor och svar finns under)!
 
Hoppas nu fler förstår hur den fungerar, för ni får antagligen svar snabbare om ni ställer dem där än om ni ställer frågor på min gamla blogg! :)


Önskesim #4 - Nora Ramire

2013Detta är den fjärde önskesimmen, som är önskad av Jonas! Jag hoppas du gillar henne! Hon finns på både Exchange och Mediafire, så det är bara att ladda ner. Jag tänkte mig en söt älva, så det var vad jag strävade efter, och hennes kläder är i ljus rosa, ljus grön och vit. Hon har ett ganska runt ansikte och lite tjocka kinder, en kort och rund näsa, hennes läppar är ganska fylliga och ögonen lite mandel-formade.
Vardag | Finkläder | Pyjamas | Badkläder | Träningskläder | Ytterkläder
 
Namn: Nora Ramire
Ålder: Ungdom
Kön: Kvinna
Undertyp: Älva
Egenskaper: Hetlevrad, hopplös romantiker, vegetarian, fostrande & älskar naturen
Biografi: Nora var mobbad i Moonlight falls på grund av hennes ovanliga vingar. Nu har hon flyttat till Riverview för att hitta sin kärlek!


PGC Generation 3 - Del 37

2013På morgonen var det dags för Dakota att föda, det blev tvillingar, en Macon och en Maddox!
Dakota umågs en del med sina barn, även om hon egentligen inte gillar barn.
Några dagar senare växte Macon (överst) och Maddox upp! Tyvärr fick ingen av dem rätt gener, även om Maddox har rosa ögon.
Dakota mår dåligt - igen!
Macon och Maddox får lära sig gå och prata, vilket de klara hur lätt som helst!
Fabian fyllde år och blev ett barn!


Dagens nerladdningstips -

2013Dagens nerladdningstips är dessa tröjor för både era kill & tjej simmar, ni hittar dem här!


Katy & Eric

2013

PGC Generation 3 - Del 36

2013Jag provade att spela i min PGC-familj igår och det var inga problem alls! I alla fall så tack Sara för hjälpen, för laggar inte lika mycket längre, så tack!
 
Hector växte upp till ett barn!
Damon, Lena, Isaiah och Paolo flyttade ut, så nu bor bara familjen West där!
Dakota har inte mått så bra de senaste dagarna.
Hector som har egenskapen Konstnärlig, har börjat måla!
Dakotas illamående förklarade sig ganska snabbt, för det visade sig att hon var gravid, igen!
Charlie och Dakota lär Hector allt de kan, som förövrigt klara sig jättebra och redan är med på Hederslistan i skolan!
Förutom sina föräldrar så umgås Hector mycket med sin låtsaskompis Kramis! Dakota tycker att Hector är lite konstig, men har inte pratat med honom om det.


Dagens nerladdningstips - Två frisyrer från Eternila

2013Dagens nerladdningstips är detta två frisyrer från Eternila, jag har själv laddat ner dem och jag gillar de verkligen!
 
Newsea's Inside out


Simmar att ladda ner

2013Här är alla simmar som jag gjort som finns ute för nerladdning, än sålänge! Tyvärr så brukar jag aldrig kunna ladda upp mina simmar på Exchange, så det är bara några få som finns där. Alla simmar i är ordning, de översta är de äldsta och de första simmarna jag lagt ut för nerladdning, ner till den senaste! Jag har inte tagit med Lucia Blend, då jag inte har några bilder på henne eftersom mitt Sims knäppade sig.
 
Aldric Mediafire | Cadie Mediafire
Exchange | Mediafire
Mediafire | Sliders (som ni behöver för att töjningarna ska passa)


Dagens nerladdningstips - Tröjor för era killsimmar

2013Sheldon Cooper inspired shirts av Woohoos


Alla sidor jag laddar ner från

2013Detta är ett inlägg som jag planerat att skriva länge, vet att det är folk som ofta undrar var jag laddar ner ifrån! Så här är alla sidor! Jag kommmer att uppdatera detta inlägg när jag hittar nya sidor, så ni kan alltid kika in lite då och då. Notera att jag även laddar ner en del från olika tumblrs, men jag brukar dela med mig av fina saker däirfrån i alla fall!
 
 
Frisyrer
-My Blue Book
-PaintStroke
-Julias Sims of Awesome
-Eternila
-There's a Cake in Your Hair
-Lapiz
-Pikypikachu
-Beaverhausen
-Poseidon Sims
 
Kläder
-Darko Sims3
-All about style
-JS Sims 3
-Club Crimsyn
-Jocker Sims 3
-Augusto Studio
-Lorandia Sims3
-IN3S' Little Place
-Orange Sim
-Garden of Shadows
-Pradasims
-Elexis Sims
-Sakura Sims
 
Smink
-Pralinesims
-Tifa Sims
-S Club
 
Poser
-Studio Star Girls
-Pepper Sims 3
-Skylar
-Blakc's Pose Place
-Modern_lover
 
Accessoarer
-Traelia
-A.R Creations
-Mitarasi Sims
-Allbyglaza
 
Övrigt
-Tamo
-Juliana Sims
-Anubis
-One Billion Pixels
-Ace Creators
-R2M Creations
-Simsinspring
-Liana Sims3
-Editsim
 


Abrielle Fench

2013Kommer ni ihåg Abrielle Fenchsom jag skrivit lite om i min förra blogg? I alla fall, eftersom jag inte kan uppdatera om min PGC idag, så tänkte jag uppdatera om henne lite grann!
Det var dags för Abrielle att föda, så Magnus tog med Abrielle till sjukhuset där hon fick en liten flicka som heter Dacey! (om jag inte minns fel)
Familjefoto, Magnus, Dacey och Abrielle! Än sålänge kan man inte riktigt se vem Dacey liknar mest, men jag håller tummar & tår för att hon ska likna Abrielle!
Massa bilder på Dacey, hon växer mer och mer för varje dag och kan redan både gå och prata!
Abrielle tog med Dacey på en promenad i Aurora Skies, som faktiskt är en väldigt fin stad (även med min kassa kvalité som ni kan se i dessa bilder)!
Abrielle ska snart tillbaka till jobbet, så hon har börjat dra igång med träningen igen! Magnus umgås mycket med Dacey och gillar att läsa böcker för henne, även om hon nog inte förstår allt.


Dagens nerladdningstips - Hår

2013Newsea's Inside out av Wicked


Idag är inte min dag

2013Jag vet inte om jag är arg eller ledsen just nu, men idag är verkligen inte en bra dag! Först så skrev jag ett inlägg med alla sidor jag laddar ner från, och det tog tid, när jag skulle publicera det så gick det bra, men när jag gick ut från själva inlägget så hade allt försvunnit. Sen har mitt spel börjat krascha en massa, och jag brukar inte ha problem med det. Igår kraschade spelet två gånger och nu kraschade spelet så fort jag skulle börja spela! Jag vet inte om det är min PGC-familj som har något problem så att spelet kraschar, för spelet är väldigt mycket segare i den familjen. Jag ska prova att spela en annan familj imorgon så får jag se om det kraschar då.
 
Förlåt för två såna här blabla-inlägg idag, men jag kände att ni skulle få veta det! Jag är otroligt trött på sånt här, känner inte alls för att spela Sims nu, inte blogga om det heller. Ska kolla på någon serie och spela något annat spel så länge.
 


Ännu ett roligt informations-inlägg

2013Jag har varit lite tom på ideér den senaste tiden, därav den dåliga variationen med inlägg. Men det är mycket i skolan såhär en vecka innan ett lov, även om jag är superlat. I alla fall så tänkte jag bara informera er lite, nästa vecka är det ju påsklov så då kommer jag ha mer tid (förhoppningsvis) till att både blogga och spela! Jag ska även försöka göra klart en massa önskesimmar till er.
 
Men har ni något speciellt inlägg ni vill ha, så passa på att kommentera när jag har idétorka!


PGC Generation 3 - Del 35

2013Charlie och Dakota provade på en slags hjärnläsning, eftersom att båda två har hög status i Nörd-gruppen! De lärde sig dock inget nytt, de känner ju varandra väldigt bra!
Isaiah hade födelsedag och växte upp till barn! Han är redan väldigt lik sin pappa Damon.
Fabian hade också födelsedag och blev ett småbarn! Han hade varken rätt hårfärg eller ögonfärg, vilket betyder fler barn för Charlie och Dakota!
Men även Damon fyllde år och blev en ansvarsfull vuxen man! Han fick ett hår som absolut inte passade honom, men efter en titt i spegeln fick han tillbaka sitt vanliga hår igen.
Några dagar senare växte Paolo upp och blev ett småbarn!
Dakota har mått lite dåligt de senaste dagarna, men det har inte hindrat henne från att jobba!
 
Jag fick också en kommentar angående att ha åtta simmar i hushållet, eftersom jag har ett mod som gör att jag kan ha 21 simmar samanlagt. Jag är inte säker hur det är, det enda jag hittade var att man får lov att ha mods sålänge det inte ger ett stort övertag, vilket det kanske gör med det modet. Så jag är ganska säker på att Damon, Lena, Isaiah och Paolo tyvärr ska få flytta ut!


Dagens nerladdningstips - Saker för barnen

2013Dessa söta tröjor till era barnsimmar, fungerar för både tjejer och killar, både sims3pack och package! Det är Sectumsimpra som gjort dem och ni hittar de här!
När jag fick Universitetsliv och några av frisyrerna inte fanns tillgängliga för barn blev jag väldigt besviken. Men jag hittade dessa frisyrerna, som är från några olika expansionspaket och som Simsxolove har gjort tillgängliga för barn! Jag har inte hunnit testa det så jag vet inte hur kvalitén är, men jag hoppas det ser bra ut! Ni hittar de här! Ni behöver inte ha expansionspaketen som de ursprungligen kommer ifrån, utan de fungerar som vanliga hår som man laddar ner.


Två nya simmar

2013Igår eftermiddag fick jag en himla lust att göra simmar och fota, först så började jag på en önskesim, men det blev inte bra alls. Så då började jag göra dessa två, synd att de ser mycket bättre ut i CAS, speciellt tjejen. Vad tycker ni? Personligen så tycker jag inte att killen blev så bra, jag har inte riktigt hittat känslan för att göra killar i sims, tjejen gillar jag dock väldigt mycket!
 


PGC Generation 3 - Del 34

2013Charlie umgås så mycket han kan med sonen Hector!
Sen var det dags för Dakota att föda, alla inklusive Damon, som ändå jobbar som läkare, hoppade upp och ner, tills Charlie tog Dakota till sjukhuset.
Det blev en till pojke, han fick namnet Fabian.
Några dagar efter det födde Lena också en son, han fick namnet Paolo.
Isaiha och Hector tycker om att titta på tv tillsammans, om de inte leker med sina låtsaskompisar förstås!
Dakota hade födelsedag och är numera vuxen, med några små rynkor här och var!
 
Jag tänkte faktiskt låta er vara med och bestämma om en sak angående min PGC, just nu bor ju de båda syksonen Dakota och Damon tillsammans i huset med sina familjer. Det är alltså åtta simmar, jag har dock mods som gör att jag kan ha fler simmar i hushållet. Men, vad tycker ni, ska jag flytta ut Damons familj? Det vill säga Damon, Lena, Isaiah och Paolo? Jag vet ju inte än hur många barn Dakota och Charlie behöver skaffa. Så ska de flytta ut eller inte?


Dagens nerladdningstips - Poser

2013Dagens nerladdningstips är några olika pose-set för era simmar! Hoppas de kommer till användning för någon.
Confidence is sexy


PGC Generation 3 - Del 33

2013Dakota fick reda på att hon varit gravid, så illamåendet de senaste dagarna fick sig en förklaring!
Dakota har startat en blogg som hon uppdaterar ofta! Just nu blir det mycket uppdatering om graviditeten.
Charlie gillar det nya spelen och spelar ofta tv-spel i vardagsrummet, även om han ofta blir arg och slår på kontrollen.
Men det var inte bara Dakota som upptäckte att hon var gravid! Även Lena visade sig vara gravid och såklart gick hon direkt och berättade för Damon - som blev väldigt glad. Lena kunde inte hålla sig och frågade Damon vilket kön barnet skulle få och det visade sig att de kommer få en liten pojke!
Sen gjorde Lena en skiss av Damon, och han gillade den faktiskt!


Dagens nerladdningstips - Tera inspirerad klänning

2013Dagens nerladdningstips är lite annorlunda, det är nämligen en klänning inspirerade utav spelet Tera! Jag spelar Tera och jag gillar denna klänning jättemycket. Perfekt om man vill göra någon story eller fantasy-simmar! Ni hittar klännigen här.
 


Universitetsliv's låt

2013Ni som sett trailer för Universitetsliv känner säkert igen den här låten! Det är en låt som kommer med Universitetsliv, i den ny genren Nördrock. Själv så gillar jag faktiskt den nya genren, speciellt den här låten, man blir glad av den! Eller jag blir i alla fall glad av den. Vad tycker ni om Nördrock?
 


Önskesimmar

2013[ÖPPEN]

Jag hade ju önskesimmar på min förra blogg och jag kommer fortsätta med det. Jag kommer att göra önskesimmarna från den gamla bloggen, så var inte oroliga över det! Men nu får ni börja önska simmarna här istället! :)

Här under är några regler för vad som gäller för simmarna, dessa regler gäller alltid när jag lägger upp simmar för nerladdning:

1. Jag lägger ner en del tid på att göra en sim och jag kommer endast göra simmarna när jag känner för det. Jag vet att det inte blir en "bra sim" om jag inte får sitta i lugn och ro när jag känner för det. Så om du har önskat en sim, så tjata inte om att den ska bli färdig, den kommer att bli det förr eller senare. Jag gör heller inte simmarna i någon speciell ordning, även om jag försöker göra det så att den som först kommenterar får in klar först. Men ibland känner jag att jag verkligen vet vad jag ska göra med en sim och då gör jag helt enkelt den!

2. Precis som med alla simmar jag gör så får du inte ladda upp simmen någonstans och säga att det är du som gjort den. Du får heller inte använda den som en grundsim och ändra några småsaker och sen ladda upp den. Du får lov att ändra hur mycket du vill på simmen, men du får inte lägga upp simmen för nerladdning. Lägger du upp bilder på simmen någonstans får du gärna hänvisa till min blogg!

Här är vad du ska fylla i för din önskesim:

1. Namn, ålder, kön, kroppsform (t.ex atletisk, smal osv), hudfärg.

2. Ansiktsdrag, vill du att din sim ska ha ett mjukt ansikte med mjuka drag till exempel? Eller kanske smala ögon, spetsig näsa, smala läppar och markerade kindben.

3. Hårfärg, ögonfärg.

4. Stil, vill du till exempel ha en söt killsim som älskar stickade tröjor? Här får du även informera om du vill att din sim ska ha några speciella accessoarer som töjningar, tatueringar, piceringar, smycken, ärr (jag har smink som ser ut som ärr i ansiktet) osv.

5. Egenskaper, favoritmat, favoritfärg och favoritmusik.

6. Undertyp männsika, älva, vampyr, varulv, ande, spöke eller häxa?

7. Vilka expansions- och prylpaket du har.

8. Skriv gärna en liten biografi om simmen, så kan jag utgå från vad simmen kanske har varit med om eller hur simmen är.

 

Önska på!PGC Generation 3 - Del 32

2013Charlie umgås en massa med sin lilla son Hector, småbarnen är ju trots alls inte småbarn hur länge som helst!
Kusinerna Hector och Isaiah! Som båda två lärt sig att gå och prata otroligt fort.
Familjen ordnade ett presentparty och bjöd in hela tjocka släkten! Såklart kan man inte ha fest utan att någon dör, den här gången var det allas älskade Jenna som fick gå till vila. Alla grät förutom Charlie, som stod och funderade på vad som egentligen hände.
Men festen slutade inte i kaos, för Charlie och Dakota passade på och gifta sig när släkten ändå var där!
Dakota mådde inte så bra nästa dag, hon antog att hon åt för mycket under presentpartyt. Som tur var så var det söndag, så alla kunde vara hemma och ta de lungt.


Dagens nerladdningstips - McQueen ss13

2013 
Dagens nerladdningstips är denna lilla klädkollektion av PradaSims! Det är för era kvinnliga simmar, ungdomar & vuxna och det ingår: två korta klänningar, fyra långa klänningar, en topp och ett par leggins! Ni hittar det här.
 
 


Lite information

2013Eftersom jag nu bloggar på en ny plattform så tänkte jag bara skriva lite info om detta.
 
-Först och främst, jag har en frågelåda som är via blogresponse, den fungerar precis som den på bloggplatsen, ni klickar bara på den så kommer ni kunna ställa frågor. Ni kan ställa frågor både anonymt eller om ni har er blogg kopplad till den.
-Kommentarer kan jag också svara på precis som på bloggplatsen, om ni vill att jag ska svara på er blogg eller något annat, så skriv det i kommentaren!
-Vill ni göra ett nytt länkbyte så kommentera bara så fixar vi det!
-Ni behöver följa bloggen igen på bloglovin, jag har lagt in en länk till det i menyn.
-Jag har lagt in en snabblänk, men kommer att lägga in fler. Det kommer vara saker som folk ofta frågar om - alltså package-filer, poser och liknande. Jag kommer också göra en "vanliga frågor & svar", eftersom jag ofta får liknande frågor.
-Mina spel kan ni se under min presentation, fast det antar jag att i klurat ut! Om ni tar muspekaren över så kommer det stå vilket spel det är (på engelska dock).
 
Sist men inte minst, så kommer det nog vara en del pillande med bloggdesingnen. För jag är inte nöjd just nu, det är lite för rosa för min smak, så jag ska se vad jag kan göra åt det! Om ni har några funderingar eller något annat så kommentera! Det kommer att komma upp sims-inlägg imorgon, då jag känner att jag redan lagt ner väldigt mycket tid på bloggandet idag! :)


Hejsan!

2013Hej! Jag antar att du har hittat hit från min förra blogg? I alla fall, så välkommen hit! Bloggen ser nog lite rörig ut just nu, för jag är inte helt färdig med designen och allt! Jag har som sagt, tänkt testa blogg.se ett tag och se vad jag tycker om det. Och vad ni tycker om det? Ni får jättegärna kommentera om ni tycker mer om denna bloggen eller när jag bloggade på bloggplatsen.
 


Hur man installerar package-filer till Sims 3

2013Detta är en ständig fråga jag får, hur man installerar package-filer till The Sims 3, så här är ett inlägg om det. Det är egentligen inte så svårt, när man väl förstår hur man ska göra, läs det noga så ni inte missar något!

 

1. Det första du ska göra är att installera ett program som heter 7-zip om du använder Windows XP, Vista eller 7, använder du en Mac ska du installera Keka.

2. När du gjort det ska du öppna mappen för The sims 3, inte den mappen som finns bland programmen utan den som finns bland dina dokument! 

Windows XP: Dokument/<användarnamn>/Mina Dokument/Electronic Arts/The Sims 3/

Windows Vista/7: Dokument/Electronic Arts/The Sims 3/

Mac: /Användare/<användarnamn>/Dokument/Electronic Arts/The Sims 3/

Det bör se ut såhär för er som använder Windows Vista!

3.Gå in här (där det även står hur man gör för att installera package-filer på engelska), och gå ner till steg 2, där det står en liten "download" skylt under, höger-klicka på den och välj "spara länk som" spara den i den mappen ni nyss öppnade, Dokument\Electronic Arts\The Sims 3. Där kommer den att sparas som FrameworkSetup.zip.

4.Om du har installerat de två första programmen rätt (7-Zip och Keka), så behöver du bara högerklicka på FrameworkSetup.zip, sen väljer du "extract here". Då kommer du att få en mapp som heter "mods".

5.Det ska finnas två mappar i "mods" mappen, "Overrides" och "Packages", gå in i "Packages" mappen. Där ska finnas två package-filer, NoBuildSparkles.package och nointro.package. Det är i den här mappen du lägger in package-filer som du laddat ner.

6.Om du har gjort allt rätt ska det inte komma något intro när du startar spelet (alltså den lilla filmen som spelas upp i början), det ska heller inte vara något glitter (sparkles) när du bygger. När du laddar ner en package-fil så lägger du bara in den i "package"-mappen, så ska det visas i spelet.

Om det inte fungerar, gå igenom och läs ordentligt att du gjort allt rätt. Fungerar det ändå inte så får du gärna fråga, men jag kan inte lova att jag kan hjälpa till för jag är ingen datorexpert. Har ni en Mac är det ingen större idé att fråga, för jag spelar på en Windows, så jag kan inte Mac, tyvärr!Bloglovin

2013Följ min blogg med Bloglovin
 


Välkommen till min nya blogg!

2013Mitt första inlägg.
Senaste inläggen ▾

Kategorier ▾

Mitt arkiv ▾

 • 2016 06 07
 • 2015 01 02 03 04 07 10 11 12
 • 2014 01 02 03 04 05 06 07 08 09 11 12
 • 2013 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • Mina länkar ▾

  Design & layout ▾

  Bildlänkar ▾

  1, 2, 3, 4, 5