Önskesimmar

2013[ÖPPEN]

Jag hade ju önskesimmar på min förra blogg och jag kommer fortsätta med det. Jag kommer att göra önskesimmarna från den gamla bloggen, så var inte oroliga över det! Men nu får ni börja önska simmarna här istället! :)

Här under är några regler för vad som gäller för simmarna, dessa regler gäller alltid när jag lägger upp simmar för nerladdning:

1. Jag lägger ner en del tid på att göra en sim och jag kommer endast göra simmarna när jag känner för det. Jag vet att det inte blir en "bra sim" om jag inte får sitta i lugn och ro när jag känner för det. Så om du har önskat en sim, så tjata inte om att den ska bli färdig, den kommer att bli det förr eller senare. Jag gör heller inte simmarna i någon speciell ordning, även om jag försöker göra det så att den som först kommenterar får in klar först. Men ibland känner jag att jag verkligen vet vad jag ska göra med en sim och då gör jag helt enkelt den!

2. Precis som med alla simmar jag gör så får du inte ladda upp simmen någonstans och säga att det är du som gjort den. Du får heller inte använda den som en grundsim och ändra några småsaker och sen ladda upp den. Du får lov att ändra hur mycket du vill på simmen, men du får inte lägga upp simmen för nerladdning. Lägger du upp bilder på simmen någonstans får du gärna hänvisa till min blogg!

Här är vad du ska fylla i för din önskesim:

1. Namn, ålder, kön, kroppsform (t.ex atletisk, smal osv), hudfärg.

2. Ansiktsdrag, vill du att din sim ska ha ett mjukt ansikte med mjuka drag till exempel? Eller kanske smala ögon, spetsig näsa, smala läppar och markerade kindben.

3. Hårfärg, ögonfärg.

4. Stil, vill du till exempel ha en söt killsim som älskar stickade tröjor? Här får du även informera om du vill att din sim ska ha några speciella accessoarer som töjningar, tatueringar, piceringar, smycken, ärr (jag har smink som ser ut som ärr i ansiktet) osv.

5. Egenskaper, favoritmat, favoritfärg och favoritmusik.

6. Undertyp männsika, älva, vampyr, varulv, ande, spöke eller häxa?

7. Vilka expansions- och prylpaket du har.

8. Skriv gärna en liten biografi om simmen, så kan jag utgå från vad simmen kanske har varit med om eller hur simmen är.

 

Önska på!
Minna

Kommer du göra dem gammla önskesimmarna först? :)

Svar: Ja det kommer jag :)
spacesims.blogg.se


FannyCecilia

http://simsplaneten.bloggplatsen.se

1. Rosie Harwel, ungdom, tjej, smal men lite kurvor, lite små solbränd

2. runt och ett litet ansikte, små men inte smala läppar, stora ögon

3. ljusbrunt hår med svarta toppar, gröna ögon

4. Hon ska var tuff men söt, gärna helkroppstatuering och piercingar. Hon älskar gulliga klänningar och sjolar.Hon har även mycket rosa och svart smink.

5. Älskar naturen, gröna fingrar, miljömedveten, konstnärlig och vegitarian, rosa, fruktparfait, soul

6. männsika

7. årstider, drömjobb, destenations världen, kvällsnöjen, leva livet, husdjur och stadsliv

8. Roises pappa dog när Rosie var ung då flyttade hon och hennes mamma till Grekland där utvecklade hon sin kärlek till naturen. Nu har hon flyttat till stan men har snabbt börjat bli arg över att alla mäniskor struntar i naturen. När hon blir arg tar hon fram en pensel och målar hur hon känner.


Madison

1. Alison Summerfield, ungdom, tjej, smal med lite former.

2. Ett ganska sött ansikte, snälla ögon inte för starka kindben.

3. Blond hårfärg och blå ögon.

4. Madison ska ha en väldigt flickaktig stil. Har sett på Anubis att där finns en söt blommig klänning, eller gärna högmidjade shorts med kanske en söt tröja nedstoppad i shortsen. På din förra blogg, alltså bloggplatsen, hade du ett sånt extremt vackert hår på headern. Det är nedsläppt, lite vågigt. Ett sånt gulligt, lite halvt vågigt hår skulle verkligen passa!

5. Familjeinriktad, god, hopplös romantiker, djurvän, tursam, grillade kotletter, rosa, R&B

6. Människa

7. årstider, husdjur, destination världen, kvällsnöjen, lyx & design, badrum & sovrum, utomhuslyx

8. Madison är nyinflyttad i Sunset Valley. Hon älskar naturen, konst och mat. Madison känner ingen i Sunset Valley men hon hoppas att hon en dag får en stor familj.


Emily

1. hayley oxford, ungdom, tjej, smal (inte för smal)

2. ganska mjukt ansikte, hon ska se glad ut, gärna lite markerade kindben

3. hårfärgen ska vara lite halvt blond/brun. Ungefär askblond

4. skulle bli så glad om hayley hade typ "beach" hår. Ganska långt, mjuka vågor i håret och lite "beach-aktigt" (Förstår om du inte förstår min konstiga förklaring på håret, om man googlar hittar man jättebra bilder på "beach" hår :))På din förra blogg på nerladdningstips hittade jag en outfit som heter: Die You outfits, alltså coola shorts med en nedstoppad tröja. Ovanför finns en outfit med tröjor med olika tryck som också vart grymt fint. Lite sådan stil har hayley (typ coola shorts/cool lång tröja) lite Hippie-stil :)

6. människa

7. destination världen, husdjur, årstider, kvällsnöjen, utomhuslyx, lyx och design

8. hayley är en väldigt omtänksam person. Hon älskar hippie-stilen och äger massor av shorts. Hayley är en naturmänniska, hon bryr sig väldigt mycket om naturen. Eftersom att hayley vågar vara sig själv med sin annorlunda klädstil får hon många blickar ifrån folket i Sunset Valley, men det ska inte stoppa henne från att nå sina drömmar att bli en dansare.

(Hoppas du har möjlighet att ladda upp hayley (om du väljer att skapa henne) på exchange eftersom där är det enda ställe jag kan ladda ner ifrån) :)

Ha en bra dag! :D


Maja

1. Smal och tunn.
2. Ett ganska smalt ansikte med tydliga kindben, stora blåa ögon och en liten uppåtpekande näsa. Liten mun fast med tjocka läppar.
3. Blond och blåa ögon
4. En väldigt fin tjej som är ganska flickig. Hon har den "perfekta" kroppen men vill inte visa för mycket.
5. Egenskaper: God, snackare, prydlig, familjeinriktad och atletisk.
Favomat: Kakor
Färg: Ljusrosa
Musik: Barn
6. Vanlig
7. Leva Livet, Rampljus, Kvällsnöjen, Årstider, Drömjobb, Destination världen, Husdjur och Lyx och Design
8. Cara kommer från bridgeport men valt att flytta till Lucky Palms för att komma ifrån alla skvaller tidningar och paparatizz som förföljde henne. Hennes föräldrar är stora i Skådespelarkariären och Cara har alltis varit i centrum. Tack vare hennes utseende har reportar alltid varit på henne men hon vill inte stå i centrum. Såfort hon fyllde 18 köpte hon första snabbaste biljett från staden för att starta ett nytt liv, men kommer hon kunna göra det?


Namn: Julie Mason
Kroppsform, Smal, inte atletisk!
Ålder:Ungdom
Hon ska ha mjuka drag, inte spetsig näsa och så! >Och helst inte fräknar och så!
Huden ska var porslin, Mellan vit och vanligt ljust hudfärg!
Blont hår, diamantblåa ögon.
Hon ska ha en ulltröja, jeans som är långa!
Stil: Om du lyckas kan du påminna henne om en diamant! HOn gillar stickade tröjor med söta motiv på!
5. Karismatisk,Modig,Flörtig, Älskar kylan,Vänlig
Färg:Lime
Favoritmat:Limepaj
Musik: Elektronik
6. Människa
7. Årstider
8. Nja, Julie har inte den bästa barndomen men är nöjd, hon är tyst barn med stora framgångar... Men kontakten mellan hennes föräldrar bröts! Dagen då hennes far dog i en bilolycka fick henne att falla ihop och blev då psysiskt sjuk. Hon fick lägga i mentaltsjukhuset i några år.. Då hon blev frisk ville hon starta ett nytt liv! Kommer hon att någonsin lyckas med det eller gå på stupet, såsom hennes far gjorde?


Kakan

1. Hannah Timber, ungdom, tjej, hon ska vara kurvig, med rätt breda höfter osv lite sådär naturligt rund och mjuka former, hon ska vara ganska blek.

2. Runt ansikte, runda former och fylliga läppar. fräknig.

3. Platinablont, lockigt och hasselnöstbruna ögon.

4. Hannah älskar pastellfärger och vitt, inget svart här inte! hon är väldigt femenin av fig och trivs bäst i klänningar och kjolar.

5. god, klumpig, kockbegåvning, snobb och barnslig, hennes favoritmat är hamburgare, r&b, skär.

6. människa

7. rampljuset, levalivet, husdjur, utomhuslyx, drömjobb och DV.

8. Hannah hade en väldigt bra barndom, hennes föräldrar var mycket rika och hon fick allt hon pekade på, hon hade många vänner men hon har alltid varit retad för sin vikt, det enda hon gjorde när hon var liten var ju just att sitta i soffan och peka på det hon ville ha så kom någon och hämtade det åt henne medan hennes mamma gav henne kakor och godis, nu på senare tid har hon lärt sig att älska sig hur hon än ser ut och nu ska hon bli den bästa stylisten som världen någonsin skådat!


Alice

1. Nate Baker , ungdom , kille , ganska atletisk ( inte för mycket )

2. Mjuka drag men lite hårda mest åt de mjuka dragen

3. Brunt hår med lite ljusa slingor i , blågröna ögon

4.han har en ganska söt stil men lite tuff också men mest söt

5. Atletisk , God . Snackare , Flörtig & ( den sista får du välja)
Hamburgare , Hip Hop , blå

6. Människa

7. Alla Expanstionspaket förutom övernaturlig , alla prylpaket förutom katy Perry sötsaker & 70 80 90 tal

8. Nate drömmer om att bli sportagent. Hans föräldrar var rika ( han var det ända barnet ) så det ville att han skulle bli läkare eller jobba med affärer istället för att bli sportagent. Han gick ofta på fotbolls matcher.
Tjejerna var galna i han för de tyckte att han var så snygg men han brydde sig inte. Av alla tjejer hittade han inte sin drömtjej ..
Nate var uppväxt i Bridgeport men vill gärna flytta till Lucky Palms

Han ska ha CC


Hanna

Eleanor Harves, ungdom, tjej, smal, ljus (dock inte för ljus)

Ganska markerat ansikte med ganska tjocka läppar.

Brun hårfärg, brun ögonfärg.

Jag såg på din Simblr att där var en sim med randiga byxor och en frisyr med ganska långt hår och en hatt. Om du skulle kunna inkludera det i simmen så skulle det vara helt otroligt! :) Hennes stil är väldigt modeinriktad. Alltså typ svart o vit-randiga byxor med ganska en vanlig vit stickad tröja? :)

God, karismatisk, ambitiös, familjeinriktad, tursam, höstsallad, svart, Hip-hop

Vanlig människa

Årstider, lyx & design, husdjur, kvällsnöjen

Eleanor Harves har alltid varit mode intresserad. Hon har alltid tyckt om de perfekta kläderna och accessoarerna, men det är inte förrän hon träffar James, som är en känd sångare, som hon inser att hon måste klä sig perfekt inför paparazzisarna. Kommer Eleanor fortsätta med sitt modeintresse när hon dejtar James och bli förföljd av paparazzis?


1. Lucy Back, ungdom, kvinna, smal, inte så mycket muskler och blek hy..

2. Ansiktet ska ha en mjukform med öppna gröna ögon. Näsan ska inte vara spetsig utan ganska mjuk formen (lite som simmen på headern) Och hon ska ha fylliga läppar men inte överdrivet. Kinbenen ska sitta högt upp. Man ska få ett intryck av att hon är söt.

3. Brunt, lockigt hår och blåa ögon.

4. Lucy älskar turkos och har det som tema på dt flesta av sina kläder, hon är alltid välkädd och har gärna en krage. Finkläderna ska vara..fina! Lucy har en söt stil. Hon har en tatuering på höger armen men inga andra accoarer. Hon är lätt sminkad men vackrast som naturlig.

5. Klumpig, tankspridd, oemotåndlig,vänlig, flirtig. Höstsallad är hennes favorit mat. Favorit färg turkos. Favorit musik pop.

6. Människa

7. Original och universitetsliv har jag instllerat

8.

Biografi:
Lucy har alltid haft lätt att skaffa vänner men hennes kärleksliv har inte varit lätt men nu bor hon med sin make Ívan. Hon har valt att satsa på sin karriär. Hon jobbar som läkare på sjukhuset staden. Men hon har börjat att längta efter att få egna barn, och Ivan också.

Många uppfattar Lucy som lite korkad, men det är bara för att hon ofta glömmer bort saker. Hon är en väldigt smart tjej som ofta förvånar folk.

Du får väldigt gärna kommentera på min blogg när simmen är klar!


Batman

1. Serena Wilson. Ungdom. Smal, men inte atletisk Ganska blek hud.

2. Inte så "mjuka drag" utan gärna markerat, tydliga kindben. Ganska fylliga läppar.

3. Isblåa ögon. Svart hår. Gärna långt eller uppsatt hår.

4. Ganska "tuff" stil. Gärna olika piercingar töjningar och tatueringar. Gärna lite hipsteraktigt.

5. Vänlig, kreativ,kommer inte på några fler just nu men bestäm gärna de sista :D Gärna typ några som gör det roligare/svårare att spela! Våfflor, turkos, haha kommer inte på vad det finns för favoritmusik att välja på men samma där så kan väl du komma på nån som passar bra till!

6. Människa.

7. Har alla utom:husdjur, sovrum och badrum, universitetsliv, övernaturligt, Gasen i botten, katy perry sötsaker, 70-tal 80-tal 90-tal :D

8. Serenas tvillingsyster dog i en olycka när de var tonåringar, deras föräldrar var döda sedan länge så de bodde hos sin mormor. Åren gick och Serenas mormor dog så hon bestämde sig för att lämmna Aurora skies och flytta till Lucky palms! Serena älskar att måla och hoppas på att hitta ett kreativt jobb, men hon vill också hitta en kille som är redo att skaffa en stor familj för det är också något som hon bryr sig om. Serena kan verka väldigt tuff på utsidan men hon är jättesnäll och faktisk lite blyg.


Anna

1. Lane Miller , ungdom , kvinna , smal ( lite kurvor ) , ljus hudfärg

2. Ganska mjuk näsa men lite hård , ganska stora ögon ( de ska synas så det blir fint inte verkligen stora ögon ), fylliga läppar , lite markerade kindben , inte så runt ansikte

3. Blond , lite mörkare blond men ljusa slingor , blåa ögon

4. Hon ska ha söta men snygga tröjor , hon gillar söta klänningar och gillar jeans. Modern stil.

5. Kockbegåvning , modig , vänlig , prydlig , miljömedvetande
Sushi , rosa , pop

6. Människa

7. Alla ep förutom övernaturlig , destinationvärlden
alla prylpaket förutom katy perry sötsaker , 70&80,90tal

8. Lane var den populära tjejen i skolan där hon gick. Alla ville vara hon , alla killar drömde att få vara hennes pojkvän men hon har alltid tyckt att något har saknat.
Hennes mamma dog som liten och hennes pappa var en mäktig affärs man som fick ihop mycket pengar men hade inget intresse för Lane.
Efter studenten flyttade hon till Lucky Palms från Bridgeport där hon drömmer om att jobba med mat.

Hon ska ha CC glömde att skriva det. :)Till min förra kommentar, hon ska inte heta Lycy Back, utan Lycky Black.


Elise

1. Charlie Clark. Ungdom. Kille. Vältränad men inte så jätte "biff".

2. Ganska mjukt, förutom att det ska vara markerade kindben. Fylliga läppar.

3. Brunt hår. Bruna ögon.

4. Inte så speciellt. Typ jeans och nån tröja med ett snyggt tryck.

5. Karismatisk, Vänlig, Social dagslända, Datorsnille, Atletisk. Våfflor, Irländsk grön, hiphop.

6.Människa.

7.Har alla ep utom: Övernaturligt. Har alla prylpaket utom:Gasen i botten,katy perry sötsaker,70-tal 80-tal 90-tal.

8. Charlie är den nördiga snygga typen som man kan hitta lite överallt på universitetets områden. Han gillar att sporta men det han gillar mest av allt är hans underbara flickvän Alice. De har båda lämnat Lucky palms för några terminer på campus och hoppas sedan på att fortsätta ett gemensamt liv.


Louise

1. Hassel Kimoro, ungdom, Tjej, smal men inte för smal och väldigt ljus hud.

2. Gärna mjuka drag och rätt fylliga läppar.

3. Svart bruna ögon

4. Hassel ska ha en tuff stil. Lite tatueringar överallt gärna med döskallar och sånt. En piercing vid navlen (om du har) sen får du gärna sätta dit lite piercingar om det passar henne.

5. Ensamvarg, fostrande, otursam, familjeinriktad och konstnärlig. Sushi, rosa och indie

6. Undertyp: människa

7. Alla expansion inga prylpaket

8. Hassel blev misshandlad av sin pappa från 3 års ålder tills hon var 15. Misshandlen satte djupa spår i Hassels liv inte bara på hennes kropp utan på annat. På senare år behövde Hassel få utlopp för sin ilska då började hon måla tavlor som var hemska. Det hjälpte henne ett tag men hon kände att det inte räckte att måla tavlor. Då hon bytte till en tuff stil gjorde tatueringar, Hade sönderrivna byxor och tröjor med döskallar. Då kände hon sig nöjd och så försvann den söta och snälla tjejen i Hassel. Men Hassels beslut kanske inte var så smart eftersom hon vill ha familj och vänner? Vad är hon för person bakom allt smink och alla sönderrivna kläder? Egentligen?....
(ursäkta om bigrafin blev lång)

Hon får ha CC


Karolin-spök-tomat

Här är min önskesim!
--------------------
1.Mary Linsey, Ungdom, Tjej, Ganska smal, Ljus.

2.En ganska liten näsa, Glad mun, Normala ögon, Lite runt ansikte.Fräknar.

3.Röd hårfärg med rosa toppar, lila ögonfärg helst nedladdade ögon.

4.Gullig stil,Mary älskar färgen rosa, En gullig tatuering på armen. Och ett halsband som hon nästan alltid har på sig.

5.Barnsig, Konstnärlig, Vänlig, Älskar värmen, Fegis, Kakor, Rosa, Barnmusik.

6.Människa.

7.Sims 3, Universitetslivet, Leva livet, Årstider, Utomhuslyx.

8.När Mary var liten blev hon mobbad av sina klasskompisar för hennes söta stil. Hon ville inte gå till skolan,men sen fick hon hjälp. Hon lärde sig att inte bry sig om mobbarna och ha sina kläder ändå. Mary älskade också att rita redan vid tre års ålder. Hon ritar varje dag och drömmer om att bli en perfekt konstnär!
---------------------------------------------------
!Hon ska gärna ha CC!


Vera

1. Kayla Parks. Ungdom. Tjej. Hon ska vara typ i mitten av den där "tjockmätaren". Hud: som om hon varit på semester.
2. Mjuka ansiktsdrag. Ungefär en sån näsa som kailey på headern. Fylliga läppar.
3. Ljuslila som hårfärg. Ögonfärg typ grönblått (Inte turkos)
4. Kayla ska ha en gullig och färglad stil med typ kanintröjor, ,benvärmare/knästrumpor och sånt. En tatuering antingen vid ryggen/handen eller benet. Antigen en text eller djur om du har det. Hon ska ha ett ärr i pannan.
5. Konstnärlig, fegis, neurotisk, familjeinriktad, hopplös romantiker. Favoriterna spelar ingen roll .
6 människa
7. Destination världen, årstider, Leva livet, drömjobb, lyx och design.
8. Kayla hade inte världens bästa uppväxt. Hennes föräldrar dog i en olycka när hon var liten. Kayla blev efter några år adopterad av 2 elaka människor som slog henne och behandlade henne som en slav. En gång gick dom över gränsen och därför har hon ett ärr. I skolan var hon inte jätte duktig, det enda hon var bra på var bild. Hon brinner för att måla och drömmer om att bli en berömd konstnär. Nu när hon är vuxen vill hon gärna få familj också, hon känner sig så ensam ibland.


Kan du ta bort hela Kate spark önskesimmen, jag skriver en ny bättre!! När jag får tid jag skrev den typ på fem minuter så jag skriver en ny

Svar: Okej, gör du det! :)
spacesims.blogg.se


1. Namn: Kate Spark. Ålder: Ungdom. Kön: Kvinna. Kroppsform: Smal men inte alltför smal, lite muskler. Hudfärg: Solbränd men ljus ändå.
2. Ansiktsdrag: Mjuk ansikte, smala men fylliga läppar, enkelt utseende. Smala ögonbryn och normalstora ögon.
3. Hårfärg: Mörkbrunt Ögonfärg: Brun
4. Stil: Blanda en stil som modernt och snyggt (inte hip hop stil med pösiga byxor till exempel) med en söt, flickaktig stil. Välj själv om det söta tar över det coola eller tvärtom. Det behöver ju inte vara stora detaljer, det kan ju vara små detaljer som gör simmen fin med exempel stilen "söt" eller "cool och modern".
5. Galen, vänlig, bokmal, fotograföga, slabbig.
6. Undertyp: Människa.
7. Expansioner: Expansioner: Drömjobb, Leva livet, I Rampljuset, Övernaturligt, Destination världen, kvällsnöjen, Katy Perry sötsaker, årstider
8. Att Kates familj är rika syns tydligt. Huset är störst på gatan och hennes pappa är VD på ett megaföretag. Kate har fått allt hon har velat haft, bara behövt peka så köpte föräldrarna det. I skolan var Kate lite mobbad för att de andra barnen tyckte hon var bortskämd. Kate hade perfekta betyg och skulle i princip kunna utbilda henne till vad hon vill. Hon överväger forskarkarriären, journalistkarriären eller lärarkarriären. Men när hon tagit studenten köpte hon ett litet och hemtrevligt hus i utkanten av staden för att börja om på nytt. Mysigt litet hus är bättre än ett stort lyxigt hus. Men Kate börjar känna sig ensam. Hon vill gärna bilda familj men än så länge hittar hon ingen.

(Du får välja om hon ska bli journalist, forskare eller lärare, vad du tycker hon passar som. Ta inte med detta i inlägget med önskesimmen.)


Lilly

1. Lily Rose ,Ungdom, Kvinna, Smal, Lite muskler, blek hy
2.ganske smalt ansikte, stora ögon, smala läppar, liten näsa och fräknar
3. Blond, Blåa ögon
4. väldigt flickig
5.klumpig, social fjäril (tror jag att det heter), vegitaerian, tursam och hydrofob
6. människa
7. alla expansioner utom Övernaturligt, alla Pryl paket utom Lyx och design, gasen i botten och 70, 80 och 90 tal
8. Lily har alltid varit rädd för havet sen hennes föräldrar drunknade när hon var liten hon hamnade sedan i ett foster hem som fosterbarn hos en maffia boss och fick jobba som slav men sedan när hennes foster pappa åkte i fängelse kom hon till ett lesbiskt par som älskade henne

jag har gjort min egen Lily Rose så jag tänkte att det blir kul att se hus denna blir och om dem blir lika :)


Anna

1. Keegan Wright, ungdom, man, smal med lite synliga muskler, inte för överdrivet stora. Mer naturliga. Ljust brun.

2. Smala ögon och markerade kindben, lite av en spetsig näsa men inte så det är alltför synligt.

3. Svart hårfärg (om jag får önska det, skulle jag gärna vilja ha denna frisyr - http://lapizrazuli.blogspot.se/2013/01/sims3-hair-mesh-11-laplace_9.html) Ögonfärgen något mot det ljusgröna hållet.

4. Gärna töjningar, även septum och det finns. Stilen i lite punkig stil, men inte för överdrivet. Eller stilen spelar inte så jätte stor roll, ta gärna något som du tycker passar honom. Om du har längsliders, får du gärna göra honom lite längre än vanligt.

5. Skicklig skulptör, flörtig, slabbig, festprisse, hopplös romantiker.

6. Människa.

7. Drömjobb, Leva livet, Kvällsnöjen, Årstider och Sovrum & badrum. Tror även jag har Destination världen liggandes någonstans.

8. Keegan utstrålar en tuff och hård utsida. Han tar inte åt sig utav något och kan ses som lite av en bråkstake. Han vänner klagar på att han går från tjej till tjej, att han följer ett mönster. Men han tycker inte alls att det är så, han är bara trött på de där iskalla och tuffa tjejerna han jämt träffar som bra blir imponerade av hans tuffa skal. Han drömmer om en söt tjej, som ser honom för den han är. Som han inte behöver imponera på genom att behöva krossa bilrutan på någon bil och sedan kuta iväg, som att visa vem som kan dricka mest sprit utan att spy. Han vill ha en tjej, eller någon enda som förstår vem han är. Under ytan är han en väldigt trevlig typ, inte allra minst en mycker romantisk typ. Kommer han någonsin kunna finna denna tjej? Och kommer han någonsin kunna säga ifrån till hans såkallade vänner?


Elin

1. Kylie Clark, ungdom, kvinna, smal(inte överdrivet), mellan, ljus men inte för blek.

2. Mjuka ansiktsdrag.

3. Är det okej så säger jag att du får bestämma om det ska vara blont eller rött hår(typ orange), annars säger jag blond. Ljus blå/gröna ögon.

4. Ljusa färger,lite söt och lyxig. Fräknar, armband.

5. Vänlig, kreativ, gillar barn, hopplös romantiker och älskar naturen. Ljusrosa, kakor och pop.

6. Människa

7. Övernaturligt, destination världen, husdjur och årstider.

8. Skriv gärna en liten biografi om simmen, så kan jag utgå från vad simmen kanske har varit med om eller hur simmen är. Kylie har haft ett ganska ointressant liv, förutom att hennes pappa dog strax efter hennes födsel. Hennes mamma var en duktig konstnär och fick ihop väldigt mycket pengar så de bode i ett väldigt stort och lyxigt hus. Kylie är väldigt vänlig och väluppfostrad och gick ut med MVG i skolan. När hon var 17 år gammal dog hennes mamma och hon fick bo ett år med en storebror hon inte visste att hon hade. Nu bor hon ensam i ett stort och fint hus och jobbar på att uppnå drömmen som konstnär, precis som sin mamma.


Elin

På min sim Kylie Clark, istället för älskar naturen är hon blyg c:


Elin

Har fått Leva Livet nu också.


Elin

Kylie Clark, som jag gjort tidigare så har jag expansionspaketen Övernaturligt, Destination världen, Leva livet, Husdjur, Semesterparadis och Årstider. Har jag skrivit något mer tidigare så har jag det också.


Emma

1.Bella Jones,ungdom,kvinna,smal,mellan blek
2.mjuka ansiktsdrag
3.hårfärg:röd ögonfärg:blå
4.en rätt tuff stil
5.egenskaper: atletisk,vänlig,flörtig,virtuos,modig
6.människa
7.alla expansionspaket +diesel och Katy Perry Sötsaker
8.Bella blev mobbad i skolan och hennes föreldrar dog i en bilolycka. Så Bellas Faster fick ta hand om henne och hennes fyra syskon. När Bella var 17år rymde hon hem ifrån och flyttade till Brigeport


Mandy

1.Vicky Blue,Ungdom,kvinna,blek,smal
2.mjuka ansiktsdrag
3.hårfärg:Mörk blå med svart hårbotten Ögonfärg:Brun
4.tuff stil
5.Egenskaper:Flörtig,virtuos,Atletisk,modig,Blyg
6.Människa
7.alla expansionspaket+diesel
8. Mandy blev mobbad för att hon hade MVG i skolan och för hennes konstiga namn Mandatilan som hon heter för att hennes mamma kommer från spanien och pappa från Usa.


Anonym

1.Feline Ferri,ungdom,blek,smal
2.mjuka ansiktsdrag
3.hårfärg:Röd Ögon Färg: grön
4.söt och tuff
5.egenskaper:virtuos,atletisk,modig,vänlig,god favoriter:lila,pop,pannkakor
6.människa
7.alla expansionspaket
8.Feline blev mobbad i skolan pogrund av sitt italienska ursprung.


luckysims

http://luckysims.bloggplatsen.se

1. Lucy Aria , Ungdom , Kvinna , blek

2. Mjuka ansiktsdrag med måånga fräknar.

3. hårfärg: En ganska ljus hårfärg med lite mörkare i hårbotten.

4. En ganska söt stil , men gärna ett par mörka jeans.

5. Egenskaper väljer du själv men vill gärna ha med blyg, om du har det då. Favvo mat: kakor. Favvofärg; ljuuuuus rosa. Favvomusik; välj själv.

6. människa.

7. Har alla expansionspaket förutom drömjobb. Har 70, 80 , 90-tal som prylpaket och staden Hidden springs.

8. Lucy är en tjej med ganska svår känsla i magen varje dag, ännan sedan hon såg sin lillebror svälta ihjäl. Lucy har med hjälp av polisen flyttat ifrån sin biologiska föräldrar emot några andra. Och hon försöker få allt i ordning igen.

// hoppas du vill göra denna simmen. ;)


L

1. Felicie .. Välj efternamn du ;P Ungdom, Tjej, Längst ner på typ .. ''Stark'' grejerna (; Och rätt smal, Ganska blek!

2. Rätt tjock näsa, Inte överdrivet bara. Ganska smal mun, och lika där, Inte överdrivet bara (:

3. Blont-Rött hår, Gröna ögon

4. Kort klänning, Vilken färg som helst, Ganska ljusa! Rosa läppstift/läppglans,

5. Hon är väldigt snäll, Men funderar mycket på hur det är,Tex om hon vart varulv (Grubblande/Tankespridd) , Dock rätt rädd av sig (;
Rosa, .. Kommer nt på mer? xD

6. Älva (:

7. Kvällsnöjen, Universitetsliv o Övernaturligt (:

8. Felicie har växt upp i Moonlight falls och har alltid vart glad och snäll mot alla. Men helt bekymmerslös är hon ju inte. Hennes stora kärlek har gått och gift sig, Med en varulv? Det står överallt i alla tidningar, Ska Felicie bli tvungen att lämna staden?

Jag vill ha mycket CC (: O .. Ja hoppas du vill göra henne!


Alltså det var ett tag sen jag önskade Kate Spark, men jag har hunnit köpa Universitetsliv och Semesterparadis också! Hoppas du gör henne.


Stalltjejen

1. Stacy Crysatl, Tonåring, kvinna, smal och väldigt vältränad, Solbränd.
2. mjukt ansikte, så att hon blir söt.
3. Gyllenblond och mörkt turkosa
4. Tuff stil men inte svart eller rosa, ganska trendig. Ljust svart smink och chockrosa läppstift. De där stora silverringarna som örhängen från grundspelet.
5. Ryttare och natutbegåvad artist, sen får du välja. turkos, varma mackor och pop.
6. Häxa
7. Alla ep och utomhuslyx.
8. Stacy är populär och är bäst i klassen. Hennes föräldrar har nyss avlidit och hon bor hos hennes syster tillsammans med sin svarta hingst Midnight. Även har tonårskillen Danny flyttat in hos dem och de har fattat tycke för varann. Kommer det bli kärlek i huset?

Jag vill gärna ha en snedfläta på henne elr en tröja med häst på.
Tack för mig, hej :D


Ellen

1. Felice Storm, ungdom, kvinna, lite kurvor, ganska ljus hy med lite fräknar.
2. Väldigt mjuka drag, hon ska vara väldigt söt.
3. Platinablont men bruna ögon.
4. Ganska gullig stil, typ pastellfärger och klänningar.
5. Konstnärlig, klumpig, grönafingrar resten få du välja! Även favoriterna och stjärntecknet!
6. Människa
7. Bara semesterparadis, hehe.
8. Felice verkar ha ett helt normalt liv. Bra i skolan, bra med vänner och under hela sin uppväxt har hon fått allting serverat på ett silverfat. Men då mamman dog för mindre än ett år sedan har hennes pappa börjat med droger och blev helt galen. När han hotade henne med kniv blev hon tvungen att fly. Så nu väntar hon ett nytt liv i Aurora Skies.


:)


Stalltjejen

Just det glömde en sak.
Hon visar gärna upp sina kurvor :).
När kommer du göra min sim?

Svar: Ja, det är några före dig så det kan tyvärr ta ett tag till :)
spacesims.blogg.se


Agge

1. Nea Winston, ungdom, kvinna, väldigt smal, blek

2. Mjukt ansikte, med stora ögon och små läppar och en liten näsa

3. Ljus blond, grå/blåa ögon

4. Kaxiga, smala, åtsittande kläder och visar gärna mycket hud,

5. Ta egenskaperna du tycker passar bäst... kvittar :)

6. männsika

7. Övernaturligt, sims 3, årstider, husdjur, lyx och design, disel, statsliv, drömjobb, destination världen, leva livet och universitetliv

8. Ända sedan tonåren har Nea varit tvungen att vissat upp sig för killarna, spelat cool och kaxig och uppnå en speciell nivå i skolan och bland kompisarna. Hon är den där bitchiga, självupptagna, snygga tjejen som alla vill vara eller var tillsammans med och som alltid får uppmärksamhet. Men hon har aldrig riktigt känt att hon passar in där och vill egentligen bara vara sig själv. Hon är rädd att bli utstött och ensam och därför vågar hon aldrig sluta. Hon har länge mått dåligt och hennes föräldrar jobbade alltid och hon var ända barnet, så hon fick inget stöd. Pågrund av allt detta fick hon anoroxia och försökte svälta så att hon blev tillräckligt smal och hon har skärt sig i armen flera gånger och tänkt på självmord. Nu när hon flyttat hemifrån har det inte blivit mycket bättre men försöker ta en dag i taget och gömma allt för sina kompisar. Bakom den där perfekta tjejen finns en otroligt olycklig, svag, liten tjej...


Anonym

1. Nea Winston, ungdom, kvinna, väldigt smal, blek

2. Mjukt ansikte, med stora ögon och små läppar och en liten näsa, ärr i armen

3. Ljus blond, grå/blåa ögon

4. Kaxiga, smala, åtsittande kläder och visar gärna mycket hud, mycket cc

5. Ta egenskaperna du tycker passar bäst... kvittar :)

6. männsika

7. Övernaturligt, sims 3, årstider, husdjur, lyx och design, disel, statsliv, drömjobb, destination världen, leva livet och universitetliv

8. Ända sedan tonåren har Nea varit tvungen att vissat upp sig för killarna, spelat cool och kaxig och uppnå en speciell nivå i skolan och bland kompisarna. Hon är den där bitchiga, självupptagna, snygga tjejen som alla vill vara eller var tillsammans med och som alltid får uppmärksamhet. Men hon har aldrig riktigt känt att hon passar in där och vill egentligen bara vara sig själv. Hon är rädd att bli utstött och ensam och därför vågar hon aldrig sluta. Hon har länge mått dåligt och hennes föräldrar jobbade alltid och hon var ända barnet, så hon fick inget stöd. Pågrund av allt detta fick hon anoroxia och försökte svälta så att hon blev tillräckligt smal och hon har skärt sig i armen flera gånger och tänkt på självmord. Nu när hon flyttat hemifrån har det inte blivit mycket bättre men försöker ta en dag i taget och gömma allt för sina kompisar. Bakom den där perfekta tjejen finns en otroligt olycklig, svag, liten tjej...


Ida

1. Mariah Stone, ungdom, tjej, kurvig, inte för kurvig, men kurvig, ganska mörk.

2. Ganska hårt ansikte, liten näsa, normala läppar och ögon. Inte för kantigt ansikte bara, men markerade kindben, om det går :)

3. Mörkbrunt, väääääääldigt mörkbrunt hår, nästan svarta ögon

4. Ganska rockig/emo. Svart definitivt, men ändå ganska mycket detaljer, såsom mycket smink, gärna något lite ärr någonstans, töjningar, taueringar av många slag, mörka tatueringar, inga rosa. Hennes stil är mörk på ett sött sätt.

5. Virtuos, upprorisk, grinig,hetlevrad & djurälskare. Svart, R&B, Svamprisotto

6. Människa

7. Alla utkomna expansioner (alltså inte in i framtiden) och alla prylpaket utom Bilprylpaketet, 70- 80- och 90-tal, Film

8. Mariah föddes av en kvinna och en man som älskade henne över allt annat. Hon hade två syskon, men de gillade henne inte lika mycket som hennes föräldrar. Kanske pågrund av hennes stil? Ända sedan hon va liten, kanske runt 8 år, så har hon älskar svart och mörka saker. I tonåren så blev det "värre" och hon började klä sig mer i sin stil, skita i vad föräldrarna sa och prövade dem om och om igen. Tills de kastade ut henne. Hon flyttade in hos sin dåvarande pojkvän och blev gravid med hans barn. Hon som 15åring och han som 23åring kanske inte passade ihop? De bestämde sig för att ta bort barnet och gjorde slut. Mariah skaffade då en egen lägenhet och tjänade pengar på att sjunga, för tror mig, hon har talang, och spela gitarr. Hon har en dröm om att en dag bli en rockstjärna och inspirera såna som hon, att det finns faktiskt en framtid trots allt.


Ida

Eller, föresten, gör Mariah Stone ganska blek istället för mörk. :)


1. Namn, ålder, kön, kroppsform (t.ex atletisk, smal osv), hudfärg: Amanda Grey, ungdom, tjej, kurvig, inga muskler.

2. Ansiktsdrag, vill du att din sim ska ha ett mjukt ansikte med mjuka drag till exempel? Eller kanske smala ögon, spetsig näsa, smala läppar och markerade kindben: Ganska mjukt ansikte men markerade kindben (om det går när hon är kurvig).

3. Hårfärg, ögonfärg: Platina blondt hår, mörkbruna ögon. Gärna ögon som mask eller vad man säger.

4. Stil, vill du till exempel ha en söt killsim som älskar stickade tröjor? Här får du även informera om du vill att din sim ska ha några speciella accessoarer som töjningar, tatueringar, piceringar, smycken, ärr (jag har smink som ser ut som ärr i ansiktet) osv: Söt klädstil, tatueringar och piercingar. Gärna ett ärr i ansiktet.

5. Egenskaper, favoritmat, favoritfärg och favoritmusik: Vänlig, bokmal och tre du tycker passar henne. Rosa som favoritfärg.

6. Undertyp männsika, älva, vampyr, varulv, ande, spöke eller häxa? Människa.

7. Vilka expansions- och prylpaket du har: Drömjobb, Kvällsnöjen, Leva livet, Stadsliv, Husdjur, i Rampljuset, Diesel, Övernaturligt, Årstider, 70-tal 80-tal 90-tal, Universitetsliv, Semesterparadis

8. Skriv gärna en liten biografi om simmen, så kan jag utgå från vad simmen kanske har varit med om eller hur simmen är: När Amanda var liten så skar hennes styvpappa henne i ansiktet en kväll när han var full som vanligt och bråkade med hennes mamma. Amanda som bara skulle gå emellan fick ärr för livet. Nu när Amanda är gammal nog att flytta hemifrån så tar hon verkligen ingenting för givet och hon är fortfarande den där snälla lilla flickan som alltid vill hjälpa alla i sin omgivning.


Maja

1. Adriana Walden, ungdom, tjej, smal men snygga höfter, inga muskler.
2. Väldigt speciellt med väldigt synliga kindben och stora ögon. Ser lite ledsen ut i utseendet. Gyllenebrun färg på huden.
3. Mörkt hår med ljusare slingor. Brunögd.
4. Coola kläder (lite inspirerat från Perrie Edwards/kelly kapowski). En tatuering, gärna någon text av något slag på ryggen. Gärna snygga armband.
5. Gröna fingrar, blyg, bra sinne för humor, virtuos, naturbegåvad artist. Favoritfärg lavendel-ish, favoritmat pannkakor och favoritmusik pop.
6. Människa
7. Jag har alla utan övernaturligt.
8. Adriana har rymt hemifrån efter att haft en hemsk uppväxt med föräldrar som bråkat, en pappa till alkolist och en mamma som suttit uppkurad och gråtit dagarna långa. Hon vill börja om och vill satsa på sin karriär inom musik och försöka hitta lyckan i livet.


Klara

1. Leah Connie, tjej, inte för smal/stor lite mittemellan, ganska ljus i hyn.
2. Stora bruna ögon spetsig mellan stor näsa liten mun med tjocka med stor överläpp och liten under läpp. Lite fyrkantigt ansikte.
3. Rödbrunt hår ganska kort och bruna ögon.
4. Ganska mycket gråa kläder gärna en lite längre tröja och ett par jeans. Ett ärr i ansiktet, fräknar och inte så mycket smink.
5. Välj själv! Men inte ond eller sådanna som du själv inte skulle vilja ha.
6.människa
7.
8. Leah har haft en bra uppväxt och varit väldigt busig. Tjejerna i klassen ville inte va med henne men det spelade inte någon roll. Hon hade ju sin bästis Malte. När hon och Malte klättrade i träd för ganska många år sedan föll hon fick ärret hon var i pannan. Först blev hon ledsen men Malte sa att det såg coolt ut så nu är hon nöjd med det och överdriver historien lite när folk frågar vad som hänt.


Klara

Hoppsan glömde visst att skriva vilka spel jag hade!
Destination världen lyx och design drömjobb kvällsnöjen leva livet stadsliv husdjur rampljuset diesel övernaturligt årstider universitetsliv semesterparadis : )


Hej! Jag ville önska en sim men har själv inte sims! Hoppas det inte gör något!!!
1. Melanie Ollivander, kvinna, ungdom, smal, lite former.(Helst stora bröst)
2.Snällt ansikte med stora ögon
3. Mörbrunt långt hår, gröna ögon
4. Visa så mycket hud som möjligt. Sexiga tunna kläder. Höga klackar.
5. Bra på att kyssas, vegetarian, hopplös romantiker, älskar värmen
6 människa
7. Som sagt har jag inte sims men en kompis till mig har och egenskaperna tror jag är till årstider och det vanliga
8. Melanie har jobba som strippa men avskydde det så hon försöker skaffa sig ett annat jobb. Hon Har inga pengar så hon har sina gamla strippar kläder. Hennes högsta dröm är att bli konstnär. När hon var liten så blev hon mobbad och har därför inga vänner. De som mobbade henne är fortfarande kvar och i skolan så får hon trosryck, knuffningar och blir retad.


Lisa

1. Oscar Rhodes, ungdom, kille, smal (t.ex atletisk, smal osv), Rätt blek.

2. Anskitet ska vara rätt hårt, man ska få intrycket att han är väldigt morsk och "hård".

3. Oscar har väldigt ljust hår nästan vit, hans ögon är gråa.

4. Somsagt ska han se väldigt hård ut så jag vill nog att han har massor med tatueringar och piercingar. Han gillar även att ha på sig slitna jeans och linnen

5.Ensamvarg,vegetarian,virtuos, hetleverad. Favoritfärg mörkblå, favoritmat höstsallad och favoritmusik nördrock.

6.Människa

7.Destination världen,drömjobb,rampljuset,årstider, leva livet, universitetsliv och prylpaketet lyx och design.

8. Oscar föddes och växte upp i en bullrig storstad hans pappa stack innan han föddes och han såg aldrig sin mamma särskilt mycket för att hon jobbade ofta så att hon kunde betala hyran. Redan som barn spelade Oscar ofta på sin gitarr och nu drömmer han om att bli känd artist. Man får intrycket att han är väldigt hård men vem vet kanske kommer någon mjuka upp Oscar en dag.


Jessica

http://jjsims.bloggplatsen.se

Jag har en fråga om jag t.ex. önskar en sim av dig och vill ha den som t.ex. en grundare i en pgc kanske och säger att jag önskat den från DIG! Och att DU har gjort den så ingen tror att jag har gjort den, kan man få ha den då som grundare?

Svar: Ja, det går bra :)
spacesims.blogg.se


Carro

1. Mabel Green, ungdom, tjej, smal men lite kurvor, ganska ljus hy
2. Lite runt ansikte, inte markerade kindben, små tjocka (?) Inte tunna iaf) läppar, ganska stora, nyfikna ögon, inte spetsig näsa.
3. Rött hår, mörkt bruna ögon.
4. Lite flickig och stilmedveten. Inga taueringar eller piercingar men kanske lite fräknar.
5. Egenskaper: Bokmal, lättsovare, älskar värmen, vänlig och vegetarian.
Favorit mat: Vad som helst som är vegetariskt. Favorit färg: Orange. Favorit musik: Pop.
6. Människa
7. Övernaturligt, Årstider, Universitetsliv och Husdjur.
8. Mabel har alltid varit populär och ansetts som väldigt vacker. Killar hänger efter henne hela tiden och tjejer är för det mesta avundsjuka på henne.
Men egentligen är Mabel en te-drickande, bokläsande blyg tjej. Hon känner sig inte alls som en populär killmagnet på insidan.


Carro

Jag ändrar Favorit musik:- till Klassisk!


Allie

> Em Cardigan, Ungdom, Tjej, Atletisk, Hennes hud ska vara ganska blek och fräkning.

> Mörk brunt axellångt hår och ett par gröna ögon som pekar åt svart hållet.

> Em ska ha en uppåt pekad överläpp och en spetsig näsa, Tjocka kinder men ändå inte för tjocka.

> Hon har en tungpiercing och en pasande stil får du vlja.

> Atletisk, Tungsovare, Hatar barn och älskar kylan. Favoriter: Fattiga riddaren, Blå och pop.

> Människa.

>Övernaturligt, Årstider, Universitetsliv, Husdjur, Leva livet, Kvällsnöje, Destination världen, Rampljus, Semesterparadis, Drömjobb, 70 80 90- tal och har världen Hidden springs.

> Em föddes i staden Twinbrook och var älskad av sina föräldrar. Men vid hennes 12års dag stack pappan med alla deras pengar så dem hamnade på gatan. Em skolkade ifrån skolan varenda dag bara för att ta hand om sin mamma som plötsligt hade blivit gravid. Ems mamma hade tappat hoppet med det hade inte Em hon kämpade för att få pengar genom att sälja konstverk hon gjort på tidningsblad. Det fungerade tillslut och dem fann en lägenhet i stan innan sin lillebrors födsel. idag bor Em själv i en liten stuga med sin katt Nalya.

----------------
Kattens information:

> Nalya Cardigan, Gammal, Tjej.

> Nalya är en grå randig smal katt som inte bär ett ända halsband.

> Egenskaper väljer du, dem ska vara raka motsattsen som Ems.

-----

Hoppas du gillar henne.
Du behöver inte ha med katten om du inte vill!


Tove

Hej!
Jag skulle vilja ändra egenskaperna till önskesimmen Kate Spark. Det var jag som skrev den såklart. Jag vill ha Bokmal
Galen
God
Perfektionist
Snackare

Och även lägga till att hon älskar att dansa och gympa.
Jag hoppas det går bra. Men jag vill helst stå kvar på min plats.
/Tove


July

1. July Rose(ganska smal lite små solbränd)
2. ganska mjuka ansiktsdrag söta fylliga läppar.
3. ljusbrunt hår helst lockigt hollywood style och bruna ögon.
4.Hon har en storstads stil följer alltid det senaste modet och älskar långa klänningar.
5. Stjärnkvalitet, bra på att kyssas, snobb, tursam och festprisse rosa fruktparfait och pop
6. Människa
7. Kvällsnöjen,leva livet, årstider, husdjur, utomhuslyx och stadsliv
8 July hadde en bortskämd uppväxt som enda barnet i familjen. Idag är hon en kändis som älskar shopping och fest och lever lyx livet i Bridgeport


Ellie

1. Ellie Railwoods
2. Ska likna/Påminna som Ellen Page (Om du inte vet hur hon ser ut kan du söka :))
3. Brunt hår med ljusa toppar (Som Ombre :)
4. Klassiskt USAstil, Ungefär Oversize tröja, tajta byxor osv :)
5. Oemotståndlig, Fostrande, Snackare, Karismatiskt, Atletiskt.
6. Människa
7. Grundspelet, Leva Livet, Årstider, Universitetlivet :).
8. Hon är som andra, den som hatar att den fula ska förvandlas till en prinsessa, den snygga tjejen som är rik och inser att man behöver inte vara rik. Hon är bara en normal tjej som inte väntar på att nåt spännade ska hända, bara en naturlig tjej :))


Salja

Det ska vara en ungdom som heter Fame Winter.
Fame är ganska smal av sig och lite spinkig men man kan se någon ynka muskel på armarna.

Jag vill att hennes ansikte ska vara mjukt på något sätt men vid kindbenen ganska spänt. Hon ska helst ha fräknig hud och. Hennes ögon färg ska vara kristall ljus blå och en rund gullig liten näsa.

Hon ska ha pastell blått eller pastell lila hårfärg och kristall ljus blåa ögon.

Fame gillar lite annorlunda stil ungefär som cutiepiemarzia. Sök på hennes stil om du orkar. Fame gillar inte visa så mycket rumpa och bröst. Ibland kan hon själv gå med på att visa lite naken hud som magen eller ben. Hon gillar kjolar som dock inte är för långa och stickade tröjor. Eller T-shirts med gulliga märken på. På hennes handled vore det coolt om hon hade en rosett som tatuering. Om du har, kan hon ha ett litet ärr ovanför ögonbrynet också. Lite små smycken, inget speciellt bara en extra detalj liksom. Och en liten picering vid näsan eller magen.

Egenskaper vet jag inte riktigt :/ Du kan välja mellan dessa egenskaper du kan också lägga till eller ta bort, så ser du vilket som passar bäst in på Fame:
Blyg/Våghals (för att hon vågar ha på sig lite utstickande kläder)
Sinne för humor
Datasnille/Bokmal
Vänlig
Fostrande
(Om du inte blev riktigt nöjd med egenskaperna får du gärna välja själv :) )

Hon ska vara människa.

Har alla expansioner men har bara dom tre första prylpaket typ men använde du helst cc istället :)

Fame fick sitt annorlunda namn för att hennes mamma trodde att hon skulle bli en sångerska eller skådespelerska. Något känt ifall. Så hennes mamma försökte fostra henne på ett sätt att gilla musiken. Men Fame tog aldrig åt sig, hon visste själv vad som är rätt och fel och gjorde sin egen form av människa ^^ Fame ville egentligen jobba som tv-spels utvecklare men Fame's mamma hade aldrig tillåtit det för Fames bror var en sån kille redan som bara satt och spelade tv-spel. Eftersom Fame aldrig vågade säga till sin mamma vad hon tyckte så blev hon blyg. Men nu när Fame är ungdom ska hon bli en tv-spels utvecklare som hon drömt om men hon vet bara inte var hon ska börja.


1. Faith Jensen, ungdom, tjej, inte pinnsmal utan lite kurvig, ganska ljus men solbränd. Långt hår.
2. Ganska mjuka drag men markerade kindben. Fylliga läppar och stora ögon.
3. svart hår och ögonfärgen spelar ingen roll, inget extreme bara.
4. Faith har en ganska cool och rockig stil(lite hipster-ish, hon är tjejen som verkligen vågar visa sin personlighet genom sin stil. Hon kan ha några tatueringar och piercingar. Hon ska ha rött läppstift och mycket eyeliner.
5. våghals, flörtig, virtuos, konstnärlig, vänlig. favoritmat spelar ingen roll, svart och pop typ.
6. Människa
7. The sims 3, Seasons, Katy perry prylpaket, Supernatural, Pets, Lyxlokal prylpaket eller vad den heter
8. Faith har alltid bott i samma gamla lilla stad, ända sen hon föddes. Hennes föräldrar var inte stenrika, så hon fick inte resa så mycket när hon var liten. Eftersom hennes föräldrar jobbade jättemycket så fick hon alltid hitta på egna saker att göra, som till exempel att måla och springa omkring ute i naturen. Därför har hon alltid varit hemskt naturnära och kreativ. Hon har också alltid älskat musik,det har varit som terapi för henne.
Nu när hon har vuxit upp ska hon försöka satsa på en karriär inom musiken eller målning.


Kicki.

1.April Dawson, Ungdom, Pinnsmal, tjej.

2.Hon ska ha ganska "runt" men med en fin form, och fylliga läppar och typ ögon som asiater brukar ha.

3.Blek, Håret ska vara mintgrönt och antingen i en fläta eller utsläppt eller uppstoppat i en "boll", och ögonen ska vara bruna typ mörkbruna.

4.Hon ska ha lolita stil, och ha söta kläder helst i pastell, hon ska ha färg glada tatueringar och snakebites, och hon ska ha en eyeliner med en "vinge", och läppglans.

5.Blyg,Vänlig,Barnslig,Konstnär, Ivrig.

6.Människa.

7.70-80-90 tal, kvällsnöjen, övernaturligt,grundspelet(ofc.), katyperry sötsaker.

8. April hade en svår uppväxt i Shang Simla, hennes föräldrar brydde sig bara om hennes syskon, den dagen hon fyllt 18 så sa hon tack och adjö och flyttade till bridgeport, där hon kanske skulle uppfylla sin stora dröm; att bli en världsberömd konstnär..
Kommer hennes dröm att uppfyllas?


Mia

1. Julie Madison, tonåring, tjej, mullig och små bröst, lite solbränd
2. Ganska runt ansikte med lite "bulliga" kinder, Stora ögon, Fylliga läppar (mest underläppen), "mellanbred" haka, och fräknar på näsan, minimalt med smink.
3. Lite mörkare blond hårfärg och blågråa ögon.
4. Inga utstickande kläder, hon är mer "jeans och stickad tröja" typen. Rakt långt hår eller en hög hästavans ibland. Gärna sneakers, helst ett långt nattlinne på sovkläder.
5. Tankspridd, vänlig, socialt tafatt, älskar att simma
Suschi, pop och havsblå
6. Människa
7. Kvällsnöjen, Årstider, Universitetsliv, Semesterparadis
8. Julie är en snäll tjej som inte vill någon något illa, Hon trodde att andra behandlar en som man behandlar dem, men så var det tydligen inte. Ända sedan hon var liten har hon blivit retad för sitt utseende, och hon själv har börjat hata det. Hon tycker att hon är väldigt tjock och önskar bara att hon såg ut som alla andra. Hon lyckades däremot skaffa två fantastiska kompisar, och utan dem skulle hon inte klara sig igenom dagen.


1. Texas Dillard, ungdom, kille, smal, med pyttelite muskler, ljus.
2. Markerade kindben, normal näsa, normala ögon, spetsiga öron, lång om du har sånna sliders.
3. Ta det som passar honom.
4. Han ska gärna ha ett ärrat ansikte, lite hipster-aktig stil. Gärna en huvtröja med huvan uppe om du har.
5. hydrofob, barnslig, miljömedveten, dramatisk & nattuggla, vegetarisk hamburgare, oxblod (om det finns, annars någon mörk färg men inte svart) och nördrock.
6. Människa.
7. Jag har alla ep utom in i framtiden, endast stadsliv som sp.
8. När Texas var liten dog hans föräldrar i en bilolycka i Sunlit Tides och han var tvungen att flytta till sina morföräldrar i St Claire's. Han var mycket för sig själv eller med morföräldrarna under sin uppväxt, då han blev lite tillbakadragen efter föräldrarnas olycka. Under somrarna brukade hans kusin Willow komma på besök och hålla honom sällskap och det tyckte han väldigt mycket om. Nu när både Texas och Willow är ungdomar så har de bestämt sig för att flytta tillsammans tillbaka till Sunlit Tides för att börja om på nytt.


SimsDreams

1.
Alice Lee, Ungdom, Tjej, Smal.
2.
Markerade kindben, fylliga läppar liten näsa stora runda ögon
3.
Mörkare blont, kristallblå ögon
4.
Stickade tröjor, pösiga byxor. Sedan att ärr i ansiktet.
5.
Slumpa allt!
6. Människa
7. Ep: universitetliv, årstider, semesterparadis ep: Stadsliv
8. Alice var populärast i skolan och hade det bra hemma. Men en dag hände det som inte fick hända, hennes pappa gick bort. Hennes mamma gifte om sig och Alice blev misshandlad av hennes mammas man. Alice flydde med sin pojkvän till sunset valley, där hon ska starta ett nytt liv


Elisa

1. Serena Clarkson, ungdom, tjej, kurvig, mörk hud
2. Markerade kindben, fylliga läppar, stora lite sena ögon, rak näsa
3. Svar hår med rosa toppar, mörkbruna ögon
4. Modern och cool stil, gärna tatueringar och piercingar
5. Väl själv det du tycker passar
6. Människa
7. Universitetsliv, leva livet, semesterparadis, sovrum och badrum, kvällsnöjen, destination världen, husdjur
8. När Serena var 14 år gammal fick hon reda på att hon var adopterad. hon blev förbannad på sina föräldrar och rymde hemifrån. Nuhar hon flyttat till Shang simla för att hitta sina riktiga föräldrar


Claire

1. Aibileen Haylee, ♀, mullig med små bröst, chokladbrun-ton. (Ungdom)

2. Ett mjukt sött ansikte, klara ögon. Ganska bred näsa, fylliga läppar.

3. Mörkbruna ögön; och hår.

4. Aibileen använder ofta spetsskjortor, då hon passar i det. Något hon alltid brukar ha är en knälång (ungefär) kjol och knästrumpor. Skorna hon använder är bla. sneakers. Accesoarer: De små pärlörhängena hon bär fick hon av sin pappa då han var i Paris första gången. Hon är lite fräknig (på axlarna och ansiktet) fast det syns inte så mycket.

5. Prydlig, fostrande, dramatisk,
hopplös romantiker, väluppfostrad (Hoppas det var fem egenskaper för ungdomar, minns inte riktigt. Om det var fler får du välja). Favoritmat och sådant kommer jag inte på, då jag inte har Sims 3 uppe just nu. Så du får välja. Men favoritfärgen ska vara turkos. (Kanske inspirerar klädval tänkte jag)

6. Människa.

7. Destination världen, Leva livet, Drömjobb, Övernaturligt, kvällsnöjen, husdjur, universitetsliv, årstider. Semesterparadis har jag fast inte installerat. Det var dom jag har som du har.

8. Biografi: När Aibileen var liten bodde hon på landet utanför Seattle. Hennes pappa skulle resa till Paris en kort trudelutt men när han väl var där blev han så förälskad i de vackra gatorna så han reste aldrig tillbaka till deras lilla gård. När Aibileen's pappa skickade brevet om att han skulle bosätta sig i Paris skickade han med ett par pärlörhängen som hon använt i hela sitt liv. Men kommer hon fortsätta använda dem? I alla fall tyckte hon att hon blivit sviken av sin kära fader så hon ville hämnas, men vad skulle hon hämnas med?


apan

1.Alexandria Cat, Smal lite ljusare hudfärg (ungdom)
2. stora mörk bruna ögon fylliga läppar smal näsa.
3. Lila hår.
4.Alexandria passar bäst i söta små rosa klänning (kort) rosett skor,Accesoarer: knästrumpor vita och rosa helst med rosett på, Katt öron (diadem) pärl örhängen rosa naglar.
5. hopplös romantiker, oemotståndlig, Bra sinne för humor, vänlig.
6. Människa.
7. Övernaturligt, Universitetsliv, Årstider,Husdjur,iniframtiden.det är det jag har och du!


1. Henny Lind, ungdom, kvinna, smal med lite magrutor, ljus hy.

2. Markerade kindben, ganska liten mun, lite uppåt näsa, fylliga läppar, ganska smalt ansikte som är ganska långt.

3. Orange hår som är till slutet av ansiktet, mörkbrun eller gröna ögon.

4. Pastellfärger på kläderna, ganska sött, knästrumpor, ärr i ansiktet, fräknar på ganska mycket ställen på kroppen, piercing i näsan.

5. Vänlig, bokmal, oturlig, god, familjeinriktad, valfri favoriträtt, gredelin och klassisk musik.

6. Männsika

7. Husdjur.

8. Hennys föräldrar dog i en bilolycka när hon bara var ett småbarn, sen dess har hon bott på ett avskyvärt barnhem. Böcker har fyllt hela hennes liv. När föräldrarna dog så satt hon i bilen, hon klarade sig men fick massor av glasskärvor i huden så hon fick sy. Hon kommer inte ihåg sin föräldrar. Hur blir livet när man slipper vara på världens mest idiotiska ställe, blir det enkelt?


Teflickan

Namn; LeAnne Sparks, Ungdom, Kvinna, Kurvig och breda höfter, Brun hy.

2; Hon ska ha ett väldigt runt ansikte, bred näsrygg och nästippen ska gå lite '' upp ''.
Hennes kindben ska vara svagt markerade, och svagt fylliga läppar.

3; Mörkbrunt/Svart hår som är klippt i en page, eller ett ganska ''fluffigt'' hår som är rätt så kort.
Hennes ögon skall vara bruna/svarta.

4; Hon ska ha ganska ''galna'' kläder, otänkbara kombinationer, coola platåskor eller ja.. LÅT FANTASIN FLÖDA BARA!!!
Hon ska ha en ''ring'' i näsan, födelsemärken, och coola accesoarer.
En tatuering på armen, en text bara.

5; Ta det som du tycker passar henne, haha.

6; Människa.

7; 70-80-90 tal, katyperry sötsaker, kvällsnöjen, destination världen, övernaturligt.

8; LeAnn har alltid varit annorlunda, hon klädde sig annorlunda och såg annorlunda ut.
Hon blev retad, men det är inget hon brytt sig om.
Hon lät tatuera in en viktig text på armen; Allways be yourself.
Nu drömmer hon om att starta ett modeföretag i Bridgeport.
Kommer hon att lyckas?


Teflickan

Namn; LeAnne Sparks, Ungdom, Kvinna, Kurvig och breda höfter, Brun hy.

2; Hon ska ha ett väldigt runt ansikte, bred näsrygg och nästippen ska gå lite '' upp ''.
Hennes kindben ska vara svagt markerade, och svagt fylliga läppar.

3; Mörkbrunt/Svart hår som är klippt i en page, eller ett ganska ''fluffigt'' hår som är rätt så kort.
Hennes ögon skall vara bruna/svarta.

4; Hon ska ha ganska ''galna'' kläder, otänkbara kombinationer, coola platåskor eller ja.. LÅT FANTASIN FLÖDA BARA!!!
Hon ska ha en ''ring'' i näsan, födelsemärken, och coola accesoarer.
En tatuering på armen, en text bara.

5; Ta det som du tycker passar henne, haha.

6; Människa.

7; 70-80-90 tal, katyperry sötsaker, kvällsnöjen, destination världen, övernaturligt.

8; LeAnn har alltid varit annorlunda, hon klädde sig annorlunda och såg annorlunda ut.
Hon blev retad, men det är inget hon brytt sig om.
Hon lät tatuera in en viktig text på armen; Allways be yourself.
Nu drömmer hon om att starta ett modeföretag i Bridgeport.
Kommer hon att lyckas?


Line

namn: Lenea, ungdom, kvinna, kurvig med breda höfter ljus hyad.

2:hon ska et smalt mjukt och inte så litet, hon ska ha en fin smal näsa men inte för smal,man ska kunna se tydliga kindben men inte jätte tydliga,hon ska ha fina leppar vet inte hur de ska se ut.

3: hon ska ha svart hår i mittemellan längd, hon ska ha mur bruna ögon.

4:ricktigt coola kläder som du får bestemma, en tatuering på högra armen och prrsing i leppen om det går.

5: ta det som du tycker passar henne bäst.

6:hon ska vara en meniska

7:övernaturligt,semesterparadis och in i framtiden.

8: något som du tycker passar henne.


Ida

1Namn. Theodor Sharper , Ungdom, Man, han ska vara ljus hyad människa.
2 han ska ha markerade kindben och både mjuka och hårda drag i ansiktet han ska vara ganska smal men inte för smal.
3 hans ska ha ganska smala ögon som ska vara blå vilken blå får du bestämma. han ska ha kort blont hår
5 snygga kläder som du får bestämma.
6 han ska gärna ha tatuering på högra armen och ett armband
7 jag har alla expansion packet för utom katy perry söt saker. och så har jag tre pryl packet MonteVista, Hidden springs och lyx och designe.

Theodor är en rebellisk kille som älskar musik och är duktig på att spela gitarr. Theodor gillar även att spreja väggar han har sprejat vägg målningar sen han var tonåring det är därför han är så duktig på det men hamnar alltid i trubbel med polisen när Theodor var yngre hamnade han även i trubbel med förädlarna. Theodor vill bli gatans lirare han vill också väldigt gärna börja på universitet där han hoppas på att kunna spreja sina mästerverk utan att bli störd av sina föräldrar eller polisen ps tack för att du lägger ner tid på det här


Ida

hej jag glömde jag Vill hjärna att Theodor ska ha ett ärr vid ögon brynet


Agnes

1. Hazel Williams, kvinna ungdom, mörkhyad
2. Markerade kindben, lite hjörtformat ansikte.
3. Svart hår färgat med chock rosa längst nere, längd spelar ingen roll och mörka varma ögon.
4. Hazel ska klä sig oftast i myskläder, tex. mysiga tröjor och jeans.
5. Ta det du tucker passar bäst för henne.
7. Husdjur, årstider, generationer och du får även använda download innehåll.

8. Hazle levde ett bra liv med föräldrar som brydde sig om henne och hon hade det hon behövde, tills i tonåren då Hazels pappa dog tragiskt i cancer. Hazels kollapsade totalt sov efter pappans död i fyra dygn, sedan gick allt neråt och Hazel började dricka och göra andra saker som inte var det bästa för henne. När det hade går ner ett bra tag efter pappans död, tills hon snabbt lades in på mentalsjukhus ett par år, men nu är hon tillbaka i en ny stad, Sunset Veally.


Tindra

Om du fortfarande gör önskesimmar till TS3 så har jag en önskesim här!

Min önskesim heter Jaqueline Willams och är en ganska ljushyad kvinna som också är ungdom.

Jaqueline är ganska kurvig och har ett ganska runt ansikte med mjuka drag och ganska markerade kindben och väldigt fylliga läppar samt en ganska liten näsa. Hennes ögon har en mörk nyans av grön och håret är väldigt långt och är ganska ljust blont med en ombre av pastellblått eller pastellrosa (Det beror på vad som passar henne bäst) och Jaqueline har även ett par piercingar. Hon har en septum piercing (Alltså en näspiercing) och en ganska stor töjning samt en industrialpiercing.

Jaqueline klär sig i en ganska söt stil. Såsom rosa och mycket blommor. Jag tänker mig hennes vardagskläder i en blommig jumpsuit eller något liknande. Eller kanske en blommig klänning, eller kanske ett par smala jeans och en tjejig sweatshirt? Vad vet jag, låt din fantasi styra! :D

Hon har egenskaperna: Oturlig, virtuos, bra sinne för humor, hopplös romantiker, älskar kylan
Favoritsaker: Mat: Limepaj, Musik: Soul, Färg: Rosa

Jag har alla expansioner samt prylpaket
Jaqueline's story

Jaqueline hade en speciell barndom med sin familj i Franrike. Systern Roseeta och Jaqueline umgicks hela tiden och de gjorde verkligen allting ihop. Men trots att Jaqueline och Roseeta alltid lekte i sin egna lilla värld gick det inte att komma undan från vardagen. Föräldrarna var extremt fattiga och bara någon vecka efter Jaqueline fyllt sju år fick pappan sparken ifrån hans jobb som diskare på en krog. Mamman blev extremt arg och ledsen och de bråkade mer och mer för varje dag som gick. Men Jaqueline och Roseeta försökte att vara i sin egen värld. Vid fjorton års ålder hände en hemsk olycka. Den lilla familjen var på väg mot Sunset Valley med båt och då, efter fyrtio minuter. Körde båten rakt in på ett stort rev av stenar. Båten sjönk och de var långt ute på havet. Roseeta hade än inte lärt sig simma och drog i föräldrarna för att försöka komma upp. Men när hon drog i föräldrarna följde dom med ner på botten. Jaqueline slog i ögonbrynet så hårt i en liten bit av revet att hon svimmade. När hon vaknade, en vecka senare. Var hon den ända familjemedlemmen kvar i familjen Williams. Sorgen var hård, och ärret över ögat påminner henne varje dag om olyckan. Men trots det, har hon lyckats ta sig vidare i livet. Flyttat till Sunlit Tides, träffat sin själsfrände Chriss, och fått två tvillingar med namnet Phoenix och Violet. Jaqueline hoppas att de ska bli lika tajta som hon och Roseeta blev. Och det var därför Violet fick sitt namn, för att Roseetas mellannamn var just Violet.

Hoppas att du tycker om min önskesim! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?


Senaste inläggen ▾

Kategorier ▾

Mitt arkiv ▾

 • 2016 06 07
 • 2015 01 02 03 04 07 10 11 12
 • 2014 01 02 03 04 05 06 07 08 09 11 12
 • 2013 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • Mina länkar ▾

  Design & layout ▾

  Bildlänkar ▾

  1, 2, 3, 4, 5