Familjen Frontez 1.9 - Champ Les Sims

2014Så en vacker eftermiddag när Melissa satt och skrev på sin bok så kände hon en liten spark och sen började det göra väldigt ont. Det var dags för henne att föda! Sun som aldrig varit med om någon födsel tidigare fick panik, men sen samlade hon sig och ringde en taxi som tog dem till sjukhuset.
På sjukhuset föddes en liten flicka som fick namnet (hör och häpna) Elsa (man kan ju undra var det kom ifrån...)!
Några dagar senare åkte Melissa till sitt allra sista resmål: Champ Les Sims aka Frankrike! Hon började direkt att leta uppdrag och fick ett direkt, hon skulle hitta en relik åt en dam.
Och Melissa var tillbaka på nya äventyr, hon har under sitt resande i Al Simhara och Shang Simla blivit både starkare och smartare, så den första graven var en lätt match för henne!
När hon hittat och lämnat tillbaka reliken fick hon tillräckligt med visum-poäng för att nå nivå 1 för visum i Champ Les Sims.
I väntan på att det skulle ploppa upp grodor i Champ Les Sims (visste inte att man var tvungen att fiska dem), besökte Melissa nektargården. Hon var helt enkelt tvungen att prova på att göra sina egna nektar!
Hemma i Apploosa Plains hade vintern kommit och det hade snöat en massor! Eftersom att både Melissa och Sun besitter egenskapen barnslig sprang de såklart ut och lekte i snön, eller ja byggde snögubbar och igloos.
Så var det så smånigom dags för Elsa att fylla år, det firades med en stor tårta med många ljus!
Och här är hon! Elsa ärvde sin mammas hårfärg och det är ju trevligt även om det inte är någon pgc. Förutsom hårfärgen så verkar hon ha ärvt mycket utav Sun, vilket är lite tråkigt, Melissa är ju så fin!
Sen byggde jag ett litet trädgårds/hobbyrum! Att ha växter utomhus när man har årstider är ingen större idé, eftersom de vilar större delen av tiden. Här kommer Melissa kunna odla alla plantor hon lyckats hitta när hon rest! Dessutom är det utmärkt tidsfördriv för henne, eftersom hon inte ska ha något annat jobb än att resa.Felicia

Fattar inte, varför är det "hör och häpna - Elsa"? Jättefint namn!
Och var kommer de fina fönstren och odlingslådorna i växthuset ifrån? :)

Svar: Visst är det fint! Men de som känner mig eller läser min blogg vet nog om hur mycket jag älskar filmen Frozen, och en av huvudkaraktärerna heter ju Elsa. Så menar bara att det inte var så konstigt att det blev det namnet!Fönstrerna är från Store och odlingslådorna följer med Övernaturligt! :D
spacesims.blogg.se


Rolo

http://simnation.blogg.se

Kul att det går så bra!

Svar: Ja! :)
spacesims.blogg.se


simmarsmulan

http://simmarsmulan.bloggplatsen.se

Hoppas att nästa barn (om det blir något) liknar Melissa! Även om Elsa också var väldigt fin!

Svar: Får enligt reglerna inte skaffa fler barn :( Men ibland kan ju generna gå vidare genom barnen också, så Elsas barn kanske kommer likna Melissa, får se! :D
spacesims.blogg.se


Emma

Vad söt Elsa blev! Undrar bara hur du gjorde så att Melissa kunde få barn med Sun. Är det en mod? Isåfall vilken?

Svar: Ja, visst blev hon! Jag använder Nraas Woohooer, där kan man ändra inställningarna så att tjejer kan få barn med varandra, men också så att killar kan det! :)
spacesims.blogg.se


Ella

Sin mammas hår färg? Hon har ju två mammor så man kan bli inte missförstådd

Svar: Ja, fast man ser ju att hon har rosa hårfärg och det är ju Melissa som har det, men visst jag kunde skrivit Melissa :)
spacesims.blogg.se


Ella

Oj inte inte det skulle stå lite DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?


Senaste inläggen ▾

Kategorier ▾

Mitt arkiv ▾

 • 2016 06 07
 • 2015 01 02 03 04 07 10 11 12
 • 2014 01 02 03 04 05 06 07 08 09 11 12
 • 2013 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • Mina länkar ▾

  Design & layout ▾

  Bildlänkar ▾

  1, 2, 3, 4, 5