Familjen Frontez 1.7 - Sun Young

2014Melissa hjälpte en kille som tränar kampsport och gå tillbaka till sin förra klubb. För det fick hon tillräckligt med visum-poäng för att nå nivå två för visum!
Melissa passade på att besöka Sun och la in en stöt. Det blev i alla fall en lyckad en, för det visade sig faktiskt att Sun tyckte om Melissa också.
Melissa fick ett nytt uppdrag, hon skulle nämligen leta upp den legendariska stenyxan! Hon visste inte riktigt vad den gamla tanten, som hon fått uppdraget av, skulle göra med den, men eftersom hon skulle få både simdaler och visum-poäng så var det bara att börja leta.
Melissa hittade tillslut stenyxan långt inne i en gravkammare. Och så fort hon tog i den kände hon hur kraftfull den var, hon fick även testa den ganska snart och med ett enda slag slog hon en stor sten i småbitar!
Hemma i Apploosa Plains har våran kära mumie börjat att skriva lite böcker! Eftersom hennes behovsmätare går otroligt långsamt och hon inte har något bättre för sig, så kan hon ju alltid dra in lite pengar i hushållet! Det är ju egentligen inte mer än rätt, att hon betalar för sakerna hon använder.
Maya visar hur mycket hon tycker om Melissa genom att "markera" henne. Numera är Melissa Mayas, i alla fall enligt Maya.
Sun kommer på besök en dag, och Melissa visade henne runt i staden lite. Av någon anledning var den enda tillgängliga romantiska interaktionen att ta ett romantiskt foto.
 Maya växte upp till en stor och vuxen katt! Vi kommer alla att sakna lilla Maya, men hon är fortfarande supersöt!
Melissa var tillbaka i Shang Simla och fick ett nytt uppdrag, den här gången skulle hon leta efter mördarskalbaggar. Det fanns dock inte så många som hon behövde, så hon gick över till Sun ett tag. Där hon både friade och sedan gifte sig med Sun! Varför skynda långsamt liksom?
Sun flyttade in i hushållet och fick en liten makeover (jag rörde faktiskt inte hennes ansiktsdag, tycker hon är superfin)! Hon birdog dock inte med några simdaler. Hennes livslånga önskan är i alla fall att bemästra karisma- och gitarrfärdigheterna.Kaka - Simsing.blogg.se

http://simsing.blogg.se/

Jävlar vad fin Sun är! :)

Svar: Ja, det är hon! ^^
spacesims.blogg.se DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?


Senaste inläggen ▾

Kategorier ▾

Mitt arkiv ▾

 • 2016 06 07
 • 2015 01 02 03 04 07 10 11 12
 • 2014 01 02 03 04 05 06 07 08 09 11 12
 • 2013 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • Mina länkar ▾

  Design & layout ▾

  Bildlänkar ▾

  1, 2, 3, 4, 5