Sims 4 - Dags att jobba

2015I Sims 4 Dags att jobba kommer du att kunna styra över dina simmar på de tre nya karriärerna som följer med spelet. Dina simmar kommer också ha möjligheten att starta ett eget företag, där de kan sälja allt möjligt. Nya CAS-föremål, möbler, färdigheter och även ett nytt område följer med expansionen.
 
Jag kommer att skriva lite om alla karriärerna då jag testade alla tre, hann inte titta in så mycket på att driva ett företag, men kommer även skriva lite kort om det. Hann såklart inte spela jättelångt på någon av karriärerna, så det finns mycket mer att upptäcka än det jag kommer med. Alla bilder har jag tagit ur spelet när jag testade det.
 
Doktor
Din sim börjar jobba på sjukhuset och hjälper till med att visa patienter till sina sängar, tar tempen och delar ut mat. När simmen kommer högre upp i sin karriär kommer hen också att kunna diagnotisera simmar med hjälp av olika föremål på sjukhuset, de kommer att kunan skanna simmar eller ta ett test för att sedan analysera det.
Din sim kommer kunna ge andra simmar en diagnos och sedan hjälpa simmen utefter just den simmens behov. Ju högre upp i karriären din sim kommer, deto fler patienter kommer simmen att behöva hjälpa och även hjälpa gravida simmar att föda barn! Det är viktigt att ge simmarna rätt diagnos och behandling, eftersom en felaktig behandling kan ha sina konsekvenser.
När din sim är gravid kommer du att få möjligheten att åka till sjukhuset med simmen för att föda barnet där. Simmen kommer få hjälp av en läkare på sjukhuset och får sedan med sig ett födelsebevis att hänga upp på väggen.
 
Kriminalare
En annan ny karriär är kriminalyrket, din sim börjar som en polis och får följa med en detektiv på uppdrag. Simmen reser till brottsplatsen där hen kan intervjuva vittnen, ta foton på brottsplatsen och leta ledtrådar. I början löser man inte fallen själv utan är bara en medhjälpare.
Men när simmen kommit lite högre upp i karriären kommer simmen att få fall att lösa själv, precis som tidigare får man åka till brottsplatsen för att leta ledtrådar som man sedan binder ihop på polishuset. Simmen kan kartlägga allting på en stor tavla för att få reda på vem skruken är, och när simmen samlat på sig tillräckligt med ledtrådar är det dags att ge sig ut i stan för att hitta och arrestera brottsligen! 
När din sim arresterat simmen som hen tror är den skyldiga åker man tillbaka till polisstationen, där kan man ta foton, fingeravtryck och även förhöra den misstänkta simmen. När din sim förhör en misstänkt sim finns det flera olika alternativ att välja mellan, man kan vara en "snäll polis", en "elak polis" eller gå efter ledtrådarna, alla dessa kommer påverka vad den misstänkta simmen berättar. Om simmen är skyldig kan du låsa in simmen i fängelset som finns på polisstationen och är simmen oskyldig får du släppa simmen och fortsätta leta efter den riktiga brottslingen.
 
Vetenskapsman/Forskare
Den tredje och sista karriären är vetenskapsman, din sim kommer börja med att gå runt och prata med kollegor, ta hand om plantor och försöka få nya bra idéer. När din sim kommer lite högre upp i karrirären kommer simmen att kunna jobba med att få fram sina idéer som alla finns nerskrivna i simmens anteckingsblock. 
Din sim kommer att kunna utveckla serum och andra saker. Som vetenskapsman samlar man mycket saker och håller även på en del med trädgårdsarbete. När din sim kommit riktigt högt upp i forskarkarriären kommer simmen att kunna skapa en portal till en ny värld, nämligen en alienvärld!
 
Aliens
Med den här expansionen är aliens tillbaka! Mycket av det som fanns i tidigare spel kommer tillbaka, simmar kan blortförda och manliga simmar kan bli gravida, bla. Det går att skapa en alien direkt i CAS eller så hittar man dem i alienvärlden. En ny grej som kommer med är att aliens kommer att kunna förklä sig till en sim, det betyder att simmar i ditt kvarter kan visa sig vara en alien!
 
Att driva företag
En sak som jag aldrig riktigt provade var att driva ett företag, men din sim kommer att kunna driva företag och sälja saker. Nästan allting i spelet går att sälja, din sim kan ha en möbelaffär, en klädaffär eller en blanding av olika saker! Med de två nya färdigheterna bakning och fotografering kommer dina simmar även att kunna driva ett bageri eller en fotostudio. Din sim behöver bara köpa en tomt för att starta sitt företag. Din sim kan sedan anställa andra simmar, välja vad de ska bära som arbetskläder och vad de ska göra!
 
Vad jag tyckete om spelet:
Jag tyckte det var riktigt roligt, hade ganska höga förväntningar efter alla trailers! Det fanns en himla massa saker att upptäcka och göra och jag hade gärna fortsatt spela i flera timmar till. Jag gillade att kariärrerna inte var superlätta att jobba med, eftersom det är roligt med lite utmaning i spelandet. Så jag ser verkligen fram emot att det släpps här i Sverige!
 
Sims 4 Dags att jobba släpps 1 april i Sverige.
Har ni några frågot så bara lämna en kommentar!
 AnnaSims

http://annasims.blogg.se

Asså, *host* jag måste köpa *host* detta NU!! Så bra skrivet inlägg, jag längtar till den 1 april, wohaa! Hur mycket kommer det att kosta? :D

Svar: Tack! :D runt 350-400 kr beronde på var man köper det ^^
spacesims.blogg.se


Felicia

http://lilissim.blogspot.se/

Har blivit mer positiv till 4:an nu och längtar faktiskt efter spelet

Svar: Vad kul att du tycker det! ;)
spacesims.blogg.se


Hannna

Har sims 4 men har inte så att jag kan följa med till jobben. Hur kan man göra för att få så som du???? DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?


Senaste inläggen ▾

Kategorier ▾

Mitt arkiv ▾

 • 2016 06 07
 • 2015 01 02 03 04 07 10 11 12
 • 2014 01 02 03 04 05 06 07 08 09 11 12
 • 2013 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • Mina länkar ▾

  Design & layout ▾

  Bildlänkar ▾

  1, 2, 3, 4, 5