Damien - Mystiska föremål och datorer

2014Damiens äventyr i Oasis Landing fortsätter! Här finns en massa knepiga maskiner, och han behöver bara trycka på en knapp för att få mat och dricka.
Sen undersökte han lite närmre hur folk i staden tar sig runt! Det verkar inte som att någon åker bil, istället flyger folk runt på plattor som påminner som skateboards. Och när Damien skulle ta sig ut till ödemarken fick han ta ett slags flygande tåg!
Ute i ödemarken hittade Damien en gammal mystisk farkost som för länge sen hade kraschat där, han undersökte skroten runt om och hittade lite andra saker!
Ibland är inte tekniken speciellt rolig och det kan sluta mindre bra. Att bli nersprutad i vatten är kanske inget att deppa igen för, men Damien blev ändå ganska sur - han ville ju bara ha lite mat.
Efter en lång dag i framtiden var det dock dags för Damien att gå till sängs. Inte för att det direkt såg ut som sängar, snarare stora avlånga bubblor. 
På morgonen tänkte Damien prova datorerna, att få igång dem var dock inte det lättaste. Men efter lite skakande lyckades han hitta en knapp som han trycke på och datorn startades!
Damien som är ett datorsnille blev helt till sig när den stora bollen lyste upp en skärm framför honom! Han satte genaste igång och hacka datorn, vilket han tjänade 350 simdaler på.
Damien skaffade sig ett litet husdjur! Den heter Cesar och Damien har med honom överallt!
Damien beslöt sig för att hälsa på lite fler simmar och plumbotar i staden! De flesta var väldigt trevliga, men en del kollade lite konstigt på honom, Damien kunde dock inte förstå varför.
Till slut gick det upp för Damien varför andra kollade snett på honom, hans kläder såg såklart väldigt udda ut för simmarna och plumbotarna i Oasis Landig. Damien skaffade lite nya kläder, men vågade sig inte riktigt på värstingarna i garderoben, utan valde lite enklare kläder i stället.Ines och Hanna

http://nattstad.se/alltomsims

Hej! Länkbyte? Kommentera ditt svar på våran blogg.

Svar: Hej! Vanligtvis så gör jag länkbyten med alla simsbloggar, men jag tycker inte det är okej att kopiera från andra. Så därför måste jag tyvärr säga nej nu, om ni byter namn är ni dock välkomna! :)
spacesims.blogg.se


simmarsmulan

http://simmarsmulan.bloggplatsen.se

Ååh vad jag är sugen på att köpa In I Framtiden! Om/när du tröttnar på Damien, kan du skriva vad du tycker om spelet då? :D

Svar: Kan göra en recension när jag känner att jag spelat igenom det! :)
spacesims.blogg.se


Ines och Hanna

http://Http://nattstad.se/alltomsims

Svar: http://www.nattstad.se/Alltomsims/svar-angaende-varat-namn-11721348 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?


Senaste inläggen ▾

Kategorier ▾

Mitt arkiv ▾

 • 2016 06 07
 • 2015 01 02 03 04 07 10 11 12
 • 2014 01 02 03 04 05 06 07 08 09 11 12
 • 2013 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • Mina länkar ▾

  Design & layout ▾

  Bildlänkar ▾

  1, 2, 3, 4, 5