Familjen Frontez 1.8 - Graviditet

2014Sun vill ju bemästra gitarrfärdigheten, så hon fick Melissas gitarr och satte direkt igång att träna! Hon passade också på att öva upp sin karisma framför en spegel i ett utav badrummen.
Under tiden så gjorde Melissa klart sitt sista uppdrag i Shang Simla och uppnådde nivå 3 för visum! Nu är det bara Champ Les Sims kvar för hennes del.
Melissa hade mått illa i några dagar nu, men hon tänkte att det antagligen bara var en matförgiftning som hon hade fått när hon var i Shang Simla. Det var i alla fall inget vidare roligt och det blev många besök på toaletten.
Sun tyckte det var himla roligt att få flytta till Apploosa Plains, även om det var väldigt annorlunda jämfört med hur det var hemma i Shang Simla. Men hon försökte bekanta sig med omgivningen, och Maya var såklart inget undantag.
Men så en vacker dag ploppade Melissas mage ut och hon visste nu att hennes illamående berodde på att det fanns en bebis i hennes mage! Detta skulle såklart sätta stopp för hennes resande ett tag, men hon är ju fortfarande ung och har tid att resa längre fram.
Melissa berättade genast den glada nyheten för Sun, som även hon blev glad! Det var ju precis det hon ville när hon flyttade till Apploosa Plains, att få en egen liten familj.
Mumien har börjat måla tavlor, och det gör hon nästan dag ut och dag in. För hon har inte riktigt något bättre för sig, dessutom är det alltid trevligt att pynta huset med simmars tavlor!
Melissa och Sun var både förväntansfulla och lite nervösa för den lilla bebisen som snart skulle komma till världen. Melissas mage har blivit så stor den senaste tiden, så det skulle inte vara långt kvar tills de inte längre bara skulle vara fyra stycken i familjen (om man nu räknar mumien som familj...).
Det fanns redan ett tomt rum i huset, så det var bara att sätta igång och renovera det! Egentligen skulle det vara lite färggladare, men för min del brukar det ofta slut med att jag har en eller två basfärger och det kan vi ju alla se vilken det är...Lollo

Hur fick du en tjej gravid med en tjej? Kan du göra ett inlägg om det? Skulle uppskattas!

Svar: Jag använde mig av MasterController, men kan säkert skriva ihop lite om du vill det! :)
spacesims.blogg.se


Rolo

http://simnation.blogg.se

Kul med graviditet :D Dessutom gillar jag verkligen mumiens tavlor :D

Svar: Ja, de är väldigt fina! :)
spacesims.blogg.se


Karin

Ja, skriv gärna ett inlägg om MasterController:) Är tavlorna som mumien målar nedladdade? För mina simmar målar aldrig så fina tavlor:3

Svar: Det är en replacement för standrad tavlorna! Du hittar den här; http://thegrownupsarelying.blogspot.se/2010/10/sims-3-artistry-redux-replacements-for.html :)
spacesims.blogg.se DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?


Senaste inläggen ▾

Kategorier ▾

Mitt arkiv ▾

 • 2016 06 07
 • 2015 01 02 03 04 07 10 11 12
 • 2014 01 02 03 04 05 06 07 08 09 11 12
 • 2013 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • Mina länkar ▾

  Design & layout ▾

  Bildlänkar ▾

  1, 2, 3, 4, 5