The sims 4 - Mina tankar

2013Igår kväll bekräftades det att The sims 4 kommer att släppas nästa år! Jag vet att de flesta är ganska negativt inställda till det och många tycker att de redan lagt ut en massa pengar på 3an. Dock så var det ju faktiskt likadant när de skulle släppa Sims 3! Jag total vägrade att köpa det och höll fast med 2an i två år till. Men nu när jag spelat Sims 3 en del så måste jag säga att det finns så många saker som är bättre med 3an, samtidigt som det finns många saker från 2an som jag saknar. Sen måste man inte köpa 4an, eller hur? Jag kommer definitivt att köpa det, men jag kommer nog spela Sims 3 ganska aktivit tills det kommit ut lite fler expansioner till 4an. Sen är det fortfarande ett år kvar och man måste inte sluta spela Sims 3, Sims 2 eller Sims, bara för att Sims 4 släpps!
Det jag hoppas att Sims 4 kommer innehålla är (som jag kan komma på nu):
-Fler sliders, längd sliders, sliders för alla kroppsdelar osv!
-Förskolor eller något slags daghem för småbarn.
-Fler familje-interaktioner, det kan vara små saker som att föräldrarna kan köra barnen till skolan, lite som interaktionerna som följer med i Leva livet.
-Årstider i grundspelet!
-Bättre grafik
 
Det enda som jag är orolig över är att The sims 3 redan kräver en väldigt, vädligt bra dator, så jag undrar om inte 4an kommer kräva ännu mer. Vilket betyder att om man vill spela det med riktigt bra grafik och att spelet ska flyta på bra, kommer man nog behöva en monsterdator. Så dags att börja spara till en monsterdator då, vilket jag ändå hade tänkt göra. Agående bloggen så vet jag inte, jag menar jag vet inte ens om jag kommer att blogga då, det är klart jag hoppas att jag gör det, men man vet ju aldrig! Jag får helt enkelt se, vad som händer och så!
 
Vad tycker ni? Vad hoppas ni kommer att komma med spelet?Emme (SIMSAREN.WEBBLOGG.SE)

http://simsaren.webblogg.se/

Det som jag hoppas på är att spelet kommer att bli lite mer verklighetstroget som att man måste "parkera" bilen på uppfarten istället för att "hoppa" in i den. Kanske att man kan se inuti byggnaderna som t.ex skolan eller sjukhuset. Det skulle heller inte vara fel med bättre grafik och som du säger typ dagis eller förskola för småbarn! Det skulle också vara roligt om man kunde öppna fönster, klippa gräset och kanske tända lamporna på en tändknapp! :) Och såklart att de faktiskt byter kläder och inte "SWISCH" så har man andra kläder!

Svar: Precis! Ska bli intressant att se hur de kommer utveckla spelet :)
spacesims.blogg.se


Elin

Som du säger så hoppas jag på dagis/förskolor för småbarn, det är grymt irriterande att föräldrarna antingen måste vara hemma från jobbet eller att man beställer en barnskötare. Vill också att man ska få lov att köpa kläderna för att kunna ha på sig dom, jag vill också att det ska finnas mer badhus och äventyrsbad. Man ska också kunna gå till frisören för att byta hårfärg och ha vissa frisyrer som kanske är lite mer extrema och avancerade att göra.

Svar: Jag hoppas verkligen, verkligen att det blir förskolor! :)
spacesims.blogg.se


Fanny-Cecilia

http://simsplaneten.bloggplatsen.se

Ja, det känns som om man behöver en monster dator till the sims 4. Men jag hoppas att de kommer ta bort kaninhålen.

Svar: Det hoppas jag också, i Sims 2 var det inte alls lika många kaninhål! :)
spacesims.blogg.se DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?


Senaste inläggen ▾

Kategorier ▾

Mitt arkiv ▾

 • 2016 06 07
 • 2015 01 02 03 04 07 10 11 12
 • 2014 01 02 03 04 05 06 07 08 09 11 12
 • 2013 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • Mina länkar ▾

  Design & layout ▾

  Bildlänkar ▾

  1, 2, 3, 4, 5