Familjen Frontez 1.3 - Mumier

2014Melissa besökte alkemishoppen och tog lite honug från baksidan, det kan ju aldrig vara fel att ha det! Sen är det ju gratis, och gratis är gott.
Sen lärde hon sig lite alkemi, det kan ju alltid vara bra att kunna det, om man skulle behöva skapa något elexir. Dessutom får man ju olika frön utav det!
Sen såg Melissa att det fanns fjärilar på utsidan, så hon skyndade sig dit och fångade en. Den sålde hon för 7 simdaler, men lite pengar är bättre än inget alls!
Tillbaka till Al Simhara och Melissa fick äntligen en ny visum-stämpel, nu har hon nivå 2! Fast det krävdes några otrevliga fällor för att ta sig dit.
Melissa jobbar fortfarande åt personerna som jobbar mot Morcucorp och det är inga lätt uppdrag hon får utav dem. Hon blir både bränd, instängd och stekt för att kunna ge dem vad de vill ha.
Det var en lång men inte så speciellt händelserik resa till Al Simhara och Melissa var snart hemma i Apploosa Plains igen. Hon spenderade lite tid vid en utav dammarna och fiskade, sjöng gjorde hon också såklart.
 Melissa bjöd över Youssef (?) en stund innan hon skulle resa igen. Är fortfarande osäker på om Melissa ska få gifta sig med honom, är inget fan utav hans näsa...
Nya äventyr väntade i Al Simhara! Denna gången fick Melissa jobba åt Morcucorp, hon som hade kämpat så hår för att stoppa dem. Hon fick i alla fall i uppdrag av dem att åka till Sfinxen och leta reda på lite saker åt dem. Där inne träffade Melissa på sin första mumie, ve och fasa! Trevligt för henne att hon i framtiden ska ha en i sitt hushåll...Rolo

http://simnation.blogg.se

Haha! Hon överlevde i alla fall... Men hon verkar inte så jättetacksam för det :/

Svar: Ja, haha! :)
spacesims.blogg.se


Kul att få se mer av ditt spelande med Melissa! Startade igår med utmaningen, jättekul var det! :)
När jag var i Al Simhara fick hon ett uppdrag av Youssef också, haha...

Svar: Vad roligt! Haha, han är ju specialsäljar-grejjen, så det är nog inte så konstigt :)
spacesims.blogg.se


Maria

Om dom gifter sig och tjänar ihop lite pengar kan du ju alltid ge honom en plastikoperation och fixa till näsan, jag har för mig att deras barn får hans nya gener då, dock inte helt säker :)

Svar: Jo, det kan man ju alltid göra! :)
spacesims.blogg.se DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?


Senaste inläggen ▾

Kategorier ▾

Mitt arkiv ▾

 • 2016 06 07
 • 2015 01 02 03 04 07 10 11 12
 • 2014 01 02 03 04 05 06 07 08 09 11 12
 • 2013 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • Mina länkar ▾

  Design & layout ▾

  Bildlänkar ▾

  1, 2, 3, 4, 5