Familjen Frontez 1.10 - Presentparty

2014Melissa var snabbt tillbaka i Champ Les Sims och satte direkt igång med första bästa uppdraget som hon hittade. Den här gången var det en man som hade hittat en konstig trappa i sitt hus, han vågade inte själv utforksa den så det blev Melissas uppdrag!
I mannens hällare fanns det en vacker trädgård och inga hemska fällor eller mumier. Lite tråkigt tyckte Melissa, som gillar äventyr med lite spännig i sig.
Det blev inte mer spännande än så för Melissa, för resten av resan spenderade hon vid en sjö och fiskade efter grodor. Hon hittade tyvärr inte alla innan hon var tvungen att åka hem, så hon får helt enkelt fortsätta med det när hon kommer tillbaka igen.
Hemma i Apploosa Plains hade Elsa börjat lära sig att gå, och fort lär hon sig också!
Eftersom att varken Melissa eller Sun har något riktigt jobb så har de hur mycket tid som helst med Elsa! Sun bestämmer sig för att ta med henne på en promenad ute i snön.
Melissa har börjat med trädgårdsarbete, hon har trots allt fått en massa frön och andra frukter/grönsaker från sina resor. Och så kommer det lilla trådgårdsrummet till användning!
Familjen ordnade ett litet presentparty på snöflingedagen! Alla hade trevligt och varken Melissa eller Sun fick några dåliga paket.
Sen är det bara att fortsätta lära Elsa en massa saker, hon kan redan gå så nästa steg är att lära henne att prata!
Melissa var tillbaka i Champ Les Sims för tredje gången och nu fick hon i uppdrag att göra lite nektar. Så det var bara för Melissa att plocka lite druvor och sätta igång att mosa den.
Kvinnan som ville ha nektarna var nöjd, men hon ville tydligen ha mera så det var bara för Melissa att sätta igång och tillverka mer.Rolo

http://simnation.blogg.se

Tycker Elsa är så söt :D

Svar: Ja, det är hon! :D
spacesims.blogg.se


Karin

Den krukan som Melissa vattnar, hur planterar man i den? :3 Sen såg jag på simsdeluxe att du har fått fyrlingar, hur fick du det? :)

Svar: Man trycker på den platan man vill plantera (i simmens ryggsäck) och väljer "plantera", då kan man dra i plantan och lägga den i krukan. Jag fick fyrlingar med hjälp av modet Woohooer från Nraas, det gör att man har 0,001% chans att få fyrlingar! :)
spacesims.blogg.se


Ella

Asså inte för att vara dum men det ser ut som om Melissa är förkyld

Svar: Om du inte vill vara dum så behöver du ju inte skriva det, eller hur? :)
spacesims.blogg.se


Ella

Nää nej men.......aja jag vet inte vad jag menade XD DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?


Senaste inläggen ▾

Kategorier ▾

Mitt arkiv ▾

 • 2016 06 07
 • 2015 01 02 03 04 07 10 11 12
 • 2014 01 02 03 04 05 06 07 08 09 11 12
 • 2013 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • Mina länkar ▾

  Design & layout ▾

  Bildlänkar ▾

  1, 2, 3, 4, 5