Familjen Frontez 1.11 - Födelsedag

2014Efter att ha gjort hur många nektar som helst fick Melissa ett lite enklare uppdrag, hon skulle ta med en flaska fina nektar och en maträtten till en tjej. Så hon köpte en flaska nektar och gick sedan tillbaka till hotellet/vandrarhemmet, och slängde ihop en maträtt.
Sen fick Melissa ett utav sina mest spännande uppdrag som hon fått i Champ Les Sims! Hon skulle hitta ett biblotek som låg gömt i Markövertags stora hus. Där virrade hon runt i några dagar tills hon tillslut lyckades ta sig in i biblioteket och hämta det hon skulle.
Detta gav Melissa tillräckligt med visum-poäng för att hon skulle nå nivå tre för visum i Champ Les Sims! Det betyder också att Melissa har klarat alla mål för att uppnå "The adventure sim". Hon har; fått nivå 3 för visum i alla tre städer, har en mumie i hushållet, klarat tre gravar och har gift sig med en lokalbo.
Melissa köpte sig en Bonehilda för alla pengar hon tjänat ihop under sin resa i Champ Les Sims!
För resten av pengarna fixade jag till matsalen, vet inte om jag är helt nöjd med den än, så kanske gör några ändringar i framtiden!
Elsa fortsatte med sitt författande, hon jobbar just nu på en roman om hur det är att bo med en mumie... Sun umgås en massor med dottern Elsa, som både kan gå och prata nu!
Sen var det så smånigom dags för Melissas födelsedag, hon skulle äntligen bli vuxen, eller?
Jo, vuxen blev Melissa, men så roligt var det inte och hon fick en medelålderskris. Den löste hon dock snabbt genom att gå på terapi nästa dag.
På kärleksdagen besökte Melissa och Sun vårfestivalen som var i stan. De testade sin kärlek och fick en full poängare!
När Melissa stod i pusstånde var såklart Sun tvungen att betala för en puss, för de är ju inte gratis annars.
Men tjejerna kunde ju inte gå hem tomhänta från festivalen, så de sprang runt och letade ägg ett tag och Sun hittade ett riktigt fint som hon tog med hem!
Såklart blev det en dans innan det åkte hem, och Sun lyckades skaffa sig en riktigt fin bränna under dagen.Tilda

Vart är Sun's contacts/ögon ifrån, letat som en galning! :)

Svar: Det är de ögon som jag har som deafult, men här hittar du dem: http://moonskin93.tumblr.com/post/59836313029/hi-my-beautiful-people-i-spent-all-day-to-create :)
spacesims.blogg.se


Rolo

http://simnation.blogg.se

Vårfestivalen kan nog tänkas vara min favorit i The Sims :D

Svar: Jag tror vinterfestivalen är min favorit :D
spacesims.blogg.se


Lilly

Hej! Måste bara fråga... Har du förstått vad man gör med de där äggen man kan samla ihop? Aldrig fattat det haha.

Svar: Tror inte man gör något specellt med dem, men om man får ett "speciellt ägg" kan man ha det som prynad! :D
spacesims.blogg.se


Emma

Vad har Sun för smink & skin? Hon ser heeeeelt annorlunda ut än vad hon gjorde från början, så någonting måste du ha gjort!

Svar: Hon har samma skin som hon hade innan, vilket är detta http://mysims3blog.blogspot.se/2013/04/frosted-skin-blend-by-brnt-waffles.html (dock är nerladdningen borttagen) och när det kommer till smink har hon endast fått ögonfransar från http://sclub.mktm.co.uk/en/cc/beauty/eyelash/ :) Tror dock att sminkbytet och frisyren gjort mycket för det! :)
spacesims.blogg.se DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?


Senaste inläggen ▾

Kategorier ▾

Mitt arkiv ▾

 • 2016 06 07
 • 2015 01 02 03 04 07 10 11 12
 • 2014 01 02 03 04 05 06 07 08 09 11 12
 • 2013 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • Mina länkar ▾

  Design & layout ▾

  Bildlänkar ▾

  1, 2, 3, 4, 5