Familjen Frontez 1.5 - Shang Simla

2014Familjen inviger de nyrenoverade rummen. Melissa pratar med hennes väldigt intressanta talande spegel, för mumiens del räcker spegeln i badrummet som underhållning.
Melissa kan inte låta bli att prova bönorna i hennes lilla träd, det ångrade hon så fort hon stoppat en i munnen.
Tillbaka på äventyr i Al Simhara! Den här gången var det några som tydligen hade kärleksbekymmer, så Melissa fick hjälpa dem.
Melissa provade på att tjusa, hon hade sett flera utav människorna i staden göra det och ville själv prova det. Det lät dock inte alls bra och ormen som stack upp sitt huvud ibland försökte bara bita henne.
Melissa klarade sitt allra sista uppdrag i Al Simhara och fick visum för nivå tre! Så det var dags att åka hem till Appaloosa Plains igen.
När Melissa var hemma igen besökte hon stylisten och gav sig själv en liten makeover!
Melissa bestämmer sig för att skaffa en hobby, eftersom hon inte jobbar när hon är hemma och hon inte direkt har något att göra. Så hon köper sig en gitarr och börjar lära sig spela på den.
Det är super att ha en mumie i hushållet, hon har inga problem med att laga mat och har inte alls samma behov som simmar. Dessutom är hon prydlig och städar ofta huset. Nackdelen är bara att det tar väldigt lång tid för henne att ta sig någonstans, då hon går extremt långsamt.
Förutom att spela gitarr så umgås Melissa såklart med den lilla kattungen Maya! Funderar faktiskt på att låta henne skaffa kattungar när hon blir äldre, för hon är så himla söt.
Melissa passar på att besöka höstfestivalen som är i stan, hon bor trots allt bara ett stenkast därifrån. Hon deltar i äpple-vattens-tävlingen och vinner, sen skördar hon lite pumpor och deltar i pajätartävlingen.
Nästa resmål blir fina Shang Simla, och Melissa sätter igång med att leta efter nya äventyr direkt! Hon har redan allt hon behöver så det är bara att ge sig iväg.Rolo

http://simnation.blogg.se

Kul med visumnivå tre! Bara Shang Simla och Champs Les Sim kvar... :D

Svar: Ja, haha precis! ^^
spacesims.blogg.se


Melissa verkar så himla mysig! Och hela hennes berättelse är bara så himla mysig :D

Svar: Vad roligt att du tycker det! Hon är himla rolig att spela med, så :)
spacesims.blogg.se DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?


Senaste inläggen ▾

Kategorier ▾

Mitt arkiv ▾

 • 2016 06 07
 • 2015 01 02 03 04 07 10 11 12
 • 2014 01 02 03 04 05 06 07 08 09 11 12
 • 2013 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • Mina länkar ▾

  Design & layout ▾

  Bildlänkar ▾

  1, 2, 3, 4, 5