Familjen Orum - Den dystopiska framtiden

2014I nutiden finns det inte lika många smarta maskiner som kan laga mat och dryk åt en, så det får Damien sköta själv. Han är inte speciellt duktig på det här med matlagning, men en höstsallad kan han i alla fall fixa till!
Som tur är kan Damien få lite extra hjälp hemma eftersom han har sin plumbot!
Eftersom att Damien satte igång en brasa och inte släckte den innan han gick och la sig började det brinna. Som tur var kunde både Damien och Ryk0n släcka elden innan brandkåren kom!
Damien fortsätter att göra framitden mer kaotisk, han går runt och skämtar om miljön och uppmuntrar andra simmar att skräpa ner.
Här är Damiens bästa kompis i nutiden - Sheila! Han passar på att säga hejdå, eftersom han tänker åka till framtiden igen.
Och senare på dagen så åker Damien till den dystopiska framtiden!
Damien gjorde det han saknat mest med framtiden först - nämligen att äta god mat utan att behöva laga den själv! Den dystopiska framitden är inte speciellt vacker, om man nu inte gillar smuts, grått och trasiga saker.
Damien passade i alla fall på att besöka plumbotverkstaden, där han skapade lite nya egenskpaschips att ta hem till Ryk0n!
Överallt i Oasis landing ligger det stora sophögar och simmar slänger skärp överallt. Nej, den här framtiden var inget som Damien var speciellt förtjust i.
Damien besökte också ödemarken, för att leta efter saker han behöver till sina egenskapschip.
Det visade sig att Damiens ättlingar faktiskt var hemma, så Damien passade på att hälsa på dem! De blev väldigt glada över att se Damien. Damien tyckte det var tråkigt att de både i ett väldigt fattigt område och i ett väldigt litet hus.
Damien bestämde sig på kvällen för att åka hem, han hade tillbringat några få dagar i den dystopiska framitden och det var verkligen inte något han tyckte om! Nej, nu ville han hem och ändra på den här hemska framtiden.Cherry's sims

http://chesims.blogspot.com

Superbra skrivet, som vanligt! :) Damien är en av mina favoritsimmar bland alla familjer och legacys bland simsbloggarna.

Svar: Tack! Gillar också Damien väldigt mycket :)
spacesims.blogg.se DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?


Senaste inläggen ▾

Kategorier ▾

Mitt arkiv ▾

 • 2016 06 07
 • 2015 01 02 03 04 07 10 11 12
 • 2014 01 02 03 04 05 06 07 08 09 11 12
 • 2013 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • Mina länkar ▾

  Design & layout ▾

  Bildlänkar ▾

  1, 2, 3, 4, 5