PGC Generation 2 - Del 23

2014Rummet på övervånigen som alla småbarn hade fått ha som rum blev omgjort och Eric fick det till sovrum! Han gillar blått, så att rummet hade en liten havskänsla var något han tyckte om.
Freja tycker väldigt mycket om Eric, och såklart även de andra barnen i familjen, även om hon inte är deras riktiga mamma. Men hon skulle ändå kunna tänka sig några fler barn, det har dock Edric sagt att det inte blir.
Haddie umgås mycket med en av sina närmsta vänner (kommer såklart inte ihåg vad han heter) och de besökte höstfestivalen tillsammans!
Det var Frejas födelsedag och hon blev vuxen! Hon tyckte det var helt okej med några små rynkor och fick ingen medelålderskris.
Om det är något som Eric gör ofta så är det att klä ut sig! Det är sällan han bär sina vanliga kläder, utan istället ser man honom gå runt som något annat.
Det var snart dags för bal och Haddie visste precis vem hon ville bjuda, hon visste dock inte hur. Tillslut bestämde hon sig för att skriva ett kärleksbrev!
 
Läxor är aldrig lätt, oavsett om man har hjälp utav syskon och kompisar. Men både Eric, Haddie och Hachiro sköter skolan väldigt bra!
Haddie fick aldrig något svar på sitt brev så, envis som hon är, bjöd hon över personen och frågade istället. Han tackade i alla fall glatt ja!
 
Ville också passa på att inte glömma anmäla er till tävlingen, har fått in några simmar, men det finns plats för fler! Ni hittar tävlingen och hur ni gör för att anmäla er här!Åh jag älskar din PGC! Därför var jag tvungen att höja min chans att komma med genom att göra en sim till :D haha

Svar: Haha, tack! Men det är roligt att få välja bland fler simmar också, så :)
spacesims.blogg.se


simmarsmulan

http://simmarsmulan.bloggplatsen.se

Får man fråga var Haddies tröja (Klänning?) kommer ifrån? Och var Freyas kavajtröja finns? :)

Svar: Haddies klänning finns här (längst ner på höger sida): http://all-about-style.com/Sims3teen_feca.htmlFrejas överdel finns här: http://jinglestartk.blogspot.tw/2012/11/js-sims-3-gothic-corse-with-long-blazer.html#more
:)
spacesims.blogg.se


Summer Sims

http://summersims.blogg.se/

Åh älskar Erics rum! :)

Svar: Tack! :)
spacesims.blogg.se DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?


Senaste inläggen ▾

Kategorier ▾

Mitt arkiv ▾

 • 2016 06 07
 • 2015 01 02 03 04 07 10 11 12
 • 2014 01 02 03 04 05 06 07 08 09 11 12
 • 2013 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • Mina länkar ▾

  Design & layout ▾

  Bildlänkar ▾

  1, 2, 3, 4, 5